Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
De azért az milyen, hogy a tavalyi majdnem 1/1 csapat stadionja üres lesz a mérkőzésünk végén, mert már nem izgalmas.....agyonvertek bennünket, full backup fallal és mellé még több sérülttel. 😀 😀 😀
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Claypool-t vissza kellene hozni...egy hülye elkapó már van a csapatban, a kettő hátha kitenne egy normálisat 😊
több mint 1 éve
Itt nem csak a playcalling a probléma az útvonalakkal, hanem az, hogy a felállásokból már tudja a D, hogy mi következik. Még Ben is, ha visszaemlékezett ezekről beszélt anno, csak akkor azt hittük, hogy az ő kevésbé mobilis volta a probléma. Most már látható, hogy kurvára nem. A dráma az az, hogy összeállt valami a tavalyi év végén és így nem történt változás. Idén már ezt is kivideózták és semmi sem megy. Még ez a fasz a playaction-t sem vette elő, csak mondjuk 1x, amikor ment a futás. (most megint eszembe jutott a 4-1 shotgun..........)

Az persze már más kérdés, hogy egy ilyen QB-nak folyamatosan kereszt útvonalakat kellene hívni, egy-egy vertikális útvonallal, hogy a CB-knek legalább esélyük legyen elváltani magukat. Nem tudom ki látott ilyet, de mintha ennek a fasznak ez hiányozna az agyából, miközben a Miami O folyamatosan keresztekkel, ide-oda cikázó WR-ekkel operál. Dehát persze az a Miami.

Pickett valóban nem érzi a játékot. Elment az önbizalma az fényesen látszik. Ezért megy a zseben kívülre, hiszen ez fősulis korában is az erőssége volt. Az vesse rá az első követ, aki nem így tenne. Sajnos a Texans erre készült. Mindkét edge látványosan fel volt készítve, hogy elvegyék Pickettől a simán oldalra való kimozgást. Azt ugyanis tudták, hogy előre soha nem mozog, ezt mindig oldalra csinálja. Ilyenkor jön egy jó OC, aki legalább ezt (vagyis az előre kimozgást) gyakoroltatja vele edzésen és a D-vel.......de ez sincs.
több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Vannak olyan "modern" hívások utak, amikkel meg tudsz szivatni egy DC-t. Ez a fiatal ficsúr meg meg is teszi. Ha Canada csak a hívások felében nyomna be olyanokat amire azt mondod woowwww, ezt meg honnan. De most 0,000000000001% -ban sem hív ilyet
több mint 1 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 561 — kheanton@gmail.com
Hát ez az, hogy Canada playcallingját szerintem az ellenfél jobban ismeri már mint saját maga vagy a Steelers. Ezért van az, hogy kb 0 célpont van szabadon. Mondjuk az a DC is megéri a pénzét akit egy olyan OC ültet fel a szopórollerre akinek a seggén ott a tojáshéj (már elnézést) ráadásul úgy, hogy a DEF ben azért van 1-2 poszton ligaszinten is nagy név.
több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Ezt azért minden fórumon olvasni, hogy Pickett nagy gyengesége az, hogy megnézni az első célpontot majd ha az nincsen ott ahol kéne vagy nem sikerült magát üresre játszani akkor pánik mode van és jön a scramble meg a hero play. De az, hogy nulla alkalommal szabad a elsődleges target azt meg a OC sara sztem. De ugyan úgy kezdenek újra attitűd problémák is előjönni lásd Pickens.
Razi
Ha tudom, hogy a játékosom az első célpont után pánikol akkor kizárólag olyan playeket írok és hívok ahol az első nagyon nagy valószínűséggel tiszta lesz. Most csak olyanok vannak írva és hívva, hogy nemhogy az első, de még néha én a TV előtt sem vagyok tisztán hagyva. Az egész egy hatalmas fos. Remélem már a gépre sem engedték fel Canadát. Vagy egyenesen Kanadába küldték.
Nem sokszor nem néztem meg az elmúlt sok sok évben Steelers meccset, ha már elkezdtem. Tegnap majd 10 óra volt, hogy hazaestem. Hulla fáradtan. Elkezdtem az elejéről. Hiba volt. Úgy döntottem a vérnyomásom, A szívem és az idegrendszerem miatt feladom. Ha Ők nem hajlandóak megdögleni a pályán, akkor én minek erőltessem meg magam. Tegnap ezt is láttam néha. Beleszarok mi történik. Főleg az O oldalon. A D meg már az első harmad végére teljesen elkészült. SZinte végig pályán voltak....
több mint 1 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 561 — kheanton@gmail.com
Ezt azért minden fórumon olvasni, hogy Pickett nagy gyengesége az, hogy megnézni az első célpontot majd ha az nincsen ott ahol kéne vagy nem sikerült magát üresre játszani akkor pánik mode van és jön a scramble meg a hero play. De az, hogy nulla alkalommal szabad a elsődleges target azt meg a OC sara sztem. De ugyan úgy kezdenek újra attitűd problémák is előjönni lásd Pickens.

