NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

12 hónapja
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
DJ bocsanatkerese?
12 hónapja
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
12 hónapja
Pickett bokája bibis, a hét elejét kihagyja, vagy nagyon limitált lesz. Minkah és Adams elvben a hétvégén már elérhető lesz....
12 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
Joey Porter mindig is a határon fog védekezni és néha azon túl is. Ebbe mindig benne lesz egy-egy zászló. Ameddig ez holding, azzal semmilyen probléma nincs. Ha ez DPI, akkor ott már ézékenyebb a téma. Hála az égnek remek a technikája és hosszú a keze, így nem szorul rá általában és inkább 2-3 yardon megy a kézimunka, mint a végén. De az, hogy kérdés nélkül a legjobb elkapókat most már ő fogja az mindent elmond az "értékéről" és arról, hogy idén 2 első körös pick value van a zsákban.
Klemó
Amúgy ez a 2023-as draft nagyon jampin néz ki eddig:
- Jonesnak minden adottsága megvan, hogy TOP 5 LT legyen a ligában és efelé is halad a teljesítményével,
- Porter shut down corner lehet, egy lépésre van tőle,
- Benton kiválóan helyettesítette Heywardot és rotációban is kiváló,
- Washington kevés lehetőséget kapott eddig, de azzal élt (blokkolásban sokat kell javulnia),

Soha rosszabbat!
Szokol
Három kis kiegészítés. Az egyik, hogy Jones nagyon úgy néz ki, hogy RT-ben lesz inkább kiválló, de ez a MAI NFL-ben voltaképpen mindegy. A kiválló EDGE playák nagyjából egyenlő arányban vannak jobb és bal oldalon.

A másik, hogy Herbig is egy nagyon jó rotációs playjának néz ki EDGE oldalon. A tegnapi napon is volt egy elképesztő sackje.

A harmadik, hogy még van egy sérültünk Trice személyében és nagyon remélem 2024-ben ő is megmutatja magát.

Nagyjából azt mondhatjuk, hogy mindenki akit húztunk bíztató eddig és ha Trice is tud majd alkotni, akkor minden idők egyik legjobb draftja közelében leszünk.
12 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 000 — Steelers fan
Joey Porter mindig is a határon fog védekezni és néha azon túl is. Ebbe mindig benne lesz egy-egy zászló. Ameddig ez holding, azzal semmilyen probléma nincs. Ha ez DPI, akkor ott már ézékenyebb a téma. Hála az égnek remek a technikája és hosszú a keze, így nem szorul rá általában és inkább 2-3 yardon megy a kézimunka, mint a végén. De az, hogy kérdés nélkül a legjobb elkapókat most már ő fogja az mindent elmond az "értékéről" és arról, hogy idén 2 első körös pick value van a zsákban.
Klemó
Amúgy ez a 2023-as draft nagyon jampin néz ki eddig:
- Jonesnak minden adottsága megvan, hogy TOP 5 LT legyen a ligában és efelé is halad a teljesítményével,
- Porter shut down corner lehet, egy lépésre van tőle,
- Benton kiválóan helyettesítette Heywardot és rotációban is kiváló,
- Washington kevés lehetőséget kapott eddig, de azzal élt (blokkolásban sokat kell javulnia),

Soha rosszabbat!
12 hónapja
12 hónapja
Ne menjünk el szó nélkül JR teljesítménye mellett...
polamalu
A legutóbbi meccset pont nem láttam, de így szemre azért szeretnek zászlót dobálni rá a bírók. Persze még rookie, meg gondolom azért is lehet, mert a hatékonyság érdekében a határon védekezik. Ha még fejlődik meg szerez magának egy kis "nevet" remélem a zászlók is elmaradnak majd és lesz végre egy saját választott jó CB-nk.
Gorcsev
igen, ez lenne a legjobb modszer, mert eddig se a kineveles, se a free agent nem jott ossze CB kapcsan. Illetve ez nem igaz, Hilton egesz jol elmukodok a szomszedban.
12 hónapja
Gorcsev Pittsburgh Steelers 500
polamalu
A legutóbbi meccset pont nem láttam, de így szemre azért szeretnek zászlót dobálni rá a bírók. Persze még rookie, meg gondolom azért is lehet, mert a hatékonyság érdekében a határon védekezik. Ha még fejlődik meg szerez magának egy kis "nevet" remélem a zászlók is elmaradnak majd és lesz végre egy saját választott jó CB-nk.

