Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
47 perce
Te jó ég, ez valami siralomház? Ok, nem játszottunk jól, de egy teljesen új rendszer első meccse volt.Laci értem. de szerintem ez csalóka, mert bármilyen fura is kimondani ennek az O-nak a teljesítményét most Rodgers húzta feljebb. De Én azt keresem, hogy a rendszerből mi adódott és gyenge EPA nem véletlen. Az O mindösszesen akkor tudott TD-t feltenni, amikor short fieldet kapott. Egyébként emellett még 2FG és ennyi.
Szar csapat az ellenfél? Nézzük már meg egy pillanatra ezt a tamadófalat! Nincsenek előttem a pontos számok, mert csak indulatból írok, de talán a RT kivételével top 5 fal, a liga legjobb futójával, elit elkapó (London), nagyszerű TE, ha ott lenne Rogers egy sima top 5 egység lenne.
A védelem sem rossz, különösen a secondary, ráadásul az eloszezon alapján még azon aggódtam, hogy szarrá verik Rodgerst.
Mindkét oldalon nagyon jó teljesítmények voltak. Freiermuth pl, de Pittman is jól mutatkozott be. Összességében viszont az offense látszik, hogy nem érett össze. Azonban volt 2-3 durva drop, volt 1-2 érthetetlen nem DPI ítélet, ezek mind komoly pontokat hagytak a pályán, de bőven lehet rajta javítani.
A védelem meg…hát csodát nem lehet várni. A front 7 jó, de futás ellen így kevés ezzel az ILB állománnyal. Amíg nincs Elliott középszer vagy gyengébb S állomány van, szerencsénk volt, hogy gyenge volt az ellenfél QB-ja. De ezen is lehet javítani, egy egész jó DC van a csapatbál.
Lehet persze sírni, de a Chargers ellen egy Brissett tett le győzelmet, nem is kicsit az asztalra LA-ben így al első fordulóban. Az irigyelt Herbert csak szenvedett időnként. Wentz vezetésével pedig a Vikes nyert végük, remek 4.negyeddel. És még csak végig sem néztem a napot.
Egyébként különösen tetszett, hogy Rodgers ha kellett melyeket is passzolt, és pontosan. Ami gáz, hogy a 10-20 yard között nem nagyon van játékunk.
Klaci79
Egyetértek viszont abban, hogy a rendszer új, így fejlődik, fejlődhet, így várjuk meg a következő 2-3 meccset.
4 órája
Mit ríttok Séfbácsival az ijen meccseken szoktunk kikapni...
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
7 órája
Te jó ég, ez valami siralomház? Ok, nem játszottunk jól, de egy teljesen új rendszer első meccse volt.Minden szeptember így kezdődik.
Szar csapat az ellenfél? Nézzük már meg egy pillanatra ezt a tamadófalat! Nincsenek előttem a pontos számok, mert csak indulatból írok, de talán a RT kivételével top 5 fal, a liga legjobb futójával, elit elkapó (London), nagyszerű TE, ha ott lenne Rogers egy sima top 5 egység lenne.
A védelem sem rossz, különösen a secondary, ráadásul az eloszezon alapján még azon aggódtam, hogy szarrá verik Rodgerst.
Mindkét oldalon nagyon jó teljesítmények voltak. Freiermuth pl, de Pittman is jól mutatkozott be. Összességében viszont az offense látszik, hogy nem érett össze. Azonban volt 2-3 durva drop, volt 1-2 érthetetlen nem DPI ítélet, ezek mind komoly pontokat hagytak a pályán, de bőven lehet rajta javítani.
A védelem meg…hát csodát nem lehet várni. A front 7 jó, de futás ellen így kevés ezzel az ILB állománnyal. Amíg nincs Elliott középszer vagy gyengébb S állomány van, szerencsénk volt, hogy gyenge volt az ellenfél QB-ja. De ezen is lehet javítani, egy egész jó DC van a csapatbál.