Szerkesztette: Razi
több mint 1 éve
Matt Nagy van most valahol? Ez a Bears még vele nézett ki a legjobban az elmúlt 5-6 évben. Canadanal fényévekkel jobb OC.

Ja Chiefs, nem szóltam...
badsco
Hidd el, nem biztos, hogy akarnád.
Bár Tomlin mellett lehet, hogy ő is pallérozódna, akárcsak Reid mellett. Igaz, ott most elit irányító van, nálatok milyen az új fiú?
csi77
nehéz megmondani, amikor az ellenfél védői jobban tudják, hogy milyen játék jön, mint a támadófal...ettől még biztosan lehetne jobb, ami az üres emberek észrevételét illeti...lehet ezt Trubisky mutatta neki, nála is ez volt a gyengeség 😕
több mint 1 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 789 — Bears & Illinois fan
Matt Nagy van most valahol? Ez a Bears még vele nézett ki a legjobban az elmúlt 5-6 évben. Canadanal fényévekkel jobb OC.

badsco
Hidd el, nem biztos, hogy akarnád.
Bár Tomlin mellett lehet, hogy ő is pallérozódna, akárcsak Reid mellett. Igaz, ott most elit irányító van, nálatok milyen az új fiú?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Bocsi, tudom nem szep foldon fekvobe belerugni, de ez elegge passzol 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356

Szerkesztette: badsco
több mint 1 éve
asszongya Canada, hogy az offense nem comebackre lett epitve.
igenfasza, nem is lenne ezzel baj, ha tudna barmikor is pontot feltenni.
a kurv@nyad, takarodj
xtaki
kérlek nyugodj meg...végre mondott 1 dolgot, amit jól lát...ez az offense nem comebackre lett kitalálva...ezzel nem lehet vitázni 😀
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442
Amiről még nem beszéltünk az a CB mellényúlás az FA-n. Peterson egy óriási szemétkupac, ahogy Wallace-nak is nagy a kabát Sutton pótlása kapcsán. Nincs egy olyan CB, akire nagy többségében számítani lehet és ráadásul ugyanez igaz a slot CB oldalra is. Persze lehet itt is felkészítési gond van, de azt látom, hogy össze vissza futkároznak és ez a Vegas elleni meccsre is igaz volt, csak ott baszó volt a nyomást adó front7 és nem jött ez ki igazán.
Klemó
tudsz mondani az edge csoporton kivul barmit, ami mukodik rendesen?
xtaki
A punter király még a csere is 😀
astroid
mer sokat tudott gyakorolni az elmult idoszakban 😊
több mint 1 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
Amiről még nem beszéltünk az a CB mellényúlás az FA-n. Peterson egy óriási szemétkupac, ahogy Wallace-nak is nagy a kabát Sutton pótlása kapcsán. Nincs egy olyan CB, akire nagy többségében számítani lehet és ráadásul ugyanez igaz a slot CB oldalra is. Persze lehet itt is felkészítési gond van, de azt látom, hogy össze vissza futkároznak és ez a Vegas elleni meccsre is igaz volt, csak ott baszó volt a nyomást adó front7 és nem jött ez ki igazán.
Klemó
xtaki
A punter király még a csere is 😀
több mint 1 éve
Klemó
több mint 1 éve
Volt már arra példa, hogy idény közben kivágtak egy OC-t és kivülről jött egy új plug and play és megváltozott a játék képe az idény végére? Most lesz legalább 2-3 hét a sérülé és a phenő hét miatt 😀
astroid
Nem vagyok benne biztos, de talán a Ravensnél volt ez az SB nyertes évben? Ott underdog-ként jöttek Flakonnal és meg is nyerték a végén és mint ha év közben lett volna OC váltás, de lehet keverek valamit. (a Ravenst nem, de az idényt lehet)
több mint 1 éve
asszongya Canada, hogy az offense nem comebackre lett epitve.
igenfasza, nem is lenne ezzel baj, ha tudna barmikor is pontot feltenni.
a kurv@nyad, takarodj
több mint 1 éve
több mint 1 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
Volt már arra példa, hogy idény közben kivágtak egy OC-t és kivülről jött egy új plug and play és megváltozott a játék képe az idény végére? Most lesz legalább 2-3 hét a sérülé és a phenő hét miatt 😀
több mint 1 éve
Szeintem nem gaz a futo bejegyzes es meg ma is a labaval egyutt felelmetes QB es adja a taktika alapjat. Viszont ez a kompenzacio eleg nagy ahhoz ha akarja valaki futonak is hivhatja a jelentosege mint jatekos meg a fizetesen latszik
no
Nincs kérdés, hogy Lamar félelmetes lábbal és ehhez képest sem rossz kézzel. Sőt, ha nem lenne alapszakasz, akkor őt vinném QB-ba, mert frissen olyan asset, ami tényleg frencsi QB-vá teszi, vagyis tenné. De VAN alapszakasz. 17 meccs van és az elmúlt 3 évben ez a félelmetes lábú QB mindig megsérült egy-egy félresikerült move-nál. A mai gyors NFL-ben ugyanis nagy eséllyel kapsz olyan ütést a LOS mögött, ami után nehezen kellsz fel. Laci és Én is erről beszélünk. No és ehhez képest az 50M-es szerződés sok, hiszen ezt azért adod, hogy PO-ban is és akár SB-ben is ott legyen veled/veletek.

