New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
A posztokkal szembeni várakozásaimat nagyjából hozta a draft, a kiválasztott játékosok viszont egyáltalán nem. Vitt este arról beszélt, hogy mi mennyire jó csapat vagyunk, igazi nagy needjeink nem voltak, így mehettünk a szerintünk legjobbakra. Csak ezek a legjobbak jellemzően szinte mindig pont projektek voltak, akik egy körrel hátrébb is valszeg ott lettek volna. Minden körben volt bent legalább 4-5 név, akit gondolkodás nélkül előbb elhoztam volna.
Ez alól csak Toon kivétel, szvsz ő már az első évben tényező lehet.
A lényeg, hogy ha a többiek közül bárki robbantani fog, az meglepetés lesz számomra.
Sajnos a draftolatlanok közé se fért be olyan nagyon "akarós", bár itt már hatalmas homályban mozgok
Laron Scott, CB, Georgia Southern
Braylon Broughton, OLB, TCU
Johnny Thomas, S, Ok State
Travaris Cadet, WR, Appalachian State
CJ Gable, RB, USC
Adarius Simmons, OT, ASU
Jerico Nelson, S, Arkansas
Jose Gumbs, S, Monmouth
Tyrunn Walker, DL, Tulsa
Kadarron Anderson, ILB, Furman
Brian Folkerts, OL, Washburn
Jacob Byrne, TE, Wisconsin
DeOn’Tae Pannell, OL, Penn State
A.J. Davis, CB, Jacksonville St
Stephen Johnson, LB, Temple
400 font, basszus, és azzal még focizott?? 😊Nem, ebből fogyott le, egy sérülés miatt ment rá ennyi,
Gyurma Pappa
Aubrayo Franklinnel mi újság? Lelépett, vagy újraigazoltuk, vagy wtf van?TocyLegutoljára a Falconsnál járt viziten
több mint 12 éve
SS nyilatkozata szerint Corey White-ra nem S-ként, hanem cornerként számítunk, ez is volt az eredeti posztjaatapapaÍGY eléggé tetszik ez a pick... Safety poszton se állt túl fényesen a csapat, ő meg tud mindkettőt játszani, ez nekem plusz pont. (Hogy reach-e vagy nem... Nyilván fogalmam sincs. 😀)
DT kellett nem kicsit, Szóval Hicks-szel sincs különösebb bajom, sőt. (Először DE-nek olvastam, ott kicsit érdekeset néztem, de megnyugodtam, hogy DT... 😀)
Toonnak viszont nagyon nem örülök, AA már van, ha kell Colston-csere, deep threat meg 0 éppen... Ehh. :/
Tiller zsír, Jones pick érthetetlen (T szerintem nem kellett...)
Moore-t is lehozhatnánk, az alacsonyabb QB-k szeretnek Brees körül lenni, azt hiszik múlik rajta valamiatapapaŐ már oroszlán sajnos, bár én a Daniel-Canfield párossal jól elvagyok Brees mögött. 😊
Aubrayo Franklinnel mi újság? Lelépett, vagy újraigazoltuk, vagy wtf van?TocyÉrdeklődött utána néhány csapat, de sehova nem írt alá... Szvsz nem is lesz visszaigazolva.
több mint 12 éve
Tocy
1 140
Nem vártam sokat ettől a draft-tól, de ennél azért többet 😊 Hoztunk két monstrumot, akik valszeg a közelébe se lesznek a kezdőnek, egy CB-t, aki már most arc, egy lightos elkapót...nem az igazi. Aubrayo Franklinnel mi újság? Lelépett, vagy újraigazoltuk, vagy wtf van?
több mint 12 éve
Hicks, Toon, White, Tiller, Jones - oké, hogy nem volt sok és jó pickünk, de én ennél antipatikusabb draftot nem tudnék elképzelni 😀 Tillernek azért drukkolok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nem baj, én nem bánom az OL draftokat, remélem valamelyik tud C-t játszani, mert Tennant-t nem akarja megszállni az ihlet.A 7. körben kíváncsi vagyok hogy berántjuk-e Moore-t, már ha akkor még elérhető lesz.atapapaInkább hoztunk még egy csibét a falba
Mayock most mondta, hogy ez a Tiller gyerek még 400 font körül is mérlegelt néhány éve :o
SS nyilatkozata szerint Corey White-ra nem S-ként, hanem cornerként számítunk, ez is volt az eredeti posztja
UDFA-k közül megérné egy pillantást venni az LSU-s Petersonra (TE), Moore-t is lehozhatnánk, az alacsonyabb QB-k szeretnek Brees körül lenni, azt hiszik múlik rajta valamiatapapa
Ha White tényleg jó run supportban, akkor nagy segítség lehet 3-4. CB-ként, akár a nickelben 2009-ben amikor volt itt volt Gay, akkor többet játszottunk ilyen felállásban, mert arra jó volt Randall. Lehet White-ra is így számítunk.
