New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
Tényleg, mint egy íjjász!Bocs!
😂
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
A mai bő 500 yarddal karnyújtásnyira került a the greatest show on the turf rekordjának megdöntése, a következő 2 meccsen átlag 340 yardot kell hoznia az o-nak, hogy minden idők legtöbb yardot termelő egységévé váljon. ha figyelembe vesszük azt, hogy csak Brees passzátlaga jelenleg 340 felett van meccsenként....mai rekordtermés összegezve: Brees az első irányító az NFL történetében, aki...
... egy szezon alatt legalább 11 meccsen elérte a 300 passzolt yardot. a korábbi 10-es rekordot is ő tartotta, de azt még holtversenyben.
... egy szezon alatt legalább 7 alkalommal passzolt 350 yardot.
... egy meccsen úgy passzol 400 yardot és 5 TD-t, hogy ezek mellé nem jut int, és 80% feletti pontossággal céloz
Marinon és Manningen kívül csak Brees mondhatja el magáról, hogy 6 meccsen is passzolt legalább 5 TD-t karrierje során.
Marino után a második irányító, aki három alkalommal is 4700 yard fölé jutott
Brees a 13. irányító, aki karrierje során elérte a 40000 yardot, és a 11. olyan QB, aki legalább 270 TD-t passzolt.
több mint 12 éve
Most mondta Dan Marino a Pats-Broncos meccs szünetében, hogy "Brees waves bye-bye to my record" 😊Egész kedvesen mondta 😊
több mint 12 éve
Kételkedtem Gyurma, de Brees nem haragudott meg és esélyt adott magának az MNF-es rekorddöntésre.Sima esélyt, hogy pontos legyek. Breesnek a 304-es meccs, olyan mint más QB-nak a 200-as... 😊
Eredetileg szerettem volna, ha a 2008-as meccs miatt a Panthers ellen sikerül neki, de a Falcons se rossz alkalom 😛
Brees a legnagyobb.atapapa
több mint 12 éve
Kételkedtem Gyurma, de Brees nem haragudott meg és esélyt adott magának az MNF-es rekorddöntésre. Eredetileg szerettem volna, ha a 2008-as meccs miatt a Panthers ellen sikerül neki, de a Falcons se rossz alkalom 😛
Brees a legnagyobb.
több mint 12 éve
Hatalmas volt. Én csak az ismétlést láttam (DigiSport adta), de állva bírtam csak a végét... 😊ha valaki lemaradt a tegnapi New Orleans Bowlról, akkor sürgősen pótolja be lemaradásátJJma is lesz meccsKöszi! Épp akartam keresni egy kis futballt! 😀Gyurma Pappa
http://www.youtube.com/watch?v=M-EhdsEBT50JJ
több mint 12 éve
Azért Brees így is lehozta a meccset 110-es PR-gel, még ha ez ilyen Ryan-féle meccs is volt, ahogy a linkelt kép is mutatja, csak a nagyon tutit dobta el, rendszerint nagyon közeli célpontra.😊 jólvanna, próbáltam arra célozni (OK, egy atomtöltettel), hogy egy kaliforniai meccsel semmivel se lennénk beljebb egy GB-s akklimatizációra.Igazából az annyira nem hideg Nashville-ben is szenvedett Brees... a nap miatt 😀 Na, ezzel nem lesz gond, ha eljutunk valahogy Green Baybe 😀 😀 😀
Ha én is a Szentekkel nyertem volna gyűrűt, 20%-t én is adnék magunknak 😊 Talán az javítaná az esélyünket a tundrán, hogy futójátékban a GB felett vagyunk magasan.
Csak jussunk el oda.atapapa
Igazából egyelőre tényleg ÁLMODOZÁS az egész, baromi messze van még a PO is: szóval kérek minden trollt, hogy ne itt fenje a körmét, hogy a Saintses srácok már megint játsszák az agyukat a conf. döntővel, aztán majd kikapnak a Hawkstól, ja ők nem lesznek, ott... akkor van esélyünk! (a célzást szerintem akinek kell érti 😛)Gyurma Pappa
Amikor kikaptunk a Seattle-től, akkor utánanéztem, és 2009-ben-2010-ben az igazán hidegben vívott meccseken Brees nem volt annyira rossz, mint korábban. 90-es PR alá nem igazán ment már.
