Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
badsco
356
Pont pár hete nyilatkozta, hogy esze ágában sem lenne OC-nak állni, jól elvan ő a sörökkel a pincéjében. Sajnos...szerintem ezen most feleslegesen idegeskedtek, tomlin vár a bye-ig és akkor megköszöni canadanak a munkát és bejelenti az új oc-t. nem akar ideiglenest kinevezni, most így hirtelen csak azt tudna, meg ugye így lenne egy kapkodás hangulata a dolognak, ami egyfajta beismerése, hogy ő is hibázott, hogy eddig ezt nem lépte meg és végig kiállt canada mellett. tomlin ennél politikusabb.Szerintembatmeneti megoldaskent akar BB is hivhatna playeket. Ismerjuk, szivesen csinalna, rosszabb nem lehet.
gedam
xtaki
több mint 1 éve
xtaki
3 442
szerintem ezen most feleslegesen idegeskedtek, tomlin vár a bye-ig és akkor megköszöni canadanak a munkát és bejelenti az új oc-t. nem akar ideiglenest kinevezni, most így hirtelen csak azt tudna, meg ugye így lenne egy kapkodás hangulata a dolognak, ami egyfajta beismerése, hogy ő is hibázott, hogy eddig ezt nem lépte meg és végig kiállt canada mellett. tomlin ennél politikusabb.Szerintembatmeneti megoldaskent akar BB is hivhatna playeket. Ismerjuk, szivesen csinalna, rosszabb nem lehet.
gedam
több mint 1 éve
Én most konkrétan erre a szitura értettem, hogy kiesik egy ember, és ettől kezdve nem tudunk heavy packaget felrakni.Nem az a baj, hogy töketlenek vagyunk, hanem az, hogy látszik, hogy mennyire kiszámíthatóak. Az egy dolog ugyanis, hogy nem futunk, de extra lineman nélkül is tudunk egy I formációt felrakni, amiből tudunk passzolni, de legalább a linebackereket felhúzom vele a boxba és fellazítom a mögöttük levő területet. De ha már 4-1 és shotgun és a picsába elküldöm a WR-eket, akkor hívok egy direkt QB futást, vagyis kinyitok neki egy sávot és uccu. Számos dolog lenne baszki, de láthatóan nincs benne ez a menülapon.Eszem megáll, ezt eddig nem is hallottam. Kiesett egy ember, és ezért nincs heavy package? Ez meg mi? Nincs még egy 130 kilós ember a rosteren? Más csapatoknál ilyenkor simán beküldenek egy belső DL embert, megmondják hogy pontosan kit blokkoljon, oszt jónapot.Jól értettem a Tomlin sajttájon, hogy az lesz a nagy változtatás, hogy ütközni fognak a srácok edzésen????? Vagy volt valami hallucinogén a songoku pizzámon?! Na taka....Nem ez volt a gáz, hanem a 4-1 magyarázat. Itt és most megijedtem, hogy elment mellettünk az NFL......
kicsi joe
Bazdmeg, azt mondani, hogy kiesett Moore és így a heavy package is és keveset haldtunk rövid yardon, így ezért álltunk fel így....tejóég.... ez most komoly?????? Ezt mondani, miközben az egész drive-ban Harris volt az aki hozta a yardokat......nem hiszem el.....
Klemó
Mikor lettünk ennyire töketlenek?
Jan
Azt kezdem érezni, mint ha 10 évvel ezelőtti playbookunk lenne....miközben a játék felgyorsult és mind D és mind O oldalon sokkal több kreatív mozgás és felállás van....
Klemó
Bakker, 1y-os futásról van szó, ez nem egy bonyolult option play, ahol olvasni kellene embereket meg felállásokat. Beküldik extra blokkolónak a DT-t, megmondják neki hogy hova álljon kit toljon el, és ennyi. Egy 1y-os erőfutáshoz nem kell végtelenül bonyolult blokkolási sémákat betanulni, ezt egy beugró D lineman is meg tudja csinálni. Ezerszer láttam már más csapatoknál, goal line szituban, vagy sokadik és 1-re.
