NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
67
10
2:20, ARENA4
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 1 éve
Ez OK, én LW-t nem értettem anno ennyiért 😉Mivel Tagelték Burnst, és az Edge idén 24 millió, így szabadulni kellett tőle, hogy legyen draft capital és Cap space. Azt gondolom win-win mindenkinek, de sajnálom a Párducokat, hogy ilyen occsóért megúsztuk.Az már akkor sem értettem hogy miért adták, de köszi.Most írják a beatwriterek, el is felejtettem, h LW-ért mi is 2. és 5. körös picket kaptunk…😊Megvan Burns 2. és 5. lett végül meg 5év 150 milliós szerződés! közben meg jött Eluemunor, aki tud RG-t, RT-t is játszani, így Neal-nek jött a matchup.Burns érkezhet...Én örülnék, de a Panthers biztosan megkéri az árát.
nagir
Zet
Rodaron
Zet
ozibozi
Rodaron
több mint 1 éve
2&5 highway robbery … Panthernek nem kéne erőltetni ezeket a tradeléseket 😊
több mint 1 éve
Mivel Tagelték Burnst, és az Edge idén 24 millió, így szabadulni kellett tőle, hogy legyen draft capital és Cap space. Azt gondolom win-win mindenkinek, de sajnálom a Párducokat, hogy ilyen occsóért megúsztuk.Az már akkor sem értettem hogy miért adták, de köszi.Most írják a beatwriterek, el is felejtettem, h LW-ért mi is 2. és 5. körös picket kaptunk…😊Megvan Burns 2. és 5. lett végül meg 5év 150 milliós szerződés! közben meg jött Eluemunor, aki tud RG-t, RT-t is játszani, így Neal-nek jött a matchup.Burns érkezhet...Én örülnék, de a Panthers biztosan megkéri az árát.
nagir
Zet
Rodaron
Zet
ozibozi
több mint 1 éve
Az már akkor sem értettem hogy miért adták, de köszi.Most írják a beatwriterek, el is felejtettem, h LW-ért mi is 2. és 5. körös picket kaptunk…😊Megvan Burns 2. és 5. lett végül meg 5év 150 milliós szerződés! közben meg jött Eluemunor, aki tud RG-t, RT-t is játszani, így Neal-nek jött a matchup.Burns érkezhet...Én örülnék, de a Panthers biztosan megkéri az árát.
nagir
Zet
Rodaron
Zet
több mint 1 éve
Trade szempontbol olcson megkaptatok, meg 1 ev es nem lesz mar sok a fizetese szerintem. Jo forma, csapatba viszi a jo kedvet, ha a momentumait fontos pillanatokba attudja vinni es nem random megnyilvanulasokba akkor Crossby kaliber is lehetne.Megvan Burns 2. és 5. lett végül meg 5év 150 milliós szerződés! közben meg jött Eluemunor, aki tud RG-t, RT-t is játszani, így Neal-nek jött a matchup.Burns érkezhet...Én örülnék, de a Panthers biztosan megkéri az árát.
nagir
Zet
Rodaron
Szerintem jok lesztek vele, sok sikert neki/nektek! 😉
Ugyan itt elado az alairt Burns mezem 🥲
több mint 1 éve
Japp és ráadásul 2025-ös 5.kör, tavaly a Panthers nem adta két 1. körért a RamsnekMost írják a beatwriterek, el is felejtettem, h LW-ért mi is 2. és 5. körös picket kaptunk…😊Megvan Burns 2. és 5. lett végül meg 5év 150 milliós szerződés! közben meg jött Eluemunor, aki tud RG-t, RT-t is játszani, így Neal-nek jött a matchup.Burns érkezhet...Én örülnék, de a Panthers biztosan megkéri az árát.
nagir
Zet
Rodaron
Zet
több mint 1 éve
Most írják a beatwriterek, el is felejtettem, h LW-ért mi is 2. és 5. körös picket kaptunk…😊Megvan Burns 2. és 5. lett végül meg 5év 150 milliós szerződés! közben meg jött Eluemunor, aki tud RG-t, RT-t is játszani, így Neal-nek jött a matchup.Burns érkezhet...Én örülnék, de a Panthers biztosan megkéri az árát.
