New York Giants
50 feliratkozó
több mint 14 éve
Persze, túloztam, de egy szeles időben inkább az alapból passzokra épülő Packers offense szívhat. Mondjuk vannak kétségeim, hogy megismétli-e RB párosotok múlt heti teljesítményét, de még így is inkább a ti futójátékotokat tartom a jobbnak, mint a Green Bayét. Pedig félek a Packers futójátékra való beszólástól, tavaly a wild card körben minket szívattak ezzel már széjjel.Ezt így azért nem lehet kijelenteni, most olyan jó formába lendültünk mi is, h az irreális időjárási körülmények nem feltétlen kedveznének nekünk. Legyen csak normális idő és lássuk, h ki a jobb 😊SzeszeVasárnap meccsidőpontra -7 fok az előrejelzés a Lambeau Field-re, hóesés egyelőre nem várható. Jó lesz ez!G-menNektek a minél nagyobb szél, minél hidegebb feküdne, szóval lehet szurkolni a lehűlésnek még 😀.Deny
több mint 14 éve
Ezt így azért nem lehet kijelenteni, most olyan jó formába lendültünk mi is, h az irreális időjárási körülmények nem feltétlen kedveznének nekünk. Legyen csak normális idő és lássuk, h ki a jobb 😊Vasárnap meccsidőpontra -7 fok az előrejelzés a Lambeau Field-re, hóesés egyelőre nem várható. Jó lesz ez!G-menNektek a minél nagyobb szél, minél hidegebb feküdne, szóval lehet szurkolni a lehűlésnek még 😀.Deny
több mint 14 éve
Brandon Jacobs miért nem szerepelt eddig a Pro Bowl-on?Béczkómert sosem volt olyan jó szezonja ami ezt indokolta volna 😊
több mint 14 éve
Vasárnap meccsidőpontra -7 fok az előrejelzés a Lambeau Field-re, hóesés egyelőre nem várható. Jó lesz ez!G-menNektek a minél nagyobb szél, minél hidegebb feküdne, szóval lehet szurkolni a lehűlésnek még 😀.
több mint 14 éve
Béczkó
1 264
Brandon Jacobs miért nem szerepelt eddig a Pro Bowl-on?
több mint 14 éve
Mondjuk JPP azt mondta garantálja a győzelmet, de sebaj a játék mellett majd nyilatkozni is megtanul.
több mint 14 éve
Vasárnap meccsidőpontra -7 fok az előrejelzés a Lambeau Field-re, hóesés egyelőre nem várható. Jó lesz ez!G-menA 2008-as -18 fokhoz képest ez kánikula lesz 😀
több mint 14 éve
Vasárnap meccsidőpontra -7 fok az előrejelzés a Lambeau Field-re, hóesés egyelőre nem várható. Jó lesz ez!
több mint 14 éve
Aki a Ryan-érában legyőzte a Falconst a PO-ban SB-ba jutott 😉 1ébként vmelyik nap jutott eszembe h sokban hasonlítotok a 2008-as Cardsra: korábbi SB-győztes QB, rájátszásra feléledő futójáték, elit WR-sor, Antrel Rolle, ...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Újra megnéztem a meccset és megint beigazolódott az alaptétel, h ha jó a falad akkor jó a csapatod. Az OL (elsősorban McKenzie és Baas) gyengébben kezdett, így az első negyedben nem is tudtunk érdemben támadni. A második negyedtől viszont elkezdtek dominálni, a második félidőre pedig elképesztően jól játszott már mindenki a falból. Boothe-t külön ki kell emelni, ahhoz képest h ő kiegészítő ember, iszonyat jól játszott végig. Ki a franc gondolta volna erről a nagyseggű fasziról, h ennyire hasznos játékos lesz belőle 😊 (kissé hasonlítható ő Seuberthez egyébként). A jó OLnek köszönhetően egyből lett kurva jó futójáték is (mondjuk Jacobs és Bradshaw is kurva jó napot fogott ki) a passz pedig eddig is legalább így ment, itt még pár drop is belefért.A DL pedig az első perctől az utolsóig tökéletesen játszott, de ami még meglepőbb, h ez nem csak rájuk igaz, hanem kivétel nélkül az egész védelemre. Gyakorlatilag senki nem vétett egyetlen hibát sem az egész meccsen, hihetetlen tényleg 😊
Egészen biztos vagyok abban, h ezzel a játékkal bárkit megvertünk volna vasárnap. Az egyetlen kérdés, h meg tudjuk-e ezt ismételni még háromszor 😊 Nyilván nem lesz egyszerű, de az utóbbi meccsek alapján asszem teljes joggal lehetünk bizakodók.