Az hogy kreatívan nem tudunk haladni, azt már megszoktam, de bakker, izomból nem tudunk megoldani 1 yardot, az mindennek az alja. Blue collar football azmiaz?
És hát persze, ahogy írod, ha nem tudunk nehéz csomagot felküldeni, akkor nincs is egy olyan playünk, ami atombiztos 1 yard? Hát úgy néz ki, hogy nincs. Ez giga méretű probléma. Egyrészt felkészületlenség, másrészt meccselés terén.
több mint 1 éve
badsco
356
Austin DC teljesítményével sem vagyok elégedett, csak Canada jelenléte elnyomja a kritikát vele kapcsolatban.A védelem teljesen máshogy festene, ha nem másfél percig lenne fent az O. Nem jó a DC, de messze nem akkora probléma, mint Tomlin és Canada.
Nem tudom megfogalmazni, de mintha futás ellen mindig 1-2 yarddal később érnénk oda, passzjáték ellen pedig túl nagyok a zónák. Mentségére szóljon, hogy állandóan a védelemnek kell meccsben tartani a brigádot, nincs meg az a luxusa, hogy előnyből játsszon.
Szokol
több mint 1 éve
Austin DC teljesítményével sem vagyok elégedett, csak Canada jelenléte elnyomja a kritikát vele kapcsolatban. Nem tudom megfogalmazni, de mintha futás ellen mindig 1-2 yarddal később érnénk oda, passzjáték ellen pedig túl nagyok a zónák. Mentségére szóljon, hogy állandóan a védelemnek kell meccsben tartani a brigádot, nincs meg az a luxusa, hogy előnyből játsszon.
több mint 1 éve
xtaki
3 442
azt hittuk BB a limitacio, de nem, messze nem o volt itt a limit.Nem az a baj, hogy töketlenek vagyunk, hanem az, hogy látszik, hogy mennyire kiszámíthatóak. Az egy dolog ugyanis, hogy nem futunk, de extra lineman nélkül is tudunk egy I formációt felrakni, amiből tudunk passzolni, de legalább a linebackereket felhúzom vele a boxba és fellazítom a mögöttük levő területet. De ha már 4-1 és shotgun és a picsába elküldöm a WR-eket, akkor hívok egy direkt QB futást, vagyis kinyitok neki egy sávot és uccu. Számos dolog lenne baszki, de láthatóan nincs benne ez a menülapon.Eszem megáll, ezt eddig nem is hallottam. Kiesett egy ember, és ezért nincs heavy package? Ez meg mi? Nincs még egy 130 kilós ember a rosteren? Más csapatoknál ilyenkor simán beküldenek egy belső DL embert, megmondják hogy pontosan kit blokkoljon, oszt jónapot.Jól értettem a Tomlin sajttájon, hogy az lesz a nagy változtatás, hogy ütközni fognak a srácok edzésen????? Vagy volt valami hallucinogén a songoku pizzámon?! Na taka....Nem ez volt a gáz, hanem a 4-1 magyarázat. Itt és most megijedtem, hogy elment mellettünk az NFL......
kicsi joe
Bazdmeg, azt mondani, hogy kiesett Moore és így a heavy package is és keveset haldtunk rövid yardon, így ezért álltunk fel így....tejóég.... ez most komoly?????? Ezt mondani, miközben az egész drive-ban Harris volt az aki hozta a yardokat......nem hiszem el.....
Klemó
Jan
Azt kezdem érezni, mint ha 10 évvel ezelőtti playbookunk lenne....miközben a játék felgyorsult és mind D és mind O oldalon sokkal több kreatív mozgás és felállás van....
