New York Giants

50 feliratkozó

több mint 4 éve
Haba New York Giants 934
Szóval olyan ez a NYG FO, mint a magyar futball kiváló szakemberei. Mindenhez marhára értenek, nem ismerik el, hogy elment mellettük az idő, minden választásuk belterjes, a hatalom kézben tartása a legfontosabb, a hibákat az általuk választott, alattuk dolgozók csináljak (nem számít, h ők választották őket) és lassan elérték, h Giants meccset is max a teljes elborzadás kedvéért nézzek, vagy egyáltalán ne is. Nem gondoltam volna, hogy így járok. Ja és minden évben meg tudják mutatni, h van lejjebb.

Szerkesztette: Haba
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 112
Ramsnál OBJ is csak elkezdte újra és ha már passzolnak neki 'néhanapján', akkor hozza is a győzelmeket, amivel csak bebizonyosodott amit kb mindenki tudott, hogy a
Brownsnál is bénák voltak, minket meg inkább hagyjunk is.
Winning culture' cserébe egy diszfunkcionális klubbal.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Rodaron New York Giants 2 149

A fejed, ha Giants meccs jön. 0 körüli fok, fúj a szél, esik a hó. Gano 52 yardról próbálkozott a bemelegítésnél, de mindkettő failed. Asszem 3:0-as hazai győzelem lesz.
több mint 4 éve
GJohnny74 New York Giants 698
BÚÉK! 😁
több mint 4 éve
vilicus4 New York Giants 44
Boldog Új Évet!
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 521 — Bla, bla, bla
When your left tackle has more TD catches than both your stud rookie wide receiver (Kadarius Toney) and HUGE free-agent acquisition (Kenny Golladay), you know there's something fundamentally wrong with the offense.
ozibozi
Toneykának megint van amúgy egy sérülése, most épp a vállában. Szerintem ez kb a 4. testrésze ami sérült +2 Covid elkapás. Hát kíváncsi leszek mi lesz ebből a gyerekből...
GiantsMLBhunter
És még ő az egyik legkisebb bajunk 😊
ozibozi
Viszont ha mar LT, Thomas volt idén számomra a támadók közül a legjobb. Nagyon korrekt évet hozott ..

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
When your left tackle has more TD catches than both your stud rookie wide receiver (Kadarius Toney) and HUGE free-agent acquisition (Kenny Golladay), you know there's something fundamentally wrong with the offense.
ozibozi
Toneykának megint van amúgy egy sérülése, most épp a vállában. Szerintem ez kb a 4. testrésze ami sérült +2 Covid elkapás. Hát kíváncsi leszek mi lesz ebből a gyerekből...
GiantsMLBhunter
És még ő az egyik legkisebb bajunk 😊
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
ozibozi
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Ezek most jöttek rá arra amiről itt páran sok éve pofázunk.
Bravó!

www.nj.com/giants/2021/12/after-driving-giants-into-a-ditch-will-john-mara-finally-take-his-hands-off-the-wheel-critics-around-the-nfl-wonder.html?fbclid=IwAR14YBtXMoDKp3eh_UwJxW_Q3QJ76yrMonwMVjaJOx2WCrp4eR9iacYyaiY
több mint 4 éve
Peart kiesésével kíváncsi vagyok, hogy hozzányúlunk-e Isaiah Wilsonhoz, nem tudom milyen mentális/fizikai állapotban van, de veszítenivalónk nem lenne vele.
kristof
A Giants FO és a logikus lépések meghozatala, pláne időben, ne erre én is kíváncsi leszek...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Peart kiesésével kíváncsi vagyok, hogy hozzányúlunk-e Isaiah Wilsonhoz, nem tudom milyen mentális/fizikai állapotban van, de veszítenivalónk nem lenne vele.
több mint 4 éve
egyébként Jones potenciálját jól mutatja, hogy ő legalább életet tudott vinni ebbe a támadósorba. remélem hamar sikerül potens edzői gárda keze alá kerülnie, megérdemelné. (kisebb esélyt látok arra, hogy ez itt fog megtörténni)
kristof
Persze legkésőbb két év múlva, de nem a Giantsben!

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
egyébként Jones potenciálját jól mutatja, hogy ő legalább életet tudott vinni ebbe a támadósorba. remélem hamar sikerül potens edzői gárda keze alá kerülnie, megérdemelné. (kisebb esélyt látok arra, hogy ez itt fog megtörténni)
több mint 4 éve
Peart szezonjának is vége,de ez a látottak alapján nem meglepő!

több mint 4 éve
Ki fogják rúgni az edzőt is, nem maradhat, de itt nagyobb takarítás nélkül nehéz lesz bizakodni 😕
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 367 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kösz a semmit 😄

Nah persze minket azért majd megvertek gondolom, már csak tradícióból is.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Jelenleg szerintem nincs nálunk gyengébb csapat a ligában és most elsősorban az offense-re gondolok.
több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Jó ez, minél szarabb a teljesítmény, annál nagyobb az esély, hogy mindenkit kirúgnak a picsába.
több mint 4 éve
gyurczi New York Giants 2 613 — Giants fan
Lejjebb kerültünk a nézhetetlennél.
Sajnos, nincsenek szavak.
Zet
Minden héten megtalálják a módját, hogyan múlják alul a korábbi parádét.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 4 éve
Zet
Judge-nak ezutan a meccs után nem lenne szabad maradnia!!!

több mint 4 éve
Zet New York Giants 2 020
több mint 4 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 296
Srácok, lehet ma is kikapunk, de rèszvètem... elsősorban Jones miatt, bárhogy nèzem nem látok benne többet...
dande
Én sem, de ebben a csoportban még mindig nem látok túl sok jobb QB-t nála 😊
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 495 — Így remélem megfelelek nektek.....
Srácok, lehet ma is kikapunk, de rèszvètem... elsősorban Jones miatt, bárhogy nèzem nem látok benne többet...
dande
ha ma is kikaptok akkor inkább magatokat sajnáld..
Szesze
Á dehogy azon már kínomban csak mosolyogni fogok 😏😉 no majd jó vadászatot 🙂
több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
dande
ha ma is kikaptok akkor inkább magatokat sajnáld..