Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
Ezek után már fogalmam sincs, hogy az utolsó 4 körben hova húzunk játékost és kit, de van egy-két játékos, akinek tudnék örülni: QB (remélem, hogy senki), RB (Miller, Polk, de különösen Rainey lehet érdekes a mérete miatt, ha már hasonló futókat nézegettünk a draft előtt), WR (passz, de még mindig van 8-10 olyan elkapó, aki minimum jó szintű lehet, pl. akár az a Martin is, aki járt nálunk viziten), TE (bár nem lettem volna meglepve egy Fleener, Egnew vagy Allen húzáson sem, mert úgy érzem, hogy lényeges változás várható a TE-játékunkban, de az idei felhozatal szűkössége miatt, talán csak a szintén nálunk járt Green, esetleg Hanna vagy Peterson jöhet szóba, mert Charles valószínűleg hamarosan kimegy), OL (ide már nem számítok húzásra - hiába lenne jelentős steal Massie a 4. körben, pláne hátrébb -, de ha az utolsó körökben van bent jó értékű játékos, akkor pl. Nix jöhetne is projectként), DT (ide jó lenne húzni egy NT-t, de Hampton minőségű nincs bent - és nem is volt idén -, így itt jelentős visszaesés várható a mostani sérülése és közeli 😕 visszavonulása miatt, de azért érdekes lehet Chapman, Ta'amu vagy Fangupo, de nagy csodát egyiktől se kell/lehet várni, ha meg mégis, az csak jó 😊 ), LB (igazság szerint ide hoznék még egy embert valamelyik hátsó körben, egy igazi ILB-t, mert Spence egyelőre nem az, de az idei év gyér felhozatala miatt, nincs sok jó lehetőség erre, úgyhogy legyen mondjuk Burfict, de valahol a legvégén, mert egy próbát szerintem megér 😉 ) S (én nem hoznék, mert Barronon kívül nekem senki sem tetszett, ő viszont nagyon, de ha Iloka vagy Allen még sokat csúsznak, akár érdekesek is lehetnének), CB (én ide mindenképp hoznék valakit, legalább a depth miatt, ha már viszonylag jó a felhozatal idén: Dennard, Boykin, Minnifield, Wade, Bolden, Norman, Bazzani kedvence, Johnson vagy az én egyik esélyesem, Menzie, mind lehetőségek erre) ST (ez számomra szinte mindegy, de el lehet gondolkozni rajta, bár szerintem csak maximum az utolsó körben). Én a 4., 5. és 6. körös egy-egy pickünket NT-re (Chapman), CB-re (Boykin), TE-re (Green) vagy RB-re (Rainey) áldoznám, a sok pickes utolsó körben meg húznám, aki tetszik és steal lehet (Burfict, Fangupo, Menzie stb., annak függvényében, hogy mi sikerült ez előző 3 körben végül). 😉
több mint 13 éve
Nem tudom, de engem egyre jobban bosszant Brandon Thompson bent "felejtése". 😐 Ami még nagyobb baj, hogy a Bengals (igen, pont ők, akik eddig talán a legjobb draftot futják, 5 komoly pickkel, bőven kezdő potenciállal mind) nem követte el ugyanezt a hibát. Álmomba se gondoltam volna, hogy nem megy ki legkésőbb a 2. kör végéig vagy a 3. kör elejéig, és nem, megvolt rá a lehetőségünk. Erre húzunk egy olyan játékost, aki valóban project, de abból is egy nagyon rizikós. Tudása, tehetsége megvan, de fogalmam sincs, hogy mi lesz belőle nálunk, mert teljesen eltér a tipikus Steelers LB-ektől. Lehet, hogy megpróbáljuk SS-ként is... Mert OK, a ST-be is kell játékos, de nem a 3. körből. Bár láttunk ma furcsaságokat, ugye, és ő legalább nem P. 😀 Nálam eddig ez a draft: 1. A, 2. A, 3. C, vagyis összegezve kb. B, ami simán lehetne A is. :rolleyes:
több mint 13 éve
Tudása megvan, teste viszont nincs igazán semmihez, ő egy hibrid. :/ Reménykedjünk... 😉FranzFerdinandProject játékos, van ideje fejlődni.
több mint 13 éve
Spence képzett, jó játékos, kb. Kendricks szintűnek tartják sokan. Fő előnye, hogy a méretei miatt sok pozícióban bevethető (OLB, ILB, SS), de én pont ezért tartok tőle. Tudása megvan, teste viszont nincs igazán semmihez, ő egy hibrid. :/ Reménykedjünk... 😉Amikor már rábólintanék Chapmanre, mint közös nevező, akkor jön az elérhető legjobb (O)LB, aki a méretei miatt nagyon kockázatos, de van benne potenciál: Sean Spence. Valahogy nekem inkább tűnik bustnak, mint boomnak, de ne legyen igazam. Papíron ez is jó pick. :cool:FranzFerdinandKorántsem nevezném az elérhető legjobb linebackernek. Poszton belül is mást húztam volna, de egy Chapman-Carder leosztással is elégedettebb lennék. Butler azt mondta, Spence ILB (Mack) lesz, és lehet, hogy Worilds-et is kipróbálják belül.vassadi
több mint 13 éve
Amikor már rábólintanék Chapmanre, mint közös nevező, akkor jön az elérhető legjobb (O)LB, aki a méretei miatt nagyon kockázatos, de van benne potenciál: Sean Spence. Valahogy nekem inkább tűnik bustnak, mint boomnak, de ne legyen igazam. Papíron ez is jó pick. :cool:FranzFerdinandKorántsem nevezném az elérhető legjobb linebackernek. Poszton belül is mást húztam volna, de egy Chapman-Carder leosztással is elégedettebb lennék. Butler azt mondta, Spence ILB (Mack) lesz, és lehet, hogy Worilds-et is kipróbálják belül.
