Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
12 hónapja
Azért ez elég para:Szerintem ez nem para. A para az volt, amikor 0-0-nál kiverték a kezéből a TD passzt, mert baszott biztosítani. Aztán jött a fumble. Így lett 7-0 helyett 0-3.
www.reddit.com/r/nfl/comments/184iksg/highlight_after_refusing_to_block_diontae_johnson/
Most döntsük el, hogy melyik WR a problémás, mert kettő sok lesz 😀
tenorx
12 hónapja
badsco
356
Én is erre gondoltam, Dio amúgy bekaphassa a hisztijei miatt, de emiatt a play miatt én nem venném elő. Amúgy ez még jól is jöhet, olyan módon álltak bele Amerikában, hogy arra muszáj lesz reagálnia valamit és valószínű érzi, hogy visszább kéne venni az arcból.Azért ez elég para:Szerintem (és lehet egyedül leszek a véleménnyel) itt nincs szó semmiféle hozzáállásbeli gondról, egyszerűen azt látta, hogy a játék véget ért, mert Warren földre huppant és nem is látta, hogy a bogyó meg kipördítődött a kezéből, ment vissza a LOS-re. De lehet csak én vagyok naiv. 😊
www.reddit.com/r/nfl/comments/184iksg/highlight_after_refusing_to_block_diontae_johnson/
tenorx
Reggio1914
Amúgy csak én nem vagyok elájulva ettől a 16 ponttól továbbra sem? Persze, nagyon szép a 400 plusz yard végre, de ez a 16 pont a Cards és a Colts ellen is édeskevés lesz (későbbre, a Hawks és a Ravens ellenig már nem is merek előretekinteni), mert azok O-ja képes 20 körül szerezni... Reméljük ez csak az O rövid hete miatt volt ennyi, most több idő lesz összecsiszolódni.
Minkah mikor tér már vissza?
Szerkesztette: badsco
12 hónapja
Klaci79
22 221
szerintem is abszolút túl van bulvárosítva...az mondjuk tény, hogy nem szeretem, amikor a WR nem ad bele mindent a színészetbe is, vagyis áll a futójátéknál....így nehéz lesz elhitetni a védővel, hogy ő is szerepet kaphat és egyből tudják, ha leeresztett kézzel áll, akkor futás lesz...de ettől még most láthatták végre a WR-ek is, hogy van némi remény egy passzjátékra is, a screeneken túlAzért ez elég para:Szerintem (és lehet egyedül leszek a véleménnyel) itt nincs szó semmiféle hozzáállásbeli gondról, egyszerűen azt látta, hogy a játék véget ért, mert Warren földre huppant és nem is látta, hogy a bogyó meg kipördítődött a kezéből, ment vissza a LOS-re. De lehet csak én vagyok naiv. 😊
tenorx
Reggio1914
több mint 1 éve
Reggio1914
1 389
Azért ez elég para:Szerintem (és lehet egyedül leszek a véleménnyel) itt nincs szó semmiféle hozzáállásbeli gondról, egyszerűen azt látta, hogy a játék véget ért, mert Warren földre huppant és nem is látta, hogy a bogyó meg kipördítődött a kezéből, ment vissza a LOS-re. De lehet csak én vagyok naiv. 😊
tenorx
több mint 1 éve
astroid
571
Ezzel vitatkoznék, hogy borzalmasan játszott volna. Dio is sokszor volt üresen, a fumble bénázáson kívül nem láttam nagyobb problémát. Futás blokkolásnál is odatették magukat. GP-nek volt egy sérülése a héten ezért nem is volt 100-as a vetődést meg nem hiszem, hogy azért csináta volna hogy bekerüljön a hírekbe + azárt volt néhány szép elkapása. Pickens hálaadáskor Tomlinnál volt gondolom nem a tiktok-ról beszélgettek 😀Most döntsük el, hogy melyik WR a problémás, mert kettő sok lesz 😀Borzalmasan játszott mindkét díva... GP felé két tökéletes passz is ment, mindkettő kb TD lett volna, ha az uraság nem lazázik bele a futásba. De lehet ő csak marha nagyot akart vetődni érte, hogy mutogathassák egész héten... nem jött össze, bele is sérült...a lelke
tenorx
kicsi joe
több mint 1 éve
kicsi joe
109
Most döntsük el, hogy melyik WR a problémás, mert kettő sok lesz 😀Borzalmasan játszott mindkét díva... GP felé két tökéletes passz is ment, mindkettő kb TD lett volna, ha az uraság nem lazázik bele a futásba. De lehet ő csak marha nagyot akart vetődni érte, hogy mutogathassák egész héten... nem jött össze, bele is sérült...a lelke
tenorx
több mint 1 éve
tamaske (doki)
132
Most döntsük el, hogy melyik WR a problémás, mert kettő sok lesz 😀a dropkirályt már régen el kellett volna adni, amíg még ér valamit.
