Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
szerintem ezen most feleslegesen idegeskedtek, tomlin vár a bye-ig és akkor megköszöni canadanak a munkát és bejelenti az új oc-t. nem akar ideiglenest kinevezni, most így hirtelen csak azt tudna, meg ugye így lenne egy kapkodás hangulata a dolognak, ami egyfajta beismerése, hogy ő is hibázott, hogy eddig ezt nem lépte meg és végig kiállt canada mellett. tomlin ennél politikusabb.
gedam
Szerintembatmeneti megoldaskent akar BB is hivhatna playeket. Ismerjuk, szivesen csinalna, rosszabb nem lehet.
xtaki
Pont pár hete nyilatkozta, hogy esze ágában sem lenne OC-nak állni, jól elvan ő a sörökkel a pincéjében. Sajnos...
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442
szerintem ezen most feleslegesen idegeskedtek, tomlin vár a bye-ig és akkor megköszöni canadanak a munkát és bejelenti az új oc-t. nem akar ideiglenest kinevezni, most így hirtelen csak azt tudna, meg ugye így lenne egy kapkodás hangulata a dolognak, ami egyfajta beismerése, hogy ő is hibázott, hogy eddig ezt nem lépte meg és végig kiállt canada mellett. tomlin ennél politikusabb.
gedam
Szerintembatmeneti megoldaskent akar BB is hivhatna playeket. Ismerjuk, szivesen csinalna, rosszabb nem lehet.
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Jól értettem a Tomlin sajttájon, hogy az lesz a nagy változtatás, hogy ütközni fognak a srácok edzésen????? Vagy volt valami hallucinogén a songoku pizzámon?! Na taka....
kicsi joe
Nem ez volt a gáz, hanem a 4-1 magyarázat. Itt és most megijedtem, hogy elment mellettünk az NFL......

Bazdmeg, azt mondani, hogy kiesett Moore és így a heavy package is és keveset haldtunk rövid yardon, így ezért álltunk fel így....tejóég.... ez most komoly?????? Ezt mondani, miközben az egész drive-ban Harris volt az aki hozta a yardokat......nem hiszem el.....
Klemó
Eszem megáll, ezt eddig nem is hallottam. Kiesett egy ember, és ezért nincs heavy package? Ez meg mi? Nincs még egy 130 kilós ember a rosteren? Más csapatoknál ilyenkor simán beküldenek egy belső DL embert, megmondják hogy pontosan kit blokkoljon, oszt jónapot.

Mikor lettünk ennyire töketlenek?
Jan
Nem az a baj, hogy töketlenek vagyunk, hanem az, hogy látszik, hogy mennyire kiszámíthatóak. Az egy dolog ugyanis, hogy nem futunk, de extra lineman nélkül is tudunk egy I formációt felrakni, amiből tudunk passzolni, de legalább a linebackereket felhúzom vele a boxba és fellazítom a mögöttük levő területet. De ha már 4-1 és shotgun és a picsába elküldöm a WR-eket, akkor hívok egy direkt QB futást, vagyis kinyitok neki egy sávot és uccu. Számos dolog lenne baszki, de láthatóan nincs benne ez a menülapon.

Azt kezdem érezni, mint ha 10 évvel ezelőtti playbookunk lenne....miközben a játék felgyorsult és mind D és mind O oldalon sokkal több kreatív mozgás és felállás van....
Klemó
Én most konkrétan erre a szitura értettem, hogy kiesik egy ember, és ettől kezdve nem tudunk heavy packaget felrakni.

Bakker, 1y-os futásról van szó, ez nem egy bonyolult option play, ahol olvasni kellene embereket meg felállásokat. Beküldik extra blokkolónak a DT-t, megmondják neki hogy hova álljon kit toljon el, és ennyi. Egy 1y-os erőfutáshoz nem kell végtelenül bonyolult blokkolási sémákat betanulni, ezt egy beugró D lineman is meg tudja csinálni. Ezerszer láttam már más csapatoknál, goal line szituban, vagy sokadik és 1-re.

