Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Azért elnézve az OTA utolsó napi fotóit,finom utalást érzek BB 78-as mezben való fellépésére.. 😊
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 821
Heyward-ra én is kíváncsi leszek. 2. éve most már azért egyre több snappet kellene kapnia.Darth
Fog is, mivel most már ő az elsőszámú csere DE poszton, lesz mögötte egy év rutin és egy teljes offseason, Keisel pedig nem mai gyerek, egyre többször kell majd lehozni, amiről a napokban ő maga is beszélt.
több mint 13 éve
Hoodról szépeket írnak,zsír le-izom fel.Blitzburgh
Egy hónap alatt 18 font zsírt sikerült 20 font izomra cserélnie.

Ed Bouchette szerint július 25-én kezdődik majd a TC.
több mint 13 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 278 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
Hát nemtom, Ziggynek kellene már valamit produkálnia, hogy méltó legyen az első köréhez, mert jelenleg nem nagyon mutat semmit.
Heywardra kíváncsibb vagyok.tenorx
Erősödjön csak Ziggy rá fér.... szerintem nem volt rossz eddig sem, csak nem volt kiemelkedő amit egy 1 köröstől várni lehetne.

Heyward-ra én is kíváncsi leszek. 2. éve most már azért egyre több snappet kellene kapnia.

több mint 13 éve
tenorx 14 109 — fő libsi
Hát nemtom, Ziggynek kellene már valamit produkálnia, hogy méltó legyen az első köréhez, mert jelenleg nem nagyon mutat semmit.
Heywardra kíváncsibb vagyok.
több mint 13 éve
Hoodról szépeket írnak,zsír le-izom fel.

Na nézzük:

http://www.youtube.com/watch?v=KEfDDpjQY64

http://www.youtube.com/watch?v=t5beqytZ7_0

http://www.youtube.com/watch?v=Aml0vKvfrqU
több mint 13 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Vettem 2-3 hete egy Hines Ward M-es reebok mezt. Viszont a 70 kilós gizda testemre bő lett sajnos. Nem érdekel esetleg valakit?
Fekete, varrott, az a Micskoo féle amit szoktak rendelni. 12-ért vettem.laby
Steelers.hu-n és esetleg a Facebook oldalunkon is érdemes rákérdezni.vassadi
Oké, köszi. 😊

több mint 13 éve
Vettem 2-3 hete egy Hines Ward M-es reebok mezt. Viszont a 70 kilós gizda testemre bő lett sajnos. Nem érdekel esetleg valakit?
Fekete, varrott, az a Micskoo féle amit szoktak rendelni. 12-ért vettem.laby
Steelers.hu-n és esetleg a Facebook oldalunkon is érdemes rákérdezni.
több mint 13 éve
Fekete, varrott, az a Micskoo féle amit szoktak rendelni. 12-ért vettem.

több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 265 — 毎日何かを学ぶ
Igen, ez a mentalitásbeli különbség a két játékos szerint ezért mondják, hogy Ő lehet a Ward "utód" 😊
több mint 13 éve
Brown arra utalt, hogy ha az ő hosszútávú szerződésének tárgyalása is elhúzódna, ő attól még ott lenne a csapattal a nem kötelező edzéseken is.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
http://www.youtube.com/watch?v=Ev2FpddRUbQ
E mellett még mindig elhaladtok, BarnaTóni=CashMoney! No mindeggy attól nem lesznek kisebbek, hogy ki kell pengetni nekik a lovettát, sőt remélem Héli istenkirálycsászárt kreál belőlük. :cool:

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Brown pedig azt nyilatkozta, hogy Wallace-tól eltérően ő biztosan nem fog holdoutolni jövőre, és ott lesz az OTA-kon is.vassadi
Tőle nem is tudnám elfogadni a holdout-ot annyira más szellembe dolgozik, mint sokan (köztük Wallace).
Nem rá vallana, de ha így folytatja akkor a nagy lóvét megérdemelné.laby
Azér nézz rá az ügynökére, sokkal köményebb dió lesz Rózsaháziékkal.sutianap
Lehet akármilyen az ügynöke, ha Ő Steeler akar lenni. példakép vagy akár kulcs figura az öltözőben (Ward utód), márpedig 110% hogy az akar, és akkor bizony nem fog OTA-kat is kihagyni meg hasonlók.

Bár én úgy vagyok vele hogy neki inkább megadnám a lóvét, mint Wallace-nak. Igaz még keveset rakott le, és azért még meg kell várni a következő évet is, de Ward visszavonulásával kezd a szemembe nagyon előkelő helyet elfoglalni.

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Brown pedig azt nyilatkozta, hogy Wallace-tól eltérően ő biztosan nem fog holdoutolni jövőre, és ott lesz az OTA-kon is.vassadi
Tőle nem is tudnám elfogadni a holdout-ot annyira más szellembe dolgozik, mint sokan (köztük Wallace).
Nem rá vallana, de ha így folytatja akkor a nagy lóvét megérdemelné.laby
Azér nézz rá az ügynökére, sokkal köményebb dió lesz Rózsaháziékkal.

több mint 13 éve
Nem rá vallana, de ha így folytatja akkor a nagy lóvét megérdemelné.

több mint 13 éve
Hasonló ügyben, mint amiért Saunders-t eltiltották, Brett Hartmann (P, Texans) és Andre Brown (RB, Giants) sikeresen fellebbezett, előbbi eltiltását négy meccsről háromra csökkentették, utóbbiét teljesen visszavonták. Saunders is fellebbezett, remélhetőleg hasonló döntés születik az ő esetében is.

Brown pedig azt nyilatkozta, hogy Wallace-tól eltérően ő biztosan nem fog holdoutolni jövőre, és ott lesz az OTA-kon is.
több mint 13 éve
Egészenpontosan http://www.muredhawks.com/sports/m-footbl/spec-rel/053112aaa.html

több mint 13 éve
Hines az NBC vasárnap esti focis csapatához igazolt.

Egyből kommentálhatja a csapatát..😊
több mint 13 éve
Ben Roethlisbergert a mai napon beválasztották az egyetemének Hall of Fame csarnokába. A Miami University 2012-13-as osztályában került kitüntetésre az irányító.
A volt iskolájában mai napig számos rekordot tart, többek közt 2003-ban 14 egymás utáni összecsapáson passzolt többet mint 200 yard, ebben az évben összességében 4486 passzolt yarddal zárt.
2007 októberében a 7-es mezt már visszavonultatta az iskola.
több mint 13 éve
Kordell Stewart a mai napon jelentette be hivatalosan a visszavonulását. Igaz több mint 7 éven nem kapott snapet, de hivatalos bejelentéssel eddig várt 😀 Az ESPN és az NFL szakkomentátoraként fog dolgozni.
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 166 — Steelers fan

Ezen a fotón Ben tényleg olyan, mintha szálkásodott volna picsit.

Héli meg akár Billy JOel is lehetne😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
A 3. körös draft választással Sean Spence linebackerrel is aláírta a szerződést a Steelers. A sarokszámok: 2,6 millió$ négy évre, ebben egy 500.000 $ aláírási pénz is benne van. Az évek alatt a Capban 390.000, 480.000, 570.000, 660.000 $-t fog foglalni.
több mint 13 éve
Azért olyan nagyon mást nem vártunk...
több mint 13 éve
És ne feledjük, Farrior The Warrior. 😊Jan
Akinek az ügynöke ma elmondta, hogy úgy néz ki Farrior eldöntötte és visszavonul.
több mint 13 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 552 — Steelers fan
És ne feledjük, Farrior The Warrior. 😊