Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
De úgy csinálsz, mintha az lenne---
A helyzet az, hogy a fotelból baromi könnyű mindent higgadtan kritizálni, mivel nincs következménye.
A baj csak annyi, hogy konkrétan úgy reagálsz az egészre, mintha Haley egy kontár lenne, aki csak azért kaphat munkát, mert nyilván meztelen fotói vannak a tulajokról a múzeum őrével. Van, aki nem oda való, van, aki csak egyetemi szinten képes nagyot alkotni, van, aki ott se, de enyhén bicskanyitogató, hogy Haleyről rendre úgy beszélsz, mintha a hátsófeledből ránottad volna ki. Nyilván kurva messze van a tökéletestől, sose lesz egy SóPettön generális, de az, hogy kb. ismét van esély a PO-ra az nagyban köszönhető neki is, és nem azért mert aranygömbbe nyúlt. Mindezt úgy, hogy a a dédelgetett védelmünk nem képes 20 pontnál kevesebbet kapni szinte...kishaszi
Hijnye, bassza meg!

Ha nem látod, hogy kétszer egymás után hat TD-t passzolni játékelméletileg csak és kizárólag kirúgni való támadó edzővel lehet, akkor te nem (sem!) érted ezt a játékot!!!😀
(Együtt lehet élni egy helikopterrel.😊 )tomi-tomi
Megint milyen tartalmas HSZ-t írtál. 😊 Meg sem lepődök. Van közölni valód is? 😛

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
A helyzet az, hogy a fotelból baromi könnyű mindent higgadtan kritizálni, mivel nincs következménye.
A baj csak annyi, hogy konkrétan úgy reagálsz az egészre, mintha Haley egy kontár lenne, aki csak azért kaphat munkát, mert nyilván meztelen fotói vannak a tulajokról a múzeum őrével. Van, aki nem oda való, van, aki csak egyetemi szinten képes nagyot alkotni, van, aki ott se, de enyhén bicskanyitogató, hogy Haleyről rendre úgy beszélsz, mintha a hátsófeledből ránottad volna ki. Nyilván kurva messze van a tökéletestől, sose lesz egy SóPettön generális, de az, hogy kb. ismét van esély a PO-ra az nagyban köszönhető neki is, és nem azért mert aranygömbbe nyúlt. Mindezt úgy, hogy a a dédelgetett védelmünk nem képes 20 pontnál kevesebbet kapni szinte...kishaszi
Hijnye, bassza meg!

Ha nem látod, hogy kétszer egymás után hat TD-t passzolni játékelméletileg csak és kizárólag kirúgni való támadó edzővel lehet, akkor te nem (sem!) érted ezt a játékot!!!😀
(Együtt lehet élni egy helikopterrel.😊 )

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Talán mert eddig semmit nem bizonyított és semmit nem ért el nálunk. 😉 És még most sem. Ellenben 2,5 éve szenved az Offense-ünk. A PO-esély pedig nem egyenlő azzal, hogy PO-ba jutottunk. Ez még nem eredmény, ahol most tartunk. És még mindig sok az ostobaság. Olyanok, amin meccsek mehetnek el. Épp ezért mondom, felőlem akár MVP-t is csinálhat Benből, de ha a hülyeségei miatt bukunk mondjuk el a PO-ban (vagy a PO kapujában), akkor is elzavarnám, mert nem az MVP-címnek drukkolok, hanem a Steelers-nek. És az nekem nem eredmény, hogy 2,5 év alatt most sorozatban 2 meccsen át rekordokat döntögetünk. Persze ez az átlagokat szépen felhúzza összességében is, és úgy tűnhet, hogy milyen pofás az éves teljesítmény, de valójában legfeljebb olyan 4 brutálisan jó félidő (18-ból) hozza ki ezeket a számokat... Mindenesetre kívánom, hogy győzzön meg, hogy 1. és 2. éve után is elhamarkodottan ítélkeztem felette, de ehhez kellene majd olyan is, amikor GW-drive-ot vezetünk egy kiélezett meccsen. 😊