ha valaki lemaradt a tegnapi New Orleans Bowlról, akkor sürgősen pótolja be lemaradásátállat ez a logó, emlékszem egy időben az avatarod is ez volt. be is ugrott az a dome patrolos kép, amit régebben még deacon linkelt
JJ
több mint 12 éve
😊 jólvanna, próbáltam arra célozni (OK, egy atomtöltettel), hogy egy kaliforniai meccsel semmivel se lennénk beljebb egy GB-s akklimatizációra.Igazából az annyira nem hideg Nashville-ben is szenvedett Brees... a nap miatt 😀 Na, ezzel nem lesz gond, ha eljutunk valahogy Green Baybe 😀 😀 😀
Ha én is a Szentekkel nyertem volna gyűrűt, 20%-t én is adnék magunknak 😊 Talán az javítaná az esélyünket a tundrán, hogy futójátékban a GB felett vagyunk magasan.
Csak jussunk el oda.atapapa
Igazából egyelőre tényleg ÁLMODOZÁS az egész, baromi messze van még a PO is: szóval kérek minden trollt, hogy ne itt fenje a körmét, hogy a Saintses srácok már megint játsszák az agyukat a conf. döntővel, aztán majd kikapnak a Hawkstól, ja ők nem lesznek, ott... akkor van esélyünk! (a célzást szerintem akinek kell érti 😛)
több mint 12 éve
JJelaludtam, de már megkaptam az amcsi rokonoktól 😀 még kis meló van, aztán gogogo 😊
szerk: hehe, benéztem, csodálkoztam is, hogy lassan jött le...
több mint 12 éve
ha valaki lemaradt a tegnapi New Orleans Bowlról, akkor sürgősen pótolja be lemaradásátma is lesz meccsKöszi! Épp akartam keresni egy kis futballt! 😀Gyurma Pappa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
😊 jólvanna, próbáltam arra célozni (OK, egy atomtöltettel), hogy egy kaliforniai meccsel semmivel se lennénk beljebb egy GB-s akklimatizációra.Tényleg képes ilyenekre? 😀 😀 😀Én ezzel úgy vagyok, hogy nagy valószínűséggel, ha nem lesz miénk a #2, akkor itthon kezdjük a PO-t, és innentől kezdve meg bármi lehet. A div. roundban, egy győzelemtől felpörögve, azért meg tudjuk verni a SF-t, és valahol nem is lenne baj, mert a legvalószínűbb forgatókönyv szerint, az idei konferencia döntő Green Bay-ban lesz, és nem árt előtte egy ki szabadtéri levegő...Azért Kalifornia és Wisconsin szabadtéri levegője télen éles különbségeket képes felmutatni 😊
Gyurma Pappa
Nem ábrándozom, ezt a GB-t mínusz tízben esélytelen megvernie egy déli dómcsapatnak, de azt mindenképpen szeretném, hogy az NFC-döntőig eljussunk. Erre pedig a legnagyobb garancia az, hogy ha csak egy meccset kell a PO-ban nyernünk, azt is hazai pályán.atapapa
Azért az esélytelen erős, Sharper is adott 20%-ot 😛Gyurma Pappa
Csak jussunk el oda.
több mint 12 éve
Ha oda eljutunk, megnyerjük, akár GB-ben is. Uff.Tényleg képes ilyenekre? 😀 😀 😀Én ezzel úgy vagyok, hogy nagy valószínűséggel, ha nem lesz miénk a #2, akkor itthon kezdjük a PO-t, és innentől kezdve meg bármi lehet. A div. roundban, egy győzelemtől felpörögve, azért meg tudjuk verni a SF-t, és valahol nem is lenne baj, mert a legvalószínűbb forgatókönyv szerint, az idei konferencia döntő Green Bay-ban lesz, és nem árt előtte egy ki szabadtéri levegő...Azért Kalifornia és Wisconsin szabadtéri levegője télen éles különbségeket képes felmutatni 😊
Gyurma Pappa
Nem ábrándozom, ezt a GB-t mínusz tízben esélytelen megvernie egy déli dómcsapatnak, de azt mindenképpen szeretném, hogy az NFC-döntőig eljussunk. Erre pedig a legnagyobb garancia az, hogy ha csak egy meccset kell a PO-ban nyernünk, azt is hazai pályán.atapapa
Azért az esélytelen erős, Sharper is adott 20%-ot 😛Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Tényleg képes ilyenekre? 😀 😀 😀Azért Kalifornia és Wisconsin szabadtéri levegője télen éles különbségeket képes felmutatni 😊Én is fel tudnám fogni így, ha nem lenne esélyünk az NFC 2. helyére és nem lenne teljesen egyértelmű, hogy idegenben nem megy annyira nekünk. Ha a Frisco bukja az MNF-t (és mi nyerünk ma), akkor az utolsó 2 hetünk élet-halál harc lesz, mivel a SF maradék 2 ellenfelének összesen van 8 győzelme.atapapaÉn ezzel úgy vagyok, hogy nagy valószínűséggel, ha nem lesz miénk a #2, akkor itthon kezdjük a PO-t, és innentől kezdve meg bármi lehet. A div. roundban, egy győzelemtől felpörögve, azért meg tudjuk verni a SF-t, és valahol nem is lenne baj, mert a legvalószínűbb forgatókönyv szerint, az idei konferencia döntő Green Bay-ban lesz, és nem árt előtte egy ki szabadtéri levegő...
