Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
nocsak HSN buszos túra?sutianapIgen igen igen!!!! 😊 😊 😊 Ez biztos csak egy álom 😊 😊 😊
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 13 éve
nocsak HSN buszos túra?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Idén mehettem volna, a párom már intézett mindent, úgy mondtam vissza: "Ne menjünk még, várjunk egy évet hátha...."@JasonLaCanfora: Steelers will play Vikings in the second London game in 2013DannaRooney Írország mellett kardoskodott, be kellett érnie Londonnal. Szeptember 29-én lesz a meccs egészen pontosan.vassadi
Éééééééés iggggeeeeennnnn!
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Juuuuhuuuuuuuuuuuu!!!@JasonLaCanfora: Steelers will play Vikings in the second London game in 2013Danna
több mint 13 éve
Ahhh, micsoda hír. Kezdődhet a gyűjtögetés! 😊
több mint 13 éve
ez a hír kissebb álmatlanságot okozott...szuper lesz 0 perc alvással menni melózni 😉
több mint 13 éve
Ez nagyobbat ütött a kávénál. Madarat tudnék fogni.
több mint 13 éve
Jííííííííííííhááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!Úristen! Majd kiugrom a bőrömből! Ez óriási, végre egy újabb álmom valóra válhat! Láttam már NFL-meccset élőben (Pats-Bucs), de ez, hogy a Steelers-t élőben láthatom, mindent visz. Amerikaifocival kapcsolatban már csak egy Heinz Field-es összecsapás és egy Steelers-részvétellel fűszerezett SB marad álomként. 😊
Kezdhetünk gyűjtögetni! 😊Soldados
Jajjj, menjünk már! Már le is szarom ezt a szezont csak lennék már ott!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Nem. Csak csütörtökön eléggé beszoptuk, hogy csak 7 OL-játékos volt aktív, mert 3 lesérült a meccsen.Tomlin szerint 8 OL ember lesz a bengals ellen..BlitzburghEnnyire fosik Atkinstől, Mike Johnsontól és Dunlaptól?Mikey

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Tomlin szerint 8 OL ember lesz a bengals ellen..BlitzburghEnnyire fosik Atkinstől, Mike Johnsontól és Dunlaptól?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Jííííííííííííhááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!Kezdhetünk gyűjtögetni! 😊

több mint 13 éve
@JasonLaCanfora: Steelers will play Vikings in the second London game in 2013DannaRooney Írország mellett kardoskodott, be kellett érnie Londonnal. Szeptember 29-én lesz a meccs egészen pontosan.
több mint 13 éve
@JasonLaCanfora: Steelers will play Vikings in the second London game in 2013
több mint 13 éve
több mint 13 éve
baz egy pökésre a gályauszájtólmi az a chili ?gabtsiChili Bisztró Étterem és Söröző
Damjanich 11–15
Budapest
1071
Éjjel-nappali hely, nfl Pass-os cucc beüzemelve és kb 10 fős Steelers Fan Club-os meccsnézés. 😊Soldados
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Tomlin szerint 8 OL ember lesz a bengals ellen..BlitzburghMég nem biztos, csak nem zárta ki ennek a lehetőségét.
Gilbertről és Carterről már most biztos, hogy nem lép pályára vasárnap; Mendy, Redman, Pouncey, Sly, és B. Johnson játéka kérdéses. Ami viszont örömteli hír, hogy ha minden jól megy, Woodley a Bengals ellen már játszhat.
több mint 13 éve
Ta'amu 2 meccses eltiltást kapott a csapattól,helyére Malecki jön a PS-ből.Tomlin szerint 8 OL ember lesz a bengals ellen..
több mint 13 éve
Gabcsi szerethető? Az egérvári mindenit neki.

több mint 13 éve
Ordenáré vagyok meccs alatt, felek mi lesz ha nyerünk😊Sztem nem vagy vállalhatatlan. 😉 Sőt! Néztünk mi már együtt Steelers-Bengals-t és sztem korrektek voltunk. 😊
De sztem csatlakozom.gabtsi

több mint 13 éve
Ordenáré vagyok meccs alatt, felek mi lesz ha nyerünk😊A frászkarika lenne mégcsak nemis emeleten van, hogy kilógathatnánk 😀
De sztem csatlakozom.gabtsi

több mint 13 éve
Ordenáré vagyok meccs alatt, felek mi lesz ha nyerünk😊De sztem csatlakozom.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
ajaj. pedig gondoltam csatlakozom 😀gabtsiMiért ne csatlakozhatnál? 😊
Beverünk 8-8 felest a 8-8-as szezonjainkra. 😊 Ha szerencsénk van, még akár azzal is lehet majd wild Cardozni. 😀 😀 Persze kérdés, minek? 😊

több mint 13 éve
Biza a legjobb Limot ott adják a városban 😀ajaj. pedig gondoltam csatlakozom 😀gabtsiNyugi nembántanak, ha fizeted a limójukat! 😉sutianap
több mint 13 éve
Hát persze, hogy neked. Azt hiszem lesz vendég. Addig még pontosítunk, mert most beszéltem rég nem látott rokonokkal és a hétvégén náluk leszünk, de lehet, hogy már vasárnap hazajövünk.Most hajnal kettes meccs bejátszik? Hétfő minden rendes munkahelyen szabadnap, nem tudom nálad az-e? polamaluÉn dolgozok hétfőn, de csak délután 15-től, úgyhogy ha mentek Chilibe, akkor szívesen becsatlakozom. 😉
Már ha nekem szólt a kérdés. 😊Soldados
több mint 13 éve
ajaj. pedig gondoltam csatlakozom 😀gabtsiNyugi nembántanak, ha fizeted a limójukat! 😉