Lehet persze sírni, de a Chargers ellen egy Brissett tett le győzelmet, nem is kicsit az asztalra LA-ben így al első fordulóban. Az irigyelt Herbert csak szenvedett időnként. Wentz vezetésével pedig a Vikes nyert végük, remek 4.negyeddel. És még csak végig sem néztem a napot.
Egyébként különösen tetszett, hogy Rodgers ha kellett melyeket is passzolt, és pontosan. Ami gáz, hogy a 10-20 yard között nem nagyon van játékunk.
Klaci79
Ha nyerünk SB, ha veszítünk 1/1.
Jó, van változás. Nyertünk és 1/1.
Szerkesztette: kittli
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
11 órája
Szerintem az O most potensebbnek nezett ki mint tavaly szinte barmikor. Nem azt mondom hogy oriasi a plafon de elso meccsnek szerintem jo volt egy uj rendszerben.
12 órája
Te jó ég, ez valami siralomház? Ok, nem játszottunk jól, de egy teljesen új rendszer első meccse volt. Szar csapat az ellenfél? Nézzük már meg egy pillanatra ezt a tamadófalat! Nincsenek előttem a pontos számok, mert csak indulatból írok, de talán a RT kivételével top 5 fal, a liga legjobb futójával, elit elkapó (London), nagyszerű TE, ha ott lenne Rogers egy sima top 5 egység lenne.
Szerkesztette: Klaci79
12 órája
A vicc az, hogy az EPA pontosan visszaadja a meccs képét, de azt nem, hogy ennek ellenére Rodgers nem, hogy nem játszott rosszul, de egyenesen nagyon jónak éreztem. Konkrétan volt 3 TD-t érő dobása, amelyből kettőt a WR elejtett (Metcalf és Wilson) egy pedig egy égbekiálltó DPI volt. (leütötték Metcalf kezét az elkapás előtt)nyugi, kár aggódni....
De a másik oldala is igaz ennek. Ez a Falcons, ezzel az elképesztően gyatra QB teljesítménnyel még az utolsó negyedben is meccsben volt, ami mindent elmond a jelenlegi Steelers csapatáról.
Most leszek kiváncsi a következő hétre....
Klemó
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
12 órája
A vicc az, hogy az EPA pontosan visszaadja a meccs képét, de azt nem, hogy ennek ellenére Rodgers nem, hogy nem játszott rosszul, de egyenesen nagyon jónak éreztem. Konkrétan volt 3 TD-t érő dobása, amelyből kettőt a WR elejtett (Metcalf és Wilson) egy pedig egy égbekiálltó DPI volt. (leütötték Metcalf kezét az elkapás előtt)De a másik oldala is igaz ennek. Ez a Falcons, ezzel az elképesztően gyatra QB teljesítménnyel még az utolsó negyedben is meccsben volt, ami mindent elmond a jelenlegi Steelers csapatáról.
Most leszek kiváncsi a következő hétre....
12 órája
Csak nem, meccartival a minel rosszabb annal jobb alapon vagyokMasok levetett qb-ja, wr-ek, cb-k, ali sajat neveles, masok tobbszorosen kirugott es megbukott edzoje. Nulla elkepzeles. Egyetertek, nem ezert koveteltuk Tomlin fejet, mert semmi sem valtozott.A végén még visszasírjuk Coach T-t pár hét múlva 😀
xtaki
polamalu
13 órája
Masok levetett qb-ja, wr-ek, cb-k, ali sajat neveles, masok tobbszorosen kirugott es megbukott edzoje. Nulla elkepzeles. Egyetertek, nem ezert koveteltuk Tomlin fejet, mert semmi sem valtozott.A végén még visszasírjuk Coach T-t pár hét múlva 😀
xtaki
14 órája
The Atlanta Falcons/Pittsburgh Steelers game combined for the 1,069th ranked Total EPA out of 1,097 games currently in the @SumerSports data set. No comment
15 órája
Masok levetett qb-ja, wr-ek, cb-k, ali sajat neveles, masok tobbszorosen kirugott es megbukott edzoje. Nulla elkepzeles. Egyetertek, nem ezert koveteltuk Tomlin fejet, mert semmi sem valtozott.
