Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 224
A holnapi meccs bold predictionje következik a részemről, szigorúan egyéni meglátásokkal (amennyiben a hurrikán miatt egyáltalán megrendezik a mérkőzést).

Kezdem ott, hogy a múlt heti mérkőzésekből egyik csapat esetében sem szabad kiindulni. Nagyon a szezon elején vagyunk , kicsi a minta. Mindkét csapat egy hullámhegy-hullámvölgy meccset játszott, eléggé szezon eleji formában, ahol voltak bíztató jelek és aggasztónak tűnő problémák is. Mindkét csapat ellenfele hibázott rendesen, mi azért nem nyertünk, mert mi többet hibáztunk, mint a Browns; a Chiefs meg azért nyert, mert a Chargers egyrészt a mély zónákkal nem bírt mit kezdeni (+ ST touchdown-t kaptak), másrészt a kulcspillanatokban valaki mindig belehibázott a támadásaikba.

Összességében a Chiefs ellen az elmúlt években jól ment (2014 óta 4-1 a mérleg), elég jó matchup voltak nekünk Smith-szel, mert döntően a védelmünk a futásukat ölte és passzra kényszerültek, ami elég egyoldalassá tette a védekezésünket, illetve legtöbbször előnyből játszottunk és ők mentek utánunk. Most Mahomes miatt teljesen más sebességet használnak és teljesen más területeket támadnak, mint a korábbi meccseken, szóval más gameplan kellene.

Azt még megemlítem, hogy a Heinz Fielden viharos idő, nagy szél várható, ami lehet, hogy a passzjátékot valamennyire ellehetetleníti. Szerintem a rosszabb idő nekünk kedvez, jobban hozzászokhattunk, mint pl Mahomes!

a) QB +Pit OL vs KC front: Abból indulok ki, hogy BigBen játszik, mert ha bármelyik backup kezd, akkor kb teljesen mindegy mit írok. Hajlamos vagyok azt hinni, hogy Bentől ez a szokásos rozsdás kezdés volt és lassan fog belerázódni a dolgokba (a preseason szinte teljes kihagyása nagy mellélövés a meglátásom szerint nála), nem pedig hirtelen öregedésről van szó. Szerintem fejben nem volt ott múltkor és dekoncentráltságot láttam rajta. Sokkal élesebbnek kellene lennie (hazai pálya segíthet), illetve gyorsabb release-k kellenek, mert amúgy a fal jól védte.

Alap lenne Ben egészségének hosszútávú megőrzése, ezért J. Houstont akár kettőzéssel is ki kell venni a játékból (ami rohadt nehéz lesz, mert hihetetlen gyorsan és jól dolgozik a kezeivel), szóval most több jumbo csomagot és TE besegítést várok, mert már Garrettel is meggyűlt a bajunk múlt héten. A másik oldalon Dee Ford nekem nem annyira meggyőző, őt meg kell oldania az OT-knek.

Tavaly a Chris Jones - Bailey DT páros szemre visszaesett mind rundef-ben, mind interior rushban a korábbiakhoz képest, de múlt héten Gordont azért kordában tartották Kpassagnonnal beforogva. Nálunk DeCastro hiányában még nehezebb lesz Connernek belül futni, bár - ahogy írtam múltkor - strecht futásokat nem nagyon húztunk elő. Most ez kulcs lesz, szerintem Foster felé többet fog menni JC és egyirányba menő dupla OL-men húzásokat is használunk majd, hogy többen felérjenek a második szintre.

A Ragland-Hitchens páros nekem nagyon tetszett múlt héten, jól együttműködnek, energikusak, nagy területen játszanak, de egyik sem egy észlény, hanem sokszor első szándékból mennek gap-re, ezért megzavarhatók. Egy egészséges, teljes O-linenal szerintem menne a futás, amivel fel lehet építeni a passzjátékot szépen Bennek, de most vannak kétségeim.

Összességében szerintem Connernek most nagyobb feladata lesz, fogunk tudni haladni, de főleg RZ-ban kulcs lesz, hogy ne hibázzunk bele.

b) QB +KC OL vs Pit front: Mahomes egy őstehetség, nagyon szépen mozog a zsebben, nekem kerek a dobómozdulata is, bődületes a karereje, viszont egyelőre elég egyszerű sémát játszatnak vele. A LeBeau-örökség miatt hiszek abban, hogy rookie QB-kat össze tudunk zavarni, de ehhez kelleni fognak a zone blitzek. Tavaly ligaszinten nagy nyomást helyeztünk az ellenfél QB-jára, múlt héten sem volt ezzel gond, és szerintem a KC fal bal oldala sebezhető, főleg Wylie.

