New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 13 éve
1990 óta 5 csapat csinálta meg a PO-t 5-7 után. Ebben az ötben ott van a '90-es Saints is, akkor 8-8 elég volt a rájátszáshoz.
Elnézve a riválisok körbeveréseit, nincs kizárva, csak valószínűtlen hogy most elég legyen a 9-7.
De szerintem nem is fogjuk a hátralévő 4 meccset megnyerni.
Williamst ezekben a percekben szembesítik Vilmával és Smith-szel.
Willi nagyon akar még NFL-edző lenni, bár nem tudom mennyire lesz még sikeres azok után, hogy a jövendőbeli játékosai látják, mennyire áll ki a korábbi emberei mellett.
több mint 13 éve
Előre az Eagelsi-úton 😛 😉 nyugi nem kívánom és nagyon sajnálnám ha nem csúsznátok be vhogy a playoffbadandePedig innen már nem fogunk, ha nyerünk mindent, 9-7-tel akkor se lehet idén bekerülni az NFC-ben.
több mint 13 éve
Előre az Eagelsi-úton 😛 😉 nyugi nem kívánom és nagyon sajnálnám ha nem csúsznátok be vhogy a playoffba
több mint 13 éve
Nyilván nem lehet egy ember nyakába rakni az egészet, de ma sajnosvastagon kivette ő is a részét belőle. Na meg hát tőle ugye nem ehhez van szokva az ember. Na most már mindegy, majd jövőre lehet bizakodni egy jó off-seasonben, Peyton is visszatér.DubPeyton már visszatért. 😊 De ahogy hallom jól haladnak a tárgyalások, így remélhetőleg Payton is visszatér (hozzátok).
A meccsről: Szegény Brees. 😕 Sajnálom, teljesen formán kívül volt, én így még nem láttam játszani. Az öt pick se szép, de az még hagyján, peches napon előfordul. De a félidő végi clock management is bizony rajta ment el, és amúgy egész este rosszabbnál rosszabb döntéseket hozott, és még a keze is pontatlanabb volt, mint szokott. Ráadásul megszakadt a rekordja is. Ezt a meccset nem fogja kirakni az ablakba. 😕
Ilyenkor szokott jönni az elit QB-knál, hogy a következő meccsen lelőhetetlen, minden összejön. Rodgersnek ellenünk volt egy ultraszar meccse, a következő héten pedig 6TD-t szórt a Houstonnak. Úgyhogy a Giants nem biztos, hogy jól járt a tegnapi meccsel. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Szegény Drew, most Romo magasságokban... :/
több mint 13 éve
Nyilván nem lehet egy ember nyakába rakni az egészet, de ma sajnosvastagon kivette ő is a részét belőle. Na meg hát tőle ugye nem ehhez van szokva az ember. Na most már mindegy, majd jövőre lehet bizakodni egy jó off-seasonben, Peyton is visszatér. Spagnauloban korábban kételkedtem, de maradjon jövőre is, így a szezon vége fele egyre jobb teljesítményt mutat a védelem. Megkockáztatom, a legelejét leszámítva, talán feszegette is képességei határait ma a D.
több mint 13 éve
Mindenkinek lehet szar meccse, nem Brees dropolta a TD-t és nem ő szabálytalankodott egy másik TD-nél. Csak ezzel a két akcióval a félidő utáni első drive-ot követően már vezetünk. Ettől függetlenül szerintem ott roppant össze Brees, amikor kezdett úszni a rekord, nagyon akart, és ez lett a vége. De legalább ez most már nem fogja nyomni a vállát.
kikaptunk az Atlantától, vagyis NFL-évadban számolva most valószínűleg szökőév van 😉
több mint 13 éve
Nyilván. Brees nagyon formán kívül játszott ezen a héten, és igazán a múlthéten is. Ennek egyik fő oka, hogy nincs előtte line.Jelzem: nem itt ment el a PO (matematikailag nem ment el, de ez mindegy), az az első 4 héten ment el. A SF, a DEN és ATL ellen is vállalhatóak a vereségek egy idényben.Jogos, Atlantában vállalható lett volna alap esetben a vereség. Az viszont nagyon bosszantó, hogy ha az O egy átlagos napot hoz, akkor kb viszonylag simán nyerünk.Dub
Nem lehet úgy meccset nyerni, hogy kétszer nem tudunk 7-et szerezni 10 yardról, de úgy hogy csak 3-at még inkább nem. Gyurma Pappa

