New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
BPAAz a 35,1 wingspan komoly.
Egy "törpe" 😂
6'4⅝"
Height
318 lbs
Weight35.1"
Arm Length
10.2"
Hand Size
zemanla
csak azért nem volt wtf, mert ismerem és ex-lsu playajjncaaErről pont a saints draftja elleni casus bellid, Al Woods története jutott eszembe, aki szintén nagy ígéretként jött az NCAA-be, csak ő játszott is ott, egyetemi bajnok is lett, és nem a harmadik, hanem a negyedik körben hoztuk el, hogy kivágjuk egy nyár után...
Ha Hicks nincs bent, állítólag hátra is cseréltünk volna :rolleyes: Pont Hicksért kellett volna lecserélni basszus.
több mint 12 éve
csak azért nem volt wtf, mert ismerem és ex-lsu playa, de a felmérőkön nagyon elveszett volt, nem tudom mit lát benne a csapat...jjncaaértem... mondjuk a felmérők overratedek 😛
bízzunk benne, hogy tudják mit csinálnak
több mint 12 éve
csak azért nem volt wtf, mert ismerem és ex-lsu playa, de a felmérőkön nagyon elveszett volt, nem tudom mit lát benne a csapat...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Vitt: He's raw, we love his work ethic. Excited about him. Big body player. If sean were here we'd probably have an offense playerzemanlaNagy fanja vagyok a csiszolatlan gyémántoknak - 6.-7. körben. De legalább nem RB.
Na, majd jön JJ és talán megmondja, hogy ez wtf volt.
szerk.: megnéztem a videót, annyira nem esett kétségbe JJ, mint mondjuk a PatRob picknél 😛
több mint 12 éve
BPATényleg ő volt a BPA???
persze
Vicces, de sajnos nem fake
atapapa
Egy "törpe" 😂
6'4⅝"
Height
318 lbs
Weight35.1"
Arm Length
10.2"
Hand Size
Vitt: He's raw, we love his work ethic. Excited about him. Big body player. If sean were here we'd probably have an offense player
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Váááááooo! micsoda meglepetés lenne.... 😉Leitatunk? Akkor kapsz egy stampedli Heinekent... 😉csak óvatosan wazze, a végén a detoxban végzem 😀
zemanla
Annak ellenére hogy BPA a cél, közös kedvencünk, Flanagan néni nemrég mondta az NFL Networkön, hogy várhatóan ez védő lesz a harmadik körbenatapapa
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Leitatunk? Akkor kapsz egy stampedli Heinekent... 😉csak óvatosan wazze, a végén a detoxban végzem 😀
zemanla
Annak ellenére hogy BPA a cél, közös kedvencünk, Flanagan néni nemrég mondta az NFL Networkön, hogy várhatóan ez védő lesz a harmadik körben
több mint 12 éve
Leitatunk? Akkor kapsz egy stampedli Heinekent... 😉 Ja. én is néztem a csapatfórumokat, de hát sok témánk most nem volt.... egyrészről sajnos, másrészről hál' Istennek...
A fotelek tényleg jók. de a kivetítőn sem a Barátok közt megy.
(és a papír pohár? Egészségedre! 😀 )
több mint 12 éve
Rendben, a következő közös meccsnézésre viszek egy teknőnyi tatárt. Cserébe leitattok 😛 Olyan csend van a fórumunkon a többihez képest. Mitől van ez? 😊Délutánig a két legalsó csapattopic a miénk és a Raiders-é volt, egyikünknek se volt tegnap dolga.
zemanla
Loomisék bementek azért dolgozni, de a laptop mellett lévő controller érdekes időtöltésre ad gyanút
Egy ilyen széket azért az irodába bevinnék
több mint 12 éve
😂 Ataaaaaaaaaa!Én azt hiszem, nem is várok a mai drafttól semmit... persze, egy jó tatárbifsztek jól jönne. 😊zemanlaén is kérek....Kájzerszóze
Két bifsztek rendel!