Gyurma Pappa
Azért az esélytelen erős, Sharper is adott 20%-ot 😛
több mint 12 éve
Azért Kalifornia és Wisconsin szabadtéri levegője télen éles különbségeket képes felmutatni 😊Én is fel tudnám fogni így, ha nem lenne esélyünk az NFC 2. helyére és nem lenne teljesen egyértelmű, hogy idegenben nem megy annyira nekünk. Ha a Frisco bukja az MNF-t (és mi nyerünk ma), akkor az utolsó 2 hetünk élet-halál harc lesz, mivel a SF maradék 2 ellenfelének összesen van 8 győzelme.atapapaÉn ezzel úgy vagyok, hogy nagy valószínűséggel, ha nem lesz miénk a #2, akkor itthon kezdjük a PO-t, és innentől kezdve meg bármi lehet. A div. roundban, egy győzelemtől felpörögve, azért meg tudjuk verni a SF-t, és valahol nem is lenne baj, mert a legvalószínűbb forgatókönyv szerint, az idei konferencia döntő Green Bay-ban lesz, és nem árt előtte egy ki szabadtéri levegő...
Gyurma Pappa
Nem ábrándozom, ezt a GB-t mínusz tízben esélytelen megvernie egy déli dómcsapatnak, de azt mindenképpen szeretném, hogy az NFC-döntőig eljussunk. Erre pedig a legnagyobb garancia az, hogy ha csak egy meccset kell a PO-ban nyernünk, azt is hazai pályán.
több mint 12 éve
Én is fel tudnám fogni így, ha nem lenne esélyünk az NFC 2. helyére és nem lenne teljesen egyértelmű, hogy idegenben nem megy annyira nekünk. Ha a Frisco bukja az MNF-t (és mi nyerünk ma), akkor az utolsó 2 hetünk élet-halál harc lesz, mivel a SF maradék 2 ellenfelének összesen van 8 győzelme.atapapaÉn ezzel úgy vagyok, hogy nagy valószínűséggel, ha nem lesz miénk a #2, akkor itthon kezdjük a PO-t, és innentől kezdve meg bármi lehet. A div. roundban, egy győzelemtől felpörögve, azért meg tudjuk verni a SF-t, és valahol nem is lenne baj, mert a legvalószínűbb forgatókönyv szerint, az idei konferencia döntő Green Bay-ban lesz, és nem árt előtte egy ki szabadtéri levegő...
De ez annyira theory, hogy hagyjuk is, még nagyon messze van minden: még a mai és a holnapi meccs is hátra van, nem beszélve az MNF-ről...
