New York Giants
50 feliratkozó
több mint 4 éve
Ha DG nem tudta összehozni nekünk az 1/1-t, akkor az utódjának sem fog sikerülni, mert még egy hasonló kóklert nem fogunk találni egyből.Mivel csak 2023-ban lehet majd draftolni így bőven lesz még rá esélyetekArra azért csak nem lesz esélyünk, de ha már draft sorrend, az utolsóelőtti forduló elég érdekes lesz. A magunk vagy az ellefél pozícióját fogjuk rontani? Még legkevésbé rossz lenne talán egy döntetlen.Bryce Young 1/1A legunalmasabb opció valósul meg, Mr. Hosszúnyakú fog kezdeni. Megnéztem volna a 0 snappes Fromm-ot, legrosszabb esetben egy 4 negyedes vicc parádé lett volna belőle.Frommal a kezdőben nagyon vártam a meccset, Glennonnal rohadtul nem...🥴
BTW: mostanában egy két mock draft már Pickett (QB) pickeli hozzánk.
GiantsMLBhunter
23-as qb class milyen lehet majd számunkra???
nagir
Sanyichef
vanek úr
r.baggio
több mint 4 éve
El sem kezdtem nézni...túl rég óta ülök a Herbert BW-n hogy megkockáztassam elbőgőm magam miért nem nálunk van..😣Az első negyed után lefeküdtem, azt hiszem én jártam a legjobban...🥴Majd egyszer valamikor a nem túl közeli jövőben partiban leszünk az olyan csapatokkal, mint most a Chargers.Jaja. Ha Bosa és Herbert visszavonulnak 15 év múlva és a csillagok jól állnak.
Zet
Fú nagyon rossz meccs volt, ami most a legjobban irritált:
-Glennon
-támadófal
-passrush
"Jövőre" majd orvosolják ezeket a needeket biztos.
GiantsMLBhunter
nagir
több mint 4 éve
Nem fog kelleni... RW3 jön majd megmenteni minket!!!🤣🤣🤣Mivel csak 2023-ban lehet majd draftolni így bőven lesz még rá esélyetekArra azért csak nem lesz esélyünk, de ha már draft sorrend, az utolsóelőtti forduló elég érdekes lesz. A magunk vagy az ellefél pozícióját fogjuk rontani? Még legkevésbé rossz lenne talán egy döntetlen.Bryce Young 1/1A legunalmasabb opció valósul meg, Mr. Hosszúnyakú fog kezdeni. Megnéztem volna a 0 snappes Fromm-ot, legrosszabb esetben egy 4 negyedes vicc parádé lett volna belőle.Frommal a kezdőben nagyon vártam a meccset, Glennonnal rohadtul nem...🥴
GiantsMLBhunter
nagir
Sanyichef
vanek úr
r.baggio

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Az első negyed után lefeküdtem, azt hiszem én jártam a legjobban...🥴Majd egyszer valamikor a nem túl közeli jövőben partiban leszünk az olyan csapatokkal, mint most a Chargers.Jaja. Ha Bosa és Herbert visszavonulnak 15 év múlva és a csillagok jól állnak.
Zet
-Glennon
-támadófal
-passrush
GiantsMLBhunter
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Mivel csak 2023-ban lehet majd draftolni így bőven lesz még rá esélyetekArra azért csak nem lesz esélyünk, de ha már draft sorrend, az utolsóelőtti forduló elég érdekes lesz. A magunk vagy az ellefél pozícióját fogjuk rontani? Még legkevésbé rossz lenne talán egy döntetlen.Bryce Young 1/1A legunalmasabb opció valósul meg, Mr. Hosszúnyakú fog kezdeni. Megnéztem volna a 0 snappes Fromm-ot, legrosszabb esetben egy 4 negyedes vicc parádé lett volna belőle.Frommal a kezdőben nagyon vártam a meccset, Glennonnal rohadtul nem...🥴
GiantsMLBhunter
nagir
Sanyichef
vanek úr

