NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 413
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
A hétvége meccse lesz baszki.Tomlin ellen sose fogadj amikor home dog. Közben szembe jön az MVP és az OPoY favoritok.
És egy ilyen meccs sínyled a 7-es sávban

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Vers nincs, csak egy régi történet. Még a 90-es évek elején a ceglédi laktanyába eltávról jött vissza egy hajdúsági srác. Jól felpakolva otthoni kajával, rántott csirke, miegymás.
Körbe ültük az asztalt, jót falatoztunk, élveztük az otthoni ízeket.
"Finom ez Zoli, csak kicsit rágós a csirke"
Sértésnek vette, magából kikelve kiabálta:
"Az nem lehet! Édesanyám mindig kiválogatja a legfiatalabb VARJAKAT! "
Vasárnap megint varjakat eszünk. 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Azt azé nem vártam jönni, hogy a bowl egy verseskötetté válik 😀
több mint 1 éve
Érkezik a hideg, fagyos már a tarló,A város felé száll egy hol öszvér, hol-ló.
- Szép ez a vidék, sok a szép folyó,
De a City tövében mi ez a sok vaskohó?
- Csőröm erős, az acélt is üti,
Gondolatát így rendezgeti.
S hívja ím a sok barát varjat,
Az Acrisure Stadionban majd diadalt arathatnak.
Na de a kohó dolgozik nagy teljesítmény alatt,
Melynek mértékegysége T.J. (kilo)Watt.
S ellenfeszül a D a sok madárnépnek,
Lamarnak tekintete a LOS mögött a végtelenbe réve(n)d.
S rengeteg Terrible Towel pörög körös körül,
A látványtól a vendégirányító megszédül.
S hogy mi lesz kimenetele eme forgatagnak?
Vasárnap kiderül, a Steelers-Ravens csata alatt.
több mint 1 éve
Pittsburgh Steelers-Baltimore Ravens rangadó újra a héten, Mindkét csapat reméli, hogy megbassza a másikat a zöld réten!
Hisz a szurkolótáboroknak minden meccs élet-halál,
Ezen a meccsen nincs helye annak aki lazsál.
A vasasok reménye a mordori mágia,
Sokan azt hiszik a varnyú is hárpia!
Ellenben a holló egy dicső madár.
Vasárnap este lecsap rátok a haLál.
Lehet reménykedni újra a megbűvölt dropkokban,
Vasárnap este a holló beüti a szeget a koporsóban!
Tomlin megint bejöhet a pályára,
Este végén a holló rápiszkol a sapkájára!
A seregek csendben az e heti vasárnapot várják,
Károgva és vasat ütve a jelenlegi mérleget a pozítivba tartják.
Mike Tomlin csapata sosem volt puding,
De ahogy mondta a hétvégén, Mr. Jackson is coming.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
A varnyú az egy nagy veréb,Erre a felhatalmazasra mar reg vartam. 😊
Gyere no azt'marj belénk!
Beletörik majd a csőröd,
Ha az acél be nem csődöl.
A varjú egy ál-halálmadár,
Lamar Jackson szopni jár.
Finnül a neved varis,
P'Burghben van VAR is...
A varnyú csak krákogni tud,
Lamar Jackson fosni fut.
A varjak rossz ómenek,
TJ Watt majd jól megesz.
A varjúból lesz húsleves,
Ravens nektek kuss legyen!
Séf Bácsi felaprít, megfőz,
Végignézem, gyötrődj!
Willie Parker
több mint 1 éve
ez lesz a 36. Harbough-Tomlin meccs...átlagosan 6,77 pont a különbség a két csapat közt, de 18 alkalommal 3-nál is kevesebb volt.
több mint 1 éve
Trice ma edzésbe állt, de még marad a sérültlistán.
több mint 1 éve
Állítólag vasárnapra lesz pár spéci csomag Fieldsre írva. Hogy bevetjük-e??? Meglátjuk www.cbssports.com/nfl/news/steelers-oc-arthur-smith-says-team-has-a-package-for-justin-fields-qb-might-get-action-sunday-vs-ravens/
Szerkesztette: polamalu
több mint 1 éve
YESSSS 😀
több mint 1 éve
Hej Collapo Collapo hová repült egy fővarjú? 🤷😏
több mint 1 éve
Egyszer régen az irkámon,született egy állonvágóm.
Hát egyszer csak látom, látom:
két lábra áll a pájámon,
úgy indul el állonvágóm.
Azt hittem, már sose látom,
oly messze ment állonvágóm,
de mikor az redzont járom,
áll a lábán lámárdzsexon,
s ha rajta lenne állonvágóm?
Szólok hozzá: „lámár! Dzsexon,
Kő neked az állonvágóm?
Teköl esik, mindig ázol,
hideg szekkbe, mindig fázol…
Légy olyan jó, lámàrdzexon:
Fogadd be az állonvágóm!”
S képzeljétek, kopasz csávók,
eljött hozzám lámárdzsexon:
s hozzáláttam: állonvágom.
