New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
áhhh, felesleges, csomó helyen változhat még, csak a sajátjaimat néztem át, ami marha gyenge lett. De igazából nem baj, sokkal rosszabb lenne a hangulatom, ha nyerésre állnék 😊Ma a birtokomba került a tippverseny díja 😊Összesítettél már részeredményileg?hajdu
Szerintem legyen meglepetés, bár nem túl eredeti a cucc, viszont bárki lesz a nyertes, tetszeni fog neki (ez idén biztos nem én leszek :rolleyes: )
A nevezési díj rendezésének módjáról majd az érintetteket PM-ben tájékoztatom.atapapa
ha meglesz, akkor megérdemli hogy ne legyen annyira egyértelmű Rodgers helyzete.A véleményemet leírta King tegnap: AR MVP címe akkor lesz vitatható, ha Brees hozza a következő két meccset (amivel nyolcas győzelmi szériánk lenne), továbbá egyszerre adja át a múltnak Marino rekordját és az accuracy rekordot.atapapaDe ez valszeg meg is lesz, onnantól meg ott vagyunk megint 😊Wyatt
Szerintem az a legvalószínűbb, ami tavaly is volt: az SF hozza a meccsét szombaton, és ha mi nyerünk is az MNF-n, esélytelen lesz hogy az utolsó héten a párhuzamos meccsen a St.Louis lenyomja őket, a félidőben már pihenni fog mindenki (tavaly a Panthers nem tudta ütni az Atlantát, ami kellett volna az NFC megnyeréséhez, és hagytuk a fenébe a Tampa elleni meccs végét).
Így még az is lehet hogy nektek számít az utolsó napi eredmény és Brady beelőzi Breest yardban 😊
Bár nem tudom, hogy Payton mit gondol erről az egész rekordhajszolásról és 1%-nyit is érdekli-e majd hogy Marino(Brady) vagy Faulkék rekordjait döntögessük.
több mint 12 éve
Az accuracyban nem vagyok biztos, de a Marino rekord hétfőn meg lesz, Bradynek meg az utolsó héten. Áron meg le fog ülni utsó héten, mert nyernek a Bears ellen, és onnantól felesleges minden más. Brees kénytelen lesz játszani, szerintem a Hawks nyerni fog. Bár ez az utolsó rész érdektelen, ha nem nyerünk hétfőn.A véleményemet leírta King tegnap: AR MVP címe akkor lesz vitatható, ha Brees hozza a következő két meccset (amivel nyolcas győzelmi szériánk lenne), továbbá egyszerre adja át a múltnak Marino rekordját és az accuracy rekordot.atapapaDe ez valszeg meg is lesz, onnantól meg ott vagyunk megint 😊Wyatt
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
A véleményemet leírta King tegnap: AR MVP címe akkor lesz vitatható, ha Brees hozza a következő két meccset (amivel nyolcas győzelmi szériánk lenne), továbbá egyszerre adja át a múltnak Marino rekordját és az accuracy rekordot.atapapaDe ez valszeg meg is lesz, onnantól meg ott vagyunk megint 😊
több mint 12 éve
A vendégeim egyre 😀 http://i00.i.aliimg.com/photo/v0/283121438/Hello_Kitty_ring_fashion_jewelry_enemal_ring.jpgWyattez azért kicsit erős 😀 packers ezt kapta meg biztos 😀
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Az eredménykövetőbe írtam az egyik playnél, hogy Wilsonnak micsoda sebessége vanÖsszesítettél már részeredményileg?