több mint 13 éve
Jelzem: nem itt ment el a PO (matematikailag nem ment el, de ez mindegy), az az első 4 héten ment el. A SF, a DEN és ATL ellen is vállalhatóak a vereségek egy idényben.Jogos, Atlantában vállalható lett volna alap esetben a vereség. Az viszont nagyon bosszantó, hogy ha az O egy átlagos napot hoz, akkor kb viszonylag simán nyerünk.
Nem lehet úgy meccset nyerni, hogy kétszer nem tudunk 7-et szerezni 10 yardról, de úgy hogy csak 3-at még inkább nem. Gyurma Pappa
több mint 13 éve
Még mindig csak ezt az 1 szót találom hogy szánalmas. Nagy + a védelemnek, nagy - Breesnek és az O-linenak. Playcall meg még egész jó is volt a meccs 3/4 részében.
több mint 13 éve
Ma egy Brees-zel kevesebben voltunk.Sajnos egyetértünk.
SS-nek gratula, nagyon összerántotta a védelmet. atapapa
Szerencsére egyetértünk. 😊
Legalább nem lesz nyomás a következő meccseken. Jelzem: nem itt ment el a PO (matematikailag nem ment el, de ez mindegy), az az első 4 héten ment el. A SF, a DEN és ATL ellen is vállalhatóak a vereségek egy idényben.
Nem lehet úgy meccset nyerni, hogy kétszer nem tudunk 7-et szerezni 10 yardról, de úgy hogy csak 3-at még inkább nem.

több mint 13 éve
Ma egy Brees-zel kevesebben voltunk. SS-nek gratula, nagyon összerántotta a védelmet.
több mint 13 éve
beköszönök már így meccs előtt 😀 nektek szurkolok már csak azért is hogy a houston el tudjon szakadni és nehogy már eny tampa jusson tovább 😀 szval hajrá!
több mint 13 éve
Hát igen. Csak olyan pontos, mint egy íjász. 😀 😀Azóta kiderült, hogy teljesen ártatlan dologról van szó: Ryanéknél az asszony a vacsit csinálta, odaszólt Mattynek: drágám, adnál pár tojást a hűtőből?Az atlantai repülőtér dolgozói megdobálták a csapatot szállító buszt tojással az éjjel. Utoljára ilyenről 2009-ben hallottam, akkor Philiben a szurkolók voltak ennyire intelligensek. atapapaHah'.. Buzogányok...krixtofer
Néhány másodperc múlva Ryan: a ’csába, még ezt is túldobtam.atapapa
több mint 13 éve
www.profootballfocus.com/blog/2012/11/29/sig-stats-snapshot-run-stop-percentage-dts/na ezért (is) kell sokat futni a Falcons ellen
Érdekes, hogy Franklin két éve a legjobb DT volt futás ellen, a nálunk töltött egy éve alatt még közepes se volt, elment egy másik csapathoz, ott ismét ő a legjobb.
Hicks pedig elmondja, hogy miért nem kellett volna akkora dellát Bunkleyra költeni.
több mint 13 éve
Én jobban szeretném, ha 21 ponttal lenne több a saints neve mellett, és már a félidőben 😂 mert akkor nem kellene izgulnom a fogadásom miatt 😀steroid stewieA Chiefs ellen én is így gondoltam, aztán 24-6-ról kaptunk ki 😀
több mint 13 éve
Én jobban szeretném, ha 21 ponttal lenne több a saints neve mellett, és már a félidőben 😂 mert akkor nem kellene izgulnom a fogadásom miatt 😀
több mint 13 éve
Na akkor srácok mindent bele este! Nagy meccs lesz, szorítok Nektek. 3 pici ponttal legyen több a Saints neve mellett (szokás szerint) !