Ami pedig a mi mély WR sorunkat illeti, most beszélünk róla, mennyire önbecsapás volt ez. DJ mögött nincs útvonalat futni képes elkapó. Pickens folyton a bravúrokból akar megélni, de a tegnapi napon is a labdák többségét nem tudta elkapni, a szeparáció hiánya miatt. Mögötte Robinson és Austin. Persze lehet az OC nem ad lehetőséget kreatív útvonalakra, de sajnos nincs arról szó, hogy itt WR fronton rendben lennénk.
több mint 1 éve
év közben sajnos nem lesz olyan szerencsénk, hogy lehessen rendes OC/DC-t találni, max megint házon belül oldják meg, ahogy korábban is és ami teljesen vakvágány volt....ezt a hajót csúnyán félrekormányozták az offseasonben
előre persze lehet lépni, tökéletes példa volt ez a tegnapi meccs, hogy egy jó gameplannel bárkit meg lehet verni
hatalmas balhé van már a kispadon is, sajnálom hogy addig jutottunk, amíg már ég a ház
Klaci79
Belulrol sem es kivulrol is nehez lesz. Egy Steichen minek jonne ide? De a ravens detto. Nem fog mert zsakutcaba jon, ha nyer Tomlin a kiraly, ha veszit o a hulye. A jutalma egy 3. csapatnal lehetne HC. Es itt jon a problematok. Akartok egy egy uj hullamost. Igen mert jo lenne az O, de el is menne mert HC akar lenni. Ezert jonnek a masodvonalas nevek, a szerencse ha nagyon jo de nem akar HC lenni es ezek elhetnek az esellyel es tobb ev bizonyitas kell az elso valtozattol akit nalatok most Canadanak hivnak.

Addig viszont Tomlin nem tud segiteni mert nem ert hozza es nioncs egy 260m futotok aki felemeli a csapatot. Persze kibrusztoljatok a maximumot a padlotoknak ami jo, de plafon es a padlo koze egy vastagabb szonyeg nem fer be.