Fel is tolták a netre azt a playt, elképesztő hogy 250 fonttal bárki így fusson
http://www.youtube.com/watch?v=7fm3xnOOjiI&feature=youtu.be
Ma a birtokomba került a tippverseny díja 😊
Szerintem legyen meglepetés, bár nem túl eredeti a cucc, viszont bárki lesz a nyertes, tetszeni fog neki (ez idén biztos nem én leszek :rolleyes: )
A nevezési díj rendezésének módjáról majd az érintetteket PM-ben tájékoztatom.atapapa
több mint 12 éve
csak tavaly rossz szezont futottunk és én ugye pesszimistán tippelekAz eredménykövetőbe írtam az egyik playnél, hogy Wilsonnak micsoda sebessége vanlassú volt, nem ért oda időben 😂
http://www.youtube.com/watch?v=7fm3xnOOjiI&feature=youtu.beatapapa
Ma a birtokomba került a tippverseny díja 😊Tavaly is ezt mondtad 😀Gyurma Pappa
(ez idén biztos nem én leszek :rolleyes: )
atapapa
plusz a játékosválasztós kérdések közül nagyjából az összeset bukom, például én Wilsont tettem a sacklistánk elejére, de a special teamben elég nehéz földre vinni az irányítót 😊
A véleményemet leírta King tegnap: AR MVP címe akkor lesz vitatható, ha Brees hozza a következő két meccset (amivel nyolcas győzelmi szériánk lenne), továbbá egyszerre adja át a múltnak Marino rekordját és az accuracy rekordot.Ez a meccs alatt készültNagyon nehéz lesz, Brees simán megdönt egy óriási rekordot, de ha Brees lenne most Rodgers helyzetében, akkor is teljesen jogosan várnátok el az MVP-címet (mondjuk így, hogy nem lesz tökéletes alapszakasz, nőttek azért jócskán az esélyeitek, és ha tartja ezt a formát Rodgers, akkor még a második legjobb rate sem jön majd össze neki, a statokban is közelebb lesz Brees, de az N1 kiemelés valszeg még itt is Rodgers javára dönt majd szerintem. „Szerencsétlen” Brady meg ilyen védelemmel hoz majd egy 13–3-at, AFC első helyet, jó eséllyel megdöntve Marino rekordját, és egy szó nem lesz róla 😀 Nálam ilyen 60, 35, 5% lenne most kb reálisan tekintve)Wyatt
de ma frissítettem 😛
atapapa
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
A vendégeim egyre 😀 http://i00.i.aliimg.com/photo/v0/283121438/Hello_Kitty_ring_fashion_jewelry_enemal_ring.jpg
több mint 12 éve
[ „Szerencsétlen” Brady meg ilyen védelemmel hoz majd egy 13–3-at, AFC első helyet, jó eséllyel megdöntve Marino rekordját, és egy szó nem lesz róla 😀WyattLehet Áron és Drew is odaadna egy-két rekordot, még egy-egy gyűrűért 😛
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ez a meccs alatt készültNagyon nehéz lesz, Brees simán megdönt egy óriási rekordot, de ha Brees lenne most Rodgers helyzetében, akkor is teljesen jogosan várnátok el az MVP-címet (mondjuk így, hogy nem lesz tökéletes alapszakasz, nőttek azért jócskán az esélyeitek, és ha tartja ezt a formát Rodgers, akkor még a második legjobb rate sem jön majd össze neki, a statokban is közelebb lesz Brees, de az N1 kiemelés valszeg még itt is Rodgers javára dönt majd szerintem. „Szerencsétlen” Brady meg ilyen védelemmel hoz majd egy 13–3-at, AFC első helyet, jó eséllyel megdöntve Marino rekordját, és egy szó nem lesz róla 😀 Nálam ilyen 60, 35, 5% lenne most kb reálisan tekintve)
de ma frissítettem 😛
atapapa
több mint 12 éve
Az eredménykövetőbe írtam az egyik playnél, hogy Wilsonnak micsoda sebessége vanlassú volt, nem ért oda időben 😂
http://www.youtube.com/watch?v=7fm3xnOOjiI&feature=youtu.beatapapa
Ma a birtokomba került a tippverseny díja 😊Tavaly is ezt mondtad 😀
(ez idén biztos nem én leszek :rolleyes: )
atapapa
több mint 12 éve
Az eredménykövetőbe írtam az egyik playnél, hogy Wilsonnak micsoda sebessége vanFel is tolták a netre azt a playt, elképesztő hogy 250 fonttal bárki így fusson
http://www.youtube.com/watch?v=7fm3xnOOjiI&feature=youtu.be
Ma a birtokomba került a tippverseny díja 😊
A nevezési díj rendezésének módjáról majd az érintetteket PM-ben tájékoztatom.
