Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Köszönöm a pozitív hozzáállást és megértést 😊 Smúgy jelen állapotokat tekintve valóban a Bears ellen jó esélyünk lehetne csak vhogy ellenünk mindig felszívják magukat. Azon nagyon poztiívan megelepődnék ha a Vikest vernénk de az még sokára lesz, addig sok minden történhet.Bocs ha kicsit hosszú voltam de így érdekes a játék mit gondoltok? dandeSzerintem:
-Bears ellen még realistán is jó esélyünk lehet idegenben, főleg, ha a védelmet nem súlytják a tavalyihoz hasonló sérülések. Tavaly vertük őket idegenben, ezzel megtörtük az átkot, szerintem idén ismételünk.
-Houston ellen én még otthon is L-ra számítok, eléggé tartok tőlük.
-Giantsot szerintem nem verjük 2x, 2 év alatt 4x megverni őket, az elég durva lenne (de persze örülnék neki)
-Vikes-ot otthon sztem verjük, ellenük jól szokott menni.BleedingGreen
Shawn84-nek ha csak néhány hozzászólást fentebb elolvasol amit deny-nek is írtam abban a lényeg benne van, meg elég ha a rostert végig gondolod, abból tudsz következtetéseket levonni.
deee
több mint 14 éve
Bocs ha kicsit hosszú voltam de így érdekes a játék mit gondoltok? dandeSzerintem:
-Bears ellen még realistán is jó esélyünk lehet idegenben, főleg, ha a védelmet nem súlytják a tavalyihoz hasonló sérülések. Tavaly vertük őket idegenben, ezzel megtörtük az átkot, szerintem idén ismételünk.
-Houston ellen én még otthon is L-ra számítok, eléggé tartok tőlük.
-Giantsot szerintem nem verjük 2x, 2 év alatt 4x megverni őket, az elég durva lenne (de persze örülnék neki)
-Vikes-ot otthon sztem verjük, ellenük jól szokott menni.

több mint 14 éve
3 napig nem vagyok és felfordul a világ Phillyben? Kivágunk tök jó játékosokat( Macho, Demps, Owens) cserélünk stb. Valaki egy rövidebb hozzászólásban össze tudná foglalni a dolgokat? Cutokat nem kell azokat már láttam.
több mint 14 éve
Sziasztok!Tudom, hogy ez már volt egyszer és nem is szimpi kétszer ugyan azt betenni, de itt a nagy roster rohanásban érthetően elsiklottunk, elhagytuk ezt a hozzászólásomat illetve kérdésemet, s nekem fontos (önző módon 😊 ), hogy mi a véleményetek a szezonra nézve. Azt is nyugodtan leírhatjátok, hogy nagy hülyeség (pláne, hogy most már ismerjük a rostreket), vagy korai ezzel foglalkozni stb. De mégis a játék kedvéért.
Szóval:
"Némi tippjáték a szezonra nézve, így hogy lassan közeledik a szezon nyitó (de messze van még jövő hét vasárnap). Tudom elég beteg elképzelés de ahogy a sorsolást elnézem a pihenő hétig 7-0-val kellene álnunk de minimum 5-2-vel, hogy mondjunk egy nagyon merész 10-6os szezon összejöjjön amivel esetleg van esélyünk a PO-ra. Ez a tézis ugye már az első meccsen a Green Bay ellen megdőlhet, még akkor is ha itthon játszunk. Ha jól meggondoljuk az ellenfelek közül csak az Atl a Hou és a Det- ellen gondolhatjuk magunkat esélyesnek a többi vagy necces vagy inkább a másik oldal a nyerő. Ezért lenne az elején jól kezdeni bár a tavalyi Denver példájából látjuk ez sem sokat jelent. Visszatérve a realitások talajára ha a szünetig örülhetünk ha 4-3-l állunk majd és a végén esetleg 9-7-l. Meglátjuk a játékunkban legyen ott a következő évekre a fejlődés lehetősége és akkor már elégedett leszek, illetve javulni kezdjünk azokban amikben évek óta szenvedünk (RZ, 3. down-k, megfogása játékhívás stb...)
Meccsekre lebontva:
Két változat lesz optimista (a szívem) és talán realista (az eszem ha van olyan smile )
GB(o): W (muszáj nyerni) L
Det (i)W (még idegenbe is kötelező) W
Jag (i)W W
WS (o)W (itthon kötlező a csopn belülieket nyerni) W (talán még nem állnak össze)
SF (i) W L (idegenben nagyon húzós lesz)
At (o) W W
TN (i) W L
szünet 7-0 4-3
IN (o) L (még otthon is kemény dió) L
WS (i) L L
NyG (o) W W
Ch (i) L (hiába velük mindig megszenvedünk) L
Hou (o) W W
Dl (i) L L
NyG (i) W (sztem most inkább őket kapjuk el 2x) W
Mn (o) L L
Dl (o) W W
így végül: 11-5 (ez nagyon optimista lett) 8-8 (ez talán közelebb áll a valósághoz)
Bocs ha kicsit hosszú voltam de így érdekes a játék mit gondoltok?
