New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
picidzé
532
Olyanok voltatok éjjel mint a hurrikán: jöttetek,pusztítottatok,továbbmentetek 😊Én tudok! Saints all the way! 😊 (Az öreg ördögnek is szurkolnék a pack ellen😊 )
Brutálisan összeálltatok így az év végére,nem tudnék még tippelni sem egy Packers elleni meccs végét illetően.Joco
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Yesssssssssssss!Folyt. 😊 Előtte
Who dat!
Remélem, a kávéházban folyt a pezsgő! (vagy a "Vilma..?") 😂zemanla
több mint 12 éve
Olyanok voltatok éjjel mint a hurrikán: jöttetek,pusztítottatok,továbbmentetek 😊Brutálisan összeálltatok így az év végére,nem tudnék még tippelni sem egy Packers elleni meccs végét illetően.
több mint 12 éve
Stephan
49
Gratula a győzelemhez, meg az alapszakaszban elért igen jó mutatóhoz. Az 5 éves fiam nagy kedvence a Saints, mindig be kell számolnom neki hétvége után, hogy mit csináltatok. 😊Breesnek megvan a rekord, lehetne pihentetni az utolsó meccsen, nehogy megsérüljön 😉 Sok sikert a PO-ban!
több mint 12 éve
Yesssssssssssss!Who dat!
Remélem, a kávéházban folyt a pezsgő! (vagy a "Vilma..?") 😂
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
ata csak azt mondd meg, a két INT-et honnan tudtad? 😂Gyurma Pappacsak mondtam valamit és reméltem hogy nem lesz igazam 😉
úgy döntöttem, hogy ma nem alszom :cool:
több mint 12 éve
ata csak azt mondd meg, a két INT-et honnan tudtad? 😂Gyurma Pappaerre én is kíváncsi lennék 😀
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
ata csak azt mondd meg, a két INT-et honnan tudtad? 😂
több mint 12 éve
Mivel ma Brees 2 interceptiont fog dobni, még előtte gyorsan el kell olvasni ezt a cikkethttp://nbcsports.msnbc.com/id/45768359/ns/sports-nfl//
Yes, Brees is a Hall of Famer. He’s not a Hall of Famer if he wins another Super Bowl, or if he has three more good years, or if he breaks the right combination of records. He is a Hall of Famer even if he announces before kickoff Monday that he is giving up football for tiddlywinks. Brees is not “on his way.” He is there.
Brees is about to be named to his sixth Pro Bowl and has led his team to a Super Bowl victory. Every eligible quarterback in history with six Pro Bowls and a ring has made the Hall of Fame. In fact, the only quarterback in history with six Pro Bowl selections who is not in the Hall of Fame is John Hadl, the Chargers legend who earned much of his all-star notice in the wild-and-woolly days of the early AFL.
Superdome karácsonyi kiadásban
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=vbg2XkprffM kb így nézhet ki egy reggeli megbeszélés 😀
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
az a mindjárt még arréb van azért 😉 Szerintem még hunyok addig egy rövidet...Igen, és mindjárt kezdődik. 😊hajduBoldog karácsonyt! 😊nagyon bejön ez a nóta, már 3-adszorra hallgatom 😊 Ha netán tudtok még hasonlókat (Louis Armstrongon kívül), ne kíméljetek. 😊
http://www.youtube.com/watch?v=FqgS_CNRnXgcsabi19
Ja és ma győzni fogunk !Dub
Dub! Szomorú, de nem nagyon jut eszembe ennyire érces hang trombita társaságában
több mint 12 éve
Igen, és mindjárt kezdődik. 😊Boldog karácsonyt! 😊nagyon bejön ez a nóta, már 3-adszorra hallgatom 😊 Ha netán tudtok még hasonlókat (Louis Armstrongon kívül), ne kíméljetek. 😊
Ja és ma győzni fogunk !Dub
több mint 12 éve
Dub
1 019
Boldog karácsonyt! 😊nagyon bejön ez a nóta, már 3-adszorra hallgatom 😊 Ha netán tudtok még hasonlókat (Louis Armstrongon kívül), ne kíméljetek. 😊
Ja és ma győzni fogunk !
több mint 12 éve
Azért elnéztem volna karácsonyi ajándékként egy olyan hétvégét, mint amilyet egy hete kapott a Pats, amikor betlizett mind a három közvetlen vetélytársa.atapapaén már egy olyannak is örültem volna ,amin a 49ers szopik
Samaras játszott?
több mint 12 éve
WHO DAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Alig várom....... most megyek is aludni egyet 😀 😀 😀 😀
Látni akarom a hetediket is!
több mint 12 éve
Azért elnéztem volna karácsonyi ajándékként egy olyan hétvégét, mint amilyet egy hete kapott a Pats, amikor betlizett mind a három közvetlen vetélytársa.