Mellesleg ez a védelem, amit mindenki szeret fikázni a DL-től, az LB-corpon át a secondaryig, sokkal többet tett azért, hogy versenyben vagyunk, mint az Offense. Ahogy írtam is, ezt a meccset is Def-nek köszönhetjük meg, hogy nem ment el az első 20 percben, sőt utána szereztek két labdát, amivel életre keltették a halottnak hitt Offense-t, amely akkor 4 drive-ból nagyjából 5-10 yardon állhatott... Utána szép dolog a 6 TD és be tudta fejezni a meccset (nem úgy mint a Bucs ellen), de amikor szorult a hurok, nem az Offense lépett elő megintcsak. Pedig az Offense helyzetét egyetlen sérülés sem nehezíti egész szezonban, a Defense viszont hetek óta 3-4 kezdőt kénytelen nélkülözni.

amúgy pedig amikor tetszik Haley playcallingja, azt is szoktam írni, lásd múlt hét. A mostani viszont katasztrófa volt 1 negyeden át, de szerencsére meccsben maradtunk. Utána viszont tudott váltani, ami szintén dicséret, ha nem lenne egyértelmű. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Ja, megazis amúgy eceerű, bemèsz fijam azt megcsinàlod a Momentumot 😉 s igen azèr rinyàltunk mer egyèrtelmű volt, hogy az O oldalàn volt a labda, mer csak onnan jöhet a megvàltàs, erre jöttek a bicebóca meccsek, akkor vót megjegyzèsem, hogy leginkàbb Bigbennek kène előszedni magàt, hogy megmutassa frencsàjz irànyító. Ennyike nem kell dramatizàlni. A lóisten volt a tudója, hogy a WR2be vetèsforgót kell jàtszani, hogy helyrejöjjenek a fejek. A menteni a menhetőt ügynöksèg meg ugye Kiszel-Karizom pàrosnak csókolhassa a làbanyomàt, jövőre jöhet vissza Vugyli.
Momentumgeneràtor xD

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Naszóval, nekem legjobban az tetszik, ahogy a fiúk fejben és koncentráló képességben felülmúlják az ellent az utóbbi három hétben. Momentumgyártásban az élen járunk... 😊 de most jön a neheze, meg kell verni a Jets és Titans gárdáját. Utána pedig lazíthatunk, márcsak a bye week okán is! 😀
Egyébként Big Ben kapott ajánlatot egy 1957-es hollywoodi siker remake főszerepére: ő játsza Wyatt Earp-öt Burt Lancaster helyett az Újra szól a hatlövetű 2-ben... 😀
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 173 — Steelers fan
A baj csak annyi, hogy konkrétan úgy reagálsz az egészre, mintha Haley egy kontár lenne, aki csak azért kaphat munkát, mert nyilván meztelen fotói vannak a tulajokról a múzeum őrével. Van, aki nem oda való, van, aki csak egyetemi szinten képes nagyot alkotni, van, aki ott se, de enyhén bicskanyitogató, hogy Haleyről rendre úgy beszélsz, mintha a hátsófeledből ránottad volna ki. Nyilván kurva messze van a tökéletestől, sose lesz egy SóPettön generális, de az, hogy kb. ismét van esély a PO-ra az nagyban köszönhető neki is, és nem azért mert aranygömbbe nyúlt. Mindezt úgy, hogy a a dédelgetett védelmünk nem képes 20 pontnál kevesebbet kapni szinte...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Ja ezèr jàr neked a LOLO Soldi, mèghoty Hèlitakaróty, ehhhsutianap
Bocs, de Haleyért most sem tudok lelkesedni. Most is tartom, hogy az 1. és a 2. szezonja után is kirúgtam volna. A mostani, idényközbeni menesztését úgy fogalmaztam meg, hogy momentumgenerálás szempontjából lehet célrevezető, de alapvetően nem vagyok híve a szezonközbeni menesztéseknek. Szerencsére egyrészt a csapat nem így döntött, másrészt rögtön a köv. meccsen az élet adott nekünk egy season changer momentumot, amikor 3 perc alatt 24 pontot tettünk a táblára, miközben addig közünk se volt a meccshez.