Fly Eagles: deee"
Köszi a megértést! 😛
több mint 14 éve
Szerintem Hobbs kiemelkedően jó KR és ha megsérül szerintem Lindley tudná pótolni őt second cornerként.MJG újraszerződött, 53 játékosunk van a rosteren.
Ma 6kor van a practice squad szerződtetések ideje. Jeff Owens twitteren bejelentette, hogy ő már a PS tagja. Ennek azért örülök.
több mint 14 éve
Jorrick Calvinról 2 TC videó még Cardinals színekbenSzerintem év közben fokozatosan átvehetné Hobbs helyét KR-ben, ha tényleg jól muzsikál, mert jobb ha nem kockáztatjuk a 2. CB-nk egészségét returnökkel.
http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/Fight-for-53---Jorrick-Calvin-Update/714ce08c-c65c-4eee-8391-3b472f906dfd
http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/Fight-for-53---Jorrick-Calvin-Update/714ce08c-c65c-4eee-8391-3b472f906dfd
Illetve egy cikk a foci karrieréről. Elég nehéz útja volt a srácnak.
http://www.azcardinals.com/news-and-events/article-1/The-Learning-Curve-Of-Jorrick-Calvin/edd499c8-4eae-4bd7-84e1-e3bf213af69c
Nagyon jól játszott szerintem a Jets ellen egyébként. Bár nem tudom 6. cornerként milyen szerepe lehet, főleg h elvileg még mindig Hobbs a #1 KR.Petya

több mint 14 éve
Egyébként nem tudom miért kellett ennyi DE-t tartani. Elhiszem, h jól jönnek a friss emberek, akik talán tudják támadni az ellenfél irányítóját de nagyon ott van az a TALÁN szó. Én nem tudom Daryll Tapp fog e a szezon bármelyik részében is a QB közelébe kerülni, ha friss, ha nem. Az meg a másik, hogy Kelley Washington mennyivel lett volna hasznosabb pl King DUnlapnál... na mindegy. Lesz, ami lesz.
több mint 14 éve
Jorrick Calvinról 2 TC videó még Cardinals színekbenhttp://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/Fight-for-53---Jorrick-Calvin-Update/714ce08c-c65c-4eee-8391-3b472f906dfd
Illetve egy cikk a foci karrieréről. Elég nehéz útja volt a srácnak.
http://www.azcardinals.com/news-and-events/article-1/The-Learning-Curve-Of-Jorrick-Calvin/edd499c8-4eae-4bd7-84e1-e3bf213af69c
Nagyon jól játszott szerintem a Jets ellen egyébként. Bár nem tudom 6. cornerként milyen szerepe lehet, főleg h elvileg még mindig Hobbs a #1 KR.
több mint 14 éve
OFF: Shawn84, ment PM, bocsi, de az új fórumban elkerülte a figyelmemet a leveled. Remélem még nem késő...
több mint 14 éve
Én abban reménykedek, hogy találunk valakit a 4. safety helyére PS-be, akit nem visznek el, de használható (meg egy telitalálatos ötöslottó szelvényben is reménykedek egyébként, lehet, hogy az a valószínűbb).somebody08Gerald Alexander sztem tökéletes lenne 4. safety-nek. Jax-nél nagyon sokáig kezdő SS-ként számítottak rá.
Dunlap meg cut lenne nálam. Valószínűleg a csere LT-nk még mindig Herremans, csere RT-nek meg A. Howard vagy Wells is elég lenne.
Bár ha Reidéknek kellett volna 4. safety, akkor megtartották volna Macho-t v. Demps-et, szal akkor lehet csak sérülés esetén hozunk majd ide vkit.
több mint 14 éve
Nálam Revis CB, de ha idejönne felőlem QB-t is játszhat😀 Én abban reménykedek, hogy találunk valakit a 4. safety helyére PS-be, akit nem visznek el, de használható (meg egy telitalálatos ötöslottó szelvényben is reménykedek egyébként, lehet, hogy az a valószínűbb).Nálam is inkább Washington, mint Baskett, de hát ez van.Esetleg Revis 😉 na azon lepődnénk meg rendesen de akkor talán sok mindent megbocsátanánk pláne ha sikerül egy normális szerződést kötni vele s a hozzáállása is normalizálódna (bár gondlom Rexy-ék még talán próbálkoznak vele)dande
Chaney rosterre kerülésének örülök, igaz idén még nem sokat fogjuk látni.