több mint 12 éve
Most olvasom a PFF elemzését a vasárnapról: Ivory a 74 futott yardjából 64-t kontakt után hozott :mad:atapapaInkább 😂 Buldózer bazz... Az a csávó egy elefánt... Mondjuk esze nem sok van, de nem is nagyon kell neki 😀
Nem tartom kizártnak, hogy 4 RB lesz a keretben a PO-ra...
több mint 12 éve
A Steelers nem kaparta ki nekünk :/ Nem úgy mint 2 éve a Panthers vagy a Bears, ők meg tudták verni a Vikingeket. Teszek idén is egy akkori fogadalmat: aki üti a SF-t, annak a csapatnak hordom az aláírását egy hétig 😛
Legyen az akár a tavaly velünk kibabráló Seattle.
Most Greer volt csúnya fiú, és megcsavargatta AP bokáját, rögtön azelőtt a play előtt, hogy 39 yardot futott... Szánalmas ez a "Saints is dirty" móka, kezdve Washington szánalmas megszólalásától, Scott fütyülős történetéig (ami egyébként tényleg szánalmas, kb. középsulis történet).Szerintem dirty a védelmünk, Williams alatt nem is lehetne más. De AP vagy egy hete a Titans sirámai teljesen egyértelműen a kifogás kategóriájába tartoznak.
Gyurma Pappa
Most olvasom a PFF elemzését a vasárnapról: Ivory a 74 futott yardjából 64-t kontakt után hozott :mad:
több mint 12 éve
Most Greer volt csúnya fiú, és megcsavargatta AP bokáját, rögtön azelőtt a play előtt, hogy 39 yardot futott... Szánalmas ez a "Saints is dirty" móka, kezdve Washington szánalmas megszólalásától, Scott fütyülős történetéig (ami egyébként tényleg szánalmas, kb. középsulis történet).Hozzáteszem: Sean Payton vicces fiú, de igazán soha nem volt sportszerűtlen, az hogy "füttyögni" kéne a győzelemért, hát kétlem.
Más, fontosabb dolog: érdekes helyzet alakult ki. A #2-hoz nyernünk kell minden meccset, ez egyértelmű, de a Hawksnak meg kell vernie a SF-ot jövő héten. Érdekes lenne azért az élet, ha a Seattle adná oda nekünk a #2-t 😊 Ha 26-án kikapunk, akkor marad még az is lehet hogy WC lesz megint... Szóval nyerni kell...
több mint 12 éve
hayden
124
Nah így akkor az utolsó hét lesz a "BYE" 😐Így még inkább el kéne kapni a falconst...
több mint 12 éve
látjátok, ezért nem szurkolok a Steelersnek 😀
több mint 12 éve
A Falconsra szvsz illik az a frázis, hogy tökéletesen ragozzák a semmit. Keveset kockáztatnak, képesek hosszan birtokolni a labdát és kontrollálni az órát, szerzett/eladott labdában a jobbak között vannak. Én kulcsfontosságúnak tartom, hogy minél hatékonyabban fejezzük be már az elején a drive-okat és kényszerítsük passzra őket. Ahogy az előző meccsen is tettük, vagy még annál is jobban. Ja és persze ha ezt elértük, akkor ne álljunk át prevent D-re, már csak azért se, mert Ryan mély dobásai nem valami meggyőzőek (de diplomatikus voltam).Ha olyan szinten megfogjuk a futást, mint az előző két meccsen, akkor nagyon korán passzolgatni kell, és White és Jones dropjaiban továbbra is vezetik a ligát, bár képesek két drop után összeszedni fejenként 100-100 yardot. Gonzaleztől továbbra is tartok, illetve szerintem Turner van olyan jó, mint CJ, ha nem jobb, mondjuk AP mondjuk megint más, de ő nem volt egészséges. Ryan szerintem nagyon feljavult az idény második felére, és már-már tavalyi önmagát idézi, bár a hosszú passzai továbbra sem működnek úgy, ez tény.