Érdekes kérdés lesz viszont a futásvédekezés, mert múlt héten szemre javultunk, de most nem fognak beleférni a pályaközepi missed tackle-k Hunt ellen. Szóval a LB-jeinknek lesz dolga, de nekem Bostic tetszett eddig, mert agresszív és biztoskezű volt. Sajnos, ha Heyward nem játszik, akkor tartok tőle, hogy rundef-ben visszaesünk, főleg a szélek lezárásában, mert Dupree megint csomószor túlfutott a játékon és ezért többször Wattnak kellett keresztben odaérni. Tippre Hunt 50 yard felett lesz, lesz nagy játéka, de nem ő lesz a döntő faktor.

c) KC pass vs Pit sec: Meglátásom szerint a mélypasszokkal nyerhet a Chiefs, mert az ellen mindig szenvedtünk. Gondolom Hill-t Hiltonnal őriztetjük, és Davis vagy Edmunds besegít neki deep safetyként (sztem kevesebbet lesz most Davis a boxban, egyszerűen nem engedhetjük meg, hogy Mahomes mélyre támadjon, viszont a keresztzónákba és a vonal mellé/számokon kívül menő passzokban még elég kiforratlannak tartom őt ). Utóbbi most bizonyíthatja a playmaker képességeit, amire nagy szükség lesz, főleg hogy Haden nem játszik.

Sammy Watkins megeszi Burnst. Őt ráadásul ilyen jolly jokerként használják, mert gyors is, test-test ellen is jó és - bár a közvélekedés nem ez - de jó útvonalakat fut. Szerintem neki lesz a legtöbb yardja.

Hogy Travis Kelce ellen ki védekezik, az is jó kérdés. Shazier általában limitálta őt, de ebben jelenleg egyik LB-nk sem kifejezetten jó, szóval jöhet a Dollar és a sok-sok Nickel 😊 Mondjuk szerintem a nickel a legjobb Def sémánk jelenleg, ami tényleg működik is. Tippre középen Davis/Edmunds, szélekre Watt megy vele. Megnézném azért Morgan Burnettet ebben a szerepben.

Összességében a passrush hatékonyságán áll vagy bukik a meccsünk, mert Mahomesba belelátom, hogy felpakol ezzel az arzenállal 30 pontot is, míg a jelenlegi Benben ezt nem érzem. Persze, ha a tavaly év végi Bent látjuk, akkor a 40 pont sem akadály, de most jobb lenne a pontháborút kerülni, mert a Chiefs mostt arra épít.

d) Pit pass vs KC sec: Emmit Thomas szerintem a legjobb sec edző a ligában, aki egy Ron Parkerből is elitnek látszó S-t csinált (aki az offseasonben persze más sémában megbukott) , s akinek a sémájába beilleszhető bármilyen szerencsétlen. A legújabb jelölt Kendall Fuller. Másrészt vannak szép játékszerei: Eric Berry, Scandrick és Nelson is bőven átlag feletti játékosok.

Ebben a helyzetben Antonio Browntól tündöklés kellene, amire kétségtelenül képes. Szerintem most is nagyobb százelékban kettőzik az elején és ha Juju-t nem tudjuk bevonni, akkor így is marad végig. Mellesleg Berry is küzd a sarkával, szóval azért jó esélyünk van a passzjáték sikerére. De ehhez kettő potens célpont kellene és Bentől egy precíz meccs. A középső zónákat azért a tavalyi évben a KC többször feladta, szóval JJ és Rogers is megjátszható lehet, s most ugye az ő LB-jeik sem az elit coverről híresek (még Hitchens so-so, de Ragland ebben elég béna).

Összességében - főleg egy fullos Berry nélkül - nyerhetjük ezt a matchupot, de kelleni fog a maximális koncentráció, mert 1-nél több labdaeladás most nem fog beleférni és az sem, hogy ST-ből pontokat kapjunk. Boswell meg kapja össze magát, mert a múltkori - az időjárás ellenére - elég csúnya volt!

