Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 1 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
Harvin és James Daniels is out státusz, Wing és Nate Herbig kezdenek vasárnap
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
Ennek a mai hírnek, mi szerint trade-elünk Taylorert a Colts-cal csak én nem látom értelmét? Miért, minek? Egy jó es drága futó is ugyanúgy nem tud futni emögött a fal mögött mint az olcsó és közepes Najee...
több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Leírtam már korábban. Egy edző, egy fóedző, egy tulajdonos teljes bizalmát adja az edző felé, DE a hibákat átveszik és célokat tűz ki, vagy kirúgja. Egy az egyben az első van. Nem hiszem, hogy nem beszélgetnek a javítandókról, feladatokról, de olyan nincs, hogy bízom is benned, meg nem is. Legalábbis az egészséges sportközegben nincs. Ahol meg ilyen van, ott rohad minden....

De, hogy válaszoljak. Az, hogy egy HC mit nyilatkozik a sajtónak egy dolog, meg egy másik az, hogy mennyire elégedet az O-val.
Klemó
Én annak örülök, ha a staff nem a média előtt mocskolja egymást. Összezárnak kifelé. Aztán a meetingen mi hangzik el, mennyire kapja az ívet az már más kérdés. Gondolom vannak kitűzött célok, azt mérik. A méréseik alapján értékelnek....
több mint 1 éve
Watt a hónap védője lett az AFC-ben
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Leírtam már korábban. Egy edző, egy fóedző, egy tulajdonos teljes bizalmát adja az edző felé, DE a hibákat átveszik és célokat tűz ki, vagy kirúgja. Egy az egyben az első van. Nem hiszem, hogy nem beszélgetnek a javítandókról, feladatokról, de olyan nincs, hogy bízom is benned, meg nem is. Legalábbis az egészséges sportközegben nincs. Ahol meg ilyen van, ott rohad minden....

De, hogy válaszoljak. Az, hogy egy HC mit nyilatkozik a sajtónak egy dolog, meg egy másik az, hogy mennyire elégedet az O-val.
több mint 1 éve
Persze mi innen jól látjuk, Ők meg ebben élnek. Mondjuk milliószor több infójuk van. Mi a terv egész évre. Ők nem csak 1-1 meccsben gondolkodnak. Szezonban. Annak egy egy lépcsője 1-1 meccs. Aztán hosszútávon, felépíteni a csapatot. 2-4 év. Persze engem is bosszant a sok szar játék és én is kibasznám Canadát. Viszont Tomlin nálam abszolút bizalmat élvez...
több mint 1 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Miutan olvastam hogy Tomlin allitolag teljesen megvan elegedve Canadaval azon gondolkoztam hogy dollarmilliokat kereso, elvileg profi arcok hogy lehetnek ennyire vakon? Egy magyar forumon latjak sokszor hogy melyik offense/defense nem mukodik, melyik jatekos nem jo igazolas, melyik draft pick bust, hol kellene javitani etc.

Nyilvan vannak tevedesek de hat itt mindenki amator, soha nem dolgozott az NFL kornyeken se, egy forintot nem kap ezert. Viszont altalaban teljesek jok a meglatasok. Na most ha valaki igy atlatja hogy mivan, akkor akiknek minden eszkoz a rendelkezesre all, kulon jol fizetett stab van mindenre, azok hogy nem?
Hendrix
Szerintem a fanok, függetlenül sokszor objektívabban tudják látni a dolgokat - mi nem látjuk az emberi oldalát.
Ki hogy motivál, kivel milyen dolgozni, Pickettel a kapcsolat, stb - csak találgatunk.
több mint 1 éve
Hendrix Utah State Aggies 1 555
Miutan olvastam hogy Tomlin allitolag teljesen megvan elegedve Canadaval azon gondolkoztam hogy dollarmilliokat kereso, elvileg profi arcok hogy lehetnek ennyire vakon? Egy magyar forumon latjak sokszor hogy melyik offense/defense nem mukodik, melyik jatekos nem jo igazolas, melyik draft pick bust, hol kellene javitani etc.