Leccgopitt!
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
A varnyú az egy nagy veréb,Gyere no azt'marj belénk!
Beletörik majd a csőröd,
Ha az acél be nem csődöl.
A varjú egy ál-halálmadár,
Lamar Jackson szopni jár.
Finnül a neved varis,
P'Burghben van VAR is...
A varnyú csak krákogni tud,
Lamar Jackson fosni fut.
A varjak rossz ómenek,
TJ Watt majd jól megesz.
A varjúból lesz húsleves,
Ravens nektek kuss legyen!
Séf Bácsi felaprít, megfőz,
Végignézem, gyötrődj!
több mint 1 éve
Kopasz varnyú ül az ágonGyere vissza ákombákom....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Deeeee hooool vaaaan a veeeeeers??Plusz hol van Igor, meg Soldi?! Ennyivel a meccs előtt még semmi szájkarate!
Ravens week, halooooooo!! 😄
Klemó
#régenmindenjobbvót
több mint 1 éve
Én már megtanultam az AFC North csaták kapcsán, hogy nincs papírforma. Ide és oda is volt már, hogy "bizztos" meccsek mentek ki kezekből, ahogy a sokszor "nulla" pontosnak gondolt D szikrázást sok pontos meccsek követtek és fordítva.Továbbra is azt gondolom, hogy magasabb a valószínűsége egy 0-2-es duelnek, de azért most azért egy kicsit azért csalódott lennék, ha az egyiket nem húznánk be.
De a sorsunkat a Bengals meccsek határozzák majd meg azt gondolom továbbra is.
több mint 1 éve
Szép számok, de itt sok minden változni fog az év végére. 😀Ravens 2x MVP QB Lamar Jackson’s has struggled immensely in his career against the Steelers…Ez a meccs azért arra tökéletes volt, hogy a védelmeknek át kell gondolni mit és hogyan játszanak ellenünk. Azt most láttuk, hogy lehet elvenni a futást tőlünk, de így egyszer-egyszer meglesz a hosszú játék és ebben kifejezetten jó Wilson. (feldobja az elkapóra, akinek dolgoznia is kell érte, de mindig eséllyel) Nagyon kiváncsi leszek, hogy a Ravens mit alkalmaz majd, hogy játszik ellenünk, vagyis mit ad, mit vesz el.Ravens D amit alkalmaz is rossz lesz, nem kell tartani tőlük. Mindenki formán kívül és rengeteg rossz kommunikációval játszik. Meg lennék lepődve ha 20-25 pont alatt maradna a Steelers.
Watt kapcsán. Én kifejezetten fáradást láttam. Rájöttek a csapatok, hogy mi az ami nagy többségben működik. A TE mindig nála indul el és mindig megüti Wattot. Onnantól nem is mindig van duplázás, de sokszor még az is van. Eddig a meccsek végén mindig oda-oda ért és habár most nem volt szerelése, de a végén láthatóan nyomást tudott generálni. Amíg ez lesz, addig nincs baj, de többet kell rotálni és talán azért is jött Smith hozzánk, akivel ezt bátran lehet.
Klemó
Engem a másik oldal jobban megmozgat, mit teszünk majd a Ti D oldalatokkal, a meccs ott fog eldőlni.
Ha pont háború lesz, ott nem látam azt a scenariót, hogy ne a Ravens nyerjen.
Egyébként ha jól számolok 4-8 Nektek a mérleg az utóbbi években, amiből rengeteg olyan meccs volt, ami nektek kedvezett ( Covid meccs, utolsó forduló cserék ellen stb. ) és én rohadt csalódott lennék ha nem lenne oda-vissza Ravens ez. 😀
Picit ahhoz a Steelershez tudnám hasonlítani, amikor Big Ben AB és Bell top Offense volt itt, viszont a D rohadt ergya és tehetséghiányos volt. Talán annyi a különbség most nálunk, hogy most van tehetség a D-ben bármikor összeállhatnak legalább egy közepes szintre.
29-25 Ravens körüli eredményre számítok.
KeyG
Record: 1-3
Total Touchdowns: 4
Interceptions: 7
Fumbles: 5
Completion Percentage: 59.1%
Passer Rating: 66.8
Been sacked 20 times
😀
polamalu
Hiszek egyébként a Steelers D mágiában, valahogy valamilyen úton módon amit elképzelni se tudunk, mindig labdákat szereznek és megnyerik a meccseket.
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Ravens 2x MVP QB Lamar Jackson’s has struggled immensely in his career against the Steelers…Ez a meccs azért arra tökéletes volt, hogy a védelmeknek át kell gondolni mit és hogyan játszanak ellenünk. Azt most láttuk, hogy lehet elvenni a futást tőlünk, de így egyszer-egyszer meglesz a hosszú játék és ebben kifejezetten jó Wilson. (feldobja az elkapóra, akinek dolgoznia is kell érte, de mindig eséllyel) Nagyon kiváncsi leszek, hogy a Ravens mit alkalmaz majd, hogy játszik ellenünk, vagyis mit ad, mit vesz el.Ravens D amit alkalmaz is rossz lesz, nem kell tartani tőlük. Mindenki formán kívül és rengeteg rossz kommunikációval játszik. Meg lennék lepődve ha 20-25 pont alatt maradna a Steelers.