400 font, basszus, és azzal még focizott?? 😊
Nagyon többet nem vártam ettől a draftól, mivel az embereket konkrétan nem ismerem, ezért csak posztok+felmérő+leírások alapján tudom mondani, hogy Alientől tartok, annyira nyers és képzetlen, hogy nem értem miért kellett ennyire, tuti belezúgtak valamiért, a többiek meg bizonyítsanak TC-ben, egyelőre különösebben rosszat vagy jót sem tudok mondani.
De azért JJ majd mondd úgyis valamit, amitől elmegy az életkedvem is 😀
több mint 12 éve
A 7. körben kíváncsi vagyok hogy berántjuk-e Moore-t, már ha akkor még elérhető lesz.atapapaInkább hoztunk még egy csibét a falba
Mayock most mondta, hogy ez a Tiller gyerek még 400 font körül is mérlegelt néhány éve :o
SS nyilatkozata szerint Corey White-ra nem S-ként, hanem cornerként számítunk, ez is volt az eredeti posztja
UDFA-k közül megérné egy pillantást venni az LSU-s Petersonra (TE), Moore-t is lehozhatnánk, az alacsonyabb QB-k szeretnek Brees körül lenni, azt hiszik múlik rajta valami
több mint 12 éve
jobban meglepődtem volna, ha nem húzunk egyetlen OL-t sem... projektekből nincs hiány... egyikükben sem látom, hogy idén kezdő lehet, de a coachok jobban tudják ezt...Gyurma PappaNinxs hiány? Csak projekt van...... (de reméljük, az van)
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
jobban meglepődtem volna, ha nem húzunk egyetlen OL-t sem... projektekből nincs hiány... egyikükben sem látom, hogy idén kezdő lehet, de a coachok jobban tudják ezt...
több mint 12 éve
Az eddigiek csak nem a véletlen művei voltak. Ha igen, vagy ha Tiller nem üti meg a szintet, akkor se vesztettünk semmit (utoljára a 6. körben 2008-ban draftoltunk, egy K-t, akinek az utolsó meccsét - kihagyott XP - mindkettőnknek testközelből volt szerencséje látni Londonban...)Úgy legyen! 😊zemanlaCsak én nem értem?..... 😕zemanlaAmikor 3 év múlva Pro Bowlos lesz, mint Evans, Nicks vagy Bushrod, akkor érthető lesz 😉
Nem egy "szexy-pick", de ezek a kései húzások a falba gyakran jönnek be nálunk, nem baj, ha folytatjuk a hagyományokat.atapapa
A 7. körben kíváncsi vagyok hogy berántjuk-e Moore-t, már ha akkor még elérhető lesz.
több mint 12 éve
Úgy legyen! 😊Csak én nem értem?..... 😕zemanlaAmikor 3 év múlva Pro Bowlos lesz, mint Evans, Nicks vagy Bushrod, akkor érthető lesz 😉
Nem egy "szexy-pick", de ezek a kései húzások a falba gyakran jönnek be nálunk, nem baj, ha folytatjuk a hagyományokat.atapapa
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Csak én nem értem?..... 😕zemanlaAmikor 3 év múlva Pro Bowlos lesz, mint Evans, Nicks vagy Bushrod, akkor érthető lesz 😉
Nem egy "szexy-pick", de ezek a kései húzások a falba gyakran jönnek be nálunk, nem baj, ha folytatjuk a hagyományokat.
több mint 12 éve
szép pick!JJ Tillerinsider pick 😊 A Syracuse HC pár éve még nálunk volt OC, tuti hogy több infónk volt a srácról, mint bárki másnak az NFL-ben
Ezt egy hónapja írtam 😛
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=503891#p503891
A Payton ittléte óta eltelt 6 drafton összesen csak két alkalommal nem draftoltunk embert az OL-be, az egyik tavaly volt, vagyis valaki ismét esélyes ide.
A sec-be minden évben draftoltunk, Porter elengedésével ez a poszt idén is aktuális lehet, Harper esetleges eltiltásával pedig kötelező lesz ide találni embert, bár állítólag safetyben nagyon gyenge az idei felhozatal.