Kiélezett, ideges meccsre számítok, ahol nüanszok döntenek majd, de 7 ponton belül nyerünk.
Fast Willie
Elég jól ráéreztem...sajnos a végeredményt tekintve mellélőttem.
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
A Florance a windy.com elég pontos jelzései szerint, még valahol S. Carolina mezőin tombol...meglepne ha beleszólna az időjárásba
azt hiszem ma egyik csapat sem foghatja az időjárásra...
Klaci79
 drive.google.com/file/d/1WtA1fahfuZxoLS4xEJZWwusgxY-9grOA/view?usp=drivesdk

Nekem ezt irja az idojaras Pittsburgh rol. Helyi idojaras.
gabistar
hát bízz a google-ben...😀
én inkább ennek hiszek
 www.windy.com/hu/-Radar-vill%C3%A1ml%C3%A1sok-radar?radar,37.230,-78.135,6
Klaci79
Ez az idojaras jelento oldal a legpontosabb. Szoval bizok mindkettoben. De mint irtak as eso erhet idea nem a hurrikan es legutoljara is igy volt.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 757
Nem lesz eredménykövető?😕
több mint 7 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
streamet tud valaki dobni?

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 985
A Florance a windy.com elég pontos jelzései szerint, még valahol S. Carolina mezőin tombol...meglepne ha beleszólna az időjárásba
Klaci79

Nekem ezt irja az idojaras Pittsburgh rol. Helyi idojaras.
gabistar
hát bízz a google-ben...😀
én inkább ennek hiszek
 www.windy.com/hu/-Radar-vill%C3%A1ml%C3%A1sok-radar?radar,37.230,-78.135,6
több mint 7 éve
Klaci79

Nekem ezt irja az idojaras Pittsburgh rol. Helyi idojaras. Szoval megusztuk a korai esot de ma ideerhet as eso. Keso este Mint irjak.

több mint 7 éve
Steelers inactives: QB Mason Rudolph, WR Justin Hunter, CB Joe Haden, S Marcus Allen, G David DeCastro, T Zach Banner, DE Tyson Alualu.
Ben valami könyökvédőt dob a dobókezén...
Alualu meg első sérülés miatt kihagyott meccse a középiskola óta...nem semmi...17 év

Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Egyebkent a rossz ido erdeklodes hianyaban elmarad, ugy fest.
ulpianus
76 f van es Max este er idea florance eso. Nem a hurrikan. Pontositottam. Szoval nem varhato eso.

több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Ahogy sejteni lehetett, Feiler kapott sisakot, Coty is. Ami hír viszont, hogy Washington aktív Hunter ellenében.
több mint 7 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Egyebkent a rossz ido erdeklodes hianyaban elmarad, ugy fest.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Biztosan játszik Ben és valószínűleg Heyard, Burns is
több mint 7 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Mi a helyzet Bennel?
steelwolf
Most azt mondtak NFL networkon (Game Day Morning), hogy jatszani fog valoszinuleg. Ez a legfrissebb.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Köszi a bókokat srácok, de van feleségem!😁 Ha időm engedi, majd igyekszem minden meccsünkről értékelőt, ill felvezetőt írni!
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 676 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Mi a helyzet Bennel?
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 400 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Willie bazeg, ezután a hsz-ed után át kell nevezni Long Williere 😛

(Ha most azt mondod, hogy egyébként az van az anyakönyvi kivonatban, akkor becsokkantok 😀 😀)
kishaszi
Vagy Gabistar2-re 😊
Bocs mindkettőtől, túl nagy ziccer volt 😊

több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 193 — Steelers fan
Willie bazeg, ezután a hsz-ed után át kell nevezni Long Williere 😛

(Ha most azt mondod, hogy egyébként az van az anyakönyvi kivonatban, akkor becsokkantok 😀 😀)

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
A holnapi meccs bold predictionje következik a részemről, szigorúan egyéni meglátásokkal (amennyiben a hurrikán miatt egyáltalán megrendezik a mérkőzést).

Kezdem ott, hogy a múlt heti mérkőzésekből egyik csapat esetében sem szabad kiindulni. Nagyon a szezon elején vagyunk , kicsi a minta. Mindkét csapat egy hullámhegy-hullámvölgy meccset játszott, eléggé szezon eleji formában, ahol voltak bíztató jelek és aggasztónak tűnő problémák is. Mindkét csapat ellenfele hibázott rendesen, mi azért nem nyertünk, mert mi többet hibáztunk, mint a Browns; a Chiefs meg azért nyert, mert a Chargers egyrészt a mély zónákkal nem bírt mit kezdeni (+ ST touchdown-t kaptak), másrészt a kulcspillanatokban valaki mindig belehibázott a támadásaikba.