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
12 hónapja
Tomlin megmagyarazta h miert nem dobott pirosat DJ rlkapasanal. Hat sajnos nem latta, mert voltak kozte es az elkapas kozott, illetve hat nem jatszottak vissza a stadionban a jelenetet.
Kismillioszor hibazott mar ilyen esetekben. Vajon ha en vissza tudom porgetni, a tudosizok is, akkor a faszert nem alkalmazunk egy embert akinek csak ez a dolga a meccsen???
xtaki
Alkalmaztak asszem tavaly. De nem, ilyenkor miből döntött volna a segédember? Ha nincs a stadionban ismétlés és ugye idegenben voltunk, tehát miért is lett volna, akkor az elkapónak kellett volna határozottabbnak lennie, hogy megvolt a 3 lépés. Láthatóan Dj lemondott róla és ténylegesen olyan gyorsan is történt minden, hogy elsőre mindenkinek úgy tűnt. IHa a bíró a másik oldalon áll és látja a lasztit is, akkor szerintem megadja, de pont nem látta a lasztit és azt gondolta nem volt meg a labdakontroll.
Klemó
a labdakontroll nem is volt meg. mert ha megvolt a harom lepes [ megvolt ] akkor az mar football move-nak szamit es fumble lenne a golvonalak kozott, igy mivel football move, hat azonnali TD, fuggetlenul attol, hogy mi tortenik a vegen. A kontroll csak akkor szamit, ha ket erintes van meg.
Volt annyi ido, hogy tobben visszanezzek, ha lett volna plusz ember, akkor o is visszanezhette volna. Idokeres ilyenkor sem haszontalan.
12 hónapja
Tomlin megmagyarazta h miert nem dobott pirosat DJ rlkapasanal. Hat sajnos nem latta, mert voltak kozte es az elkapas kozott, illetve hat nem jatszottak vissza a stadionban a jelenetet.
Kismillioszor hibazott mar ilyen esetekben. Vajon ha en vissza tudom porgetni, a tudosizok is, akkor a faszert nem alkalmazunk egy embert akinek csak ez a dolga a meccsen???
xtaki
Alkalmaztak asszem tavaly. De nem, ilyenkor miből döntött volna a segédember? Ha nincs a stadionban ismétlés és ugye idegenben voltunk, tehát miért is lett volna, akkor az elkapónak kellett volna határozottabbnak lennie, hogy megvolt a 3 lépés. Láthatóan Dj lemondott róla és ténylegesen olyan gyorsan is történt minden, hogy elsőre mindenkinek úgy tűnt. IHa a bíró a másik oldalon áll és látja a lasztit is, akkor szerintem megadja, de pont nem látta a lasztit és azt gondolta nem volt meg a labdakontroll.
12 hónapja
12 hónapja
Megvan az új melója.....
12 hónapja
no Baltimore Ravens 7 290
Reich már jöhet is OC nak.
Razi
Én azon gondolkodtam, hogy ha OC-t keresünk, mi lesz az irány?
Valami fiatal teljesen friss arcot akarunk, vagy mondjuk olyat, aki valahol bizonyítottan jó OC volt, elment HC-nak, megbukott, és visszamenne OC-nak?

Reichre egyáltalán nem gondoltam, de ha mondjuk Dabollt kivágják NY-ból, az érdekes lenne.
Jan
Erdekes, ha en hoztam fel a masik oldali szemszogbol akkor faszsag volt😊

Egy Daboll meg fogni kapni HC allast "ha mondjuk kivagjak" es ezert bizonyitottan de rovidebb tavra kapod az OC, mig a friss arc meg egyszeruen hiaba hosszabb tavu mire kaphat HC allast, de nem bizonyitptt es nagyobb riziko. Ilyen volt Canada is. Mindketto megbukhat es lehet nagyon jo is. Viszont Tomlin statusza hogy teljesen el van kulonitve a kordinatorok munkaitol azt is hozza magaval hogy a sikerek merteketol fuggoen biztosan el is veszited majd Dabollt es az uj McVay-t is.

Es ezert mondom azt hogy nem az eredmenyre koncentralnek IDEN hanem P-re. Az eredmeny amugy is fog jonni, mert konnyebb a sorsolas. De P meghatarozza az edzot is. Ha uj QB jonne akkor fiatalt hoznek, ha nem mert P az elerheto legjobb megoldas akkor johet a kerethez es a jatekhoz igazodo rutinos OC. Persze Daboll szintu eseten nincs kerdes.
12 hónapja
Választ kaptunk arra, hogy ténylegesen OC döntés volt kerülni a pálya közepét és a vele a TE játékot is. Arra is választ kaptunk, hogy azzal, hogy a TE játék visszajött Pickett magabiztossága is sokat változott. Teljesen másképpen festett. Az is érződött, hogy Pcikettnek hol vannak/lesznek a limitációi és az is, hogy miért nem volt több (vagyis igazán zérus) kereszt útvonal.

Nem volt ez hibátlan, de jóval jobban néztünk ki és azzal, hogy run heavy O-t viszünk most látszódott, hogy mennyivel tudjuk egy jó meccsen nyerni akár a posession háborút is, ami a D-nk szemszögéből kritikus lesz majd.

