Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
Szerintem Bányászunk volt a nap embere, de valóban az igazi pozitív meglepetés Adams, még ha sokszor be is segítettek neki.
több mint 13 éve
Adamsnek örülök nagyon, nem is Dwyernek 😀
több mint 13 éve
PFF: The Steelers' three highest-graded performances were by Mike Adams (+3.9), Ben Roethlisberger (+3.4) and Jonathan Dwyer (+3.1).Dwyer a 122 yardjából 114-et kontakt után szerzett.
több mint 13 éve
Minden jókor jött össze ezen a meccsen,a védelmünk pont nem volt kalap szar,de a Bengals offense igen.A támadók pont nem játszottak jól,de az ellen D-je is kritikán aluli volt.Önbizalmat növelni és mérleget javítani volt hívatott,és ez rendben is van.Amit vesztettünk a droppokkal,azt kompenzáltuk a futás feltámadásával.
Így még a Skins is verhető lesz,amire nem gondoltam volna egy hete..😊
több mint 13 éve
Wallace tök érthetetlen. Sorozatban amatőr hibák. Láttuk mi már őt lehetetlen helyzetekben is bravúros elkapásokat produkálni. Ez a legutóbbi produkció méltatlan hozzá. Betudható ez vajon a nyári edzéshiánynak?Red StarSzerintem semmiképpen sem, mert akkor már a szezon elejétől jelentkeztek volna ilyen problémák, de az első három forduló alatt például egyszer sem droppolt. Szerintem fejben nem volt egészen ott tegnap, még szerencse, hogy egy olyan meccsen jött ki ez a forma, ahol a hibái végülis nem vontak maguk után súlyos következményeket. Ez egy ilyen nap volt, 3-4 elejtett labdája azért csak nem lesz minden meccsen.
több mint 13 éve
Keenen Lewis végre mutatott valami életjelet. Dwyer teljesítménye nagyon örvendetes, de mielőtt még elhinnénk, hogy most már minden rendben a futójátéknál, lássuk be, hogy a Bengals tegnapi futás elleni védekezése totál gáz volt. A Cincin LB-k folyamatosan késlekedtek fellépni betömni a falon nyílt réseket. A Bengals D ezen tevékenysége tegnap még a közepes szintet sem érte el. Wallace tök érthetetlen. Sorozatban amatőr hibák. Láttuk mi már őt lehetetlen helyzetekben is bravúros elkapásokat produkálni. Ez a legutóbbi produkció méltatlan hozzá. Betudható ez vajon a nyári edzéshiánynak?

