New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 11 éve
Pierre nekem megtestesíti a Saintset...Gyurma PappaUgyanez nálam is... Kezdetektől fogva a legnagyobb kedvencem. Csupaszív ember. A sírás kerülget..
több mint 11 éve
Én asszem Colston kivágásába fogok kicsit "belehalni"... Nekem ő az igazi Saint.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 11 éve
Ha Colston és Evans is elmegy (és persze Goodwint és Meahemet nem szerződtetjük megint), akkor a kezdők közül csak a Kapitány marad a SB győztes O-ból a csapatnál (és a mostani kezdők közül is csak Strief volt akkor rosteren). A D-ből már tavaly sem volt senki rosteren az SB győztes csapatból.Brees mellett a másik konstans Morstead 😊 És ezzel ki is fújtak azok a játékosaink, akik elit kategóriába tartoznak tartósan (Jr. ugye nem volt még a csapatnál).
Nagyjából annyira zavar, mintha Brees ment volna el, de ez egy kicsit jobban meg is visel valahol, Pierre nekem megtestesíti a Saintset...

több mint 11 éve
Pierre, nemár... 😥lolSzomorú nap ez... 😕
És ez csak a kezdet. Durva napok jönnek még...
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 11 éve
hát szerintem ez nagy hiba volt. Lehet hogy futásban már nem tudta a magáét hozzátenni, de néhány fontos elkapásban még bőven a csapat segítségére tudottvolna lenni.Isten veled PT23

több mint 11 éve
nfl_lover
912
imádtam a játékát, nagyon szomorú hír ez... 😕ha a következő Colston lesz, nem tudom mit csinálok...
több mint 11 éve
Kirakott egy képet fbra (sajnos nemtudom linkelni) amin az áll: Thank You Who Dat Nation for an unforgettable ride...ennyi volt 😕Meg Pierre is :-/atapapaNagyon remélem, hogy nem következik be, aminek nem kell...krixtofer
......
több mint 11 éve
Ez már múltidő sajnosMeg Pierre is :-/atapapaNagyon remélem, hogy nem következik be, aminek nem kell...krixtofer
Valami másfél milliót spóroltunk vele összesen 😕
Nem akarok nagy szavakat használni, de személy szerint nem láttam nála jobb futót screen-játékra.
Az Ambush után is vele szeleteltük szét először a Colts védelmét.
Nem mellesleg tipikus Szent volt
több mint 11 éve
Pierre, nemár... 😥
több mint 11 éve
Meg Pierre is :-/atapapaNagyon remélem, hogy nem következik be, aminek nem kell...
több mint 11 éve
Meg Pierre is :-/áruljuk Loftontkíváncs vagyok kik lesznek a kezdő ilb párosainkjövőre, mert szerintem hawthorne is repül.kapitnono
tipp: nem jön ajánlat érte és végül kivágjukatapapa
több mint 11 éve
áruljuk Loftontkíváncs vagyok kik lesznek a kezdő ilb párosainkjövőre, mert szerintem hawthorne is repül.
tipp: nem jön ajánlat érte és végül kivágjukatapapa

több mint 11 éve
áruljuk Loftonttipp: nem jön ajánlat érte és végül kivágjuk
több mint 11 éve
www.nfl.com/draft/2015/mock-drafts/lance-zierlein/230604ezt azért el tudnám viselni. kétlem, hogy eddig csúszna...
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Helo!csak érdeklődnék,hogy Colstont fogjátok e cutolni?van valami hír ezzel kapcsolatban?Petermég ninncs semmi konkrétum.állítólag lehet,hogy belemegy a fizucsökkentésbe.

több mint 11 éve
Helo!csak érdeklődnék,hogy Colstont fogjátok e cutolni?van valami hír ezzel kapcsolatban?
több mint 11 éve
A PFF nagyon lehúzta Loftont tavaly, a legrosszabb ILB-ként osztályozták.azt én is olvastam, hogy ha galettnek, grahamnek byrdnek meg a szerződésében átalakítjuk a bónuszokat, elküldjük hawthornet whiteot meg bunkleyt máris 8.75 millióval a sapka alatt lennénk. És brees colston grubbs vagy evans szerződéséhez még hozzá sem nyúltunk.
Szvsz annyira nem volt rossz, de a pénzét biztosan nem éri meg.
Nem nagy dolog, de Lorig se váltotta be a hozzáfűzött reményeket, pedig a posztja egyik legjobban fizetett játékosává tettük.
Az eszembe se jutott mostanáig, hogy Galette szerződésének átalakításával csak 2015-re 10 milliót spórolhatunk!
Holder írt egy részletes cikket erről. Ha az idei rosterbónuszát aláírási bónusszá alakítjuk, akkor ezt a 12 milliót nem egy szezonra, hanem ötre kenjük szét.atapapa

több mint 11 éve
A PFF nagyon lehúzta Loftont tavaly, a legrosszabb ILB-ként osztályozták. Szvsz annyira nem volt rossz, de a pénzét biztosan nem éri meg.
Nem nagy dolog, de Lorig se váltotta be a hozzáfűzött reményeket, pedig a posztja egyik legjobban fizetett játékosává tettük.
Az eszembe se jutott mostanáig, hogy Galette szerződésének átalakításával csak 2015-re 10 milliót spórolhatunk!
Holder írt egy részletes cikket erről. Ha az idei rosterbónuszát aláírási bónusszá alakítjuk, akkor ezt a 12 milliót nem egy szezonra, hanem ötre kenjük szét.
több mint 11 éve
www.profootballfocus.com/blog/2015/02/27/2015-depth-charts-new-orleans-saints/egy kis értékelő, hogy kit milyen "erősnek" tartanak a keretben. Az mondjuk meglepő, hogy a védelemben white mellett loftont tartják a leggyengébb játékosunkank.

több mint 11 éve
Szerintem se lenne rossz valami veterán, de nem egy kiöregedő speedsterben látom a megoldást, hanem egy jóféle possession receiverben, aki képes a fiatal csikókat kiegészíteni, főleg úgy, hogy Colston szénája kifelé áll.
több mint 11 éve
korábban már írtam, hogy szerintem kéne valami kifutóban lévő, rutinos elkapó a piacról. hát nem tudom jacoby jonesnak milyen igényei vannak, de szívesen venném, ha hazajönne levezetni. talán némi pluszt is tudna adni st-ben.
több mint 11 éve
Stez ilyet is írtwww.nemzetisport.hu/nfl/nfl-fej-fej-mellett-a-panthers-a-saints-es-a-falcons-javul-a-bucs-2396941