Klemó
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Nem az a baj, hogy töketlenek vagyunk, hanem az, hogy látszik, hogy mennyire kiszámíthatóak. Az egy dolog ugyanis, hogy nem futunk, de extra lineman nélkül is tudunk egy I formációt felrakni, amiből tudunk passzolni, de legalább a linebackereket felhúzom vele a boxba és fellazítom a mögöttük levő területet. De ha már 4-1 és shotgun és a picsába elküldöm a WR-eket, akkor hívok egy direkt QB futást, vagyis kinyitok neki egy sávot és uccu. Számos dolog lenne baszki, de láthatóan nincs benne ez a menülapon.Eszem megáll, ezt eddig nem is hallottam. Kiesett egy ember, és ezért nincs heavy package? Ez meg mi? Nincs még egy 130 kilós ember a rosteren? Más csapatoknál ilyenkor simán beküldenek egy belső DL embert, megmondják hogy pontosan kit blokkoljon, oszt jónapot.Jól értettem a Tomlin sajttájon, hogy az lesz a nagy változtatás, hogy ütközni fognak a srácok edzésen????? Vagy volt valami hallucinogén a songoku pizzámon?! Na taka....Nem ez volt a gáz, hanem a 4-1 magyarázat. Itt és most megijedtem, hogy elment mellettünk az NFL......
kicsi joe
Klemó
Jan
több mint 1 éve
Eszem megáll, ezt eddig nem is hallottam. Kiesett egy ember, és ezért nincs heavy package? Ez meg mi? Nincs még egy 130 kilós ember a rosteren? Más csapatoknál ilyenkor simán beküldenek egy belső DL embert, megmondják hogy pontosan kit blokkoljon, oszt jónapot.Jól értettem a Tomlin sajttájon, hogy az lesz a nagy változtatás, hogy ütközni fognak a srácok edzésen????? Vagy volt valami hallucinogén a songoku pizzámon?! Na taka....Nem ez volt a gáz, hanem a 4-1 magyarázat. Itt és most megijedtem, hogy elment mellettünk az NFL......
kicsi joe
Klemó
több mint 1 éve
xtaki
3 442
Nem ez volt a gáz, hanem a 4-1 magyarázat. Itt és most megijedtem, hogy elment mellettünk az NFL......Pedig bizony, elment mellettunk, hovatovabb kanyarban eloztek, utolertek ausztriat
Klemó
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Jól értettem a Tomlin sajttájon, hogy az lesz a nagy változtatás, hogy ütközni fognak a srácok edzésen????? Vagy volt valami hallucinogén a songoku pizzámon?! Na taka....Nem ez volt a gáz, hanem a 4-1 magyarázat. Itt és most megijedtem, hogy elment mellettünk az NFL......
kicsi joe
több mint 1 éve
Egy újabb év a kukában...így megy egy ideje.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 1 éve
gedam
5 908
szerintem ezen most feleslegesen idegeskedtek, tomlin vár a bye-ig és akkor megköszöni canadanak a munkát és bejelenti az új oc-t. nem akar ideiglenest kinevezni, most így hirtelen csak azt tudna, meg ugye így lenne egy kapkodás hangulata a dolognak, ami egyfajta beismerése, hogy ő is hibázott, hogy eddig ezt nem lépte meg és végig kiállt canada mellett. tomlin ennél politikusabb.
több mint 1 éve
badsco
356
Jól értettem a Tomlin sajttájon, hogy az lesz a nagy változtatás, hogy ütközni fognak a srácok edzésen????? Vagy volt valami hallucinogén a songoku pizzámon?! Na taka....Menthetetlen, most már legyen teljes takarítás, menjen Tomlin is!
kicsi joe
több mint 1 éve
kicsi joe
109
Jól értettem a Tomlin sajttájon, hogy az lesz a nagy változtatás, hogy ütközni fognak a srácok edzésen????? Vagy volt valami hallucinogén a songoku pizzámon?! Na taka....
