Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
Hát nem lennénk élen, mert a Cinci a döntetlennel, jobb mérleget produkálna.
Nekünk lenne 0,636 a Cincié 0,650.
A többi stimmel.polamalu
Én úgy emlékszem, hogy a 7 győzelem többet nyom, de ez a legkevesebb...
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 271 — 毎日何かを学ぶ
Hát nem lennénk élen, mert a Cinci a döntetlennel, jobb mérleget produkálna.
Nekünk lenne 0,636 a Cincié 0,650.
A többi stimmel.
több mint 11 éve
Engem nem érdekel a hogyan, de ma nyerni kell. Nagyon fontos lenne a 7-4 a bye előtt.Haggans
Annál is inkább, mert rögtön megint a csoport élén lennénk. Ráadásul a bye week után végre visszatérnek a fontos hiányzók és bizony a jövő héten bőven lesz mit nézni is. A Bengals az egyre jobb Texans-hoz látogat, a Browns az otthon mindig veszélyes Atlantához. A Ravens pedig a Saints otthonában játszik, ahol a tegnapi vereség után biztosan összekapják magukat.
Úgyhogy ma nyerni kell mindenáron, hogy aztán PO-ról beszélhessünk.
több mint 11 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 3 018 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa és AC Milan fa
Engem nem érdekel a hogyan, de ma nyerni kell. Nagyon fontos lenne a 7-4 a bye előtt.

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 825 — capitaine du château de Vienne 1487
Josh Mauro PS-ből a Cardinals 53-ba...Klaci79
basssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Josh Mauro PS-ből a Cardinals 53-ba...
több mint 11 éve
Az amúgy sem túl jó formában lévő Titans offense-ből úgy tűnik agyrázkódás miatt hiányozni fog a legeredményesebb célpont, a TE Delanie Walker.
Limitáltan edzett a kezdő NT Sammie Hill, a RB Dexter McCluster és Leon Washington, valamint az egyik kezdő CB Blidi Wreh-Wilson.
több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 969
Csak az összefoglalót láttam a csütörtöki meccsből, de ez a két bírói ítélet pont elég is lehetett ebben a csatában....de mondom nem néztem, így lehet nem osztott szorzott, csak szar volt látni, főleg az utóbbit...
több mint 11 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 3 018 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa és AC Milan fa
McLendon sem játszhat a Titans ellen, McCullers kezd helyette.vassadi
Na erre piszkosul kíváncsi leszek. Összességében eddig nem csalódtam a srácban.

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 881
McLendon sem játszhat a Titans ellen, McCullers kezd helyette.
több mint 11 éve
OFF:

Tudnátok nekem segíteni abban, hogy az NFL.com-on a perfect challange nevű játék miről is szól poontosan és legfőképp ingyenes-e?

Előre is köszi!

ONHaggans
olyan mint egy fantasy, csak minden héten új csapatot indíthatsz...
amúgy ingyenes és van pénzjutalom is...
a jobb felső sarokban találhatod a szabályokat és a díjakat isKlaci79
Na ezt nem találtam én 😊....nagyon köszönöm a segítséget!!

több mint 11 éve
OFF:

Tudnátok nekem segíteni abban, hogy az NFL.com-on a perfect challange nevű játék miről is szól poontosan és legfőképp ingyenes-e?

Előre is köszi!

ONHaggans
olyan mint egy fantasy, csak minden héten új csapatot indíthatsz...
amúgy ingyenes és van pénzjutalom is...
a jobb felső sarokban találhatod a szabályokat és a díjakat is
több mint 11 éve
OFF:

Előre is köszi!

ON

több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Mostanában nem voltam net közelben, nem tudtam megnézni az utolsó két meccsünket. Az érdekelne, hogy McCullers játszott-e, és ha igen, mit mutatott? Illetve ha nem játszott, akkor ki volt a NT?Jan
Játszott, de nem volt észrevehető sem pozitív, sem negatív értelemben. Ez viszont reálisan nézve a lehető legnagyobb pozitívum, hogy abban a kevés snapben, amiben fent van (kb 5-10), nem lóg ki lefelé. Ennél több nem várható (el) tőle idén.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A Steelers 2014 Walter Payton Man of the Year díj idei győztese William Gay. A díjat azok a játékosok kaphatják akik a pályán nyújtott kiemelkedő teljesítmény mellett a pályán kívül a jótékonykodásban is kimagaslót nyújtanak az adott évben. A családon belüli erőszak ellen kampányolt magas fokon a játékos.polamalu
Akkor ő lesz a jelöltünk az NFL Walter Payton díjra is tőlünk?Haggans
Valószínűpolamalu
Biztos. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Mostanában nem voltam net közelben, nem tudtam megnézni az utolsó két meccsünket. Az érdekelne, hogy McCullers játszott-e, és ha igen, mit mutatott? Illetve ha nem játszott, akkor ki volt a NT?Jan
Be volt öltözve, de semmi maradandó 😕 Szigorúan statisztikailag
több mint 11 éve
A Steelers 2014 Walter Payton Man of the Year díj idei győztese William Gay. A díjat azok a játékosok kaphatják akik a pályán nyújtott kiemelkedő teljesítmény mellett a pályán kívül a jótékonykodásban is kimagaslót nyújtanak az adott évben. A családon belüli erőszak ellen kampányolt magas fokon a játékos.polamalu
Akkor ő lesz a jelöltünk az NFL Walter Payton díjra is tőlünk?Haggans
Valószínű
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 658 — Steelers fan
Mostanában nem voltam net közelben, nem tudtam megnézni az utolsó két meccsünket. Az érdekelne, hogy McCullers játszott-e, és ha igen, mit mutatott? Illetve ha nem játszott, akkor ki volt a NT?

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 11 éve
Akkor ő lesz a jelöltünk az NFL Walter Payton díjra is tőlünk?

több mint 11 éve
A Steelers 2014 Walter Payton Man of the Year díj idei győztese William Gay. A díjat azok a játékosok kaphatják akik a pályán nyújtott kiemelkedő teljesítmény mellett a pályán kívül a jótékonykodásban is kimagaslót nyújtanak az adott évben. A családon belüli erőszak ellen kampányolt magas fokon a játékos.
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 48 355 — Whoops, looks like something went wrong.
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000426785/article/big-ben-on-bieber-visit-thats-not-a-big-deal-at-all?campaign=Facebook_atn_hanzus

😀😀😀

több mint 11 éve
Holmes-t waivelte a Bears. Mostanában nincs WR needünk...
több mint 11 éve
Pola, Béla és Ike nem játszik hétfőn
több mint 11 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
 lockerdome.com/happygilmore/6170048381332289/7136092222800658

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 11 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Valahogy teljesen más kép jön le a csapatról, ha gyengébb ellen játszunk. Klisével élve kivisszük a mezeket, mindenki szédeleg mint a részeg tengerész oszt' majd lesz valami... Nem látszik a tűz/motiváció ami mondjuk egy keményebbnek tűnő ellenfél ellen megvan. Csernus doktort lehetne ajánlani mondjuk.
Viszont a tegnapi meccsen az látszott és emiatt én se tudok haragudni rájuk, hogy rohadtul az égvilágon semmi sem jött össze. Még az is ami álmukból felkeltve 100/100x megy. Még mondjuk egy Miller fumbli hiányzott volna 1yardon hogy komplett legyen a szopóroller...

Ebben a papíron gyengéktől szopunk -féle hozzáállásban egyedül egy dolog a jó, ha bejutunk a rájátszásba ott viszonylag ritkán fog szembejönni negatív mérlegű csapat 😊 "Csak" be kell jutni 😊