De amit tegnap is az első 4 drive-ban műveltünk támadás címén, az katasztrófa. Játékelméletileg hibás hívások sora. 3. és 7-re egy passz a LoS-ra Bellnek... Esélytelen. Azt nem tudom, hogy magától változtatott, vagy kényszerre, de a 2. negyedtől vertikálisabb játékra váltott, amely rögtön eredményre vezetett. Mindenesetre az ilyen kezdéseken meccsek mehetnek el. Akár ez is elmehetett volna, ha a Ravens jobb, vagy csak egy kicsit koncentráltabb, vagy a védelmünk nem ilyen felszívott állapotban van és nem szerez két labdát a Ravens térfelén.Soldados
Még szerencse, hogy Te játékelméletileg mindent rendben csinálnál, kishaszi
Nyilván nem, de nem is ez a szakmám. 😊 Neki viszont igen. És ő sorozatosan buta playeket hív 2,5 éve 3. és hosszúra, amivel tulajdonképpen feladjuk a 1st down lehetőségét. De ez csak egy példa, sajnos még sokat tudnék felsorakoztatni a 2,5 éve alatt.

több mint 11 éve
Ottrepül a holló szecska? 😊

---

--

--

BREAKING: Jets offer Brad Wing a 5-year, $100 million dollar contract to solve their ongoing QB issues

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 966
Cool.
Bár fura, hogy sokat maródi....kishaszi
csúnyát kapott tegnap a lábára...ahol ugye fát vágnak...
több mint 11 éve
Bocs, de Haleyért most sem tudok lelkesedni. Most is tartom, hogy az 1. és a 2. szezonja után is kirúgtam volna. A mostani, idényközbeni menesztését úgy fogalmaztam meg, hogy momentumgenerálás szempontjából lehet célrevezető, de alapvetően nem vagyok híve a szezonközbeni menesztéseknek. Szerencsére egyrészt a csapat nem így döntött, másrészt rögtön a köv. meccsen az élet adott nekünk egy season changer momentumot, amikor 3 perc alatt 24 pontot tettünk a táblára, miközben addig közünk se volt a meccshez.

De amit tegnap is az első 4 drive-ban műveltünk támadás címén, az katasztrófa. Játékelméletileg hibás hívások sora. 3. és 7-re egy passz a LoS-ra Bellnek... Esélytelen. Azt nem tudom, hogy magától változtatott, vagy kényszerre, de a 2. negyedtől vertikálisabb játékra váltott, amely rögtön eredményre vezetett. Mindenesetre az ilyen kezdéseken meccsek mehetnek el. Akár ez is elmehetett volna, ha a Ravens jobb, vagy csak egy kicsit koncentráltabb, vagy a védelmünk nem ilyen felszívott állapotban van és nem szerez két labdát a Ravens térfelén.Soldados
Még szerencse, hogy Te játékelméletileg mindent rendben csinálnál, gondolom a győzelem most is azon múlott, hogy Suggs-eráltad Üstökösbe (hülye diszeptikon) a jó hívásokat. Mondd, hogy így volt, különben nagy bajban vagyunk!
Alien-s, te vagy az???

😀

több mint 11 éve
Cool.
Bár fura, hogy sokat maródi....

több mint 11 éve
Shazier bokasérülése az első jelentések szerint nem komoly.

több mint 11 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 571
Sziasztok!

A BDSRSTNT, hogy se a colts, se a ravens elleni meccset nem láttam "élőben", mert egyszerűen másnap toppon kellett lenne, de ha ez kell, hogy jól játsszunk, akkor még lemaradhatok pár meccsről, de az összesről azért nem szeretnék😊 Harrison és BB teljesítménye egyszerűen csodálatos, Tóni alap, szóval ezen nem lepődtem meg😊 Ok, 2x500+yard-->rekord, 2/12 TD-->rekord, de a 3/14 TD nyilván nem rekord, mert akkor az is mondanák, ugyanígy a 862 yard/2 meccs mutatók hol állnak ilyen tekintetben? (BB statjai iszonyatosak (főleg úgy, hogy a legjobb qb-k közül őt siettetik a legtöbbször, ha nem is nfl, de career highok lehetnek még)

Egyelőre én is mindent rózsaszínben látok, ahogy Soldi írja, de nem lennék én, ha nem félnék attól, hogy egyrészt ennél csak lejjebb van (mutatott teljesítményben és összeszedettségben), azaz másrészt nem hiszem, hogy ne bénáznánk még egyet-kettőt az alapszakaszban. Ellenben tény, hogy az általam megjósolt 6-10/7-9-es mutatónál valószínű jobban fog zárni a csapat, úgyhogy már most elnézést😊
több mint 11 éve