Nyilvan vannak tevedesek de hat itt mindenki amator, soha nem dolgozott az NFL kornyeken se, egy forintot nem kap ezert. Viszont altalaban teljesek jok a meglatasok. Na most ha valaki igy atlatja hogy mivan, akkor akiknek minden eszkoz a rendelkezesre all, kulon jol fizetett stab van mindenre, azok hogy nem?

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
Lehet nem leszek népszerű, de aki nekem nagyon nem tetszik az Pickens. Kifejezetten arrogánsan játszik és rengeteg playben vagy borzalmasan futja az útvonalait, vagy amikor láthatóan nem ő a céltzott személy egyszerűen leáll. Volt olyan futás play is, ahol a CB-nek adott egy óriási lökést, de úgy, hogy (akaratlanul ugyan), de a futó elé lökte be és utána megállt. De volt olyan play is, ahol megkapta a kívánt lasztit és igen kicsit alul volt dobva, de nem tudta elkapni, vagyis az sem igaz, hogy mindegy, hogy hogy dobják neki elkapja. Már feljődött a YAC-ban, de nem érzem azt az alázatot, ami ahhoz kellene, hogy tényleg NO1 WR legyen belőle. Nomyát sem látom annak, hogy átlássa, hogy egy adott D felállásban miként korrigálja az útvonalát, vagy második szándékból hova menjen QB-t kisegítendő. Ne legyen igazam.....
Klemó
Én kifejezetten figyeltem, amikor nem rá volt hívva a játék, futás pl, a fogvédőjét sem tette be néha.... Tudta, hogy neki nem lesz kontakt, pont magasról. Igazad lehet, majd kisül. Hiányzik egy Hines Ward vagy James Harrison jellem az öltözőből. Lehet....
több mint 1 éve
Lehet nem leszek népszerű, de aki nekem nagyon nem tetszik az Pickens. Kifejezetten arrogánsan játszik és rengeteg playben vagy borzalmasan futja az útvonalait, vagy amikor láthatóan nem ő a céltzott személy egyszerűen leáll. Volt olyan futás play is, ahol a CB-nek adott egy óriási lökést, de úgy, hogy (akaratlanul ugyan), de a futó elé lökte be és utána megállt. De volt olyan play is, ahol megkapta a kívánt lasztit és igen kicsit alul volt dobva, de nem tudta elkapni, vagyis az sem igaz, hogy mindegy, hogy hogy dobják neki elkapja. Már feljődött a YAC-ban, de nem érzem azt az alázatot, ami ahhoz kellene, hogy tényleg NO1 WR legyen belőle. Nomyát sem látom annak, hogy átlássa, hogy egy adott D felállásban miként korrigálja az útvonalát, vagy második szándékból hova menjen QB-t kisegítendő. Ne legyen igazam.....
több mint 1 éve
Azért jó látni, hogy Austin három nem egy Dri Archer projekt. Kemény srácnak tűnik, még futásnál is jól blokkolta a jóval nagyobb védőket és a sérülése ellenére a sebessége is megmaradt. A rövidebb útvonalnál még fejlődnie kellene. Megnéztem a Texans Jax mérkőzést, nem lesz egyszerű ez sem. Stroud egész jól játszik. Érdekes, hogy Green LG poziban egész jól működik (mondjuk nem túl erős a jelenlegi OL). A DL-nek gyorsan nyomást kell gyakorolni mert baromi gyorsan és pontosan megtalálja a célpontjait.
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442
Steelers play calling (2023)
Play type Weeks 1-2 Week 3
Run 26.50% 48.40%
Pass 73.50% 51.60%
RPO 2.60% 17.70%
Play action 9.30% 25%
Boot 3.50% 12.50%
Motion 51.30% 46.80%
több mint 1 éve
Tegnap este megnéztem én is ezt a műremeket: a véleményem az, hogy a támadók nem léptek előre semmiben az első két héthez képest és csak a gyengébb ellenfél miatt tudtunk haladni. Nem panaszkodok, mert 0-7 után eldöntöttük a meccset a negyedik negyedre, de ez gáz volt.