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 13 éve
Az első félidőben sokat bénáztunk, az egyéni hibák (főleg Wallace dropjai) miatt nem sikerült befejezni a drive-okat, de összességében rendben volt ez a produkció, az eddigiek után nagyon kellett egy ilyen győzelem.Ezt nagyon jól összefoglaltad. Minden szavával egyetértek.
Pass protectionben a fal - Pouncey és Gilbert nélkül - megint (Steelers-)átlagon felülit nyújtott, az már csak hab a tortán, hogy Geno Atkins és társai ellen. Ennél is örvendetesebb, hogy Mendy és Redman nélkül is volt futójáték, Dwyer nagyon odatette magát (17 carry, 122 yard), Rainey első TD-je az NFL-ben pedig egyúttal game-winner is volt. Haley playcallingjára sem lehetett panasz ezúttal, és a trükkös játékok is bejöttek, illetve ami nem sikerült, az sem az ő hibája (Batch dropja Brown passza után).
A run D és a pass rush sem volt az igazi, de a második félidőre mindkettő feljavult, és végre a secondary is jól teljesített (Greent a TD-t leszámítva levették a pályáról, piros pont Ike-nak). A Bengals-nak a szünet után már gyakorlatilag nem volt értékelhető drive-ja.
Már az első félidő végén is úgy éreztem, simán vezethettünk volna, ha nincs a sok szerencsétlenkedés, de utólag visszanézve, a második félidő már nagyon egyoldalú volt.vassadi
A lényeg, hogy most először játszottunk jól. Méghozzá a labda mindkét oldalán. Végre abszolút jó volt a play calling (nagy kár Batch és Wallace dropjaiért), de ezek egyéni hibák, s nem csapathibák. A kulcs playeknél nagyon ott volt a D is (Keisel pressure-je, vagy Keenen Lewis és Ike védekezései 3rd downoknál). Szóval ez idén most először rendben volt úgy, ahogy van. Ha nagyon szőrszálhasogató akarok lenni, akkor Harrison az, aki nagyon-nagyon szürke, főleg önmagához képest.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Az első félidőben sokat bénáztunk, az egyéni hibák (főleg Wallace dropjai) miatt nem sikerült befejezni a drive-okat, de összességében rendben volt ez a produkció, az eddigiek után nagyon kellett egy ilyen győzelem.Pass protectionben a fal - Pouncey és Gilbert nélkül - megint (Steelers-)átlagon felülit nyújtott, az már csak hab a tortán, hogy Geno Atkins és társai ellen. Ennél is örvendetesebb, hogy Mendy és Redman nélkül is volt futójáték, Dwyer nagyon odatette magát (17 carry, 122 yard), Rainey első TD-je az NFL-ben pedig egyúttal game-winner is volt. Haley playcallingjára sem lehetett panasz ezúttal, és a trükkös játékok is bejöttek, illetve ami nem sikerült, az sem az ő hibája (Batch dropja Brown passza után).
A run D és a pass rush sem volt az igazi, de a második félidőre mindkettő feljavult, és végre a secondary is jól teljesített (Greent a TD-t leszámítva levették a pályáról, piros pont Ike-nak). A Bengals-nak a szünet után már gyakorlatilag nem volt értékelhető drive-ja.
Már az első félidő végén is úgy éreztem, simán vezethettünk volna, ha nincs a sok szerencsétlenkedés, de utólag visszanézve, a második félidő már nagyon egyoldalú volt.
több mint 13 éve
Még tegnapi hír, hogy Corbin Bryant helyére felhoztuk a PS-ből John Maleckit. Bryantet eredetileg Ta'amu eltiltott listára kerülése után szerződtettük a megüresedő helyre. Lehet, hogy csak biztosítéknak jött Malecki, de lehet annak a jele is, hogy Pouncey nem tudja vállalni a játékot. :-\
több mint 13 éve
Biztosan lesz gép, de próbálok telefonos segítséget kérni 😀polamaluEz esetben lenézek. 😊
Ma sztem nyerünk. Nem tudom miért, de így érzem. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Biztosan lesz gép, de próbálok telefonos segítséget kérni 😀
több mint 13 éve
Egy ember már tuti lesz, de szerintem többen is mennek a törzsmagból.polamaluÉs lesz gép is, hogy tudjuk nézni a meccset? Több kérdésem nincs. 😊
És köszi a kérdezősködést.

több mint 13 éve
Egy ember már tuti lesz, de szerintem többen is mennek a törzsmagból.
több mint 13 éve
Azt gondolom, hogy többen mennek le, de utána kérdezek.
több mint 13 éve
Soldi, elméletben lesz Chili, Én is mennék, de a csabai kolbászfesztivál elcsábított. Azt hiszem érthető, igazi házi kolbász és házi pálinka.polamaluAz mit jelent, hogy elméletben lesz? Engem a gyakorlat érdekel? 😊
Azt megértem, hogy inkább a csabai kolbászfesztet választottad. De esetleg ki tudnád deríteni nekem, hogy tutira lesz-e? 😊

több mint 13 éve
Soldi, elméletben lesz Chili, Én is mennék, de a csabai kolbászfesztivál elcsábított. Azt hiszem érthető, igazi házi kolbász és házi pálinka.
több mint 13 éve
Harrison öregedik, sajnos nem tudunk ezzel mit kezdeni. Ezért kellene már most a helyére egy bevethető ember, akivel tudna rotálni, de Worilds, se Carter nem tűnik annak.tenorxSajnos más ám rotálni, meg kezdőként nekivágni az idénynek. Egyébként idén nekem Worilds egy fokkal jobban tetszik, mint tavaly. Persze még ez sem az elvárt szint.