Olyan csend van a fórumunkon a többihez képest. Mitől van ez? 😊
Potential Mid to Late Round Draft Targets for the Saints:
http://www.canalstreetchronicles.com/2012/4/27/2959761/random-observations-defensive-ends-and-tackles
több mint 12 éve
Én azt hiszem, nem is várok a mai drafttól semmit... persze, egy jó tatárbifsztek jól jönne. 😊zemanlaén is kérek....
több mint 12 éve
Na mindjárt kezdődik a móka, JJ és Höri produkcióját hallgatva csináltam egy összegzést az első körünk történetéről, amire nem az ösztönzött, hogy nincs idén első körünk, hanem az, hogy nemrég pont JJ-től olvastam, hogy mi vagyunk az a csapat az NFL-ben, amely a legrégebben draftolt utoljára QB-t az első körben, 1971-ben az öreg Manninget. Az utánunk időben következő csapat 1983-ban húzott utoljára erre a posztra az első körben!1971-től a választott posztok száma az első körben és ebből mennyi lett PB vagy all pro
poszt db pb/ap
de 8 4
rb 8 3+2*1/2
wr 5 1
ot 4 3
og 4 1
lb 3 1
cb 3
dt 2
te 1
k/p 1
Az RB-nél a két fél PB azt jelenti, hogy ketten később más csapattal kerültek pro bowlra. Jellemző az RB-mániánkra, hogy az utolsó 4 Heisman-győztes futóból hármat mi hoztunk el
A legjobban T-t tudunk választani az elején, a 4-ből három is eljutott Hawaiira.
Jellemző, hogy a választott 16 védőből 8 DE, ebből 4 ment pro bowlra, a többi posztra választott 8 emberből meg 1 :/
Kicsit fontosabb stat az idei draftot illetően: 2006 óta a Saints 25 játékost vitt el a 3-7. körben, ebből 18 ma is NFL-rosteren van! 12 pedig jelenleg is nálunk
több mint 12 éve
Nachos zseniális, asszony imádja, de tatárt nem csináltam, mert még d.e. kellett volna felhoznod, akkor veszek husit 😀 így marad a bor + sima sós chips. Ebben Loomist követem, ez volt a legjobb elérhető 😂 BTW innentől kezdve, ha jól értem minden előzetes találgatas felesleges, akár RB is jöhet. 😊 Azért talán ennyire nem veszi majd komolyan Loomis "nem hiány posztra" draftolast...
több mint 12 éve
Loomis éppen sajtot tajtékoztat - Vegyük úgy, hogy idén is draftolunk az első körben: Ingram a választottunk 😊
- Nem (hiány)posztra fogunk draftolni, hanem a legjobb elérhető játékost húzzuk majd be
több mint 12 éve
jaja, magyar idő szerint valamikor szombat hajnalban 😀Miért? pickünk van, csak nagyon későn kezdünk. 😀Értem, de ettől még én mondjuk csinálnék tatárt, hátha megjön a hangulatom tőle, még több tatárt enni xDGyurma PappaÉrtsd: nem volt lelkesedésem tökölni vele, helyette kibontom a nachost, letekerem a sajtszószos üveg tetejét, és majdnem ugyanott vagyok (ezt is imádom). De látom neked nagy kedvet csináltam hozzá 😊
Én azt hiszem, nem is várok a mai drafttól semmit... persze, egy jó tatárbifsztek jól jönne. 😊zemanlaEnnyi pickkel ehhez még pesszimistának se kell lenni 😀atapapa
zemanla
Titkon bízom abban, hogy valamelyik rivális GM Shanle-ben véli felfedezni a jővő zálogát és bekínál nekünk egy első kört 😛
több mint 12 éve
Miért? pickünk van, csak nagyon későn kezdünk. 😀Értsd: nem volt lelkesedésem tökölni vele, helyette kibontom a nachost, letekerem a sajtszószos üveg tetejét, és majdnem ugyanott vagyok (ezt is imádom). De látom neked nagy kedvet csináltam hozzá 😊Jogos, a kettőnek annyira nem kéne összefüggnie, de valahogy nincs meg az a hangulatom, ami ilyenkor jellemzőatapapaÉrtem, de ettől még én mondjuk csinálnék tatárt, hátha megjön a hangulatom tőle, még több tatárt enni xDGyurma Pappa
Én azt hiszem, nem is várok a mai drafttól semmit... persze, egy jó tatárbifsztek jól jönne. 😊zemanlaEnnyi pickkel ehhez még pesszimistának se kell lenni 😀atapapa
Olyan hátul nem is tudtam kezdeni a prospectek nézegetését, hogy reálisan elérhetőnek tartsak valakit. 😂
több mint 12 éve