Pár hete még kinevettem volna magam, ha ilyet mondok, de jelenleg minimum 50% esélyt adok magunknak a GB ellen még idegenben is.
több mint 14 éve
Én is az egymeccses fogyasztás mellett vagyok. Így, hogy 1 órával a kezdés előtt találkozunk, megfelelő hangulatba lehet kerülni a meccsre. (tartok tőle amúgy, hogy jónéhány bírói ítélet felhúzza majd az agyamat)úgyis 9-re van foglalva asztal a végét együtt "izguljuk" átcsebiMeccsünkre széjjel lenne mindenki 😀Asbeemajd meglátjuk ! 😂
amúgy nekem 1 meccses fogyasztás is beütött vasárnap , ha ezt még megduplázom...:cool:yooker
Yookerhez hasonlóan én sem voltam top formában tegnap, úgy rendesen zsibbadt az agyam. Mikor hazaértem meccsünk után, elkezdtem nézni a Denver-Pittsburgh meccset, egyszercsak a kezembe került egy párna, a következő kép, amire emlékszem, hogy a 3. negyed vége felé felébredek. Húztam is az ágyamba...
több mint 14 éve
úgyis 9-re van foglalva asztal a végét együtt "izguljuk" átmajd meglátjuk ! 😂Mivel vasárnap van meccs ugye a miénk előtt is , ha van ráMeccsünkre széjjel lenne mindenki 😀Asbee
érdeklődés összevonhatnánk a kettőt !??
asszem Texans vs. Ravens lesz 19.00-tólyooker
amúgy nekem 1 meccses fogyasztás is beütött vasárnap , ha ezt még megduplázom...:cool:yooker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem is elég lesz a saját meccsünk, mert a végén nem tudnánk kiélvezni a győzelmünket a Lambeau-n 😀 😀
több mint 14 éve
majd meglátjuk ! 😂Mivel vasárnap van meccs ugye a miénk előtt is , ha van ráMeccsünkre széjjel lenne mindenki 😀Asbee
amúgy nekem 1 meccses fogyasztás is beütött vasárnap , ha ezt még megduplázom...:cool:
több mint 14 éve
Mivel vasárnap van meccs ugye a miénk előtt is , ha van ráMeccsünkre széjjel lenne mindenki 😀
több mint 14 éve
Mivel vasárnap van meccs ugye a miénk előtt is , ha van rá érdeklődés összevonhatnánk a kettőt !??
asszem Texans vs. Ravens lesz 19.00-tól
több mint 14 éve
Hypofx
310
Azért kicsit izgultam, pont emiatt fizettem be a Game Pass Playoff subscriptionst😊 Most nézegettem a régebbi meccseket jó az a dolog nem olcsó de jó látni a meccseket. Hajrá fiúk.
több mint 14 éve
Hatalmas grat a srácoknak, Titeket pedig nagyon irigyellek közös meccsnézésért, biztos hatalmas volt a hangulat 😂 Nekem a hétvége tuti kimarad :/ , mert hétfőn meló, de lélekben veletek leszek.