Összességében a Chiefs ellen az elmúlt években jól ment (2014 óta 4-1 a mérleg), elég jó matchup voltak nekünk Smith-szel, mert döntően a védelmünk a futásukat ölte és passzra kényszerültek, ami elég egyoldalassá tette a védekezésünket, illetve legtöbbször előnyből játszottunk és ők mentek utánunk. Most Mahomes miatt teljesen más sebességet használnak és teljesen más területeket támadnak, mint a korábbi meccseken, szóval más gameplan kellene.

Azt még megemlítem, hogy a Heinz Fielden viharos idő, nagy szél várható, ami lehet, hogy a passzjátékot valamennyire ellehetetleníti. Szerintem a rosszabb idő nekünk kedvez, jobban hozzászokhattunk, mint pl Mahomes!

a) QB +Pit OL vs KC front: Abból indulok ki, hogy BigBen játszik, mert ha bármelyik backup kezd, akkor kb teljesen mindegy mit írok. Hajlamos vagyok azt hinni, hogy Bentől ez a szokásos rozsdás kezdés volt és lassan fog belerázódni a dolgokba (a preseason szinte teljes kihagyása nagy mellélövés a meglátásom szerint nála), nem pedig hirtelen öregedésről van szó. Szerintem fejben nem volt ott múltkor és dekoncentráltságot láttam rajta. Sokkal élesebbnek kellene lennie (hazai pálya segíthet), illetve gyorsabb release-k kellenek, mert amúgy a fal jól védte.

Alap lenne Ben egészségének hosszútávú megőrzése, ezért J. Houstont akár kettőzéssel is ki kell venni a játékból (ami rohadt nehéz lesz, mert hihetetlen gyorsan és jól dolgozik a kezeivel), szóval most több jumbo csomagot és TE besegítést várok, mert már Garrettel is meggyűlt a bajunk múlt héten. A másik oldalon Dee Ford nekem nem annyira meggyőző, őt meg kell oldania az OT-knek.

Tavaly a Chris Jones - Bailey DT páros szemre visszaesett mind rundef-ben, mind interior rushban a korábbiakhoz képest, de múlt héten Gordont azért kordában tartották Kpassagnonnal beforogva. Nálunk DeCastro hiányában még nehezebb lesz Connernek belül futni, bár - ahogy írtam múltkor - strecht futásokat nem nagyon húztunk elő. Most ez kulcs lesz, szerintem Foster felé többet fog menni JC és egyirányba menő dupla OL-men húzásokat is használunk majd, hogy többen felérjenek a második szintre.

A Ragland-Hitchens páros nekem nagyon tetszett múlt héten, jól együttműködnek, energikusak, nagy területen játszanak, de egyik sem egy észlény, hanem sokszor első szándékból mennek gap-re, ezért megzavarhatók. Egy egészséges, teljes O-linenal szerintem menne a futás, amivel fel lehet építeni a passzjátékot szépen Bennek, de most vannak kétségeim.

Összességében szerintem Connernek most nagyobb feladata lesz, fogunk tudni haladni, de főleg RZ-ban kulcs lesz, hogy ne hibázzunk bele.

b) QB +KC OL vs Pit front: Mahomes egy őstehetség, nagyon szépen mozog a zsebben, nekem kerek a dobómozdulata is, bődületes a karereje, viszont egyelőre elég egyszerű sémát játszatnak vele. A LeBeau-örökség miatt hiszek abban, hogy rookie QB-kat össze tudunk zavarni, de ehhez kelleni fognak a zone blitzek. Tavaly ligaszinten nagy nyomást helyeztünk az ellenfél QB-jára, múlt héten sem volt ezzel gond, és szerintem a KC fal bal oldala sebezhető, főleg Wylie.

Érdekes kérdés lesz viszont a futásvédekezés, mert múlt héten szemre javultunk, de most nem fognak beleférni a pályaközepi missed tackle-k Hunt ellen. Szóval a LB-jeinknek lesz dolga, de nekem Bostic tetszett eddig, mert agresszív és biztoskezű volt. Sajnos, ha Heyward nem játszik, akkor tartok tőle, hogy rundef-ben visszaesünk, főleg a szélek lezárásában, mert Dupree megint csomószor túlfutott a játékon és ezért többször Wattnak kellett keresztben odaérni. Tippre Hunt 50 yard felett lesz, lesz nagy játéka, de nem ő lesz a döntő faktor.

c) KC pass vs Pit sec: Meglátásom szerint a mélypasszokkal nyerhet a Chiefs, mert az ellen mindig szenvedtünk. Gondolom Hill-t Hiltonnal őriztetjük, és Davis vagy Edmunds besegít neki deep safetyként (sztem kevesebbet lesz most Davis a boxban, egyszerűen nem engedhetjük meg, hogy Mahomes mélyre támadjon, viszont a keresztzónákba és a vonal mellé/számokon kívül menő passzokban még elég kiforratlannak tartom őt ). Utóbbi most bizonyíthatja a playmaker képességeit, amire nagy szükség lesz, főleg hogy Haden nem játszik.