több mint 12 éve
Én is fel tudnám fogni így, ha nem lenne esélyünk az NFC 2. helyére és nem lenne teljesen egyértelmű, hogy idegenben nem megy annyira nekünk. Ha a Frisco bukja az MNF-t (és mi nyerünk ma), akkor az utolsó 2 hetünk élet-halál harc lesz, mivel a SF maradék 2 ellenfelének összesen van 8 győzelme.ja, egyáltalán nem menő már csütörtökön letudni a meccset 😀shawnkaEgyébként ja! Mondjuk jó szót választottál: "letudni". Hát erre kevés jobban kifejező szó van 😀
Még mielőtt le leszek savazva, papírforma (hivatkozva a Falcons topikra):
- idén nem vesztettünk meccset a Dome-ban
- Brees a prime time meccseken a szokásosnál is jobb (volt egy statisztika, hogy 120 körüli ratinget csinált ezeken)
- a Superdome közönsége előtt a Falcons-féle audible játék nehezebben fog működni (konkrétan alig hallani valami 😀)
- a minden O kategóriában jobbak vagyunk (meglepődve tapasztaltam, hogy futásban is)
- a védelem összeállt futás ellen
- felhoztuk a TO margint -2-re, és 5 meccs óta nem volt eladott labdánk (bazz, a GB +20-on áll 😮)
- a passz védekezésünk jelenleg elég ratyinak tűnik, de azért azt hozzá kell tenni, hogy a nagy yardokat junk time-ban kapjuk, a védelem elleni QB rating nem "annyira tragikus" 87-es
Na ez a papírforma, ami egy rivaly meccsen elég keveset ér. 😊
Igazából úgy vagyok ezzel a meccsel (már a maival), ha nyerünk, szuper, ha nem akkor sincs túl nagy baj, a jövő heti meccs felér egy Super Bowllal a szemembenGyurma Pappa
több mint 12 éve
ja, egyáltalán nem menő már csütörtökön letudni a meccset 😀shawnkaEgyébként ja! Mondjuk jó szót választottál: "letudni". Hát erre kevés jobban kifejező szó van 😀
Még mielőtt le leszek savazva, papírforma (hivatkozva a Falcons topikra):
- idén nem vesztettünk meccset a Dome-ban
- Brees a prime time meccseken a szokásosnál is jobb (volt egy statisztika, hogy 120 körüli ratinget csinált ezeken)
- a Superdome közönsége előtt a Falcons-féle audible játék nehezebben fog működni (konkrétan alig hallani valami 😀)
- a minden O kategóriában jobbak vagyunk (meglepődve tapasztaltam, hogy futásban is)
- a védelem összeállt futás ellen
- felhoztuk a TO margint -2-re, és 5 meccs óta nem volt eladott labdánk (bazz, a GB +20-on áll 😮)
- a passz védekezésünk jelenleg elég ratyinak tűnik, de azért azt hozzá kell tenni, hogy a nagy yardokat junk time-ban kapjuk, a védelem elleni QB rating nem "annyira tragikus" 87-es
Na ez a papírforma, ami egy rivaly meccsen elég keveset ér. 😊
Igazából úgy vagyok ezzel a meccsel (már a maival), ha nyerünk, szuper, ha nem akkor sincs túl nagy baj, a jövő heti meccs felér egy Super Bowllal a szememben
több mint 12 éve
http://prod.static.saints.clubs.nfl.com/assets/images/fan-zone/wallpaper/Holiday1920x1080.jpgatapapabeállítva! 😊
több mint 12 éve
Le kellett cserélnem a "tapétámat" erre
ez segített rájönni arra, hogy a sisakunk tökéletes lenne karácsonyfadísznek
itt van egyéb méretekben, ha nagyon véletlenül másnak is megtetszene
http://prod.static.saints.clubs.nfl.com/assets/images/fan-zone/wallpaper/holiday_1024_768.jpg
http://prod.static.saints.clubs.nfl.com/assets/images/fan-zone/wallpaper/Holiday1920x1080.jpg
több mint 12 éve
ja, egyáltalán nem menő már csütörtökön letudni a meccset 😀😀MNF-et utoljára 2008-ban vesztettünk a Vikings ellen, a Payton era alatt 8-2-vel állunk... ezt most csak úgy megkerestem...Gyurma PappaAkkor az most rossz előjel, hogy vasárnap este hétórás lesz a meccs?hajdu
Nem, csak már egyel tovább gondolkodtam, olvasgatva a Falcons fórumot.Gyurma Pappa
több mint 12 éve
😀MNF-et utoljára 2008-ban vesztettünk a Vikings ellen, a Payton era alatt 8-2-vel állunk... ezt most csak úgy megkerestem...Gyurma PappaAkkor az most rossz előjel, hogy vasárnap este hétórás lesz a meccs?hajdu
Nem, csak már egyel tovább gondolkodtam, olvasgatva a Falcons fórumot.
több mint 12 éve
ma is lesz meccsKöszi! Épp akartam keresni egy kis futballt! 😀
több mint 12 éve
ma is lesz meccshttp://www.youtube.com/watch?v=M-EhdsEBT50
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve