Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
xtaki
3 442
De, el tudjuk. De van amikor meg kell lepned ezt, tudvan h akar rosszabb is lehet, de megadvs az eselyt h talan jobb. Igy esely sincs.Tomlin standard kozepes. Igen, nem volt negativ szezon, de kilatastalan a jatek evek ota. Sot, evtizede.el sem tudjátok képzelni, hogy milyen szar jöhet egy-egy rossz választással. Hogy hány csapat szenved évtizedekig, mert nem találnak rendes főedzőt. Rendbe kellene hozni ezt a koordinátor kérdést, ahogy képes rendbe hozni egy Browns vagy akár egy Texans. Be kell látni, hogy attól, hogy valaki a belső körökből jön és lépked végig a létrán, még nem lesz jó koordinátor. És akkor működhetne ez.
Lehet itt vedekezni a koordinator problemaval, de a folyamatos rossz edzovalasztas nem veletlen.
A szezon vegen el kell koszonni tole.
xtaki
Klaci79
több mint 1 éve
Én régóta mondogatom hogy Tomlin a tipikus középszer (vagy középxar). Meggyőződésem, Hogy a SB is a Cowher banda kifutása volt. Persze lehet mondani hogy más csapat örülne ennek az eredménynek is...
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 1 éve
ThySoul
1 622
Vicces hogy itthon még mindig itt tartunk hogy Lamar egy RBLehet kellene egy 260m futo aki megnyeri a meccseket 😊szeretnélek emlékeztetni a colts meccsre...sajnálom, hogy kell ismét...éppen olyan szarok vagytok ti is, mint mi, csak nekünk nincs 260 milliós futónk 😉
Vicc nelkul en nem varnek nagy elorelepest mig Tomlin itt van.
Valami hihetetlen szerencse kellene hozza hogy jon egy "tuti" OC, a masik megoldas hogy nagyon eros keret jon ossze es/vagy TB12+1 lesz P-bol.
no
(persze megértem, ha nektek tetszik, hihetetlen mozgása van, de tököm tele lenne ha évi 50-ért szaladgálni tudna csak)
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Tomlin standard kozepes. Igen, nem volt negativ szezon, de kilatastalan a jatek evek ota. Sot, evtizede.el sem tudjátok képzelni, hogy milyen szar jöhet egy-egy rossz választással. Hogy hány csapat szenved évtizedekig, mert nem találnak rendes főedzőt. Rendbe kellene hozni ezt a koordinátor kérdést, ahogy képes rendbe hozni egy Browns vagy akár egy Texans. Be kell látni, hogy attól, hogy valaki a belső körökből jön és lépked végig a létrán, még nem lesz jó koordinátor. És akkor működhetne ez.
Lehet itt vedekezni a koordinator problemaval, de a folyamatos rossz edzovalasztas nem veletlen.
xtaki
több mint 1 éve
xtaki
3 442
Tomlin standard kozepes. Igen, nem volt negativ szezon, de kilatastalan a jatek evek ota. Sot, evtizede.Lehet itt vedekezni a koordinator problemaval, de a folyamatos rossz edzovalasztas nem veletlen.
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Pickett 1-3 hét
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Lehet kellene egy 260m futo aki megnyeri a meccseket 😊szeretnélek emlékeztetni a colts meccsre...sajnálom, hogy kell ismét...éppen olyan szarok vagytok ti is, mint mi, csak nekünk nincs 260 milliós futónk 😉
Vicc nelkul en nem varnek nagy elorelepest mig Tomlin itt van.
Valami hihetetlen szerencse kellene hozza hogy jon egy "tuti" OC, a masik megoldas hogy nagyon eros keret jon ossze es/vagy TB12+1 lesz P-bol.
no
(persze megértem, ha nektek tetszik, hihetetlen mozgása van, de tököm tele lenne ha évi 50-ért szaladgálni tudna csak)
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
év közben sajnos nem lesz olyan szerencsénk, hogy lehessen rendes OC/DC-t találni, max megint házon belül oldják meg, ahogy korábban is és ami teljesen vakvágány volt....ezt a hajót csúnyán félrekormányozták az offseasonbenelőre persze lehet lépni, tökéletes példa volt ez a tegnapi meccs, hogy egy jó gameplannel bárkit meg lehet verni
hatalmas balhé van már a kispadon is, sajnálom hogy addig jutottunk, amíg már ég a ház
több mint 1 éve
no
7 301
Lehet kellene egy 260m futo aki megnyeri a meccseket 😊Vicc nelkul en nem varnek nagy elorelepest mig Tomlin itt van.
több mint 1 éve
vannak komplett empirikus tudomanyok:aszarbaisbelelehetfosni
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Szerintem sajnos nem személyi cserékre gondolt, legalább is én azt vettem ki a szavaiból.Meglátjuk. Az a szitu, hogy olyan nagy változtatást egy OC és egy DC sem tud tenni, ha eddig nem tettek semmit. Eddig az volt a "szöveg", hogy execution. Most ezzel a nyilatkozattal azért kiderült, hogy volt bőven beszélgetés a felkészülés kapcsán is.
