New York Jets
30 feliratkozó
több mint 4 éve
Bevallom CB es S poszton inkabb a nagyobb neveknek neztem utana FA-n. De igy nezve statokat, highlightsot meg amit egy ket Jets analyst mond elegge stealnek tunik mindketto tegnapi igazolas, foleg Reed.
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Én inkább EDGE + WR kombóra szavaznék 1. nap. Már csak azért is mivel a jelenlegi WR sor CDavis-Moore-Berrios hármasból áll, az meg karcsú azért.Na mi a fasz van pár órája nem csekkolom twittert aztán már megvettünk mindenkit. 😀 Mire maradt még zsé ezek után egyébként? De akkor ez így fasza, a draft nagyon adja így magát. Kérdés ha Tibodu kimegy 1/4-en kit hozunk? Linderbaum talán?Én úgy számolom, hogy a Whitehead-igazolással végeztünk mára 😀
Apex
A draft 1. napján pedig jöhet egy CB + EDGE páros, 2. napon pedig mondjuk egy DT, LB, TE trió 😊
Zotya86
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Maye barátunk is eladta magát (NO) elég magas áron, majd 10 misi / év. Nagyon kíváncsi vagyok egykori remek safety parosunk további sorsára (az Adams dealt szerintem már eléggé bánják Seattleben15 misi garantált a 3 éves szerződésből. Masszív túlfizetés.
Pityu Gyor
több mint 4 éve
Maye barátunk is eladta magát (NO) elég magas áron, majd 10 misi / év. Nagyon kíváncsi vagyok egykori remek safety parosunk további sorsára (az Adams dealt szerintem már eléggé bánják Seattleben
Green is green
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Nathan Shepherd jott vissza kozepre kb vetminert.
több mint 4 éve
Jók az igazolások, jó pozícióban vagyunk a draft elott igy. Johet 1/10-re Devin Lloyd 😀
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
CB-t én így már nem hoznék első körben, már csak scheme miatt sem. Edge aztán jöhet a WR Wilsonnak. Második nap, TE + LB/DT nálam.Na mi a fasz van pár órája nem csekkolom twittert aztán már megvettünk mindenkit. 😀 Mire maradt még zsé ezek után egyébként? De akkor ez így fasza, a draft nagyon adja így magát. Kérdés ha Tibodu kimegy 1/4-en kit hozunk? Linderbaum talán?Én úgy számolom, hogy a Whitehead-igazolással végeztünk mára 😀
Apex
A draft 1. napján pedig jöhet egy CB + EDGE páros, 2. napon pedig mondjuk egy DT, LB, TE trió 😊
Zotya86
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Na mi a fasz van pár órája nem csekkolom twittert aztán már megvettünk mindenkit. 😀 Mire maradt még zsé ezek után egyébként? De akkor ez így fasza, a draft nagyon adja így magát. Kérdés ha Tibodu kimegy 1/4-en kit hozunk? Linderbaum talán?Mar csak depth playak erkeznek Hughed szerint.
Apex
több mint 4 éve
Na mi a fasz van pár órája nem csekkolom twittert aztán már megvettünk mindenkit. 😀 Mire maradt még zsé ezek után egyébként? De akkor ez így fasza, a draft nagyon adja így magát. Kérdés ha Tibodu kimegy 1/4-en kit hozunk? Linderbaum talán?Én úgy számolom, hogy a Whitehead-igazolással végeztünk mára 😀
Apex
több mint 4 éve
ez így már mindjárt másként néz ki... azt hittem elfelejtették mivel volt a fő gond eddig.
több mint 4 éve
Na mi a fasz van pár órája nem csekkolom twittert aztán már megvettünk mindenkit. 😀 Mire maradt még zsé ezek után egyébként? De akkor ez így fasza, a draft nagyon adja így magát. Kérdés ha Tibodu kimegy 1/4-en kit hozunk? Linderbaum talán?
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
I'm told the terms on the deal for S Jordan Whitehead going to the #Jets is a 2-year deal for $14.5M, per league source.
több mint 4 éve
JD beindult 🥴🥴🥴
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Safety is megvan.The Jets have agreed to terms with former Bucs S Jordan Whitehead, sources tell @espn. Another proven starter for the secondary
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
I also still get the sense the Jets want to add a safety and a defensive tackle before today is over.
— Ralph Vacchiano (@RVacchianoSNY) March 15, 2022
S Tyrann Mathieu and Jordan Whitehead are the safeties to watch. The DT market got thin fast, so I'm not yet clear where they'll look.
több mint 4 éve
Ez jónak tűnik... erősebb nevet hoztunk mint vártamThe #Jets have signed cornerback DJ Reed, sources tell @TheAthleticThe #Jets are signing former #Seahawks CB D.J. Reed to a three-year, $33 million deal with upside
Beki
Beki
Green is green
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Berrios visszaigazolása hivatalos.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Gondolom ebből inkább Whitehead lesz inkább.#Jets are still very involved in safety market.
— Connor Hughes (@Connor_J_Hughes) March 15, 2022
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
The #Jets have signed cornerback DJ Reed, sources tell @TheAthleticThe #Jets are signing former #Seahawks CB D.J. Reed to a three-year, $33 million deal with upside
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
The #Jets have signed cornerback DJ Reed, sources tell @TheAthletic
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Braxton Berrios’ two-year contract with the #Jets is worth $12 million and includes $7 million GTD. He has base salaries of $1.35m in ’22 and $5.5m in ’23. He received a $5.456m signing bonus.
The ’22 base, signing bonus, and $500k of ’23 base are the GTD.
több mint 4 éve
Marcus Williams -> Ravens, évi 14 misiKorantsem biztos hogy hozzank is alairt volna ennyiert.
Beszarás h ennyi nem fért bele, de majd Ashtyn Davis megmutatja...
Beki
több mint 4 éve
The #Jets have jumped into the mix for Chandler Jones, according to sources who spoke to PFN InsiderNa ez meglepne
@TonyPauline
Beki
Green is green
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
The #Jets have jumped into the mix for Chandler Jones, according to sources who spoke to PFN Insider @TonyPauline