Az utolsó draftolt WR-ünk Arrington 2008-ból, Meachem lelépésével ez a poszt is nagyobb prioritást kaphat.atapapa
több mint 12 éve
Csak én nem értem?..... 😕
több mint 12 éve
szép pick!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szegény nem hallott még arról, hogy ha ilyen álmai vannak, ahhoz először el kéne jutni edzésen az első csapatig. Brees nem fog a 3. számú védelemnek dobálni 😊Arca azért vanáhh, szóval PS sztár akar lenni 😀Gyurma Pappa
Quick from Corey White: When asked about Drew Brees, he said, "I can't wait to pick him off in practice." 😂atapapa
több mint 12 éve
Arca azért vanáhh, szóval PS sztár akar lenni 😀
Quick from Corey White: When asked about Drew Brees, he said, "I can't wait to pick him off in practice." 😂atapapa
több mint 12 éve
Arca azért vanQuick from Corey White: When asked about Drew Brees, he said, "I can't wait to pick him off in practice." 😂
több mint 12 éve
Corey White. Hmmm... Nem mondom hogy meglepett a pick, mármint a pozíciót tekintve, a játékost nem ismerem. A jellemzése alapján eléggé projektszagú ő is, de meglátjuk, plusz kb. egy kicsivel gyorsabb Harpernek tűnik nekem... A vezetékneve nem tetszikGyurma Pappaa felmérőkön aratott
40 yard: 4,55 (5.)
emelkedés: 37,5 (2.)
távolugrás: 10,6 (3)
3 cone: 6,72 (3)
Fekvenyomásban volt csak a gyengébbek között.
Ha más nem, ST-ben elegerészik majd. Az nagy baj lenne, ha neki kéne kezdenie
Közben Toon-t Vitték is Colstonhoz hasonlították, állítólag Payton még a combine-on találkozott a sráccal, szal van némi köze a pickhez
több mint 12 éve
Corey White. Hmmm... Nem mondom hogy meglepett a pick, mármint a pozíciót tekintve, a játékost nem ismerem. A jellemzése alapján eléggé projektszagú ő is, de meglátjuk, plusz kb. egy kicsivel gyorsabb Harpernek tűnik nekem... A vezetékneve nem tetszik
több mint 12 éve
Ez Meachem pótló pick volt?Az a baj hogy nem :/
zemanla
Ha szentes hasonlatot kéne keresnem, akkor ő egy Colston-light, Meach szerepét vele nem tudjuk kipipálni sajna
több mint 12 éve
Látom én is , de hozzászólni nem tudok.... Ez Meachem pótló pick volt?Megtiszteltetés lesz Breessel edzenie is?
több mint 12 éve
ToonKét év alatt a harmadik draftolt játékosunk, akinek az apja meghatározó profi játékos volt. Adunk a vérvonalra na
(A végén még valami faj- vagy vérelméletet is ránk kennek)
Nem rossz, Alien után főleg, bár én jobb szerettem volna valamelyik közvetlenül utánunk következő CB-t.
De ez már csak nyavalygás.
több mint 12 éve
... a 6-7. körben 😀Ha Hicks nincs bent, állítólag hátra is cseréltünk volna :rolleyes: Pont Hicksért kellett volna lecserélni basszus.atapapaHa ő lett volna a negyedik-ötödik draftolt játékosunk...jjncaa
Nos igen, nagyjából így vagyok a projektekkel. Ezek után már jöhet Green is a negyedikben 😛
De tényleg, kezdjünk már el BPA-t húzni az Isten szerelmére (ezt Hajdunak 😊)
több mint 12 éve
Ha ő lett volna a negyedik-ötödik draftolt játékosunk, akkor semmit nem szólnék, de ez így nagyon meredek...BPAAz a 35,1 wingspan komoly.
Egy "törpe" 😂
6'4⅝"
Height
318 lbs
Weight35.1"
Arm Length
10.2"
Hand Size
zemanla
csak azért nem volt wtf, mert ismerem és ex-lsu playajjncaaErről pont a saints draftja elleni casus bellid, Al Woods története jutott eszembe, aki szintén nagy ígéretként jött az NCAA-be, csak ő játszott is ott, egyetemi bajnok is lett, és nem a harmadik, hanem a negyedik körben hoztuk el, hogy kivágjuk egy nyár után...
Ha Hicks nincs bent, állítólag hátra is cseréltünk volna :rolleyes: Pont Hicksért kellett volna lecserélni basszus.atapapa
---