Szokol
több mint 1 éve
astroid
571
Szerintem sajnos nem személyi cserékre gondolt, legalább is én azt vettem ki a szavaiból.Akkor mit cserélnek? color rush jersey? Legalább a beugró punter jó volt, szegény egyszer belőtte az endzone-ba de még azt sem siekült bent tartani 10 yardon belül Boykin mesternek. Amúgy a kedvenc jelenetem az volt a 4&1 mellett, mikor washingtont el kellett tolnia Nagyinak hogy legyen helye futni
Szokol
több mint 1 éve
Szerintem sajnos nem személyi cserékre gondolt, legalább is én azt vettem ki a szavaiból.
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Tomnlin végre keményen nyilatkozott. Ez már a végén is látszott, hogy most nem lesz finomkodás. Jelezte, hogy "lesznek változások". Kérdésre, hogy az edzői stábban, nem mondott semmit, de nemet sem mondott.....Megmondom őszintén már vártam egy ilyen meccset, ahol nem egy elit ellenfél tángál bennünket földbe. Mert ez az a pont, amikor nem lehet mismásolni, változtatni kell. De hozzáteszem. Nekem mind az OC, mind a DC oldalán bajaim vannak. A DC oldalon az egyetlen rendben levő egység az Edge részleg, de jelenleg a labda mind a két oldalán edzői problémákat látok.
Szerkesztette: Klemó
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Remélem jön megint az előléptetés az egész stábnak, pedig a keret ennél jobbnak tűnik, persze valahogy össze fogunk hozni 6-7 győzelmet hogy a draft is rossz legyen
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Nagyi volt az offens-ben az egyetlen aki jól játszott.Teljesen szétesett ez az O és nem lehet arra fogni, hogy az OL gyenge volt, mert bár igen, baromi gyenge, de a Texans OL-en is átment a nyomás, de Stroud rögtön eldobta és talált is célpontot.
Edzőileg vertek szét teljesen minket, Tomlinostúl mindenestül, de a legfőbb baj forrása egyértelműen az OC, aki totálisan fogalmatlan. NEhéz lehet Pickettnek, aki továbbra is hibákkal küzd, de nincs könnyű dolga.
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Az a helyzet, hogy ez vállalhatatlan teljesítmény volt a labda mind a két oldalán azzal, hogy a D-nek volt egy szép negyede, amit ha kihasznált volna az O akkor itt fordulhatott volna a meccs. Egy C változatú fallal talált rá a futására ellenünk a Texans. Az ellenfél koordinátorai szépen szopatták a másikat egész meccsen.A 4-1-re hívott shotgun formáció a picsában levő elkapókkal szerintem sokáig téma lesz még, miután a futásunk összeállt. Az esszenciája ez a Canada O-nak, vagyis hogyan nehezítsd meg dolgodat. Pickettet sem lehet felmenteni, de amikor a teljes O szétesik és nincs kiemelkedő teljesítmény, csak óriási bravúrok néha, ott az OC-t kell elővenni. (hozzáteszem rögtön, hogy amit a WR-ek és a komplett OL csinál az sem felmenthető persze, ahogy az egyszer-egyszer tisztára játszó elkapót nem felismerő Pickett sem)
Most kiváncsi leszek a nyilatkozatokra, és arra mikor fog történni valami, de az most nem elég, hogy execution, mert nagyon nem erről van/volt szó itt.
Szerkesztette: Klemó
több mint 1 éve
Addig szórakozunk Canadaval, míg Picike keresztszalagját szét nem szakítjuk.
több mint 1 éve
Igazából én nem lepődtem meg annyira, ugyanazt a híg fost látjuk, mint eddig.Ha nem basszuk ki Canadát akkor ennek a szezonnak abszolút annyi. Valószínűleg így is, de nem maradhat a helyén ez a kretén.
több mint 1 éve
badsco
356
Twitteren pörgött pár napja, hogy Taylorert Najee és egy 4. Kör.Ennek a mai hírnek, mi szerint trade-elünk Taylorert a Colts-cal csak én nem látom értelmét? Miért, minek? Egy jó es drága futó is ugyanúgy nem tud futni emögött a fal mögött mint az olcsó és közepes Najee...What, én nem is olvastam erről sehol semmit - hol láttad?
badsco
tenorx
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
valami beat writer a colts-til írt ilyet a dörmögő dömötörben...hogy ezek meg azok a csapatok is érdeklődnekEnnek a mai hírnek, mi szerint trade-elünk Taylorert a Colts-cal csak én nem látom értelmét? Miért, minek? Egy jó es drága futó is ugyanúgy nem tud futni emögött a fal mögött mint az olcsó és közepes Najee...What, én nem is olvastam erről sehol semmit - hol láttad?
badsco
tenorx
több mint 1 éve
Ennek a mai hírnek, mi szerint trade-elünk Taylorert a Colts-cal csak én nem látom értelmét? Miért, minek? Egy jó es drága futó is ugyanúgy nem tud futni emögött a fal mögött mint az olcsó és közepes Najee...What, én nem is olvastam erről sehol semmit - hol láttad?
badsco
több mint 1 éve
Pink Month megnyitva idén is. Egy nagyszerű motoros felvonulással
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Ennek a mai hírnek, mi szerint trade-elünk Taylorert a Colts-cal csak én nem látom értelmét? Miért, minek? Egy jó es drága futó is ugyanúgy nem tud futni emögött a fal mögött mint az olcsó és közepes Najee...Klikkvadászat…
badsco