18 órája
Semmit nem láttam abból, hogy elvileg egy offense mastermind edzőnk van. Ha nincs egy defensive TD kikapunk a liga egyik legrosszabb csapatától, akiknél ráadásul a 3. QB kezdett.Ha szerencsénk van ez egy wake up call, és csinálnak valamit.
Ha nem, számomra az se baj, mert akkor hozunk egy QB-t.
22 órája
Jó hír, hogy Watt így kezdte a szezont és az, hogy Rodgersnek láthatóan nagy kedve volt/van. De a Fal futástámogatása katasztrófa, ahogy a WR corp teljesítménye is. Ezt a meccset ezzel az ellenfél QB ÉS Kicker teljesítménnyel bőven a harmadik végén meg kellett volna nyerni. Nézve a Bills-Texans meccset is, 2 sebességgel lejjebb jétszottuk ezt a játékot.Node a.W az W. Jöhet a következő.
22 órája
Csak a szokásos, offensunk nincs, a win csak az ellenfélen múlik... Tomlin 2.0, csak most nagy bamba fehér arccal. Hosszú szezon lesz ez...
1 napja
Ja teljesen érthető. 10 éve nincs értelmezhető cornerünk, most itt van egy, aki top5 a ligában, egy volt Steelers játékos gyereke, fiatal és mi draftoltuk, úgyhogy mindenképp itt spúrkodjunk és nehogy megfizessük.Sztem akarunk, csak annyira sokat kér, amit nem tudunk, akarunk bevállalni. Meg lehet a fix pénz is irreális. Az divat mostanság, hogy szinte az egész legyen fix. Márpedig itt a tulajok ezt nem szeretik.Nem fogja kiülni. de nem nahyon értem mi a taktikánk. Hosszabbítunk a 3. számú EDGE játékossal, de a no1 cornerrel nem…."The sides haven’t been close and today was the #Steelers’ deadline to get a contract done. Porter Jr. is out today with a back injury." Ez már trade gyanús. Reméle nem látunk megint egy Bell storytMar ha van aki kello ellenerteket ad, vagy kiuli, aztan nezhetunk.
astroid
xtaki
Klemó
polamalu
1 napja
Sztem akarunk, csak annyira sokat kér, amit nem tudunk, akarunk bevállalni. Meg lehet a fix pénz is irreális. Az divat mostanság, hogy szinte az egész legyen fix. Márpedig itt a tulajok ezt nem szeretik.Nem fogja kiülni. de nem nahyon értem mi a taktikánk. Hosszabbítunk a 3. számú EDGE játékossal, de a no1 cornerrel nem…."The sides haven’t been close and today was the #Steelers’ deadline to get a contract done. Porter Jr. is out today with a back injury." Ez már trade gyanús. Reméle nem látunk megint egy Bell storytMar ha van aki kello ellenerteket ad, vagy kiuli, aztan nezhetunk.
astroid
xtaki
Klemó
1 napja
Nem fogja kiülni. de nem nahyon értem mi a taktikánk. Hosszabbítunk a 3. számú EDGE játékossal, de a no1 cornerrel nem…."The sides haven’t been close and today was the #Steelers’ deadline to get a contract done. Porter Jr. is out today with a back injury." Ez már trade gyanús. Reméle nem látunk megint egy Bell storytMar ha van aki kello ellenerteket ad, vagy kiuli, aztan nezhetunk.
astroid
xtaki
1 napja
"The sides haven’t been close and today was the #Steelers’ deadline to get a contract done. Porter Jr. is out today with a back injury." Ez már trade gyanús. Reméle nem látunk megint egy Bell storytMar ha van aki kello ellenerteket ad, vagy kiuli, aztan nezhetunk.
astroid
1 napja
"The sides haven’t been close and today was the #Steelers’ deadline to get a contract done. Porter Jr. is out today with a back injury." Ez már trade gyanús. Reméle nem látunk megint egy Bell storyt
3 napja
No akkor Cooper Rush fog kezdeni ellenünk.