Jooooo sok eve ez megy mindketto gardanal, es mindketto HC sikeres es lehett rosszabb mert a ketto legjobb ugyvezeto HC-rol beszelunk. A P-bol #TB12+1 lesz meg nehez belelatni de a korulmenyek miatt is. A 3. eset hogy a GM valami brutal kerete hozz ossze sem garancia ( 3 B, blitzburgh ) a sikerre es nem is konnyu osszehozni de fenttartani meg kifejezetten nehez. Ket kezzel dobaljatok az eveket ki az ablakon meg akkor is ha meg lehet talalni bennuk a pozitivumot. P-rol lassan donteni kell es ha fizetest kap akkor meg nehezebb lesz a GM dolga, ha nem akkor kezdodik elorol. Es a 2. utan ugy fogsz orulni a 260m futonak mikor nem sikerul kihuzni 1/10 Mahomest es a tobbire akik elol kimennek meg eselyetek sincs hisz Tomlin kimaxolja a maxot a gardabol ( ami well done ). Korbe ertem. Ha nem lenne a 260m futonk aki iden kezdett el keresni akkor egy nezhetetlen foshalmaz lett volna a csapat az elmult evekben, pont amilyen volt Flaccoval pedig o bebizonyitotta hogy nem elit de lehet vele nyerni egy normalis OC-val es kerettel.
no
Azért több út is van, ahonnan jöhet megfelelő OC/DC...nincs bajom a bukott főedzőkkel sem, lehet látni, hogy valakinél a OC/DC a maximum, érnie kell még, mint HC aspiráns, de a saját területén mindent tud.
Ugyanúgy lehet találni bizonyított embert mondjuk QB coach-ként, vagy akár LB coach-ként. Sokszor ez persze épp olyan lutri, mint a draft. Harmadik lehetőség egyetemről hozni valakit, azért elég vállalható figurák vannak, de persze akik keze alatt sok komoly tehetség fut, azok éppen annyira nem akarják otthagyni a jó munkájukat, mint az NFL koordinátorai.
Amúgy Pickett esetében szerencsére még odébb a döntés, de nagy peche van, ha egy ilyen személyzet keze alatt kell megmutatnia, hogy NFL irányító e, vagy csak volt pár jó meccse újoncidényében,,,
A kultúrát tekintve a Ravens vagy a Steelers is jó, szerintem egy kooordinátornak ez jó munka, nem gondolom, hogy ez lenne a baj, hogy nem akar idejönni senki. Itt csak az a divat, hogy QB coach legyen OC, meg védő edző legyen DC. Nem tudom, miért nem értik meg, hogy ez mindig nem mehet így...
több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 7 301
Szeintem nem gaz a futo bejegyzes es meg ma is a labaval egyutt felelmetes QB es adja a taktika alapjat. Viszont ez a kompenzacio eleg nagy ahhoz ha akarja valaki futonak is hivhatja a jelentosege mint jatekos meg a fizetesen latszik
több mint 1 éve
Lehet kellene egy 260m futo aki megnyeri a meccseket 😊

Vicc nelkul en nem varnek nagy elorelepest mig Tomlin itt van.
Valami hihetetlen szerencse kellene hozza hogy jon egy "tuti" OC, a masik megoldas hogy nagyon eros keret jon ossze es/vagy TB12+1 lesz P-bol.
no
szeretnélek emlékeztetni a colts meccsre...sajnálom, hogy kell ismét...éppen olyan szarok vagytok ti is, mint mi, csak nekünk nincs 260 milliós futónk 😉
(persze megértem, ha nektek tetszik, hihetetlen mozgása van, de tököm tele lenne ha évi 50-ért szaladgálni tudna csak)
Klaci79
Vicces hogy itthon még mindig itt tartunk hogy Lamar egy RB
ThySoul
ne legyen már gond, ha húzzuk egymást a Ravens fanokkal...bár mondjuk tegnap ellenünk még Singletary is passzolt TD-t
bár teljesen a te dolgod, de nem egy fórum bejegyzései kapcsán értékelném a hazai helyzetet
több mint 1 éve
év közben sajnos nem lesz olyan szerencsénk, hogy lehessen rendes OC/DC-t találni, max megint házon belül oldják meg, ahogy korábban is és ami teljesen vakvágány volt....ezt a hajót csúnyán félrekormányozták az offseasonben
előre persze lehet lépni, tökéletes példa volt ez a tegnapi meccs, hogy egy jó gameplannel bárkit meg lehet verni
hatalmas balhé van már a kispadon is, sajnálom hogy addig jutottunk, amíg már ég a ház
Klaci79
Belulrol sem es kivulrol is nehez lesz. Egy Steichen minek jonne ide? De a ravens detto. Nem fog mert zsakutcaba jon, ha nyer Tomlin a kiraly, ha veszit o a hulye. A jutalma egy 3. csapatnal lehetne HC. Es itt jon a problematok. Akartok egy egy uj hullamost. Igen mert jo lenne az O, de el is menne mert HC akar lenni. Ezert jonnek a masodvonalas nevek, a szerencse ha nagyon jo de nem akar HC lenni es ezek elhetnek az esellyel es tobb ev bizonyitas kell az elso valtozattol akit nalatok most Canadanak hivnak.