Amúgy már szedem le a meccset, megy a gyűjteménybe, a remélhetőleg nem túl közeli ínséges időkre....
több mint 14 éve
Blackburn mondjuk tegnap nagyon pörgött, talán az egyik legtöbb tackle-t is csinálta.
több mint 14 éve
A sérülések idén is komoly faktort képeznek. Nem akarom Tebowék teljesítményét lekicsinyíteni, de a Steelers főleg Clark, Kiesel és Mendenhall hiánya meg BB sérülése miatt kapott ki szerintem. Egyszerűen nem bírták el a hiányukat.És pont ez volt nálunk is. Az alapszakaszban sokat szidtuk Fewellt, de nem csak az ő sara volt a D# gyenge teljesítménye. Az igaz, hogy neki is váltania kellett a szezon végére, de ezt szerintem kényszerből csinálta .Osi és Tuck hiányát, meg a rookiek jelenlétét nem lehetett kompenzálni. És azért többek között a Saints, Packers, Eagles offense mérte meg a csapatot. Nem számítom ide a Skins, azt nem tudom hova tenni. Ugyan ezt látom a futásunknál is AB sérülése, még talán Baas (tegnap jól nyomta végre) sérülése is komoly hátrányt jelentettek. Tegnap nagyon jól látszott, hogy nem voltunk annyira rákényszerítve a big playekre azzal, hogy MM is, Ballard is egészséges és a második negyedtől nagyon magabiztos volt az O#.
Az nagyon biztató, hogy mindenki egészséges mostanra. A legjobbkor van mindenki a fedélzeten.
Úgy gondolom, hogy bár a sérülések részei a sportnak, de idén látszott meg az leginkább, hogy egy-egy játékos kiesése mennyire ellehetetleníti a kialakított játékrendszert. Fewell jó edző, ezt már tavaly is bizonyította, idén egyszerűen nem volt szerencséje a sérülésekkel. Szidtuk a four men rusht, (jó gyakran 3), de ha mindenki a rendelkezésére áll, akkor blitzek nélkül is tudunk komoly nyomást kialakítani, amely elég segítség lehet a secnek. És akkor működik a kialakított rendszer.
Azt még nem tudom pontosan mitől javultunk fel ennyire a futás ellen, mert Blackburn nem akkora playa, hogy ettől ugrásszerűen javultunk. Talán Williams és Kiwi kezdenek egyre jobban belejönni, nem tudom.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
... akkor is szar lenne, de így pláne 😊ha nem mindig ugyanazokat a kifejezéseket használná ... 😀csebihttp://www.giants.com/media-vault/videos/Postgame-Locker-Room-Celebration/0e5bd8ce-e856-4878-9772-5eff488de686 menni és menni előre!ironroyazért Coughlin nem túl erős ezekben a postgame beszédekben az kijelenthető 😊Szesze
több mint 14 éve
ha nem mindig ugyanazokat a kifejezéseket használná ... 😀http://www.giants.com/media-vault/videos/Postgame-Locker-Room-Celebration/0e5bd8ce-e856-4878-9772-5eff488de686 menni és menni előre!ironroyazért Coughlin nem túl erős ezekben a postgame beszédekben az kijelenthető 😊Szesze
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 14 éve
nehogy kiderüljön hogy Coughlin egy lusta szar és tényleg csak akkor melózik, amikor már durván ki akarják rúgni 😊 a viszony továbbra sem haveri vele, a punter kb úgy gratulált neki a meccs végén, mint vmi sakkmeccs végén. persze valószínűleg nem sokat találkoznak, szóval lehet, hogy csak odament bemutatkozni 😀
több mint 14 éve
http://www.giants.com/media-vault/videos/Postgame-Locker-Room-Celebration/0e5bd8ce-e856-4878-9772-5eff488de686 menni és menni előre!ironroyazért Coughlin nem túl erős ezekben a postgame beszédekben az kijelenthető 😊