atapapa
A kulcsnak két dolgot tartok:
1. a futás megfogását, hogy ne tudják kontrollálni az órát
2. a gyors támadásokat, gyors pontokkal
meglátjuk, próbálok egy hétig a lehető legkevesebbet idegeskedni 😀
több mint 12 éve
Teljesen más az előjel, mint két éve volt. Két éve az 'Aints versengett a Superman ellen, idén a liga elit irányítói versenyeznek egymás ellen. Két éve azt mondta a liga, hogy elviselik a Saintset, most Brees néha már kap támogatást is (Lions ellen pl, meglepő mód kaptunk hazai pálya előnyt). Két éve nem tudott mit kezdeni a média az egyik legszegényebb állam, kis csapatával, azóta azért az országos média is keblére ölelte Brees & Co.-t, de mindig van valami, ami eltereli a figyelmet: idén a GB szárnyalása, a Colts bukdácsolása, vagy Tebow. Ha úgy alakulna, hogy nyerünk még egy SB-t, nem tudom változna-e a helyzet, de feltételezem, nem sokat.Dehogy, 13-0-nál már senki se beszélt Aintsről, annál inkább a lehetséges tökéletes szezonról. Emlékszem azóta se olvastam olyan hosszú cikket az ESPN-en rólunk, mint a Dallas-meccs előtti napokban (talán még be is linkeltem a topicba). Kaptunk hype-ot rendesen mi is Favre és Manning mellett, még ha nem is akkorát mint a most egyedül menetelő GB (vagy Tebow...)
Gyurma Pappa
Én teljesen úgy érzem, hogy ha most a csapat, azt játssza, amit tud, akkor maximálisan, mi vagyunk az esélyesek. Ha valamelyik osztag betlizik, akkor nem. A futás ellen nagyon jók lettünk, tegnap a passzvédekezés is ment, bár azért a Falcons falán nem lehet így átsétálgatni, sőt! Nincs 2009-es érzésem, akkor (úgymond) érett a vereség, hasonlóan a GB-nek most.Ezt szvsz félreértetted, nem arra gondolok, hogy érik a vereségünk, hanem hogy a mostani MNF előtt bennem hasonló várakozás van és egy esetleges magabiztos siker Brees rekordjával közel hasonlóan nagyot ütne, mint ütött volna akkor a Dallas megverése.
Gyurma Pappa
A Falconsra szvsz illik az a frázis, hogy tökéletesen ragozzák a semmit. Keveset kockáztatnak, képesek hosszan birtokolni a labdát és kontrollálni az órát, szerzett/eladott labdában a jobbak között vannak. Én kulcsfontosságúnak tartom, hogy minél hatékonyabban fejezzük be már az elején a drive-okat és kényszerítsük passzra őket. Ahogy az előző meccsen is tettük, vagy még annál is jobban. Ja és persze ha ezt elértük, akkor ne álljunk át prevent D-re, már csak azért se, mert Ryan mély dobásai nem valami meggyőzőek (de diplomatikus voltam).
