Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
És akkor honnan lesz kivetítve a meccs?Igen lesz, bár én 90%-hogy nem megyek.polamaluAmúgy lesz vasárnap meccsnézés a Csiliben? Lehet, most is mennék, ha lesz.SoldadosÍgy van a lábak jók, de azért ne várjuk el, hogy a saját O falunk seggén keresztül egy sor D line játékost áttörve 3-4 LB-t lerázva 45 yardokat futnak minden carryből. A fal, ha nem nyit lyukat akkor koppannak ezt látjuk most, majd, ha megtanulnak futásnak blokkolni akkor emelkedik az átlag.polamaluTeljesen egyetértek. Én sem a futókban látom a problémát.SoldadosHarrison és Troy nem játszik a Raiders ellen. Úgy gondolom ennek elővigyázatossági okai vannak, s a bye week után, azaz a következő, . heti meccsen térnek vissza. Én hasonlót gondolok amúgy Mendy esetében is, bár lehet hogy őt a gyér futójátékunk miatt már Oaklandben is bevetik.SoldadosÉn spec. most is azt gondolom, hogy az RB állományunk jó. Nem hiszem, hogy ők "felejtettek el" futni, egyszerűen nincsen meg a lik ahol ezt megtehetnék. Ettől függetlenül várom vissza Mendy-t, de nem dőlök a kardomba ha óvatosságból pihentetik még 1 meccsen.
kittli

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Igen lesz, bár én 90%-hogy nem megyek.Amúgy lesz vasárnap meccsnézés a Csiliben? Lehet, most is mennék, ha lesz.SoldadosÍgy van a lábak jók, de azért ne várjuk el, hogy a saját O falunk seggén keresztül egy sor D line játékost áttörve 3-4 LB-t lerázva 45 yardokat futnak minden carryből. A fal, ha nem nyit lyukat akkor koppannak ezt látjuk most, majd, ha megtanulnak futásnak blokkolni akkor emelkedik az átlag.polamaluTeljesen egyetértek. Én sem a futókban látom a problémát.SoldadosHarrison és Troy nem játszik a Raiders ellen. Úgy gondolom ennek elővigyázatossági okai vannak, s a bye week után, azaz a következő, . heti meccsen térnek vissza. Én hasonlót gondolok amúgy Mendy esetében is, bár lehet hogy őt a gyér futójátékunk miatt már Oaklandben is bevetik.SoldadosÉn spec. most is azt gondolom, hogy az RB állományunk jó. Nem hiszem, hogy ők "felejtettek el" futni, egyszerűen nincsen meg a lik ahol ezt megtehetnék. Ettől függetlenül várom vissza Mendy-t, de nem dőlök a kardomba ha óvatosságból pihentetik még 1 meccsen.
kittli
több mint 13 éve
Amúgy lesz vasárnap meccsnézés a Csiliben? Lehet, most is mennék, ha lesz.Így van a lábak jók, de azért ne várjuk el, hogy a saját O falunk seggén keresztül egy sor D line játékost áttörve 3-4 LB-t lerázva 45 yardokat futnak minden carryből. A fal, ha nem nyit lyukat akkor koppannak ezt látjuk most, majd, ha megtanulnak futásnak blokkolni akkor emelkedik az átlag.polamaluTeljesen egyetértek. Én sem a futókban látom a problémát.SoldadosHarrison és Troy nem játszik a Raiders ellen. Úgy gondolom ennek elővigyázatossági okai vannak, s a bye week után, azaz a következő, . heti meccsen térnek vissza. Én hasonlót gondolok amúgy Mendy esetében is, bár lehet hogy őt a gyér futójátékunk miatt már Oaklandben is bevetik.SoldadosÉn spec. most is azt gondolom, hogy az RB állományunk jó. Nem hiszem, hogy ők "felejtettek el" futni, egyszerűen nincsen meg a lik ahol ezt megtehetnék. Ettől függetlenül várom vissza Mendy-t, de nem dőlök a kardomba ha óvatosságból pihentetik még 1 meccsen.
kittli

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Mendi, Troy és JH már hivatalosan is OUT a hét végén. Nem meglepetés, ezt simán kell nélkülük is hozni.polamaluSylvester is out, bár ő amúgy is csak csere lenne.

