Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
Tehát az esélyeink nem nőnek...Blitzburghdrukkolok NEKTEK!!!!!!!!!!!!!
több mint 13 éve
Csak ismételni tudom magam: a hirtelen jelentős terhelés növekedést próbálják ellensúlyozni. A szalag nem tud hetek-hónapok alatt alkalmazkodni ilyen gyors változáshoz. A szalag csak utókövető (passzív) módon tud erősödni.A példád tényleg sántít, ott az izmok sorvadtak el (szalag nem tud, vagy csak extrém hosszú idő alatt), teljesen más egy izom és egy szalag viselkedése nem használat esetén is.
A térdgép nem sorvasztja a szalagot, vagy hátráltatja a szalag erősödését, hanem biztosítja a lehetőséget a szükséges fejlődéshez a sérülésveszély mérséklése mellett. Nem helyettesítő, hanem támogató eszköz.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Szerintem meg ezzel nem sok esélye van edződni,én sem úgy gondoltam az erősödést mint az izom, nem vagyok annyira gyagya, de szerintem, ha egy 10 éves gyerekre ezt rárakod és négy évig viseli, vagy akármilyen segédeszközt, amikor leveszed sokkal nagyobb a sérülés veszélye. A szervezet megszokja a támogatást. Kicsit más, de pl a héten egy kollégám anyukájáról levettek egy fejrögzítő keretet 3 hónapig volt rajta, most alig bírja el a fejét és újra kell tanulnia tartani. Ez persze csak egy sántító párhuzam, de a lényeget ebből lehet talán érteni.
több mint 13 éve
Nem közvetlenül kapcsolódó hozzászólás következik.A szalag, mint olyan nem edződik, sokkal inkább hozzászokik, elviseli a növekvő terhelést. Aktívan nem tudod fejleszteni, mint például az izomszövetet.
Tegnap az OSU-CAL meccset nézegettem az ESPN-en és azt láttam, hogy szinte minden falember térdgépben játszik, ezek után nem annyira csodálom, hogy az NFL-ben az első alkalommal amikor egy edződött szalag húzódna, nekik azonnal szakad. Abban a fázisban amikor erősödni és edződni kellene a szervnek egy külső segítséget adnak amely pont az ellentétes hatást éri el, kevesebb használattal nem erősödik, hanem gyöngül. Értem, hogy a srácok azt a négy évet sérülés nélkül akarják végig játszani, mert az NFL-be kerülés mindenek előtt, de biztos megéri, hogy egy draft kiválasztás után valójában egy két meccset tudnak játszani és már ki is kerültek a keretből? Mindíg mondjuk, hogy az olyan falember akinek 2X szakadt valami már sosem lesz olyan (és nem csak a falemberek. Talán ezen is érdemes elgondolkodni a szuper felkészítőknek. Amennyiben pedig az a cél, hogy sose legyen baj, miért nem cserélik ki már 17-18 évesen gumi vagy spéci műanyag szalagra mindet akkor tuti nem szakadna.polamalu
18-20 éves srácokra villámgyorsan felpakolnak jelentős plusz súlyt, ráadásul a játék tempója, erőhatása is nagyságrendet nő a középiskolaihoz képest. Ha nem használnák a térdgépet, akkor az említett két sérülést jó eséllyel teljesítenék is az NCAA-ben.
Szóval, a térdgép lehetőséget teremt arra, hogy a számottevően megnövekedett terheléshez a szalagok fokozatosan tudjanak hozzászokni. Én úgy emlékszem, hogy amióta láttam NCAA meccset (pár éve), mindig hordtak ilyet.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Nem közvetlenül kapcsolódó hozzászólás következik. Tegnap az OSU-CAL meccset nézegettem az ESPN-en és azt láttam, hogy szinte minden falember térdgépben játszik, ezek után nem annyira csodálom, hogy az NFL-ben az első alkalommal amikor egy edződött szalag húzódna, nekik azonnal szakad. Abban a fázisban amikor erősödni és edződni kellene a szervnek egy külső segítséget adnak amely pont az ellentétes hatást éri el, kevesebb használattal nem erősödik, hanem gyöngül. Értem, hogy a srácok azt a négy évet sérülés nélkül akarják végig játszani, mert az NFL-be kerülés mindenek előtt, de biztos megéri, hogy egy draft kiválasztás után valójában egy két meccset tudnak játszani és már ki is kerültek a keretből? Mindíg mondjuk, hogy az olyan falember akinek 2X szakadt valami már sosem lesz olyan (és nem csak a falemberek. Talán ezen is érdemes elgondolkodni a szuper felkészítőknek. Amennyiben pedig az a cél, hogy sose legyen baj, miért nem cserélik ki már 17-18 évesen gumi vagy spéci műanyag szalagra mindet akkor tuti nem szakadna.