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Pontrekordot állított fel a csapat.
több mint 4 éve
Majd egyszer valamikor a nem túl közeli jövőben partiban leszünk az olyan csapatokkal, mint most a Chargers.Jaja. Ha Bosa és Herbert visszavonulnak 15 év múlva és a csillagok jól állnak.
Zet
-Glennon
-támadófal
-passrush
több mint 4 éve
Majd egyszer valamikor a nem túl közeli jövőben partiban leszünk az olyan csapatokkal, mint most a Chargers.Kicsit szégyellem, de én nekik drukkoltam 😊 Mondjuk nagyon nem kellett izgulni..
Zet
több mint 4 éve
Majd egyszer valamikor a nem túl közeli jövőben partiban leszünk az olyan csapatokkal, mint most a Chargers.
több mint 4 éve
Arra azért csak nem lesz esélyünk, de ha már draft sorrend, az utolsóelőtti forduló elég érdekes lesz. A magunk vagy az ellefél pozícióját fogjuk rontani? Még legkevésbé rossz lenne talán egy döntetlen.Bryce Young 1/1A legunalmasabb opció valósul meg, Mr. Hosszúnyakú fog kezdeni. Megnéztem volna a 0 snappes Fromm-ot, legrosszabb esetben egy 4 negyedes vicc parádé lett volna belőle.Frommal a kezdőben nagyon vártam a meccset, Glennonnal rohadtul nem...🥴
GiantsMLBhunter
nagir
Sanyichef
több mint 4 éve
Bryce Young 1/1A legunalmasabb opció valósul meg, Mr. Hosszúnyakú fog kezdeni. Megnéztem volna a 0 snappes Fromm-ot, legrosszabb esetben egy 4 negyedes vicc parádé lett volna belőle.Frommal a kezdőben nagyon vártam a meccset, Glennonnal rohadtul nem...🥴
GiantsMLBhunter
nagir
Szerkesztette: Sanyichef
több mint 4 éve
A legunalmasabb opció valósul meg, Mr. Hosszúnyakú fog kezdeni. Megnéztem volna a 0 snappes Fromm-ot, legrosszabb esetben egy 4 negyedes vicc parádé lett volna belőle.Frommal a kezdőben nagyon vártam a meccset, Glennonnal rohadtul nem...🥴
GiantsMLBhunter

több mint 4 éve
A legunalmasabb opció valósul meg, Mr. Hosszúnyakú fog kezdeni. Megnéztem volna a 0 snappes Fromm-ot, legrosszabb esetben egy 4 negyedes vicc parádé lett volna belőle.BTW: mostanában egy két mock draft már Pickett (QB) pickeli hozzánk.
több mint 4 éve
Mike Williams és Keenan Allen is Covid listára került, kérdéses a játékuk ellenünk
több mint 4 éve
Daniel Jones not cleared for contact, Giants "optimistic" Mike Glennon can play. https://t.co/Iu2p9np3xM
— ProFootballTalk (@ProFootballTalk) December 8, 2021

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ez teljesen hülye..#Giants HC Joe Judge on the decision to punt on 4th and 2 from the #Dolphins 46-yard line trailing 10-6:
— Wesley Steinberg (@WesSteinberg) December 6, 2021
“We’re executing for 60 minutes to try and win. We felt it was necessary to try and get Riley (Dixon) involved early, as we knew he was gonna be big for us this week”.
nekem ez kimaradt, de Zoli említette a 4th and longban, te jó ég 😀😀😀DDDDDDD
normális vezetőség esetén (nem lett volna kinevezve Judge) egy ilyen után azonnal repülnie kellene a vezetőedzőnek.
kristof
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
#Giants HC Joe Judge on the decision to punt on 4th and 2 from the #Dolphins 46-yard line trailing 10-6:
— Wesley Steinberg (@WesSteinberg) December 6, 2021
“We’re executing for 60 minutes to try and win. We felt it was necessary to try and get Riley (Dixon) involved early, as we knew he was gonna be big for us this week”.
nekem ez kimaradt, de Zoli említette a 4th and longban, te jó ég 😀😀😀DDDDDDD
normális vezetőség esetén (nem lett volna kinevezve Judge) egy ilyen után azonnal repülnie kellene a vezetőedzőnek.
több mint 4 éve
Szerintem, nagyon jó meccs lesz a Chargers ellen, igazi offense háború, izgalmas a végsőkig.Igen, minden adott egy hatalmas adok-kapokhoz 😊
Ja, bocs, nem ide.
Zet
több mint 4 éve
Szerintem, nagyon jó meccs lesz a Chargers ellen, igazi offense háború, izgalmas a végsőkig.Ja, bocs, nem ide.
több mint 4 éve
Még direkt jó is, hogy Hörbivel szemben nem kell néznünk a saját irányítónkat, mert még szembetűnőbb lenne a kontraszt.Sajnos az külön-külön nézve is elég szembetűnő.. ráadásul sztem Herbert még le is van limitálva, viszonylag kevés hosszú passzt dobatnak vele, pedig abban is kurva jó lenne.
ozibozi
több mint 4 éve
Még direkt jó is, hogy Hörbivel szemben nem kell néznünk a saját irányítónkat, mert még szembetűnőbb lenne a kontraszt.
több mint 4 éve
egyébként így QB coach nélkül, egyetlen egészséges irányítóként Fromm egyedül tanulgatja a playbookot? alig várom a vasárnapot. 😀fantasyban mindenesetre gyorsan felkaptam a Chargers HC-t 😊
és nem is kell párhuzamosan nézni két meccset, hisz a Chargers ellen játszunk, 10 pont körüli hendin vagyunk jelenleg, ajándék pénz.
kristof