Értsd: nem volt lelkesedésem tökölni vele, helyette kibontom a nachost, letekerem a sajtszószos üveg tetejét, és majdnem ugyanott vagyok (ezt is imádom). De látom neked nagy kedvet csináltam hozzá 😊Értem, de ettől még én mondjuk csinálnék tatárt, hátha megjön a hangulatom tőle, még több tatárt enni xDGyurma PappaMondjuk tatárt ettől még csinálhatsz 😀Jogos, a kettőnek annyira nem kéne összefüggnie, de valahogy nincs meg az a hangulatom, ami ilyenkor jellemzőatapapa
Gyurma Pappa
Én azt hiszem, nem is várok a mai drafttól semmit... persze, egy jó tatárbifsztek jól jönne. 😊zemanlaEnnyi pickkel ehhez még pesszimistának se kell lenni 😀
több mint 12 éve
Értem, de ettől még én mondjuk csinálnék tatárt, hátha megjön a hangulatom tőle, még több tatárt enni xDJogos, a kettőnek annyira nem kéne összefüggnie, de valahogy nincs meg az a hangulatom, ami ilyenkor jellemzőatapapaA tavasz egyik csúcspontja nálam a draft, tavaly is tatárbifszteket csináltam a hosszú maratonra 😊Mondjuk tatárt ettől még csinálhatsz 😀
Sajnos idén elmarad a nagy izgalom :/atapapa
Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Én azt hiszem, nem is várok a mai drafttól semmit... persze, egy jó tatárbifsztek jól jönne. 😊
több mint 12 éve
AZ ha jól emlékszem konkrétabb volt, és végül kiderült hogy a közvetítést végző CBS cseszett el valamit azt hiszemA PFT csinált egy interjút Mikivel, sok új nem derült ki, de Loomis elmondta, hogy az ESPN-es mostani botrányt kirobbantó újságíró egy csomó időt töltött azzal, hogy NOLA-ban szaglásszon, minden fellelhető jelenlegi és volt Saints-alkalmazottból próbált valamilyen Paytonra és rá vonatkozó kompromittálót kihúzni, odáig elmenve, hogy a Superdome-ban azért olyan hangosak a nézők az ellenfél támadásai alatt, mert mesterségesen ráerősítünk a hangra...nem ezzel vádolták a Colts-ot is pár éve?jjncaa
A tavasz egyik csúcspontja nálam a draft, tavaly is tatárbifszteket csináltam a hosszú maratonra 😊
A lényeg hogy nagy vadászterepnek nézik most a várost a firkászok
Jogos, a kettőnek annyira nem kéne összefüggnie, de valahogy nincs meg az a hangulatom, ami ilyenkor jellemzőA tavasz egyik csúcspontja nálam a draft, tavaly is tatárbifszteket csináltam a hosszú maratonra 😊Mondjuk tatárt ettől még csinálhatsz 😀
Gyurma Pappa
több mint 12 éve
A tavasz egyik csúcspontja nálam a draft, tavaly is tatárbifszteket csináltam a hosszú maratonra 😊Mondjuk tatárt ettől még csinálhatsz 😀
demert mesterségesen ráerősítünk a hangra...nem ezzel vádolták a Colts-ot is pár éve?jjncaa
atapapa
több mint 12 éve
A PFT csinált egy interjút Mikivel, sok új nem derült ki, de Loomis elmondta, hogy az ESPN-es mostani botrányt kirobbantó újságíró egy csomó időt töltött azzal, hogy NOLA-ban szaglásszon, minden fellelhető jelenlegi és volt Saints-alkalmazottból próbált valamilyen Paytonra és rá vonatkozó kompromittálót kihúzni, odáig elmenve, hogy a Superdome-ban azért olyan hangosak a nézők az ellenfél támadásai alatt, mert mesterségesen ráerősítünk a hangra...nem ezzel vádolták a Colts-ot is pár éve?
A tavasz egyik csúcspontja nálam a draft, tavaly is tatárbifszteket csináltam a hosszú maratonra 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
A PFT csinált egy interjút Mikivel, sok új nem derült ki, de Loomis elmondta, hogy az ESPN-es mostani botrányt kirobbantó újságíró egy csomó időt töltött azzal, hogy NOLA-ban szaglásszon, minden fellelhető jelenlegi és volt Saints-alkalmazottból próbált valamilyen Paytonra és rá vonatkozó kompromittálót kihúzni, odáig elmenve, hogy a Superdome-ban azért olyan hangosak a nézők az ellenfél támadásai alatt, mert mesterségesen ráerősítünk a hangra...A tavasz egyik csúcspontja nálam a draft, tavaly is tatárbifszteket csináltam a hosszú maratonra 😊
Sajnos idén elmarad a nagy izgalom :/
több mint 12 éve
"Örömteli", hogy Fidel nem dönt a héten az eltiltások ügyében :/ Sean még nem tudja pontosan mit is kezd a kényszerpihi alatt, többet akar a gyerekeivel lenni, a fiát edzeni, talán valamelyik csatornánál is dolgozik majd.
A napokban valahol véletlenül összefutott egy NFL-játékossal, rögtön jelentenie kellett forródróton a Ligának 😀