Ez a meccs alatt készült
de ma frissítettem 😛
több mint 12 éve
Teljesen más az előjel, mint két éve volt. Két éve az 'Aints versengett a Superman ellen, idén a liga elit irányítói versenyeznek egymás ellen. Két éve azt mondta a liga, hogy elviselik a Saintset, most Brees néha már kap támogatást is (Lions ellen pl, meglepő mód kaptunk hazai pálya előnyt). Két éve nem tudott mit kezdeni a média az egyik legszegényebb állam, kis csapatával, azóta azért az országos média is keblére ölelte Brees & Co.-t, de mindig van valami, ami eltereli a figyelmet: idén a GB szárnyalása, a Colts bukdácsolása, vagy Tebow. Ha úgy alakulna, hogy nyerünk még egy SB-t, nem tudom változna-e a helyzet, de feltételezem, nem sokat.Minden soroddal egyetértek.
Én teljesen úgy érzem, hogy ha most a csapat, azt játssza, amit tud, akkor maximálisan, mi vagyunk az esélyesek. Ha valamelyik osztag betlizik, akkor nem. A futás ellen nagyon jók lettünk, tegnap a passzvédekezés is ment, bár azért a Falcons falán nem lehet így átsétálgatni, sőt! Nincs 2009-es érzésem, akkor (úgymond) érett a vereség, hasonlóan a GB-nek most. Ők is megúsztak 2-3 meccset (NY, Atlanta is jól kezdett ellenük, mi is majdnem megvicceltük őket az első héten, de a Chargers is megrángatta a bajszukat kicsit), szóval kellett nekik a pofon. Egy percig nem gondolom, hogy veszélyben lenne számukra a #1, főleg ha ma kikap a SF, mert akkor ugye biztos 😀
De most csak megemlítette a média hype-ot, szerintem ezzel NOLA-ban pont senki nem foglalkozik. Nyernünk kell karácsonykor, még hozzá magabiztosan, és akkor minden kétséget el tudunk oszlatni. Mondjuk ha csak kicsit nyerünk, én akkor is boldog leszek 😀 😀 😀
Soha nem gondoltam, hogy ilyet írok: hajrá Steelers 😀Gyurma Pappa
Benne volt már a szezonban a GB pofon és a Colts "feltámadás" is. Nekünk "már csak" azt az egy meccset kell frankón lehozni.... ami azért valljuk be, nem lesz könnyű. A Falcons vissza akar vágni a vereségért, és mindent meg is fognak tenni, hogy elrontsák az ünnepünket.
Nekünk csak győzni kell, és most nem a statokkal foglalkozni. Majd utána megnézzük, mennyi jött össze belőle. 😉
Ne hagyjuk kiénekelni azt a bizonyos sajtot a szánkból!
És reménykedjünk a Steelers győzelmében.
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Teljesen más az előjel, mint két éve volt. Két éve az 'Aints versengett a Superman ellen, idén a liga elit irányítói versenyeznek egymás ellen. Két éve azt mondta a liga, hogy elviselik a Saintset, most Brees néha már kap támogatást is (Lions ellen pl, meglepő mód kaptunk hazai pálya előnyt). Két éve nem tudott mit kezdeni a média az egyik legszegényebb állam, kis csapatával, azóta azért az országos média is keblére ölelte Brees & Co.-t, de mindig van valami, ami eltereli a figyelmet: idén a GB szárnyalása, a Colts bukdácsolása, vagy Tebow. Ha úgy alakulna, hogy nyerünk még egy SB-t, nem tudom változna-e a helyzet, de feltételezem, nem sokat.Én teljesen úgy érzem, hogy ha most a csapat, azt játssza, amit tud, akkor maximálisan, mi vagyunk az esélyesek. Ha valamelyik osztag betlizik, akkor nem. A futás ellen nagyon jók lettünk, tegnap a passzvédekezés is ment, bár azért a Falcons falán nem lehet így átsétálgatni, sőt! Nincs 2009-es érzésem, akkor (úgymond) érett a vereség, hasonlóan a GB-nek most. Ők is megúsztak 2-3 meccset (NY, Atlanta is jól kezdett ellenük, mi is majdnem megvicceltük őket az első héten, de a Chargers is megrángatta a bajszukat kicsit), szóval kellett nekik a pofon. Egy percig nem gondolom, hogy veszélyben lenne számukra a #1, főleg ha ma kikap a SF, mert akkor ugye biztos 😀