Sammy Watkins megeszi Burnst. Őt ráadásul ilyen jolly jokerként használják, mert gyors is, test-test ellen is jó és - bár a közvélekedés nem ez - de jó útvonalakat fut. Szerintem neki lesz a legtöbb yardja.

Hogy Travis Kelce ellen ki védekezik, az is jó kérdés. Shazier általában limitálta őt, de ebben jelenleg egyik LB-nk sem kifejezetten jó, szóval jöhet a Dollar és a sok-sok Nickel 😊 Mondjuk szerintem a nickel a legjobb Def sémánk jelenleg, ami tényleg működik is. Tippre középen Davis/Edmunds, szélekre Watt megy vele. Megnézném azért Morgan Burnettet ebben a szerepben.

Összességében a passrush hatékonyságán áll vagy bukik a meccsünk, mert Mahomesba belelátom, hogy felpakol ezzel az arzenállal 30 pontot is, míg a jelenlegi Benben ezt nem érzem. Persze, ha a tavaly év végi Bent látjuk, akkor a 40 pont sem akadály, de most jobb lenne a pontháborút kerülni, mert a Chiefs mostt arra épít.

d) Pit pass vs KC sec: Emmit Thomas szerintem a legjobb sec edző a ligában, aki egy Ron Parkerből is elitnek látszó S-t csinált (aki az offseasonben persze más sémában megbukott) , s akinek a sémájába beilleszhető bármilyen szerencsétlen. A legújabb jelölt Kendall Fuller. Másrészt vannak szép játékszerei: Eric Berry, Scandrick és Nelson is bőven átlag feletti játékosok.

Ebben a helyzetben Antonio Browntól tündöklés kellene, amire kétségtelenül képes. Szerintem most is nagyobb százelékban kettőzik az elején és ha Juju-t nem tudjuk bevonni, akkor így is marad végig. Mellesleg Berry is küzd a sarkával, szóval azért jó esélyünk van a passzjáték sikerére. De ehhez kettő potens célpont kellene és Bentől egy precíz meccs. A középső zónákat azért a tavalyi évben a KC többször feladta, szóval JJ és Rogers is megjátszható lehet, s most ugye az ő LB-jeik sem az elit coverről híresek (még Hitchens so-so, de Ragland ebben elég béna).

Összességében - főleg egy fullos Berry nélkül - nyerhetjük ezt a matchupot, de kelleni fog a maximális koncentráció, mert 1-nél több labdaeladás most nem fog beleférni és az sem, hogy ST-ből pontokat kapjunk. Boswell meg kapja össze magát, mert a múltkori - az időjárás ellenére - elég csúnya volt!

Kiélezett, ideges meccsre számítok, ahol nüanszok döntenek majd, de 7 ponton belül nyerünk.

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
Nagyon kiváncsi vagyok a passzjatekra. Elvileg a KC ellen megvan a lehetőség, hogy AB és JuJu is nagy meccset hozzon. Sőt, a héten már emlegettek, hogy Washington is kaphatna több lehetőséget.
Klaci79
En me'g connere is kivancsi vagyok. Remelem jo meccset hoz megint. Bar megvan hozza minden lehetosege, ha igaz az egyik oldal, akkor a chiefs utolso elotti 31. volt a futas elleni vedekezesben tavaly. Tudom hoztak drafton es fa n embert pont ezert. De meg igy is meg van az eselye megint szerintem, hogy hasonlo meccset hozzon mint mult heten. (idenre kb 20. ak futas ellen)

Igazabol egy jo run defense ellen neznem meg, de arra meg varni kell (de hogy pontositsak, egy igazan jo csapat ellen neznem meg, mert a browns def nem rossz, csak az egesz csapat kb 624 napja nem nyert meccset, igy a jobb rush defet be kellett aldozniuk picit es eltolni a pass fele, mert abban voltak gyengebbek).

Mert ott latnank meg igazan mit tud. Tudom igy is lattuk. De meg nem eleget es nem eleg jo/vagy igazan jo run defense ellen. Time to shine vagy next man up megint neki. Es ujjabb jo lehetoseg bizonyitasra. Szurkolok neki, meg a tobbieknek is.