több mint 13 éve
A túloldalon Revis sem játszik. Soldadosvégülis hazai gyerek...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
A túloldalon Revis sem játszik.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
azért összeomlani nem kell, futottak a Repcsiknek majd 200 yardot, vigyázd a bogyót

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Tehát az esélyeink nem nőnek...
több mint 13 éve
Egyedül Sylvester out, Troy és JH Qestionable státuszon vannak, véleményem szerint nem játszanak, ahogyan Mendi sem.
több mint 13 éve
kár pedig igazán játszhatna már 😊és mi lesz Mendenhallal? mascheranoVégig teljes értékű edzést végzett ezen a héten is, de több mint valószínű, hogy még ezen a meccsen sem lesz aktív (doubtfulnak is írják).vassadi
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Ő teljes értékű munkát végzett, de ennek ellenére doubtful
több mint 13 éve
és mi lesz Mendenhallal? mascheranoVégig teljes értékű edzést végzett ezen a héten is, de több mint valószínű, hogy még ezen a meccsen sem lesz aktív (doubtfulnak is írják).
több mint 13 éve
Harrison és Troy ma sem edzett. Valószínű, hogy egyikük sem játszik a Jets ellen. 😕vassadiés mi lesz Mendenhallal?
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Harrison és Troy ma sem edzett. Valószínű, hogy egyikük sem játszik a Jets ellen. 😕
több mint 13 éve
"LaMarr Woodley Talán mert ő is érzi, hogy ennek a D-nek lassan neki kellene az élére állnia.
We will not be 0-2"'
Mostanában fogadkozásban LaMarr az élen jár... Blitzburgh
több mint 13 éve
Köszönöm a segítséget mindenkinek. Tenorx, ha átküldenéd sokat segítenél. Nagyon köszönöm
több mint 13 éve
"LaMarr Woodley We will not be 0-2"'
Mostanában fogadkozásban LaMarr az élen jár...
több mint 13 éve
A tegnapi edzést kihagyók közül ma egyedül Dwyer tudott csatlakozni a munkához. Starks sem edzett ma, de elvileg biztosan pályára lép vasárnap.
több mint 13 éve
Ki tud nékem segíteni. Az a perverz ötletem támadt, hogy O line statokat szeretnék bújni. A miénket megtaláltam a Depot-on, de kellene több csapaté, most első körben a Denveré. Aki tud tuti helyet az segítsen pls.polamaluHali!
Van PFF előfizetésem, ha érdekel valaki akkor szóljál, és PMben átküldöm.
több mint 13 éve
Ez pedig a coldhardfootballfacts OL-indexe: www.coldhardfootballfacts.com/stats/2012/2/OHI/
több mint 13 éve
Mennyire részletes kell? Az nfl.com-on van egy összesített stat néhány kategóriában. Klikk ide.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Ki tud nékem segíteni. Az a perverz ötletem támadt, hogy O line statokat szeretnék bújni. A miénket megtaláltam a Depot-on, de kellene több csapaté, most első körben a Denveré. Aki tud tuti helyet az segítsen pls.
több mint 13 éve
Nah, kedveskéim, elhúzok germániába focizni, vasárnap 11 fele landol a gép, szóval nem leszek a macsón, jó szurkolást !kishasziMegjöttem, de stem mingyá eldőlök😛 Ltom küzdős a meccs, majd írjatok
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
d.) BB a biztosnál is biztosabb célpontra vár.Tekintve hogy néha milyen homály dobásai vannak, ezt szerintem kizárhatjuk.
De hogy pozitív példát is hozzak: a SB gw drive utolsó passza Holmesnak, 3 védő közé a sarokba, az qrvára nem volt a biztosnál biztosabb célpont... szóval szvsz másról lehet szó.