3 napja
Szerintem nem. Persze osszesegeben a nagy kepnel igaz. De nem a W a lenyeg, hanem a SB, ha az eredmenyre akarod nezni.En attol felek, hogy jon meg 3 ilyen szerencse es megint nem pl a fal semavaltasa lesz a fontos, hanem az eredmeny. Tudom-tudom a ketto mehet egyszerre is, csak sajnos tomlin alatt egyszer sem valosult megMindig az eredmény a fontos. Az egész folyamat, a csapatépítés, az edzőváltás, a szerződések, meg gyakorlatilag minden azért van, hogy W legyen a végén.
no
Jan
De itt leirtam mar sokszor, hogy ertem. Engem nem erdekel hogy 6W lesz vagy 11W lesz ha nincs "csapatepites" . Es nem volt. Vagy valaki irja le nekem hogy butler-austin eseten hogy "epult" a D. Vagy a fichtner-canada-A smith alatt az O. Semmi nem ment sehova. Sot arrol 100% hogy itt is irtam, hogy az olyan osszeegyezhetetlen dolgokkal kuzdottek "csapatepites cimszo alatt", hogy az OL nem egyezik az RB-vel, a QB az OL-el es az OC-vel........
Most adjuk meg megint az ujaknak az eselyt.
De megint AR miatt a jatekunk korlatos lesz vagy sem? Eddig az volt, ez teny. Most lehet remenykedni hogy nem az lesz. A csapatepites jatek reszeben AR-e mi nem fogunk epiteni es o csak a W szamanak a kimaximalizalasa miatt van itt. A fal semat valt, de all mogotte egy QB ( megint csak a multrol es remenykedhetunk a jovoben/jelenben ) akinek a jateka nem ezt kivanja, de az elobbi fontosabb hosszabbtavon mint AR igenyei. De a vegtelensegig irhatom ezeket a peldakat multban, eleg sok jatekossal, edzovel. De csak az olyan aprosagok amik segitenek a W-ben de sosem lesz maskor jo, hogy megtanuljak a WR a jatekot AR szempontjabol es a kezjeleit amivel az irto nagy tudasa miatt elonye lenne a csapatnak es lesz is. Ez nem epites ez a maximum a jelen kimaxolasa. Es a W kimaxolasa es a meccsek eldobasa kozott van boven tartomany ahol kuzdenek maxon a jovo erdekeben.
A falcons legyozese a 6. QB ellen nem fontosabb mint hogy az uj garda elkepzelese minel hamarabb osszealljon a jovoben, addig a jelenben meg kuzdenek es mindegy az eredmeny, de persze nyerjenek, de valtoztasanak ezert a jatekon.
De ez megint ugyanoda vezet amit mar sokszor kiveseztunk itt. Egy ( max ) PO az ertelmes cel-e? Vagy szamit hogy mint kozepcsapat 6 vagy 8 W-t er el, foleg ha az nem fejlodesi palyan van, hanem ez a cel?
Az elso sokaig eleg volt, de mar sok szurkolo elegedetlen volt vele, mert ott a remenytelenseg oriasi szakadekot mutatott a tobbiekhez kepest. A masodik szerintem nem is kerdes, de itt prestige volt csinalva belole.
3 napja
En attol felek, hogy jon meg 3 ilyen szerencse es megint nem pl a fal semavaltasa lesz a fontos, hanem az eredmeny. Tudom-tudom a ketto mehet egyszerre is, csak sajnos tomlin alatt egyszer sem valosult megMindig az eredmény a fontos. Az egész folyamat, a csapatépítés, az edzőváltás, a szerződések, meg gyakorlatilag minden azért van, hogy W legyen a végén.
no
3 napja
En attol felek, hogy jon meg 3 ilyen szerencse es megint nem pl a fal semavaltasa lesz a fontos, hanem az eredmeny. Tudom-tudom a ketto mehet egyszerre is, csak sajnos tomlin alatt egyszer sem valosult meg
3 napja
Tua bibis lett az edzésen állítólag.....kiváncsi leszek végül ki fog dobigálni a másik oldalon.