Macho cut eléggé meglepett, de nagy valószínűséggel még vki érkezni fog ide:
On the fourth safety on the depth chart: "I think we have someone in mind here and I think (head) coach (Andy Reid) will go through that. I think we'll talk to the players first before we announce that publicly." (Roseman mondta)
Stacy-ért egy 6. körben reménykedek, T. White-ért meg csoda, hogy kaptunk vmit, mert több hónapig csapat nélkül volt.Bébé
több mint 14 éve
Nálam is inkább Washington, mint Baskett, de hát ez van.Esetleg Revis 😉 na azon lepődnénk meg rendesen de akkor talán sok mindent megbocsátanánk pláne ha sikerül egy normális szerződést kötni vele s a hozzáállása is normalizálódna (bár gondlom Rexy-ék még talán próbálkoznak vele)
Chaney rosterre kerülésének örülök, igaz idén még nem sokat fogjuk látni.
On the fourth safety on the depth chart: "I think we have someone in mind here and I think (head) coach (Andy Reid) will go through that. I think we'll talk to the players first before we announce that publicly." (Roseman mondta)
Stacy-ért egy 6. körben reménykedek, T. White-ért meg csoda, hogy kaptunk vmit, mert több hónapig csapat nélkül volt.Bébé
több mint 14 éve
Na akkor jól értettem ezt (lám valamit mégiscsak néha megértek angolul, holott nem túl sikeresen tanítgattak a suliban 😊 ) s meg is lepődtem. Bízom benne valóban nem lesz szükség rá.Spadaro magyarázata az 52+1 😊 rosterre: http://www.philadelphiaeagles.com/news/Story.asp?story_id=21762&spadaro=1GreengoAzt írja, hogy Samuel is játszhat S-t, ha szükséges. Hát erre remélem nem fog sor kerülni, márcsak azért sem, mert Samuel képességeit nem kéne elpazarolni azzal, hogy vész-safteyt játszatnak vele.BleedingGreen
Amúgy deny-nek írom, hogy a rosterből nagyjából el tudod képzelni, kiderülhetett számodra, mi mehetett itt az elmúlt este,é éjszaka s miért nőtt meg hirtelen a hozzászólások száma, s abban minden történés bene van ha azt ismered. Annyi pluszban, hogy Stacy-t Seahawks vitte White-ot ha jól emlékszem a Pats már fel is szedte, mi meg itten teljesen készek lettünk (főleg, hogy pl Baskett maradt). Remélem az idő Reidéket igazolja, s kiderül hogy mi vagyunk hitetetlen Tamások. Nagyjából ennyi.
deee
több mint 14 éve
Nálam is inkább Washington, mint Baskett, de hát ez van.Chaney rosterre kerülésének örülök, igaz idén még nem sokat fogjuk látni.
Stacy-ért egy 6. körben reménykedek, T. White-ért meg csoda, hogy kaptunk vmit, mert több hónapig csapat nélkül volt.
több mint 14 éve
Na, megint kunyizok, egy hétig semmi Eagles hírt nem tudtam olvasni, valaki egy gyors összefoglalót.Szerk: roster már megvan
több mint 14 éve
Hát lehet Kendra harcolta ki Reidnél Baskettnek a helyet, én máshogy nem tudom ezt értelmezni.OL-ben megértem a nagy létszámot, főleg ha TH és JJ életkorát/sérüléseit nézem.
A többi nekem nem szúrja a szememet, ha a cutoltak közül marad valaki és a bennmaradók közül távoznak, ugyanúgy lehetett volna sopánkodni. Többesélyes volt a dolog. Persze sajnálni sajnálom, főleg Machot, de úgylátszik CB poszton nagyon nem vált be, S-ben pedig megvallom én sem láttam nagy jövőt számára, max egy közepes backup szintet.
A S párosunk meg nagyon meggyőző, és az egyik színfolt volt a pre seasonban számomra. Megsérülni meg nem fognak mert kemény legények. Ennyiben bízhatunk. (:
JASON KELCE for one more year!!!
több mint 14 éve
Spadaro magyarázata az 52+1 😊 rosterre: http://www.philadelphiaeagles.com/news/Story.asp?story_id=21762&spadaro=1GreengoAzt írja, hogy Samuel is játszhat S-t, ha szükséges. Hát erre remélem nem fog sor kerülni, márcsak azért sem, mert Samuel képességeit nem kéne elpazarolni azzal, hogy vész-safteyt játszatnak vele.