több mint 1 éve
😀Kedveskéim, közösségi gyűjtést rendezek, hajlandó vagyok kimenni és agyba főbe verni Canadát, hogy ne tudjon meccsen megjelenni, vagy 6 hétig. ESTA-m van, csak a többi költség kell 😀Pink Month meg ez, nem sok egyszerre? Bár mindkettő nemes 😊
polamalu
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 1 éve
Kedveskéim, közösségi gyűjtést rendezek, hajlandó vagyok kimenni és agyba főbe verni Canadát, hogy ne tudjon meccsen megjelenni, vagy 6 hétig. ESTA-m van, csak a többi költség kell 😀Pink Month meg ez, nem sok egyszerre? Bár mindkettő nemes 😊
polamalu
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 1 éve
badsco
356
Mike Tomlin said changes would need to be made in preparation for the Ravens. One day later, the Steelers have released backup wide receiver Dez Fitzpatrick.Kikerült a fék, éljen! Reszkethetnek a varjak!
több mint 1 éve
Reggio1914
1 389
Kedveskéim, közösségi gyűjtést rendezek, hajlandó vagyok kimenni és agyba főbe verni Canadát, hogy ne tudjon meccsen megjelenni, vagy 6 hétig. ESTA-m van, csak a többi költség kell 😀Az erőszak nem old meg semmit. Menj ki Picibörgbe, húzd a kalpagját úgy a fejibe, hogy többet nem lássa a pályát (mondjuk azt most se) és meg is vagyunk... 😆
polamalu
több mint 1 éve
utaltam
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Számlaszámot plz😀
több mint 1 éve
Kedveskéim, közösségi gyűjtést rendezek, hajlandó vagyok kimenni és agyba főbe verni Canadát, hogy ne tudjon meccsen megjelenni, vagy 6 hétig. ESTA-m van, csak a többi költség kell 😀
több mint 1 éve
Közben Cole sem tudott nyugodtan nyilatkozni a meccs után. Közvetve ugyan, de megfogalmazta a kritikát, hogy miközben megy a futás, egy negatív play után megijedünk. Arra gondolt, hoy a 4-1 szitu előtt volt egy harmadik és rövid és ott Warrent csúnyán megállították a LOS mögött. Rohadt ideges volt a play után, dühösen vette le a sisakját.....Na látod: sz.r az O , sz.r a D, a játék képe alapján 0-4-el is állhatnánk - helyette 4 meccs után 50%-on vagyunk. Ez a zseniális edzői teljesítmény, nem az hogy Mahomes-al nyersz meccseket. 😊
Nem volt még Tomlin ilyen helyzetben, ezt ki merem jelenteni. Ha volt is gyenge egysége, a másik mindig ksegítette. Most igazán ez sincs, mivel Austin sem végez jó munkát a másik oldalon. Az O-ban és egyébként a D-ben sem elég, hogy csináljuk azt jobban, amit csinálunk, így nem véletlenül mondta a változtatási igényt.
Tomlin nem fogja kirúgni most sem Canadat, sem Austint, de a 6. héten itt a bye week és most egy hazai meccs a Ravens ellen, ahol szinte biztos, hogy tüntetés lesz Canada ellen minden fuck up drive-nál.
De azért no. Az a félelmetes, hogy ezzel a szarral sem vagyunk a bottom 3 csapat között. Amit ugyanis a Broncos, a Giants, és a Bears művel az azért még keményebb. Ráadásul ebből kettőnél jól fizetett QB van...
Klemó
több mint 1 éve
badsco
356
erdekes a sztori canada burner twitter accounjarol, ami mindig hetfon lep eletbe, mindig vedi canadat es amikor megprobaltak feltorni az emailcim megjeleno karakterei meglehetosen nagy hasonlosagot mutatni az o steelers emailcimevel.Ha nem is ő, de kb. ugyanakkora gyökér.
tudom, bulvar, de akkor is 😊
xtaki