nagir
Zet
Rodaron
több mint 1 éve
Hosszútávon mindenképpen jól csináltuk a mai napot, mert tényleg premium pozikra hoztunk embereket, és nem fizettünk túl safety-t meg futót. Most egy picit hátra kell dőlni, és megnézni mit csinál a Pats meg Bears QB terén és utána lépni. Veterán QB-t biztos hozunk majd FA-ról, abból van bőven. A kérdés az, hogy a Broncos, Vikings betradel e most előre 1-2-3-4be a Draft sorrendben.Ahogy wr is. 😊QB mindenképpen kell valahonnan.Burns is now the 2nd paid DE in the NFLBurns, 26
ozibozi
Thibodeaux, 23
Dex, 26
Banks, 23
Okereke 28 és ő a legidősebb
Kell még hozni egy CB2-t meg egy veterán safety-t FAról, így pedig a Draftról már tuti a QB vagy WR húzás.
Rodaron
Zet
ozibozi
több mint 1 éve
Ahogy wr is. 😊QB mindenképpen kell valahonnan.Burns is now the 2nd paid DE in the NFLBurns, 26
ozibozi
Thibodeaux, 23
Dex, 26
Banks, 23
Kell még hozni egy CB2-t meg egy veterán safety-t FAról, így pedig a Draftról már tuti a QB vagy WR húzás.
Rodaron
Zet
több mint 1 éve
QB mindenképpen kell valahonnan.Burns is now the 2nd paid DE in the NFLBurns, 26
ozibozi
Thibodeaux, 23
Dex, 26
Banks, 23
Rodaron
több mint 1 éve
Burns is now the 2nd paid DE in the NFLBurns, 26
ozibozi
Thibodeaux, 23
Dex, 26
Banks, 23
több mint 1 éve
Burns is now the 2nd paid DE in the NFL
több mint 1 éve
Vlm G csak lett azért
több mint 1 éve
Burns érkezhet...Én örülnék, de a Panthers biztosan megkéri az árát.
nagir
több mint 1 éve
Burns érkezhet...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Coughlin nélkül nincs GiantsNa! Kezdunk vegre beindulni😀
| The Giants have re-signed LB Carter Coughlin, per his own Instagram account.
Coughlin | has been with the Giants going back to being drafted in the 7th round by them back in 2020 and returns for his fifth season.
ozibozi
több mint 1 éve
Coughlin nélkül nincs Giants| The Giants have re-signed LB Carter Coughlin, per his own Instagram account.
Coughlin | has been with the Giants going back to being drafted in the 7th round by them back in 2020 and returns for his fifth season.
több mint 1 éve
Jött Devin Singletary, újra Dabollal, 3 egymást követő évben is 1000+ scrimmage yard szóval csapat embernek nem lesz rosszTexasban sem volt rossz.
Rodaron
több mint 1 éve
Jött Devin Singletary, újra Dabollal, 3 egymást követő évben is 1000+ scrimmage yard szóval csapat embernek nem lesz rossz3 év 16.5 misi
Rodaron
több mint 1 éve
Jött Devin Singletary, újra Dabollal, 3 egymást követő évben is 1000+ scrimmage yard szóval csapat embernek nem lesz rossz
több mint 1 éve
azt sejtettem hogy valamelyik az Eagles lesz , de hogy mind2 az azért durva!Már a nagy pénzek ki vannak osztva, hogy adnának másnak?
szerk: úgy látom végül nem
mi csendesen nyitunk eddig ami nem feltétlenül gond a végére lássuk a koncepciót!
apróbb lépésekkel kell most építkezni a kurva nagy pénzeket majd akkor kell kiosztani ha lesz már rendes csapatunk 1-2 év múlva és tényleg 1-2 nagyobb név hiányzik majd a tutihoz, most viszonylag feleslegesnek látom
yooker
Idén:
Waller 14+ DJ 47 +Slayton 8. Meg a rúgó Gano csak =cca78
Thomas, Sexi, csak 45
😎
Ez úgy a cap fele,
Azért kb Tudjuk kik érik meg ebből a pénzüket.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
azt sejtettem hogy valamelyik az Eagles lesz , de hogy mind2 az azért durva!szerk: úgy látom végül nem
mi csendesen nyitunk eddig ami nem feltétlenül gond a végére lássuk a koncepciót!
apróbb lépésekkel kell most építkezni a kurva nagy pénzeket majd akkor kell kiosztani ha lesz már rendes csapatunk 1-2 év múlva és tényleg 1-2 nagyobb név hiányzik majd a tutihoz, most viszonylag feleslegesnek látom
Szerkesztette: yooker