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Röviden, hogy mit várok az esti meccstől:- Falcons részről nagyon agresszív playcallingot, a labda mindkét oldalán
- O részről sok 20+-os passzt és kísérletet, komoly támadásokat várok a sec. ellen, illetve a szokásos Tony-showt
- D részről arra számítok, hogy a korábbiakból okulva a futást limitálni akarják majd, de a jelenlegi állapotában a Falcons sec. nem túl félelmetes, így komoly nyomásgyakorlásra is számítok a front7 részéről
- Saints oldalról arra számítok, hogy a D minden el fog követni, hogy az első meccshez hasonló a futást közel nullázza
- az O oldaláról szerintem másolni fogjuk az előző meccset: run first, sok PA... kicsit félek, hogy mivel sok a veszteni való, Jr. elkezd kockáztatni
A végeredményt tekintve kb. 23-20-ra számítok, valakinek 😊, szerintem nem lesz annyi pont, mint az első meccsen.

több mint 13 éve
Azóta kiderült, hogy teljesen ártatlan dologról van szó: Ryanéknél az asszony a vacsit csinálta, odaszólt Mattynek: drágám, adnál pár tojást a hűtőből?Az atlantai repülőtér dolgozói megdobálták a csapatot szállító buszt tojással az éjjel. Utoljára ilyenről 2009-ben hallottam, akkor Philiben a szurkolók voltak ennyire intelligensek. atapapaHah'.. Buzogányok...krixtofer
Néhány másodperc múlva Ryan: a ’csába, még ezt is túldobtam.
több mint 13 éve
Kicseszett vicces a srác, imádom ezeket a performance-okat 😊 De ahogy nézem a sajtó is kajálja. 2008 óta 3-1 a GD-ban játszott meccsek aránya, szóval borzasztó adakozó ez a Falcons, na 😀It's not like they came out here and won a game, I think we kind of gave it to them.Roddy Whiteshawnka

több mint 13 éve
szerintem pofázott Roddy a héten is 😀 idézem a kulcsmondatotTök jó, hogy ha White csendben marad, akkor is találnak az atlantaiak lehetőséget a plusz motiváció nyújtására 😀Gyurma Pappacsak lelkesek.shawnkaAz atlantai repülőtér dolgozói megdobálták a csapatot szállító buszt tojással az éjjel. Utoljára ilyenről 2009-ben hallottam, akkor Philiben a szurkolók voltak ennyire intelligensek. atapapaHah'.. Buzogányok...krixtofer
It's not like they came out here and won a game, I think we kind of gave it to them.Roddy White
több mint 13 éve
Tök jó, hogy ha White csendben marad, akkor is találnak az atlantaiak lehetőséget a plusz motiváció nyújtására 😀csak lelkesek.shawnkaAz atlantai repülőtér dolgozói megdobálták a csapatot szállító buszt tojással az éjjel. Utoljára ilyenről 2009-ben hallottam, akkor Philiben a szurkolók voltak ennyire intelligensek. atapapaHah'.. Buzogányok...krixtofer

több mint 13 éve
csak lelkesek.Az atlantai repülőtér dolgozói megdobálták a csapatot szállító buszt tojással az éjjel. Utoljára ilyenről 2009-ben hallottam, akkor Philiben a szurkolók voltak ennyire intelligensek. atapapaHah'.. Buzogányok...krixtofer
több mint 13 éve
Az atlantai repülőtér dolgozói megdobálták a csapatot szállító buszt tojással az éjjel. Utoljára ilyenről 2009-ben hallottam, akkor Philiben a szurkolók voltak ennyire intelligensek. atapapaHah'.. Buzogányok...