tenorx
több mint 1 éve
Azért ez elég para:www.reddit.com/r/nfl/comments/184iksg/highlight_after_refusing_to_block_diontae_johnson/
több mint 1 éve
astroid
571
A nyilatkozatok közül a kedvenc TJ Watt-tól: "Awsome for Defenese to spend lots of time in bench" Hát nem ehhez vannak hozzászokva 😀
több mint 1 éve
Az szinte biztos. Ha vele is majdnem sikerült, akkor nélküle sima W lett volna.Közben a Denver is vezet 14:0-ra...Hát ez van: viszonylag nyugodt szívvel merem kijelenteni, hogy a múlt hetit is hoztuk volna Canada nélkül.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Szokol
több mint 1 éve
Igazából én annyira nem siratom a csoportelsőséget, és a playoffot se ha nem lesz.Ez a csapat még nincs kész, Super Bowl úgy se lenne.
Szokjon össze az offense amennyire lehet így szezon közben, és lássunk valamit Pickettől, mert el kell lassan majd döntenünk, hogy van-e ennek a projektnek jövője.
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Azok nem mi lennénk! Mi szeretünk szenvedni.Pontosan, és azzal a csoportelsőség is reális esély lenne.Közben a Denver is vezet 14:0-ra...Hát ez van: viszonylag nyugodt szívvel merem kijelenteni, hogy a múlt hetit is hoztuk volna Canada nélkül.
Szokol
több mint 1 éve
Pontosan, és azzal a csoportelsőség is reális esély lenne.Közben a Denver is vezet 14:0-ra...Hát ez van: viszonylag nyugodt szívvel merem kijelenteni, hogy a múlt hetit is hoztuk volna Canada nélkül.
Szokol
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 1 éve
Közben a Denver is vezet 14:0-ra...Hát ez van: viszonylag nyugodt szívvel merem kijelenteni, hogy a múlt hetit is hoztuk volna Canada nélkül.
több mint 1 éve
Közben a Denver is vezet 14:0-ra...
több mint 1 éve
2018-ban a 16. héten volt utoljára ennyi yardunk 😀Ilyen lőlap se mostanában volt 😊
Még leírni is vicces
Klaci79
több mint 1 éve
Hát ez így elég egyértelmű. Tényleg a fék lett kiszedve. Ne rágódjunk azon hogy miért csak most, örüljünk hogy megtörtént a helyes lépés, és jó irányba mozdult el a dolog.
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
most épp a szülőszoba környékén 😊ezt Áditól loptam, de ő úgyse süti el itt...Hol lehet olvasni a poénjait? Nagyon hiányoznak az elemzései.
Állítólag a meccs után azonnal kirúgták Canadát újra 😀
Klaci79
Szokol
több mint 1 éve
Hajrá Pickett találkozzunk a SB-ban 😊
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
2018-ban a 16. héten volt utoljára ennyi yardunk 😀Még leírni is vicces
több mint 1 éve
ezt Áditól loptam, de ő úgyse süti el itt...Hol lehet olvasni a poénjait? Nagyon hiányoznak az elemzései.
Állítólag a meccs után azonnal kirúgták Canadát újra 😀
Klaci79
több mint 1 éve
tamaske (doki)
132
szerintem nem érdemes ezek rágódni. az a lényeg, hogy végre kivágták a vacak edzőt és elindult a csapat a jó irányba. lépjenek innen tovább.
több mint 1 éve
És akkor most el lehet gondolkodni, hogy mennyi időt vesztegettünk el Pickett fejlődésében ezzel a kreténnel.És ez nem csak Canada "érdeme", Tomlinnak meg Khannak is látnia kellett volna, régen.
több mint 1 éve
SirPub
1 459
De, idén rossz sajnosnem bizony...ez a Bengals D nem rossz, fog még meccseket hozniIlyen van?Nyilván az ellenfél is számít, de a Bengals D nem kutyaütő.
Pat Freiermuth had nine catches for 120 yards with a long of 29 yards on 11 targets versus Bengals in Week 12
És igen...ebben még van lehetőség bőven:
Kenny Pickett's last 4 games under Matt Canada:
- 59.8% Completion rate
- 4.8 YPA
- 75.3 Passer rating
Kenny Pickett's 1st game without Matt Canada:
- 72.7% Completion rate
- 8.4 YPA
- 97.8 Passer rating
Klaci79
Szóval kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, ha van több idő felkészülni.
tenorx
Klaci79
Grat a W-hez
Ezt még anyám is két cekkerrel...