Ami feltűnt: Nagyi az első három meccsen talán passzt se kapott, mikor tavaly tök jól működtek vele a játékok. Most meg az első körben húzott futót annyira használjuk, hogy belerohanjon a falba. Használjuk már a kezeit, vállaljuk be a holding-veszélyt és fusson a számokon kívül is!

Picike: most sem volt jó. A zsebből nem tudott irányítani, amikor játéka volt, azt szinte kivétel nélkül mozgásból sikerült összehozni. Persze pontosabb volt valamivel, mint az első két héten, de ez még mindig nem a tavalyi teljesítmény.

A védelemre nem lehet panasz, a falba megint jól húztunk, Heyward hiányát eltüntettük, a CB-sor meg olyan, amilyen, hátha Porter szintet lép.
Szokol
Pickett kapcsán. Tény. Nem volt még jó. Főleg, ha azt is nézzük, hogy egy biztos pick six volt benne a játékában, amit elejtett Peters (bár ott egy opciós játék volt és fene tudja mi volt amit ennyire félreértettek egymáson az elkapóval). Így a statja szebbet mutat, mint amit hozott. Viszont nagyon is előrébb lépett. Egy bizonytalan fal mögött inkább azt választotta, hogy többet lép ki. Egy sacket szedett így össze, de megannyi jó dobást is kaptunk így. A fal mögött volt jó is (TD), meg rossz is pár elsietett dobással, de már nyoma sem volt annak totális homálynak, mint az első meccsen.
több mint 1 éve
Nem szeretek bírózni, de nem csak nekem tűnt fel ezek szerint, hogy voltak bullshit zászlók és voltak elmaradt sárgák....
 steelersdepot.com/2023/09/maxx-crosbys-free-shot-on-kenny-pickett-makes-roughing-call-on-minkah-fitzpatrick-tougher-to-stomach/?fbclid=IwAR3O2kKA63h2gaQaCJhMdp9QL_qKUeaErDRKQ7fG1QIi1UmDARWjxpjB_jE
polamalu
ez a Pickett hit meglehetosen nehez, ha nem lehetetlan latni. Elindult a play mar jo ideje, ilyenkor a QB-t a reg nezi, de ez pont rossz szogben volt neki. A kozelben meg az U van, aki inkabb a belso falembereket nezi, illetve besegithet a fel szelere a L es a LJ, de nem ilyen esetekben, mert itt nekik is megvannak a maguk prioritasai. 7 biro 11 par embert nez.
több mint 1 éve
Nem szeretek bírózni, de nem csak nekem tűnt fel ezek szerint, hogy voltak bullshit zászlók és voltak elmaradt sárgák....
 steelersdepot.com/2023/09/maxx-crosbys-free-shot-on-kenny-pickett-makes-roughing-call-on-minkah-fitzpatrick-tougher-to-stomach/?fbclid=IwAR3O2kKA63h2gaQaCJhMdp9QL_qKUeaErDRKQ7fG1QIi1UmDARWjxpjB_jE
több mint 1 éve

több mint 1 éve
van barkinek lolapja az elso harom meccsre?
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Tegnap este megnéztem én is ezt a műremeket: a véleményem az, hogy a támadók nem léptek előre semmiben az első két héthez képest és csak a gyengébb ellenfél miatt tudtunk haladni. Nem panaszkodok, mert 0-7 után eldöntöttük a meccset a negyedik negyedre, de ez gáz volt.

Ami feltűnt: Nagyi az első három meccsen talán passzt se kapott, mikor tavaly tök jól működtek vele a játékok. Most meg az első körben húzott futót annyira használjuk, hogy belerohanjon a falba. Használjuk már a kezeit, vállaljuk be a holding-veszélyt és fusson a számokon kívül is!

Picike: most sem volt jó. A zsebből nem tudott irányítani, amikor játéka volt, azt szinte kivétel nélkül mozgásból sikerült összehozni. Persze pontosabb volt valamivel, mint az első két héten, de ez még mindig nem a tavalyi teljesítmény.