több mint 12 éve
Győzelemre fel! :cool:
Samaras játszott?
több mint 12 éve
kész szerencse, hogy a Saints OL >> átlag OLLehet hogy túl vagytok sztárolva, de szvsz az átlagnál bőven jobb a falatok.atapapaA Lions gyengébb pontja szvsz a run D, arra kell vigyázni, hogy ne csináljanak hamar nagy különbséget és szépen járatni kell ellenük az órát futással. Másrészt a tegnapi Rivers-teljesítmény kritikája lehet, hogy rendre a hosszú célpontokat kereste, még kisebb különbségnél is, ami ilyen DL mellett öngyilkosság.atapapaA gyengeségünk a futás oldalra illetve a screen levédekezése.
A DL meg az egész meccsen kétszer tudta Riverst siettetni,ami kurva kevés,kicsit túl vagyunk sztárolva etéren.Bazzani
több mint 12 éve
Lehet hogy túl vagytok sztárolva, de szvsz az átlagnál bőven jobb a falatok.A Lions gyengébb pontja szvsz a run D, arra kell vigyázni, hogy ne csináljanak hamar nagy különbséget és szépen járatni kell ellenük az órát futással. Másrészt a tegnapi Rivers-teljesítmény kritikája lehet, hogy rendre a hosszú célpontokat kereste, még kisebb különbségnél is, ami ilyen DL mellett öngyilkosság.atapapaA gyengeségünk a futás oldalra illetve a screen levédekezése.
A DL meg az egész meccsen kétszer tudta Riverst siettetni,ami kurva kevés,kicsit túl vagyunk sztárolva etéren.Bazzani
több mint 12 éve
vagy esetleg bízhatnak a Ramsben is 😀 😀Mondjuk ez igaz 😊 Kár, hogy nem sok esélyt látok rá.gabokockaSimán nyerni fog a Saints hétfőn, jóval jobb csapat, mint a Falconsgabokockanem mondtam, hogy nem, de ha esetleg nyerne az Atlanta, akkor nem szarná le a Saints a jövő hetit 😊Hurka
több mint 12 éve
Mondjuk ez igaz 😊 Kár, hogy nem sok esélyt látok rá.nem mondtam, hogy nem, de ha esetleg nyerne az Atlanta, akkor nem szarná le a Saints a jövő hetit 😊Hurkacsak akkor, ha holnap verik a FalconstSimán nyerni fog a Saints hétfőn, jóval jobb csapat, mint a Falconsgabokocka
ha 2-őt nyer a Falcons, a Saints meg 2-szer veszít, akkor az Atanta megelőzi őket 😊 persze elég kicsi erre az esély nyílvánHurka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
nem mondtam, hogy nem, de ha esetleg nyerne az Atlanta, akkor nem szarná le a Saints a jövő hetit 😊Simán nyerni fog a Saints hétfőn, jóval jobb csapat, mint a FalconsgabokockaKár hogy nyert a Frisco, elég buzi meccs lesz a jövő heti, gonedolom a zs sorortok fog szerepelni javarésztgabokockacsak akkor, ha holnap verik a Falconst
ha 2-őt nyer a Falcons, a Saints meg 2-szer veszít, akkor az Atanta megelőzi őket 😊 persze elég kicsi erre az esély nyílvánHurka
több mint 12 éve
Én is ezt gondolom. Remélem nyer a GB is,akkor megverhetjük a 0 motiváltságú GB-t az utolsó körben és már adott is a NO-ATL WC meccs.Simán nyerni fog a Saints hétfőn, jóval jobb csapat, mint a FalconsgabokockaKár hogy nyert a Frisco, elég buzi meccs lesz a jövő heti, gonedolom a zs sorortok fog szerepelni javarésztgabokockacsak akkor, ha holnap verik a Falconst
több mint 12 éve
A Lions gyengébb pontja szvsz a run D, arra kell vigyázni, hogy ne csináljanak hamar nagy különbséget és szépen járatni kell ellenük az órát futással. Másrészt a tegnapi Rivers-teljesítmény kritikája lehet, hogy rendre a hosszú célpontokat kereste, még kisebb különbségnél is, ami ilyen DL mellett öngyilkosság.atapapaA gyengeségünk a futás oldalra illetve a screen levédekezése.
A DL meg az egész meccsen kétszer tudta Riverst siettetni,ami kurva kevés,kicsit túl vagyunk sztárolva etéren.
több mint 12 éve
Simán nyerni fog a Saints hétfőn, jóval jobb csapat, mint a FalconsKár hogy nyert a Frisco, elég buzi meccs lesz a jövő heti, gonedolom a zs sorortok fog szerepelni javarésztgabokockacsak akkor, ha holnap verik a Falconst
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.