NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
11 hónapja
xtaki
3 441
picket out, Minkah torott kez, watt serult [ nem tudom mi lett ott ].vegus is megerte ez a meccs. de legalabb biztosan nem kerulunk PO-ba. felek az 50% igy is meglesz.
Pedig milyen jol indult az elso drive. Kozepre passz, hosszu passz. Aztan a redzone-ban elfogytunk, mint a mult heten, illetve miden alkalommal ezen a meccsen is.
11 hónapja
astroid
571
Műtik Pickett-et 2-4 hét out. Jól néz ki az AFC North QB fronton. Egyébként már sérül bokával játszott okos döntés volt az a play.
11 hónapja
xtaki
3 441
Pfff, fire canada! 😉
11 hónapja
Jövőhéten roncsderbi velünk 😂
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Pickett wasn't the only injury the Steelers dealt with on Sunday. Star safety Minkah Fitzpatrick broke his left hand, though he put it in a cast at halftime and finished the game, head coach Mike Tomlin said after the game, according to ESPN's Brooke Pryor.
11 hónapja
Klemó
5 664
Szégyen volt ez és nem más. A laszti mind a két oldalán meg lettünk verve a liga második legrosszabb csapata ellen otthon. Itt nem lehet magyarázkodás. Ez egy felkészítetlen gárda, alapvetően egy jó anyaggal. Jócakát!
11 hónapja
A héten eldöntöttük a Cards draft pozícióját, annyi a sérült, hogy csütörtökön a Pecc-ét is ronthatjuk.Azért azt nem lesz könnyű.
Klaci79
11 hónapja
Klaci79
22 221
A héten eldöntöttük a Cards draft pozícióját, annyi a sérült, hogy csütörtökön a Pecc-ét is ronthatjuk.
12 hónapja
Minkah már 2 edzésen egymás után végzett teljes edzésmunkát
12 hónapja
azér vagyunk hárman:Hogy látjátok, ha Sully+Faulkner-el beindulna a szekér maradhatna így (vagy csak Sully) hosszabb távon vagy mindenképpen hoznak valakit a piacról?Hát eddig arról volt szó, hogy ne a szervezeten belülről jöjjön valami bennfentes cimbi, hanem teljesen új, kreatív arc legyen az OC. Elvileg Canadát is ezért hozták...
astroid
Ezt a rendszert, hogy Faulkner az OC, de Sullivan a playcaller, igazából nem is értem. Mármint hogy kinek mi a feladata - de az van, hogy amíg nyerünk, addig nem is érdekel mélyebben.
Szóval szerintem lesz interjúztatás, amin -ha jók lesznek az eredmények - indul Sullivan is. De hülyeség lenne nem megnézni, hogy szezon végén kik kerülnek ki a piacra, mert biztos hogy elérhető lesz néhány kiváló O szaki.
És úgy gondolom, hogy a Steelers OC az egy elég vonzó állás lesz, biztos nem lasszóval kell összefogdosni a jelentkezőket.
Jan
én jól írok
te jól olvasol
ő meg ott van velünk mindig...
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
12 hónapja
...és ezért megy nagyot?nypost.com/2023/11/30/sports/ryan-shaziers-wife-exposes-alleged-texts-to-other-woman-liar-and-a-cheater/saci nagyot megy ma a twitteren?
gedam
xtaki
Sajnálom, bírom nagyon az embert, meg a Big Benes podcastben nagyon szépen beszélt a családjáról/feleségéről, de hát az van, hogy csak nem ismerjük ezeknek az embereknek a magánéletét.
tenorx
12 hónapja
nypost.com/2023/11/30/sports/ryan-shaziers-wife-exposes-alleged-texts-to-other-woman-liar-and-a-cheater/saci nagyot megy ma a twitteren?
gedam
xtaki
Sajnálom, bírom nagyon az embert, meg a Big Benes podcastben nagyon szépen beszélt a családjáról/feleségéről, de hát az van, hogy csak nem ismerjük ezeknek az embereknek a magánéletét.
12 hónapja
gedam
5 906
saci nagyot megy ma a twitteren
12 hónapja
Klemó
5 664
Lesz bőven minta, hogy ez a dolog hogyan működik. Hála az égnek nem 1-2 meccsen kell bizonyítani és lesz olyan is már a végén, amikor már az új dolgokat is videózták. De az nyilvánvaló szerintem, hogy az, hogy külön van az OC és külön, aki hívja a playeket az nem működik hosszú távon. Ez most ideiglenes. Az is lehet, hogy sem Sully, sem Faulkner nem akar OC lenni, de ez majd az utószezon kérdése lesz. Most azért itt van a 2023/24.Hogy látjátok, ha Sully+Faulkner-el beindulna a szekér maradhatna így (vagy csak Sully) hosszabb távon vagy mindenképpen hoznak valakit a piacról?Hát eddig arról volt szó, hogy ne a szervezeten belülről jöjjön valami bennfentes cimbi, hanem teljesen új, kreatív arc legyen az OC. Elvileg Canadát is ezért hozták...
astroid
Ezt a rendszert, hogy Faulkner az OC, de Sullivan a playcaller, igazából nem is értem. Mármint hogy kinek mi a feladata - de az van, hogy amíg nyerünk, addig nem is érdekel mélyebben.