A védelemre nem lehet panasz, a falba megint jól húztunk, Heyward hiányát eltüntettük, a CB-sor meg olyan, amilyen, hátha Porter szintet lép.
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.36329-15/382970741_6649238341834072_7871802551525125413_n.jpg?stp=cmp1_dst-jpg_s640x640&_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=18de74&_nc_ohc=WCQDZfUai3AQ7kNvgHmwF8q&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=AwxTrZ3QpeuylXcczGChoch&oh=00_AYABB8LrPZVv3cv78LGKWJfxXKxF-D3XedYLuo3bXJpZ4A&oe=67441B72
Pickswise on Instagram: "Can’t stop watching this 💀 (H/t SharpFootball/TW)"
1,397 likes, 23 comments - pickswise on September 24, 2023: "Can’t stop watching this 💀 (H/t SharpFootball/TW)".
több mint 1 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
PFF gradek

több mint 1 éve
Ne legyen már hiszti. Ha valaki jön és elmondja itt, hogy örül, mert szarok vagyok, akkor kap egyet és kettőt. Nem csúnyát, hanem pikírtet. Ezt bírni kell no. és nem sírni.

Amúgy meg ja. Vicces volt olvasni ezeket a sorokat ezután a Ravens O teljesítmény után....

Hozzáteszem, hogy persze, ettől még nem let kolbászból a kerítés és nyilván nem Canada a megoldás. De hogy az eldőlt volna, hogy Lamart válasszam Pickettel szemben, arra még azért várnék egy évet.
több mint 1 éve
Szepi-21 Pittsburgh Steelers Marshall Thundering Herd 6
Amúgy minden meccset megnézek,nem csak a Steelerst!
Tegnap is megnéztem 3meccset élőben, amit pedig nem tudok élőben, azt nézem felvételről!
Rengeteg idő, sokszor unalmas némelyik,de "nem megyek ki a stadionból",csak mert a csapatom(vagy egy másik) katasztrofálisan játszik!
Pont az NFL az, ahol nagyon sokszor a véletlenen múlnak a dolgok. Persze, Pickett nem egy Mahomes,de még akár lehet az is. Brady pályafutása hogy indult?
Nekem se tetszik, hogy mondjuk 9-8-asok vagyunk idény végén, de a pohár félig teli,nem pedig félig üres az én szememben.
3meccsből még nem lehet szezonnyi következtetést levonni,hogy szarok leszünk!
Ha nagy sérülések nèlkül leszünk az év végéig,én még a csodára is befizetek!
Aztán ha az év végén szarul állunk,csak elgondolkoznak Pittsburgh-ben is,hogyan tovább. Remélem!
több mint 1 éve
Hendrix Utah State Aggies 1 555
Lehet sokféle szempontból nézni a dolgokat!
Én speciel örülök a győzelemnek!Az hogy mit hoz a holnap, a jövő titka!
Hogy kezdett az utolsó Superbowl győztes,vagy pár erősebb csapat?!
Kiestek esetleg a kulcsemberek, már nem azt mutatják ők se!
Persze, bőven van hova fejlődni, ezt senki sem tagadja!
De ha már a kicsinek se tudunk örülni, akkor váltsunk csapatot!
Mi volt a Cardinals-nál!?
Mindenki 1/1-et,meg a tankolást emlegeti,erre elpicsázza a Cowboys-t.Tudom hogy egy fecske nem csinál nyarat,de behúzta a meccset?Behúzta!
Nincs több kérdés!
Nálam legalábbis!
Szepi-21
Ennyi. Nincs itt semmi latnivalo.

www.youtube.com/watch?v=3WRxyv5XeXQ

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
Egyébként, hogy ne csak károgjak én is: Heywardot eddig jól pótoljuk, Benton és Leal is kibaszott jó volt tegnap.
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Na itt a kép Kansasből, valami hajtóműhiba lehetett a bűnös.

Egyébként nekem ez a forduló nagyon felértékelte a csapatot. Nem vagyok elégedett, meg nem gondolom, hogy minden jó lenne, nagyon sok munka van még. De a Browns és a 9ers is két baromi jó csapat, nyilván a 9ers szarrá vert minket, de a Browns elleni győzelemnek most komoly értéke van.
A liga agyrészének meg nincs annyira jó védelme, mint z említett két csapatnak, ezért a 20 pont reális elvárás lehet. A 30+-hoz már a Canada offense messze nem elég jó.