Az hogy kreatívan nem tudunk haladni, azt már megszoktam, de bakker, izomból nem tudunk megoldani 1 yardot, az mindennek az alja. Blue collar football azmiaz?

És hát persze, ahogy írod, ha nem tudunk nehéz csomagot felküldeni, akkor nincs is egy olyan playünk, ami atombiztos 1 yard? Hát úgy néz ki, hogy nincs. Ez giga méretű probléma. Egyrészt felkészületlenség, másrészt meccselés terén.
több mint 1 éve
Austin DC teljesítményével sem vagyok elégedett, csak Canada jelenléte elnyomja a kritikát vele kapcsolatban.

Nem tudom megfogalmazni, de mintha futás ellen mindig 1-2 yarddal később érnénk oda, passzjáték ellen pedig túl nagyok a zónák. Mentségére szóljon, hogy állandóan a védelemnek kell meccsben tartani a brigádot, nincs meg az a luxusa, hogy előnyből játsszon.
Szokol
A védelem teljesen máshogy festene, ha nem másfél percig lenne fent az O. Nem jó a DC, de messze nem akkora probléma, mint Tomlin és Canada.
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Austin DC teljesítményével sem vagyok elégedett, csak Canada jelenléte elnyomja a kritikát vele kapcsolatban.

Nem tudom megfogalmazni, de mintha futás ellen mindig 1-2 yarddal később érnénk oda, passzjáték ellen pedig túl nagyok a zónák. Mentségére szóljon, hogy állandóan a védelemnek kell meccsben tartani a brigádot, nincs meg az a luxusa, hogy előnyből játsszon.
több mint 1 éve
Jól értettem a Tomlin sajttájon, hogy az lesz a nagy változtatás, hogy ütközni fognak a srácok edzésen????? Vagy volt valami hallucinogén a songoku pizzámon?! Na taka....
kicsi joe
Nem ez volt a gáz, hanem a 4-1 magyarázat. Itt és most megijedtem, hogy elment mellettünk az NFL......

Bazdmeg, azt mondani, hogy kiesett Moore és így a heavy package is és keveset haldtunk rövid yardon, így ezért álltunk fel így....tejóég.... ez most komoly?????? Ezt mondani, miközben az egész drive-ban Harris volt az aki hozta a yardokat......nem hiszem el.....
Klemó
Eszem megáll, ezt eddig nem is hallottam. Kiesett egy ember, és ezért nincs heavy package? Ez meg mi? Nincs még egy 130 kilós ember a rosteren? Más csapatoknál ilyenkor simán beküldenek egy belső DL embert, megmondják hogy pontosan kit blokkoljon, oszt jónapot.

Jan
Nem az a baj, hogy töketlenek vagyunk, hanem az, hogy látszik, hogy mennyire kiszámíthatóak. Az egy dolog ugyanis, hogy nem futunk, de extra lineman nélkül is tudunk egy I formációt felrakni, amiből tudunk passzolni, de legalább a linebackereket felhúzom vele a boxba és fellazítom a mögöttük levő területet. De ha már 4-1 és shotgun és a picsába elküldöm a WR-eket, akkor hívok egy direkt QB futást, vagyis kinyitok neki egy sávot és uccu. Számos dolog lenne baszki, de láthatóan nincs benne ez a menülapon.