Watt kapcsán. Én kifejezetten fáradást láttam. Rájöttek a csapatok, hogy mi az ami nagy többségben működik. A TE mindig nála indul el és mindig megüti Wattot. Onnantól nem is mindig van duplázás, de sokszor még az is van. Eddig a meccsek végén mindig oda-oda ért és habár most nem volt szerelése, de a végén láthatóan nyomást tudott generálni. Amíg ez lesz, addig nincs baj, de többet kell rotálni és talán azért is jött Smith hozzánk, akivel ezt bátran lehet.
Klemó
Engem a másik oldal jobban megmozgat, mit teszünk majd a Ti D oldalatokkal, a meccs ott fog eldőlni.
Egyébként ha jól számolok 4-8 Nektek a mérleg az utóbbi években, amiből rengeteg olyan meccs volt, ami nektek kedvezett ( Covid meccs, utolsó forduló cserék ellen stb. ) és én rohadt csalódott lennék ha nem lenne oda-vissza Ravens ez. 😀
Picit ahhoz a Steelershez tudnám hasonlítani, amikor Big Ben AB és Bell top Offense volt itt, viszont a D rohadt ergya és tehetséghiányos volt. Talán annyi a különbség most nálunk, hogy most van tehetség a D-ben bármikor összeállhatnak legalább egy közepes szintre.
KeyG
Record: 1-3
Total Touchdowns: 4
Interceptions: 7
Fumbles: 5
Completion Percentage: 59.1%
Passer Rating: 66.8
Been sacked 20 times
😀
több mint 1 éve
Ez a meccs azért arra tökéletes volt, hogy a védelmeknek át kell gondolni mit és hogyan játszanak ellenünk. Azt most láttuk, hogy lehet elvenni a futást tőlünk, de így egyszer-egyszer meglesz a hosszú játék és ebben kifejezetten jó Wilson. (feldobja az elkapóra, akinek dolgoznia is kell érte, de mindig eséllyel) Nagyon kiváncsi leszek, hogy a Ravens mit alkalmaz majd, hogy játszik ellenünk, vagyis mit ad, mit vesz el.Ravens D amit alkalmaz is rossz lesz, nem kell tartani tőlük. Mindenki formán kívül és rengeteg rossz kommunikációval játszik. Meg lennék lepődve ha 20-25 pont alatt maradna a Steelers.
Klemó
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Highsmith faterja osztotta meg. 2-3 hét kihagyás várható x.com/HighsmithHigh5/status/1856400593721667856
több mint 1 éve
Ez a meccs azért arra tökéletes volt, hogy a védelmeknek át kell gondolni mit és hogyan játszanak ellenünk. Azt most láttuk, hogy lehet elvenni a futást tőlünk, de így egyszer-egyszer meglesz a hosszú játék és ebben kifejezetten jó Wilson. (feldobja az elkapóra, akinek dolgoznia is kell érte, de mindig eséllyel) Nagyon kiváncsi leszek, hogy a Ravens mit alkalmaz majd, hogy játszik ellenünk, vagyis mit ad, mit vesz el. Watt kapcsán. Én kifejezetten fáradást láttam. Rájöttek a csapatok, hogy mi az ami nagy többségben működik. A TE mindig nála indul el és mindig megüti Wattot. Onnantól nem is mindig van duplázás, de sokszor még az is van. Eddig a meccsek végén mindig oda-oda ért és habár most nem volt szerelése, de a végén láthatóan nyomást tudott generálni. Amíg ez lesz, addig nincs baj, de többet kell rotálni és talán azért is jött Smith hozzánk, akivel ezt bátran lehet.
több mint 1 éve
3 eve nem dobott Steelers QB egy meccsen legalabb 3 TD-t.Bizony, 48 mérkőzés ment le Big Ben Vikings elleni 2021-es meccse óta. Akkor kikaptunk. Majd a PO-ban a WC meccsen is a Chiefs-től.
undisputedly
És ha már statisztika, olyan hogy nem több mint a labdák fele került pontosan az elkapóhoz, de mégis 3 TD legyen 2007-ben volt Big Bennek, a Jaguars elleni alapszakasz mérkőzésen. 15/32 3TD. Itt is kikapott a legendás 3B a Jaguars ellen a PO-ban is.
Előtte Tommy Maddox 1989-ben csinált még ilyet 😊 Abban az évben viszont egy kört mentünk a PO-ban.
Olyan, hogy nyerjünk 50% vagy alatti pontossággal és 3TD-vel nem volt.
több mint 1 éve
3 eve nem dobott Steelers QB egy meccsen legalabb 3 TD-t.Na az ciki
undisputedly
több mint 1 éve
3 eve nem dobott Steelers QB egy meccsen legalabb 3 TD-t.