több mint 13 éve
Így van a lábak jók, de azért ne várjuk el, hogy a saját O falunk seggén keresztül egy sor D line játékost áttörve 3-4 LB-t lerázva 45 yardokat futnak minden carryből. A fal, ha nem nyit lyukat akkor koppannak ezt látjuk most, majd, ha megtanulnak futásnak blokkolni akkor emelkedik az átlag.Teljesen egyetértek. Én sem a futókban látom a problémát.SoldadosHarrison és Troy nem játszik a Raiders ellen. Úgy gondolom ennek elővigyázatossági okai vannak, s a bye week után, azaz a következő, . heti meccsen térnek vissza. Én hasonlót gondolok amúgy Mendy esetében is, bár lehet hogy őt a gyér futójátékunk miatt már Oaklandben is bevetik.SoldadosÉn spec. most is azt gondolom, hogy az RB állományunk jó. Nem hiszem, hogy ők "felejtettek el" futni, egyszerűen nincsen meg a lik ahol ezt megtehetnék. Ettől függetlenül várom vissza Mendy-t, de nem dőlök a kardomba ha óvatosságból pihentetik még 1 meccsen.
kittli
több mint 13 éve
Mendi, Troy és JH már hivatalosan is OUT a hét végén. Nem meglepetés, ezt simán kell nélkülük is hozni.
több mint 13 éve
Teljesen egyetértek. Én sem a futókban látom a problémát.Harrison és Troy nem játszik a Raiders ellen. Úgy gondolom ennek elővigyázatossági okai vannak, s a bye week után, azaz a következő, . heti meccsen térnek vissza. Én hasonlót gondolok amúgy Mendy esetében is, bár lehet hogy őt a gyér futójátékunk miatt már Oaklandben is bevetik.SoldadosÉn spec. most is azt gondolom, hogy az RB állományunk jó. Nem hiszem, hogy ők "felejtettek el" futni, egyszerűen nincsen meg a lik ahol ezt megtehetnék. Ettől függetlenül várom vissza Mendy-t, de nem dőlök a kardomba ha óvatosságból pihentetik még 1 meccsen.
kittli

több mint 13 éve
Harrison és Troy nem játszik a Raiders ellen. Úgy gondolom ennek elővigyázatossági okai vannak, s a bye week után, azaz a következő, . heti meccsen térnek vissza. Én hasonlót gondolok amúgy Mendy esetében is, bár lehet hogy őt a gyér futójátékunk miatt már Oaklandben is bevetik.SoldadosÉn spec. most is azt gondolom, hogy az RB állományunk jó. Nem hiszem, hogy ők "felejtettek el" futni, egyszerűen nincsen meg a lik ahol ezt megtehetnék. Ettől függetlenül várom vissza Mendy-t, de nem dőlök a kardomba ha óvatosságból pihentetik még 1 meccsen.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Harrison és Troy nem játszik a Raiders ellen. Úgy gondolom ennek elővigyázatossági okai vannak, s a bye week után, azaz a következő, . heti meccsen térnek vissza. Én hasonlót gondolok amúgy Mendy esetében is, bár lehet hogy őt a gyér futójátékunk miatt már Oaklandben is bevetik.SoldadosIgen, ha a Jets-et nélkülük meg tudtuk oldani a Raiders-t kötelező. A cserék legalább tovább érezhetik a nyomást és edződhetnek. Jobban kiderül így, hogy valaha is lesznek-e megfelelő alternatívák a fent említettek után mint az előszezon meccseken, meg a nagyon szétnyerteken az utolsó 5 percben.
több mint 13 éve
Harrison és Troy nem játszik a Raiders ellen. Úgy gondolom ennek elővigyázatossági okai vannak, s a bye week után, azaz a következő, . heti meccsen térnek vissza. Én hasonlót gondolok amúgy Mendy esetében is, bár lehet hogy őt a gyér futójátékunk miatt már Oaklandben is bevetik.