több mint 14 éve
Spadaro magyarázata az 52+1 😊 rosterre: http://www.philadelphiaeagles.com/news/Story.asp?story_id=21762&spadaro=1

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Pillanatnyilag 52 ember van a rosteren.Nekem kevés a WR és sok a CB.Calvin simán elfért vna PS-ba.Mi meg pont azon filóztunk, hogy sok a WR 😊 , bár akkor még 6 volt. Azért ne vidd túlzásba...
....erre tényleg ráiszok! 😀Greengo
több mint 14 éve
Pillanatnyilag 52 ember van a rosteren.Nekem kevés a WR és sok a CB.Calvin simán elfért vna PS-ba.....erre tényleg ráiszok! 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Húúú mennyi dolog történt míg söröztem! 😊Na akkor te egy jós vagy ha Dempset tudtad 😊 S igen nem túl sok sört ittál hanem ez a valóság, bár ezek után még lehet legurítasz néhány korsóval 😛
A 6 WR-t azért sem értem, mert tavaly is sokszor volt olyan, hogy a 6. WR (Gibson) inaktiv volt. Csak a roster spotot foglalta.Ahhoz,hogy bekerüljön vki a PS-ba azelőtt cutolnunk kell.
Szerk: cutolt játékost még rakhatunk PS-be? -> közben választ kaptam bleeding green forumonkzol
Demps cutban szinte biztos voltam. 😉 Macho és Washington cutot nem is értem... :/
Andrewst én sem sajnálom...mert egy KUTYA!(végre megszabadultunk az Andrewsoktól)
Az volt már,hogy M.J.G. is cut?Greengo
Igen de M. J. G-t Stacy miatt kellet cutolni, Stacy-t későn tradeltük vlszeg holnap visszahozzuk legalábbis remélem 😐
több mint 14 éve
Húúú mennyi dolog történt míg söröztem! 😊A 6 WR-t azért sem értem, mert tavaly is sokszor volt olyan, hogy a 6. WR (Gibson) inaktiv volt. Csak a roster spotot foglalta.Ahhoz,hogy bekerüljön vki a PS-ba azelőtt cutolnunk kell.
Szerk: cutolt játékost még rakhatunk PS-be? -> közben választ kaptam bleeding green forumonkzol
Demps cutban szinte biztos voltam. 😉 Macho és Washington cutot nem is értem... :/
Andrewst én sem sajnálom...mert egy KUTYA!(végre megszabadultunk az Andrewsoktól)
Az volt már,hogy M.J.G. is cut?

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Kizártnak tartom, hogy tradeljünk egy veterán safetyért majd.PetyaSzerintem se. Ha valaki megsérül majd hozunk tartalékot a free agentek közül (lehet, hogy Demps sokáig FA lesz), bár még mindig elég hihetelen, hogy 3 S-vel vágnánk neki a szezonnak.

több mint 14 éve
Kizártnak tartom, hogy tradeljünk egy veterán safetyért majd.
több mint 14 éve
Igen itt azt hiszem a létszám miatt is megy főleg az értetlenkedés, vagy valóban van vki a csapatban akiben látják a potenciált, hogy S-t játsszon, még ha mi nem is látjuk innen ezt. Vagy hozunk még vkit.EGyetértek. Demps nem annyival jobb KR Machonál, mint amennyivel szarabb FS. Ráadásul tényleg MAcho két poszton is jó. Nem tudom... Colvin viszont szerintem tehetséges srác.PetyaAnnyira %#&!§+^/@&?{ kiváncsi lennék, hogy mi lesz velünk safety-ben ebben az évben? Egy backup, Coleman személyében... Bár ő legalább sokoldalú, mert mindkettő poszton tud játszani. A Jóisten vigyázzon idén Allen-re és Mikell-re, mert nagy bajban lehetünk, ha ők megsérülnek. DE-ből meg WR-ből nekem még így is sok van, hogy megvan az 53.somebody08Én is keveslem a 3 S-t, különösen úgy, hogy a Cb-k között sincs egy sem aki esetleg tudna S-t is játszani. Én inkább Macho-t tartottam volna meg, Calvint meg PS-ba (bár lehet attól féltek onnan elviszik). Demps-et nem sajnálom, KR-ben használható volt, de coverige-ben szar volt, futás ellen méginkább. A Jags amúgy is eltradelte R.Nelsont-t, oda mehetne Demps és összeállna a verhetelen Demps-Considine tengely. Sztem megdöntenék a misstackle rekordot.BleedingGreen