Szóval szerintem lesz interjúztatás, amin -ha jók lesznek az eredmények - indul Sullivan is. De hülyeség lenne nem megnézni, hogy szezon végén kik kerülnek ki a piacra, mert biztos hogy elérhető lesz néhány kiváló O szaki.
És úgy gondolom, hogy a Steelers OC az egy elég vonzó állás lesz, biztos nem lasszóval kell összefogdosni a jelentkezőket.
Jan
12 hónapja
Klemó
5 664
Pickett vasárnap a meccs után, meg a kírúgás után is, beszélt Canadával. Pickett monta el egy interjúban. Azt mondta a meccs előtt nem beszéltek, de a meccs után felhívta Canadát. Nem mondta el miről volt szó, de az biztos, hogy köztük nem volt feszültség és utálat. Pedig hát látjuk nélküle mennyivel jobban tud teljesíteni.Mint embert szerették és nem csak ő, hanem az egész csapat. Bennel sem volt rosszban, sőt. Mivel a Steelersben nem szokás edzőt menet közben kirúgni, ezért volt Bennek is ez meglepetés.
polamalu
Egyébként a másik bejegyzéshez. A 13-as felállásainkat, vagyis az 1RB 3 TE szettet eddig a 10 meccs alatt párszor vettük elő összesen. A hétvégi meccsen lehet 10 play is volt így és ebből. Többször volt 2RB szett a pályán. Igen, "Sully" az erősségeinkre játszott rá és ez még jöni is fog még tovább. Én kifejezetten kiváncsi is leszek mit pakolunk össze, hogyan variálunk. Nyilván abba a hibába nem eshetünk, mint a Vikingek Dobbs-szal, hogy aztán legyen egy sok INT-es meccs.
12 hónapja
Hogy látjátok, ha Sully+Faulkner-el beindulna a szekér maradhatna így (vagy csak Sully) hosszabb távon vagy mindenképpen hoznak valakit a piacról?Hát eddig arról volt szó, hogy ne a szervezeten belülről jöjjön valami bennfentes cimbi, hanem teljesen új, kreatív arc legyen az OC. Elvileg Canadát is ezért hozták...
astroid
12 hónapja
Nem tudom Sully alkalmas-e coachnak, mint "vezér" mint Okoponya ok, de nem tudom elég leader-e. Ezt ott tudják. Ha az és beválik, jelentősen feljavul, hosszú távon, az O. Illetve tud válaszokat adni a kihívásokra, akár meccs közben is, akkor sztem marad.
12 hónapja
astroid
571
Hogy látjátok, ha Sully+Faulkner-el beindulna a szekér maradhatna így (vagy csak Sully) hosszabb távon vagy mindenképpen hoznak valakit a piacról?
12 hónapja
xtaki
3 441
mi lenne ha nem droppolna tobbet? szerintem tobben megbocsajtananakDJ bocsanatkerese?Kis előrelépés. Én megbocsájtok 😊
xtaki
bcsarli, Udvari Főkóstoló
12 hónapja
DJ bocsanatkerese?Kis előrelépés. Én megbocsájtok 😊
xtaki
12 hónapja
Ben pedig Canada esetről azt mondta, hogy Utálta az egész balhét, sajnálta Canadát és a családját azért amit ki kellett álljanak, a sok Fire Canada és egyéb. Ennek ellenére meglepte, hogy menesztették. Viszont "Sully" ahogy Ő mondta egy szuper plant tett össze és ezt nagyon imádta a meccsen. Egyébként nagyon szeretett Sullivan-nal dolgozni. Szerinte még sok lehetőség van a zsákban és látszik, hogy elkezdtek Pickett erősségeire építeni. Neki amit eddig látott nagyon bejön. steelersdepot.com/2023/11/i-hate-it-for-matt-roethlisberger-talks-canada-commends-new-play-caller-mike-sullivan/
12 hónapja
Pickett vasárnap a meccs után, meg a kírúgás után is, beszélt Canadával. Pickett monta el egy interjúban. Azt mondta a meccs előtt nem beszéltek, de a meccs után felhívta Canadát. Nem mondta el miről volt szó, de az biztos, hogy köztük nem volt feszültség és utálat. Pedig hát látjuk nélküle mennyivel jobban tud teljesíteni.