több mint 13 éve
Nem edzett: Leftwich, Adams, Miller, Harrison, TroyTeljes értékű edzés: Dwyer, Wallace, Sanders, Gilbert, Sylvester
több mint 13 éve
(Mingyá átvésem az eredeti magyartalanra.)Hámer legszebb öröm a káröröm. Mondá vala ki. Nincsen benne irigység, ráadásul szívbül gyün az😀
Szóval a Dikk bácsi féle nyomás, CP olyan, mint az érett gorgonzola, színe is van, szaga es. Annyit morzsolta már, hogy elég az akupunktúrás pontokra hatni, s asszem ez az első régiosztálytalálkozós meccse. Nem lesz nagy bliccvicc, csak néha elküldi a Vudlit tekköltkerülni, vagy csak amit a front tud nyomni, annyi is elég, ha a futást száz alatt tarjuk biztos lesz piktparádé Mándi meg Klark rajta lesz remélem. Ó drága Carsont imádni fogja az egész Nort, de abban biztos vagyok, hogy a Bengals meccset végig a hátán tölti, nyuszifül, imádnivaló nyuszifül.sutianap
Marék dörzsi? he😊 Aztán nem inni előre a medve bőlére, mert fetrengés a vége, de nem a! Sbár ez másodlagos acélfalván, sőt, a félszeműek királyok lehetnének és megszelídíthetnék a cicceket, igazándiból ez vólna jó nekünk... De végül is: Ük tudják! Mondaná Gergő bácsi.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Tényleg, a utolsó meccs jól sikerült, nekem az a 3pontos vereség rohadt fájdalmas, ha jó emlékszem azzal a zacsival maradtunk le a PO-ról abban az évben. Nem szeretem az Öklendet 😊Oakland ellen híresen fosul szoktuk nyomni, vagy rosszul emlékszem?No 0.474es győzelmi mutató az 10:9 oda, eddig a POba 3:3, az ucsó két meccs Grabovski szuperegérrel egy hárompontos vereség megegy harminchárompontos laposraverés, akkor állították ki Seymourtsutianap
Mintha az utolsó 2 meccsünk zacsi lett volna...The terrible towel
több mint 13 éve
Nem edzett: Dwyer, Wallace, Sanders, Miller, Gilbert, Harrison, TroyvassadiAz első 5-ről mit tudunk, hétvégén lesznek ugye?
több mint 13 éve
(Mingyá átvésem az eredeti magyartalanra.)Szóval a Dikk bácsi féle nyomás, CP olyan, mint az érett gorgonzola, színe is van, szaga es. Annyit morzsolta már, hogy elég az akupunktúrás pontokra hatni, s asszem ez az első régiosztálytalálkozós meccse. Nem lesz nagy bliccvicc, csak néha elküldi a Vudlit tekköltkerülni, vagy csak amit a front tud nyomni, annyi is elég, ha a futást száz alatt tarjuk biztos lesz piktparádé Mándi meg Klark rajta lesz remélem. Ó drága Carsont imádni fogja az egész Nort, de abban biztos vagyok, hogy a Bengals meccset végig a hátán tölti, nyuszifül, imádnivaló nyuszifül.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Palmer cicamica ellen meg húhuhúú Löbó előre nyalogatja a szájaszélit ha rágondol. sutianapIlyesmire gondolsz? blogs.thescore.com/nfl/2012/09/19/the-tape-never-lies-how-the-steelers-stopped-the-jets-on-third-down/ Nekem tetszenek a délszláv elemzései.
(A Bóbita parafrázisod utolsó sorában nem stimmel a szótagszám. Kivenném a "meg"-et, és "a szép"-et kicserélném "becses"-re prozódia szempontjából szerintem jobb lenne. "Becses endek berepülnek")
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Mendenhall azt nyilatkozta, van rá esély, hogy a Raiders ellen már játszik.vassadimuszály neki Tomlin már köhögött a ligahonlapján

több mint 13 éve
Nem edzett: Dwyer, Wallace, Sanders, Miller, Gilbert, Harrison, TroyLimitált: Adams, Sylvester
Mendenhall azt nyilatkozta, van rá esély, hogy a Raiders ellen már játszik.
több mint 13 éve
Oakland ellen híresen fosul szoktuk nyomni, vagy rosszul emlékszem?No 0.474es győzelmi mutató az 10:9 oda, eddig a POba 3:3, az ucsó két meccs Grabovski szuperegérrel egy hárompontos vereség megegy harminchárompontos laposraverés, akkor állították ki Seymourt
Mintha az utolsó 2 meccsünk zacsi lett volna...The terrible towel
A mi mumusunk a szentlajos-denver-fili háromság, a tampa- fatlanta- csincsi ellen meg nagyon megy.
Palmer cicamica ellen meg húhuhúú Löbó előre nyalogatja a szájaszélit ha rágondol.

