NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 243
Burns érkezhet...
nagir
Én örülnék, de a Panthers biztosan megkéri az árát.
Zet
Megvan Burns 2. és 5. lett végül meg 5év 150 milliós szerződés! közben meg jött Eluemunor, aki tud RG-t, RT-t is játszani, így Neal-nek jött a matchup.
Rodaron
Most írják a beatwriterek, el is felejtettem, h LW-ért mi is 2. és 5. körös picket kaptunk…😊
Zet
Az már akkor sem értettem hogy miért adták, de köszi.
ozibozi
Mivel Tagelték Burnst, és az Edge idén 24 millió, így szabadulni kellett tőle, hogy legyen draft capital és Cap space. Azt gondolom win-win mindenkinek, de sajnálom a Párducokat, hogy ilyen occsóért megúsztuk.
Rodaron
Ez OK, én LW-t nem értettem anno ennyiért 😉
több mint 1 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 185
2&5 highway robbery … Panthernek nem kéne erőltetni ezeket a tradeléseket 😊

több mint 1 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Burns érkezhet...
nagir
Zet
Megvan Burns 2. és 5. lett végül meg 5év 150 milliós szerződés! közben meg jött Eluemunor, aki tud RG-t, RT-t is játszani, így Neal-nek jött a matchup.
Rodaron
Most írják a beatwriterek, el is felejtettem, h LW-ért mi is 2. és 5. körös picket kaptunk…😊
Zet
ozibozi
Mivel Tagelték Burnst, és az Edge idén 24 millió, így szabadulni kellett tőle, hogy legyen draft capital és Cap space. Azt gondolom win-win mindenkinek, de sajnálom a Párducokat, hogy ilyen occsóért megúsztuk.
több mint 1 éve
Burns érkezhet...
nagir
Zet
Rodaron
Zet
több mint 1 éve
onDier Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 979
Burns érkezhet...
nagir
Zet
Rodaron
Trade szempontbol olcson megkaptatok, meg 1 ev es nem lesz mar sok a fizetese szerintem. Jo forma, csapatba viszi a jo kedvet, ha a momentumait fontos pillanatokba attudja vinni es nem random megnyilvanulasokba akkor Crossby kaliber is lehetne.
Szerintem jok lesztek vele, sok sikert neki/nektek! 😉

Ugyan itt elado az alairt Burns mezem 🥲
több mint 1 éve
Burns érkezhet...
nagir
Zet
Rodaron
Zet
Japp és ráadásul 2025-ös 5.kör, tavaly a Panthers nem adta két 1. körért a Ramsnek
több mint 1 éve
Zet New York Giants 1 985
Burns érkezhet...
nagir
Zet
Rodaron
több mint 1 éve
Burns is now the 2nd paid DE in the NFL
ozibozi
Burns, 26
Thibodeaux, 23
Dex, 26
Banks, 23
Okereke 28 és ő a legidősebb
Kell még hozni egy CB2-t meg egy veterán safety-t FAról, így pedig a Draftról már tuti a QB vagy WR húzás.
Rodaron
QB mindenképpen kell valahonnan.
Zet
Ahogy wr is. 😊
ozibozi
Hosszútávon mindenképpen jól csináltuk a mai napot, mert tényleg premium pozikra hoztunk embereket, és nem fizettünk túl safety-t meg futót. Most egy picit hátra kell dőlni, és megnézni mit csinál a Pats meg Bears QB terén és utána lépni. Veterán QB-t biztos hozunk majd FA-ról, abból van bőven. A kérdés az, hogy a Broncos, Vikings betradel e most előre 1-2-3-4be a Draft sorrendben.
több mint 1 éve
ozibozi
Burns, 26
Thibodeaux, 23
Dex, 26
Banks, 23
Kell még hozni egy CB2-t meg egy veterán safety-t FAról, így pedig a Draftról már tuti a QB vagy WR húzás.
Rodaron
Zet
Ahogy wr is. 😊
több mint 1 éve
ozibozi
Burns, 26
Thibodeaux, 23
Dex, 26
Banks, 23
Rodaron
több mint 1 éve
ozibozi
Burns, 26
Thibodeaux, 23
Dex, 26
Banks, 23
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Burns érkezhet...
nagir
Zet

Szerkesztette: Rodaron
több mint 1 éve
Vlm G csak lett azért
több mint 1 éve
Burns érkezhet...
nagir
több mint 1 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 431 — Bla, bla, bla
Burns érkezhet...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
Coughlin nélkül nincs Giants

| The Giants have re-signed LB Carter Coughlin, per his own Instagram account.

Coughlin
| has been with the Giants going back to being drafted in the 7th round by them back in 2020 and returns for his fifth season.
ozibozi
Na! Kezdunk vegre beindulni😀
több mint 1 éve
Coughlin nélkül nincs Giants

| The Giants have re-signed LB Carter Coughlin, per his own Instagram account.

Coughlin
| has been with the Giants going back to being drafted in the 7th round by them back in 2020 and returns for his fifth season.
több mint 1 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 214
Jött Devin Singletary, újra Dabollal, 3 egymást követő évben is 1000+ scrimmage yard szóval csapat embernek nem lesz rossz
Rodaron
Texasban sem volt rossz.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 429 — LIGHTS OUT!
Jött Devin Singletary, újra Dabollal, 3 egymást követő évben is 1000+ scrimmage yard szóval csapat embernek nem lesz rossz
Rodaron
3 év 16.5 misi

több mint 1 éve
több mint 1 éve
azt sejtettem hogy valamelyik az Eagles lesz , de hogy mind2 az azért durva!
szerk: úgy látom végül nem

mi csendesen nyitunk eddig ami nem feltétlenül gond a végére lássuk a koncepciót!
apróbb lépésekkel kell most építkezni a kurva nagy pénzeket majd akkor kell kiosztani ha lesz már rendes csapatunk 1-2 év múlva és tényleg 1-2 nagyobb név hiányzik majd a tutihoz, most viszonylag feleslegesnek látom
yooker
Már a nagy pénzek ki vannak osztva, hogy adnának másnak?
Idén:
Waller 14+ DJ 47 +Slayton 8. Meg a rúgó Gano csak =cca78

Thomas, Sexi, csak 45
😎
Ez úgy a cap fele,
Azért kb Tudjuk kik érik meg ebből a pénzüket.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
fordítva jobb lett volna...

Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
azt sejtettem hogy valamelyik az Eagles lesz , de hogy mind2 az azért durva!
szerk: úgy látom végül nem

mi csendesen nyitunk eddig ami nem feltétlenül gond a végére lássuk a koncepciót!
apróbb lépésekkel kell most építkezni a kurva nagy pénzeket majd akkor kell kiosztani ha lesz már rendes csapatunk 1-2 év múlva és tényleg 1-2 nagyobb név hiányzik majd a tutihoz, most viszonylag feleslegesnek látom

Szerkesztette: yooker
több mint 1 éve
McKinney Packers, évi 17 millió, 4ev 68millio, mindennel együtt 25 milliót kap az első évben.

Szerkesztette: Rodaron