Annak viszont nem orulok, hogy az egyik munkatarsamnak lehet igaza lesz. Amikor azt mondta (en meg irtam is korabban mit...), hogy ben mar lehet nem lesz az igazi. Es lehet jobban jartunk volna ha visszavonul es szerzunk valahogy egy fiatal/jo qbt. En erre mondtam is neki hogy nem mar, jo o igy ahogy van most fogyott stb.

Mire o mi lesz ha leserul? Egy utesre van kb a teste ettol, mert mar nagyon el van hasznalva stb. Ki fogja vinni az offenset? Landry egesz evben? (akkor meg volt) dobbs? Vagy rudi? Akiknek meg semmi tapasztalata sincs vs landry akkor meg aki meg tudjuk mire kepes. Kb semmire.

Mondom ne mar, fitt meg minden idenre. Erre a haley takarodj utan (en sem szerettem tegyuk hozza, de valamire jo volt, amire idehoztak), hogy mit csinal ben az elso meccsen amikor nincs haley es nem dobatja el vele a labdat? Visszater a rookie arians fele semahoz, csak eppen kb 14 evvel kesobb, mintha vasbol lenne. Es ujonc. Nem pedig egy meggyotort testu kb darth vader, akinek nincs egy ep porcikaja sem.

Es nem meg is serul pont ezek miatt. Francba. A srac megmondta, ha ben visszajon csak az a kerdes mikor serul le es esik ki iden, akar vegleg. Remelem nem lesz igaza. Mert mar feleg a serules miatt az van amit josolt idenre. Francba.

több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 676 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 twitter.com/RyanShazier/status/1040802064648097793
Klaci79
Haden kopasz lett? 🤣
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Eléggé aggasztó az injury riport......Bent tudtuk, tudjuk, de hogy kérdéses Burns és Heyward is az azért problémás. Ha Haden mellett Burns is kidől az óriási probléma lesz.....

Most nagyon kellene Bell...
Klemó
Miert, Bell tud cornert/DE-t jatszani? 8D
Stez
Mindent is

több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 896 — Whoops, looks like something went wrong.
Eléggé aggasztó az injury riport......Bent tudtuk, tudjuk, de hogy kérdéses Burns és Heyward is az azért problémás. Ha Haden mellett Burns is kidől az óriási probléma lesz.....

Klemó
Miert, Bell tud cornert/DE-t jatszani? 8D

több mint 7 éve
new orl Baltimore Ravens 610
A statisztika hosszú távon előrejelzés, rövid távon csak számok összessége. Ha számok nélkül akarod elmondani ki miért rossz, vagy ki miért jó az csak arra lesz jó, hogy saját magad prekoncepcióját alátámaszd, ide, vagy oda, de egyébként semmi másra.

Volt itt nálunk egy Aaron Smith figura. Remélem sokatoknak még nem kell bemutassam. Én imádtam a játékát, mind a pályán, mind a pályán kívül. Egyetlen pro bowlon vehetett csak részt, az akkori liga leg alulértékeltebb DE-je volt, de ezzel ellentétben a statisztika azt mutatta, hogy ha nincs a pályán, akkor teljesen más volt a D, mint nélküle (2009-2011-es szezonok). Ilyen volt akkor fénykorában Troy Polamalu is, aki ha nem volt a pályán tragikus volt a mérleg, ellentétben, ha ott volt csillogott és villogott minden.

Tavalyi évig ilyenné vált nálunk Shazier is. Láttuk, hogy kiesése után minden összedőlt. Viszont pont arról beszéltünk, beszélünk, hogy az nem jó, ha egy-egy játékosra épül minden, mert ha kiesik, akkor összeomlik a rendszer.

Bell egy frencsi player, aki nélkül más teljesen minden, de mégsem nélkülözhetetlen. De ez sokkal inkább a posztjából adódik és nem abból, hogy nem vált kivételes játékossá. Minden csapat szeretné ezt a Bellt saját csapatában a következő 2-3 évben magánál tudni, ahogy mi is.
Klemó
A Smith a kedvenc jatekosom a vasasbol. Az o erdemei reven tobben sokkal jobban csillogtak es lettek legendak, de neki a szemelyisege nagyobb hatrany volt a PB-ba bekerulni ( de ezert is a kedvencem ).
több mint 7 éve
 twitter.com/RyanShazier/status/1040802064648097793
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 906