De amit tegnap is az első 4 drive-ban műveltünk támadás címén, az katasztrófa. Játékelméletileg hibás hívások sora. 3. és 7-re egy passz a LoS-ra Bellnek... Esélytelen. Azt nem tudom, hogy magától változtatott, vagy kényszerre, de a 2. negyedtől vertikálisabb játékra váltott, amely rögtön eredményre vezetett. Mindenesetre az ilyen kezdéseken meccsek mehetnek el. Akár ez is elmehetett volna, ha a Ravens jobb, vagy csak egy kicsit koncentráltabb, vagy a védelmünk nem ilyen felszívott állapotban van és nem szerez két labdát a Ravens térfelén.

több mint 11 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
 bleacherreport.com/articles/2254364-ben-roethlisberger-makes-faces-after-nasty-hit-spawns-internet-memes?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming ez várható volt 😀

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Pár év rutinnal már úgy ahogy értelek, csak még azt áruld el mi az a LOLO? 😀bcsarli
LotoflóOFF!vagyON ahogyteccik

több mint 11 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 390 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Pár év rutinnal már úgy ahogy értelek, csak még azt áruld el mi az a LOLO? 😀

több mint 11 éve
Ja ezèr jàr neked a LOLO Soldi, mèghoty Hèlitakaróty, ehhh

több mint 11 éve
Tényleg csak kabalából: Haley takarodj! 😀bcsarli
Mondjuk én piszok ideges voltam rá az első 4 drive alatt és után. Aztán BB fintorgott egyet, én pedig megnyugodtam. 😊

több mint 11 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 990 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Tényleg csak kabalából: Haley takarodj! 😀bcsarli
Akár a jelmondatunk is lehetne a szezon hátralevő részére 😊

több mint 11 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 390 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Tényleg csak kabalából: Haley takarodj! 😀

több mint 11 éve
amúgy csak szerintem van esélye Brown-nak megdönteni minden idők legtöbb elkapott yard rekordját?

csak mert jelenleg 110.7 yardot átlagol a srác, amit ha csak tartani tud, az már 1771 yard lenne, de szerencsére játszunk még olyan kiváló secondaryvel rendelkező csapatok ellen, mint a Jets, a Falcons, a Saints, vagy a Titans 😀 így már nem tűnik olyan elérhetetlennek az az 1964 yard 😀BigBen7
Ez még messze van, sok víz lefolyik addig a Dunán. Velünk is 3 hét alatt mekkorát fordult a világ, úgyhogy kár most ezzel foglalkozni. Majd 2 meccsel a vége előtt érdemes kitekinteni és megnézni, hogy áll ebben a viszonylatban.

A sokak által leírt BB 2 meccs alatt dobott 12 TD-s rekordja mellett viszont említsük a Antonio Brown kevesebb hírverést kapott csúcsbeállítását: sorozatban 9 meccsen van legalább 5 elkapása és 80 yardja. Ezzel a Dallas legendás elkapójának, Michael Irvinnek a rekordját érte utol. Jövő héten akár meg is döntheti. 😊Soldados
ja, Big Ben meg MVP, de ez gondolom természetes 😊
Megszerezve a 1. kiemelést bemasírozunk a playoffba, először kiütjük a Colts-ot, majd a Broncost kiejtő Patriotsot is a Heinz Fielden, és Cardinals ellen megismételjük a 2008-as Super Bowl győzelmet 😊 Mindenki mentse el a kedvencek közé! 😀BigBen7
Hát tényleg nagyot fordult a világ 3 hét alatt 😀

több mint 11 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
amúgy csak szerintem van esélye Brown-nak megdönteni minden idők legtöbb elkapott yard rekordját?

csak mert jelenleg 110.7 yardot átlagol a srác, amit ha csak tartani tud, az már 1771 yard lenne, de szerencsére játszunk még olyan kiváló secondaryvel rendelkező csapatok ellen, mint a Jets, a Falcons, a Saints, vagy a Titans 😀 így már nem tűnik olyan elérhetetlennek az az 1964 yard 😀BigBen7
Ez még messze van, sok víz lefolyik addig a Dunán. Velünk is 3 hét alatt mekkorát fordult a világ, úgyhogy kár most ezzel foglalkozni. Majd 2 meccsel a vége előtt érdemes kitekinteni és megnézni, hogy áll ebben a viszonylatban.