több mint 13 éve
Oakland ellen híresen fosul szoktuk nyomni, vagy rosszul emlékszem?Mintha az utolsó 2 meccsünk zacsi lett volna...
több mint 13 éve
Troy Polamalu questionable to play vs. Raiders on Sunday, potentially leaving Carson Palmer without his top receiver.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
A TO-mutató mindig meccsdöntő faktor, aki abban TOP 5-ben van az kb PO-ban van. De ettől még ugyanúgy igaz másra is ez, ahogy én tettem a futásra. Lehet ironizálni az eredeti állításon, de le is írtam, hogy miért a fontosabb a futás (nem is maga a yardok amit megteszel vele), ellenben INT és fumble között nincs különbség.Nagyon egyszerű, hogy miért nem nyertünk, a turnoverek miatt. Ez nem kérdés. Akárhogy futsz, ha elveszted a labdát 2-3 alkalommal többször, mint az ellen, akkor kikapsz.SoldadosAkkor lehetne akár azt a szabályt is felállítani, hogy "TO wins championships", nem? És nem is állnánk messze az igazságtól. 😊
Mondjuk TO kérdésben is lehetne vitát nyitni, hogy a földön szerzett TO-e a megbízhatóbban produkálható, vagy a levegőben szerzett. 😊 Mindkettő sikerére van példa, szóval lenne muníció is. 😊
(A Szesze féle és általad is szignált összefoglalóval egyébként nem tudok vitatkozni, sőt, ami még rosszabb, döntően egyet is értek vele. Amúgy a 49ers jelenlegi teljesítménye engem is lenyűgöz, bár én szívesebben nézem más csapatok esetén inkább a kevésbé "konzervatív" meccseket. Pl. Redskins, Philly, a Saints amikor ment nekik, vagy éppen a ti meccseiteket BB miatt.)
peterk2005

több mint 13 éve
Nem tudom miért sikerült így megfogalmaznom a mondanivalóm csak annyi akart lenni hogy futásban rossz a falunk ugyan úgy. Vétkeztem, nézd el nekem. 😊Futás ellen ugyan úgy gatya a fal, mint múlt héten.labyOL-re gondoltam, igaz kétértelműen fogalmaztam.labyA támadófal mióta dolgozik a futás ellen?vassadi
több mint 13 éve
Nagyon egyszerű, hogy miért nem nyertünk, a turnoverek miatt. Ez nem kérdés. Akárhogy futsz, ha elveszted a labdát 2-3 alkalommal többször, mint az ellen, akkor kikapsz.SoldadosAkkor lehetne akár azt a szabályt is felállítani, hogy "TO wins championships", nem? És nem is állnánk messze az igazságtól. 😊
Mondjuk TO kérdésben is lehetne vitát nyitni, hogy a földön szerzett TO-e a megbízhatóbban produkálható, vagy a levegőben szerzett. 😊 Mindkettő sikerére van példa, szóval lenne muníció is. 😊
(A Szesze féle és általad is szignált összefoglalóval egyébként nem tudok vitatkozni, sőt, ami még rosszabb, döntően egyet is értek vele. Amúgy a 49ers jelenlegi teljesítménye engem is lenyűgöz, bár én szívesebben nézem más csapatok esetén inkább a kevésbé "konzervatív" meccseket. Pl. Redskins, Philly, a Saints amikor ment nekik, vagy éppen a ti meccseiteket BB miatt.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
A Soldi féle futójáték elmélet meg sztem úgy igaz, h egy stabilan jó futójáték jóval biztosabb támadójátékot eredményez, mint egy elit passzjáték, lévén h az utóbbiban jóval nagyobb a kockázati faktor és az órát is sokkal nehezebb vele kontrollálni, ami alapvető ebben a játékban.Lehet neked jobban sikerült összefoglalni, de erre gondolok.
(Az meg, h egy igazán jó védelem alapja a jó futás elleni védekezés, nem hiszem, h vita tárgya lehet)
Szesze