Addig viszont Tomlin nem tud segiteni mert nem ert hozza es nioncs egy 260m futotok aki felemeli a csapatot. Persze kibrusztoljatok a maximumot a padlotoknak ami jo, de plafon es a padlo koze egy vastagabb szonyeg nem fer be.

Jooooo sok eve ez megy mindketto gardanal, es mindketto HC sikeres es lehett rosszabb mert a ketto legjobb ugyvezeto HC-rol beszelunk. A P-bol #TB12+1 lesz meg nehez belelatni de a korulmenyek miatt is. A 3. eset hogy a GM valami brutal kerete hozz ossze sem garancia ( 3 B, blitzburgh ) a sikerre es nem is konnyu osszehozni de fenttartani meg kifejezetten nehez. Ket kezzel dobaljatok az eveket ki az ablakon meg akkor is ha meg lehet talalni bennuk a pozitivumot. P-rol lassan donteni kell es ha fizetest kap akkor meg nehezebb lesz a GM dolga, ha nem akkor kezdodik elorol. Es a 2. utan ugy fogsz orulni a 260m futonak mikor nem sikerul kihuzni 1/10 Mahomest es a tobbire akik elol kimennek meg eselyetek sincs hisz Tomlin kimaxolja a maxot a gardabol ( ami well done ). Korbe ertem. Ha nem lenne a 260m futonk aki iden kezdett el keresni akkor egy nezhetetlen foshalmaz lett volna a csapat az elmult evekben, pont amilyen volt Flaccoval pedig o bebizonyitotta hogy nem elit de lehet vele nyerni egy normalis OC-val es kerettel.
több mint 1 éve
Lehet kellene egy 260m futo aki megnyeri a meccseket 😊

Vicc nelkul en nem varnek nagy elorelepest mig Tomlin itt van.
Valami hihetetlen szerencse kellene hozza hogy jon egy "tuti" OC, a masik megoldas hogy nagyon eros keret jon ossze es/vagy TB12+1 lesz P-bol.
no
szeretnélek emlékeztetni a colts meccsre...sajnálom, hogy kell ismét...éppen olyan szarok vagytok ti is, mint mi, csak nekünk nincs 260 milliós futónk 😉
(persze megértem, ha nektek tetszik, hihetetlen mozgása van, de tököm tele lenne ha évi 50-ért szaladgálni tudna csak)
Klaci79
Az elmult evekben a vasas D erosebb. Aki hivja a jatekokat az nem. Az O QB nelkul sosem rosszabb a falatok es tobb jobb es melyebb elkapoitok vs Andrews. Az OC nalunk kihozta a maxot persze meg igy is szidva volt es jogosan, de a kereten vegig lehet menni milyen otvar volt. A serulesekkel nem lehettek jobban elatkozva mint mi. A ket csapat kozti elvaras es meg a teljesitmeny kozott is oriasi kulonbseg volt ezek ellenere es a HC nalunk pont ugyanaz mint nalatok. Az egyetlen kulonbseg a 260m futo.

A colts meccs nalam nem negativ LJ megiteleseben. Ok vesztett labdat. De kikaptunk a rengeteg fumles miatt amiert 1 volt o a felelos, a rengeteg serult miatt, a meccsett 3 elkapoval fejeztuk be ( es nem az elso 3-mal a listankon hanem az utolso 3mal ) az x-dik futoval ( hence + 2 fumbles ). Az OL tragikus allapotban. Es az edzoi dontesek 95%-ban rosszak voltak JH-tol. Ezek a csapat altal generalt hibak es paran meg biroznak is. En nem teszem es meg igy is nyernunk kellett volna, de el sem sullyesztem LJ-t a vereseg miatt. Nalunk ezek voltak a pre season meccsek, de sajnos ugy epitjuk 0-rol a teljesen uj O-t hogy hianyzik a fele a tarsasagnak es raadasul az alapkovek ( amin nem vagyunk mar meglepodve sem ).