több mint 13 éve
Harrison öregedik, sajnos nem tudunk ezzel mit kezdeni. Ezért kellene már most a helyére egy bevethető ember, akivel tudna rotálni, de Worilds, se Carter nem tűnik annak.
több mint 13 éve
Én is erről magyaráztam eddig, de akkor nyilván én voltam a hülye 😊Nem hiszem, hogy én hülyéztelek volna, de Ziggynek is kellett időt adni, hogy határozott véleményt lehessen formálni. (Amúgy 2010-ben sztem beugróként nem volt gáz - igaz akkor a Defense-ünk utolsó igazán nagy évébe kellett becsöppenni, ami nyilván könnyebb, vagy kevésbé ütközik ki a hiányossága, mint egy már nem tökéletesen működő rendszerben szerepelni) de most már látszik, hogy nagy visszaesés ő Aaron után. Heywardról meg még nem lehet véleményt mondani, nem kapott annyi lehetőséget.
Ziggy nem az, hogy közel sem domináns, hanem egyenesen szar... Draft óta nem tetszik és sajnos nem akar engem cáfolni. Heywardban viszont nagyon bízom, benne látom azt, hogy dominálhat majd a defenseünkben, bár ez már nem lesz annyira egyszerű mint Woodleyéknak, hiszen nekik "csak" egy tökéletesen működő egységbe kellett beilleszkedniük.
Ami engem nagyon aggaszt az a Woodley melletti OLB poszt. Oda is dobáljuk kifele a pickeket, pont mint a CBkre, szeretnék már valami eredményt is látni (a CBknél is) ha már ennyi picket elbasztunk oda.tenorx
Az OLB-posztról se lehet még markáns véleményt mondani, azért olyannyira sok lehetőséget még nem kaptak Worildsék, de az tény, hogy jogos a szkepticizmus. Engem pl az sokkal jobban aggaszt, hogy Harrison idén kifejezetten szar futás ellen, ez teljességgel szokatlan.
Más: lesz ma végül Chiliben meccsnézés? Ha igen, akkor sztem én csatlakoznék.

több mint 13 éve
Én is erről magyaráztam eddig, de akkor nyilván én voltam a hülye 😊Ziggy nem az, hogy közel sem domináns, hanem egyenesen szar... Draft óta nem tetszik és sajnos nem akar engem cáfolni. Heywardban viszont nagyon bízom, benne látom azt, hogy dominálhat majd a defenseünkben, bár ez már nem lesz annyira egyszerű mint Woodleyéknak, hiszen nekik "csak" egy tökéletesen működő egységbe kellett beilleszkedniük.
Ami engem nagyon aggaszt az a Woodley melletti OLB poszt. Oda is dobáljuk kifele a pickeket, pont mint a CBkre, szeretnék már valami eredményt is látni (a CBknél is) ha már ennyi picket elbasztunk oda.
több mint 13 éve
Finoman szólva nem csipázom Smiziket, de azért most egyet kell értsek vele:Sajnos jogos. Woodley és Timmons a 2 kiemelkedően jó pick. Igazán nekem a CB-k annyira nem is fájnak, mert a mi rendszerünk fenntarthatóságához nem kiemelkedően fontos. Ami fájó az a DL. Két 1. köröst áldoztunk rá, Ziggy közel nem olyan domináns, mint akit pótolnia kellett volna (Aaron... 😕), Heyward pedig (bár ez várható volt) még 2. évében is csere. Ez az oka a D nagy visszaesésének. Nem domináljuk a LoS-t, ahogy tettük azt a korábbi években.
teljes cikk:
communityvoices.sites.post-gazette.com/index.php/sports/bob-smiziks-blog/34620-down-drafts-deplete-defense
[...]
As stated, the draft is not the only reason the Steelers defense is in decline, but it is the primary one. And it could take years to recover.kishaszi

több mint 13 éve
Finoman szólva nem csipázom Smiziket, de azért most egyet kell értsek vele:teljes cikk:
communityvoices.sites.post-gazette.com/index.php/sports/bob-smiziks-blog/34620-down-drafts-deplete-defense
[...]
As stated, the draft is not the only reason the Steelers defense is in decline, but it is the primary one. And it could take years to recover.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Akkor megint szenvedés lesz,futás nélkül...
több mint 13 éve
Mendy és Redman sem játszik vasárnap, Dwyer lesz a kezdő.Carter szintén out, Pouncey questionable.