több mint 13 éve
Amikor már rábólintanék Chapmanre, mint közös nevező, akkor jön az elérhető legjobb (O)LB, aki a méretei miatt nagyon kockázatos, de van benne potenciál: Sean Spence. Valahogy nekem inkább tűnik bustnak, mint boomnak, de ne legyen igazam. Papíron ez is jó pick. :cool:
több mint 13 éve
Inkább Chapmant vagy Taamut vittem volna akkor már...
több mint 13 éve
Hát Spencenek annyira nem örülök :/tenorxÉn sem, rendesen megleptek vele. De biztos látnak benne valamit, ha 3. körben elvitték. Butler mindjárt nyilatkozik, majd kiderül, mit akarnak vele kezdeni.
több mint 13 éve
gabimalu
175
velemeny?
több mint 13 éve
Hát Spencenek annyira nem örülök :/
több mint 13 éve
3/24. - Sean Spence (LB, Miami-Fl.)
több mint 13 éve
gabimalu
175
na kit szeressunk?
több mint 13 éve
Én az RB picket se tartom kizártnak jelenleg.
több mint 13 éve
Inkább legyen Terell Manning és 4.-ben Fangupo
több mint 13 éve
Hát mégse lesz bent. 😕 Kezdj el barátkozni egy nagy darab NT-vel. 😉 (Vagy WR, vagy CB. 😀 )FranzFerdinandChapmant még behúzhatjuk, vagy jöhet egy ILB, és majd holnap az NT.
több mint 13 éve
Hát mégse lesz bent. 😕 Kezdj el barátkozni egy nagy darab NT-vel. 😉 (Vagy WR, vagy CB. 😀 )
több mint 13 éve
Martin szerintem biztos bent lesz még, de esetleg Ta'Amu is.FranzFerdinandTa'amu a lehető legrosszabb választás lenne, soha nem lesz belőle kezdő játékos, 3-4-es falban főleg nem. Martin vagy Chapman jöjjön, inkább előbbi. Méretre még nem a legjobb NT-nek, de project játékos.
több mint 13 éve
De nehéz veled. 😊 Én megnézném ott, a méretei adottak hozzá. Martin szerintem biztos bent lesz még, de esetleg Ta'Amu is. Nem lenne jobb választás? Martinnal az a bajom, hogy "picinek" tartom a kedvenc játékosom, Hampton után. :cool: (De meggyőzhető vagyok. 😉 )Brandon Thompsonban kiegyezünk?FranzFerdinandNem, nem NT-nek való. Mike Martin maradjon bent 3/24-ig.vassadi
több mint 13 éve
Brandon Thompsonban kiegyezünk?FranzFerdinandNem, nem NT-nek való. Mike Martin maradjon bent 3/24-ig.
több mint 13 éve
Nem azt mondom, hogy akarom a WR-t (pl. Sanu) vagy a CB-t (pl. Dennard vagy Hosley), hanem azt, hogy jó értékű pickek vannak bent. 😉 Brandon Thompsonban kiegyezünk? 😊 A vége felé pedig behúzzuk LB-nek Burfictet, aki jó lesz, így beválva pedig hatalmas steal. :cool: 😀
több mint 13 éve
http://www.post-gazette.com/stories/sports/steelers/steelers-go-with-ohio-state-ot-in-second-round-633413/Nem semmi story 😊 Bírom ezt a srácot, szerintem nagyon jól jártunk vele. (Amúgy érdekes, mostanában nagyon szeretjük az OSUt, és ők is szeretnek minket 😀 )
több mint 13 éve
ILB vagy DT kéne, de WR és CB van bent bőven olyan, aki nagy stealnek tűnik most.FranzFerdinandMint süti... Felejtsd el a CB-t, nem kell, legfeljebb a draft végén.
több mint 13 éve
gabimalu
175
Denverben szerintetek Manning mire lesz kepes. Olyan szinten faktor lesz mint indiben?
több mint 13 éve
Inkább azt mutatja, hogy nem volt olyan NT bent, aki megérte volna az 1. vagy 2. kört. Talán csak Poe, de neki meg Holló neve van és amúgyis kockázatos pick lett volna. Ennél jobb húzás csak a DeCastro - Martin páros lett volna számomra. :cool: Most jön a neheze, mert eddig könnyű dolgunk volt: elhoztuk a bent lévő legjobb játékost, aki ráadásul olyan poszton szerepel, ami még need is. ILB vagy DT kéne, de WR és CB van bent bőven olyan, aki nagy stealnek tűnik most. Érdekes lesz... 😉FranzFerdinandCB és WR nekem nem kéne 5. kör előtt. Ezeken a posztokon megvagyunk akkor is, ha senki nem jön.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
gabimalu
175
liszteszsakot is kikiabaltuk a csapatbol, es amikor nem jatszott akkor meg vissza. Remelem Colonnal nem jatszuk majd ugyanezt el.... 😀