Azt kezdem érezni, mint ha 10 évvel ezelőtti playbookunk lenne....miközben a játék felgyorsult és mind D és mind O oldalon sokkal több kreatív mozgás és felállás van....
Klemó
azt hittuk BB a limitacio, de nem, messze nem o volt itt a limit.
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
kicsi joe

Klemó

Jan

több mint 1 éve
kicsi joe

Klemó

több mint 1 éve

Klemó
Pedig bizony, elment mellettunk, hovatovabb kanyarban eloztek, utolertek ausztriat
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
kicsi joe

több mint 1 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
Egy újabb év a kukában...így megy egy ideje.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 1 éve
gedam 5 908
több mint 1 éve
Neeeem, volt mas valtoztatas is, reszelgettek a fin...a depth charton is, gunner helyett king lesz a visszahordo. Hurra b+

Szerkesztette: xtaki
több mint 1 éve
kicsi joe
Menthetetlen, most már legyen teljes takarítás, menjen Tomlin is!
több mint 1 éve
kicsi joe Pittsburgh Steelers 109
több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Kedveskéim, közösségi gyűjtést rendezek, hajlandó vagyok kimenni és agyba főbe verni Canadát, hogy ne tudjon meccsen megjelenni, vagy 6 hétig. ESTA-m van, csak a többi költség kell 😀
polamalu
Pink Month meg ez, nem sok egyszerre? Bár mindkettő nemes 😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
😀
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 640 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Kedveskéim, közösségi gyűjtést rendezek, hajlandó vagyok kimenni és agyba főbe verni Canadát, hogy ne tudjon meccsen megjelenni, vagy 6 hétig. ESTA-m van, csak a többi költség kell 😀
polamalu
Pink Month meg ez, nem sok egyszerre? Bár mindkettő nemes 😊

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 1 éve
Mike Tomlin said changes would need to be made in preparation for the Ravens. One day later, the Steelers have released backup wide receiver Dez Fitzpatrick.

Kikerült a fék, éljen! Reszkethetnek a varjak!
több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
polamalu
Az erőszak nem old meg semmit. Menj ki Picibörgbe, húzd a kalpagját úgy a fejibe, hogy többet nem lássa a pályát (mondjuk azt most se) és meg is vagyunk... 😆
több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
utaltam

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Számlaszámot plz😀
Razi
😀
több mint 1 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 561 — kheanton@gmail.com
Számlaszámot plz😀
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Közben Cole sem tudott nyugodtan nyilatkozni a meccs után. Közvetve ugyan, de megfogalmazta a kritikát, hogy miközben megy a futás, egy negatív play után megijedünk. Arra gondolt, hoy a 4-1 szitu előtt volt egy harmadik és rövid és ott Warrent csúnyán megállították a LOS mögött. Rohadt ideges volt a play után, dühösen vette le a sisakját.....

Nem volt még Tomlin ilyen helyzetben, ezt ki merem jelenteni. Ha volt is gyenge egysége, a másik mindig ksegítette. Most igazán ez sincs, mivel Austin sem végez jó munkát a másik oldalon. Az O-ban és egyébként a D-ben sem elég, hogy csináljuk azt jobban, amit csinálunk, így nem véletlenül mondta a változtatási igényt.

Tomlin nem fogja kirúgni most sem Canadat, sem Austint, de a 6. héten itt a bye week és most egy hazai meccs a Ravens ellen, ahol szinte biztos, hogy tüntetés lesz Canada ellen minden fuck up drive-nál.

De azért no. Az a félelmetes, hogy ezzel a szarral sem vagyunk a bottom 3 csapat között. Amit ugyanis a Broncos, a Giants, és a Bears művel az azért még keményebb. Ráadásul ebből kettőnél jól fizetett QB van...
Klemó
Na látod: sz.r az O , sz.r a D, a játék képe alapján 0-4-el is állhatnánk - helyette 4 meccs után 50%-on vagyunk. Ez a zseniális edzői teljesítmény, nem az hogy Mahomes-al nyersz meccseket. 😊
több mint 1 éve
erdekes a sztori canada burner twitter accounjarol, ami mindig hetfon lep eletbe, mindig vedi canadat es amikor megprobaltak feltorni az emailcim megjeleno karakterei meglehetosen nagy hasonlosagot mutatni az o steelers emailcimevel.
tudom, bulvar, de akkor is 😊
xtaki
Ha nem is ő, de kb. ugyanakkora gyökér.