Én a WR pátossal nem foglalkoznék most. Lesz ez jobb is és majd 2-3 meccs múlva látjuk ki tud ebben a sémában kibontakozni és jól játszani. Persze idegesítő a sok arcvágás és pofázás, meg a fumble-nél a séta, de Én ezt most annak a számlájára írom, hogy mind a kettő nagyon meg akarta mutatni magát az új OC vezetése alatt. Az persze más kérdés, hogy mennyire fogják bírni továbbra is, hogy RB és TE heavy lesz a játékunk. De ez nem kívánság műsor.

Trenton Thompson volt nekem viszont a nap meglepetése, mert lehet végre kapunk/kaptunk Minkah mellett egy olyan embert, akire támaszkodni is lehet. (Én már Portert nem sorolom ide). Jól játszott végig és az az INT tökéletes volt.
12 hónapja
Jan Pittsburgh Steelers 5 118 — Steelers fan
Razi
Én azon gondolkodtam, hogy ha OC-t keresünk, mi lesz az irány?
Valami fiatal teljesen friss arcot akarunk, vagy mondjuk olyat, aki valahol bizonyítottan jó OC volt, elment HC-nak, megbukott, és visszamenne OC-nak?

Reichre egyáltalán nem gondoltam, de ha mondjuk Dabollt kivágják NY-ból, az érdekes lenne.
12 hónapja
12 hónapja
Ez egyébként így néz ki az első 11 hétre:

Persze 1 hét az röhejesen kevés minta, de mindenesetre bíztató.
tenorx
igazabol ez akkor lenne mervado, ha az elso 11 meccs legjobb meccset hasonlitanad ossze ezzel.
vagy ahogy mondod, a szezon maradek reszet. bar ott is lenne ellenfel erossegben kulonbseg.
12 hónapja
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 561 — kheanton@gmail.com
12 hónapja
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ez egyébként így néz ki az első 11 hétre:

Persze 1 hét az röhejesen kevés minta, de mindenesetre bíztató.
12 hónapja
Nahát

tenorx
kis magyarazatot fuznel hozza? nem igazan latom mit kene latnom.
xtaki
A vertikális:

EPA stands for Expected Points Added. It measures the quarterback's contribution towards offensive production by taking game context (down, distance to go, score, etc) into consideration. This is expressed as both a rate (QB EPA per Dropback) and a total.
EPA is, perhaps, the most commonly used advanced metric for measuring quarterback performance. The analytics community likes quarterback EPA because it accounts for contextual information. For instance, completing a low depth of target pass short of the sticks on third down is not materially worse than throwing a deep interception as the opponent will start their next drive in approximately the same part of the field. While EPA can account for this, things like Passer Rating or ANY/A will penalize the interception and reward the short pass.
Just like any other stat, EPA can be measured in total or on a per dropback basis. Total QB EPA is good for measuring the aggregate impact of a quarterback, while QB EPA Per Dropback is a better measure of efficiency.
EPA Components look at where a QB's EPA production came from by comparing their component averages to the league average. For instance, a QB with a +0.02 Sack EPA vs League Average lost 0.02 points less per dropback than the league average QB.

A horizontális:
This section also includes an advanced stat called Completion Percentage Over Expectation, or CPOE for short. CPOE measures the how much higher a quarterback's completion percentage is relative to what we'd expect based on the types of throws attempted by the QB. Deep throws and throws to the sideline are generally completed at a lower rate. CPOE rewards quarterbacks for completing these types of difficult throws, while penalizing them for missing easy throws like screens and check downs.
NFL CPOE leaders tend to look quite similar to NFL EPA leaders or NFL Passer Rating leaders, which makes it a useful tool for ranking quarterbacks. Since CPOE only tells part of the story, you'll often see it mixed with other stats like EPA to create an EPA+CPOE composite rating. Adding CPOE to EPA creates a metric that is even more predictive of quarterback performance than either metric alone.
12 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Kenny elől van és magasan. Az biztos jó 😊

12 hónapja
Nahát

tenorx
kis magyarazatot fuznel hozza? nem igazan latom mit kene latnom.
12 hónapja
Nahát

12 hónapja
400+ yard, ertekelheto kozepre meno passzok. [ lehet Canada utalta a TE-eket? ]
persze, a legtobb yardot nem tudtuk pontra valtani. De ha sikerult volna, akkor ez 20+ pont, ami mar tobb szinten is szintlepes. Kedden volt a valtozas, tehat igazabol 3 napjuk volt barmire is. Azt kell mondjam ezek a jatekok es lehetosegek eddig is benne voltak a playbookban, de valamiert direkt hanyagoltuk oket.
12 hónapja
Azért ez elég para:

www.reddit.com/r/nfl/comments/184iksg/highlight_after_refusing_to_block_diontae_johnson/

Most döntsük el, hogy melyik WR a problémás, mert kettő sok lesz 😀
tenorx
Szerintem ez nem para. A para az volt, amikor 0-0-nál kiverték a kezéből a TD passzt, mert baszott biztosítani. Aztán jött a fumble. Így lett 7-0 helyett 0-3.
Szokol
TD volt az, mert lepett vele 3-at. csak megint toketlenek 'voltunk' es nem ment a piros.