A sokak által leírt BB 2 meccs alatt dobott 12 TD-s rekordja mellett viszont említsük a Antonio Brown kevesebb hírverést kapott csúcsbeállítását: sorozatban 9 meccsen van legalább 5 elkapása és 80 yardja. Ezzel a Dallas legendás elkapójának, Michael Irvinnek a rekordját érte utol. Jövő héten akár meg is döntheti. 😊Soldados
ja, Big Ben meg MVP, de ez gondolom természetes 😊
Megszerezve a 1. kiemelést bemasírozunk a playoffba, először kiütjük a Colts-ot, majd a Broncost kiejtő Patriotsot is a Heinz Fielden, és Cardinals ellen megismételjük a 2008-as Super Bowl győzelmet 😊 Mindenki mentse el a kedvencek közé! 😀
több mint 11 éve

A sokak által leírt BB 2 meccs alatt dobott 12 TD-s rekordja mellett viszont említsük a Antonio Brown kevesebb hírverést kapott csúcsbeállítását: sorozatban 9 meccsen van legalább 5 elkapása és 80 yardja. Ezzel a Dallas legendás elkapójának, Michael Irvinnek a rekordját érte utol. Jövő héten akár meg is döntheti. 😊

több mint 11 éve
"I'm not going to lie and say I missed football. To be honest with you, I didn't miss football," said Harrison, per ESPN.com. "I was comfortable where I was at, being retired. I felt like I had an obligation to come back if my kids wanted me to. They were OK with it, and I came back because I didn't want to let the (Steelers) down and I felt like them guys are like my brothers -- (Brett) Keisel, Troy (Polamalu), Ike (Taylor). Kind of hard to say no to them."

While the rest of us watch in astonishment as a man could roll off the couch and after a few weeks destroy offensive linemen and quarterbacks with the ease Harrison seemed to Sunday night, his teammates and coaches aren't surprised by what they are seeing from the un-retiree.

"He is not a regular guy. He is James Harrison," coach Mike Tomlin said. "He is getting up to speed and getting into shape and doing James Harrison-like things, which quite frankly is what we expect."

Harrison has given the Steelers one final curtain call, but when the music dies out this season the linebacker plans to take his instruments and head back home.

"I can't see another year," Harrison said. "The way my body feels after games, coming in Monday and working out, it's getting too hard. The workouts are harder than the games."

Until then, quarterbacks have been warned: James Harrison is back on the NFL stage.

Élvezzük ki minden pillanatát, amíg játszik. Volt egy tehetségeket tartalmazó védelem, amelynek viszont nem volt vezére és identitása. Teljesítmény és tapasztalat alapján Troy és Timmons lehetett volna, de egyik sem egy vocal leader típus. Erre jött ez az ember és minden megváltozott. A védelem felsorakozott mögé, olyan identitást, attitűdöt adott a Defense-nek, amely pótolja a hiányosságokat. A fiatalok most nem a partvonalon figyelhetik a sztárokat és tanulhatnak a nagyoktól, mint 3-4-5 éve, hanem velük együtt a pályán tapasztalhatják meg, hogy mi tesz igazán valakit kiemelkedő játékossá, bajnokká és vezéregyéniséggé. Most nem nézik, hanem belülről érezhetik, hogy miként és milyen hőfokon kell játszani. Most nemcsak látják, hanem érzik, mit jelent egymásért küzdeni, milyen kapcsolat van a legendás egység megmaradt tagjai között. Ez kellett nekünk. Ez Harrison utolsó küldetése, hogy ezt most átadják a fiataloknak és együtt növekedjenek velük a pályán. Ezekkel a veteránokkal, mint Harrison, Troy, Ike vagy Keisel.

Az egyik legszebb jelenet volt nekem a meccsen, amikor ment a kakaskodás és Keisel űvöltötte be a fejére mutogatva, hogy "be smart". Már nem ők vannak a középpontban, de megtanítják a fiatalokat harcolni és küzdeni, de közben uralkodni magukon, amikor kell. Már nem nekik kell a háborút megvívni, nem nekik kell összeakaszkodni, nekik inkább vezetni kell ezeket a fiatalokat, hogy felnőjenek és példát mutatni nekik. Harrison is Smittyvel hülyült, míg a Steelers-Ravens új harcosai egymást gyepálták. 😊 Ezek az árulkodó jelek.