De most csak megemlítette a média hype-ot, szerintem ezzel NOLA-ban pont senki nem foglalkozik. Nyernünk kell karácsonykor, még hozzá magabiztosan, és akkor minden kétséget el tudunk oszlatni. Mondjuk ha csak kicsit nyerünk, én akkor is boldog leszek 😀 😀 😀
Soha nem gondoltam, hogy ilyet írok: hajrá Steelers 😀
több mint 12 éve
Btw: érdekes ez a "show", Brees halad afelé, hogy a liga valaha volt legnagyobb irányítója legyen, a csapat gyakorlatilag egyre meggyőzőbbb, a sajtó mégis attól híres, hogy a Green Bay bukta a perfect seasont, meg hogy Tebow kikapott 😊 Értem a hátteret, de már csak mosolygok rajta. 😊Gyurma Pappateljesen egyetértek, nagy fáradtsággal valahogy át kell állítani a héten a média hypegenerátorát 😛
Az is a sors fintora, hogy annak idején mi mit kaptunk a sajtótól, amikor az utolsó 3 meccsünket elbuktuk 2009-ben. A nyakamat rá, hogy egy rakás, akkor minket lehordó firkász fog most minket pozitív példaként kikiáltani a GB számára, ellenkező előjellel ellátva mindazt, amit rólunk anno összehordtak.
Lehet hogy furcsa lesz amit mondok, de a mostani MNF-hez fogható érzésem pont 2 éve, a Dallas elleni meccs előtt volt utoljára, amikor a Colts és köztünk ment a versengés az alapszakaszban (annak ellenére hogy külön főcsoportban voltunk). Akkor Brees és a csapat elbukta az esélyt arra, hogy primetime-ban bizonyítsa, van legalább olyan jó, mint Manning és a Colts (még ha nekünk Ware, Manningnek pedig a ligaalja JAX-passrush jutott azon a héten TNF-en).
Ezen a héten 2009-hez hasonlóan a rivális csapat és irányító szintén országos meccsen bizonyíthat. Remélem most jobban jövünk ki ebből a hétből, mint 2 éve.
több mint 12 éve
Inkább visszakérdezek: van még aki nem ismeri? 😂Olyan jók voltunk, vagy nem ismered az íjjászos történetet?Tényleg, mint egy íjjász!Fél szemmel néztelek titeket is,pislogtam mint hal a szatyorban...Joco
Bocs!
😂zemanla
Nem linkelem be, mert banolnak! 😂zemanla
több mint 12 éve
Olyan jók voltunk, vagy nem ismered az íjjászos történetet?Tényleg, mint egy íjjász!Fél szemmel néztelek titeket is,pislogtam mint hal a szatyorban...Joco
Bocs!
😂zemanla
Nem linkelem be, mert banolnak! 😂
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Tényleg, mint egy íjjász!Fél szemmel néztelek titeket is,pislogtam mint hal a szatyorban...
Bocs!
😂zemanla
több mint 12 éve
Furcsa helyzet állt elő nyugaton, a 'Hawks esélyes lett a PO-ra, így jövő héten nagyon fognak küzdeni a Frisco ellen. Érdekes lenne, ha a tavalyi kiejtőnk "pottyantaná" a kezünkbe a #2-t... Persze ehhez nem ártana megnyerni a MNF-t, amire elég szép önbizalom növelés volt ez a meccs, főleg a védelem oldaláról.Btw: érdekes ez a "show", Brees halad afelé, hogy a liga valaha volt legnagyobb irányítója legyen, a csapat gyakorlatilag egyre meggyőzőbbb, a sajtó mégis attól híres, hogy a Green Bay bukta a perfect seasont, meg hogy Tebow kikapott 😊 Értem a hátteret, de már csak mosolygok rajta. 😊