NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 708
44
Pittsburgh Steelers
Igazából lényegtelen, mert Brady ellenünk (is) mindig megtalálta a zónakat.nincs...Josh Jackson és James Pierre a két kezdő, Maulet a slot és Norwood Minkah helyén.Quincy Wilson a 4. számú cb most a PS-ből és Mark Gilbert még ha jól emlékszem aki beöltözik, mint CB. De biztos Dawson Duke is sisakban lesz, de ő azt hiszem valami szereplő a Dawson és a haverokból....Wilson valamikor 2. körös pick volt, talán a Colts bustja, Gilbert pedig legjobb teljesítményét ellenünk nyújtotta NFL-ben, tavaly a Lions játékosaként. De többet ha megölnének sem tudnék erről a brigádról. Jah Josh Jackson a Packers 2. köröse volt...Van ennyi ember a PS-ből?Mondjuk azért eléggé ritka, hogy az első három CB és a kezdő FS is kiesik. No és a kezdő SS is sérülésből jön vissza. Persze ilyenkor van lehetőség bizonyítani mindenki másnak és ilyenkor van az, hogy az O-nak kell mennie, nincs mese.Minkah, whiterspoon, sutton, wallace, muth, leal OUT, remélem nem hagytam ki senkit 😕Ja, ez borzasztó. Egyrészt nem fogja befolyásolni szerintem a meccs eredményét, másrészt nemtom ki fog CBt játszani
astroid
tenorx
Klemó
Reggio1914
Klaci79
Jobban félek, hogy a futás ellen kevesek leszünk és ez még bosszantani is fog.
nincs...Josh Jackson és James Pierre a két kezdő, Maulet a slot és Norwood Minkah helyén.Quincy Wilson a 4. számú cb most a PS-ből és Mark Gilbert még ha jól emlékszem aki beöltözik, mint CB. De biztos Dawson Duke is sisakban lesz, de ő azt hiszem valami szereplő a Dawson és a haverokból....Wilson valamikor 2. körös pick volt, talán a Colts bustja, Gilbert pedig legjobb teljesítményét ellenünk nyújtotta NFL-ben, tavaly a Lions játékosaként. De többet ha megölnének sem tudnék erről a brigádról. Jah Josh Jackson a Packers 2. köröse volt...Van ennyi ember a PS-ből?Mondjuk azért eléggé ritka, hogy az első három CB és a kezdő FS is kiesik. No és a kezdő SS is sérülésből jön vissza. Persze ilyenkor van lehetőség bizonyítani mindenki másnak és ilyenkor van az, hogy az O-nak kell mennie, nincs mese.Minkah, whiterspoon, sutton, wallace, muth, leal OUT, remélem nem hagytam ki senkit 😕Ja, ez borzasztó. Egyrészt nem fogja befolyásolni szerintem a meccs eredményét, másrészt nemtom ki fog CBt játszani
astroid
tenorx
Klemó
Reggio1914
Nézzük pozitívan: olyan emberek lesznek pályán, akiket nem tudtak kielemezni, mert még nincs minta. Ezzel tulajdonképpen nálunk az előny.Mondjuk azért eléggé ritka, hogy az első három CB és a kezdő FS is kiesik. No és a kezdő SS is sérülésből jön vissza. Persze ilyenkor van lehetőség bizonyítani mindenki másnak és ilyenkor van az, hogy az O-nak kell mennie, nincs mese.Minkah, whiterspoon, sutton, wallace, muth, leal OUT, remélem nem hagytam ki senkit 😕Ja, ez borzasztó. Egyrészt nem fogja befolyásolni szerintem a meccs eredményét, másrészt nemtom ki fog CBt játszani
astroid
tenorx
Klemó
Van ennyi ember a PS-ből?Mondjuk azért eléggé ritka, hogy az első három CB és a kezdő FS is kiesik. No és a kezdő SS is sérülésből jön vissza. Persze ilyenkor van lehetőség bizonyítani mindenki másnak és ilyenkor van az, hogy az O-nak kell mennie, nincs mese.Minkah, whiterspoon, sutton, wallace, muth, leal OUT, remélem nem hagytam ki senkit 😕Ja, ez borzasztó. Egyrészt nem fogja befolyásolni szerintem a meccs eredményét, másrészt nemtom ki fog CBt játszani
astroid
tenorx
Klemó
Mondjuk azért eléggé ritka, hogy az első három CB és a kezdő FS is kiesik. No és a kezdő SS is sérülésből jön vissza. Persze ilyenkor van lehetőség bizonyítani mindenki másnak és ilyenkor van az, hogy az O-nak kell mennie, nincs mese.Minkah, whiterspoon, sutton, wallace, muth, leal OUT, remélem nem hagytam ki senkit 😕Ja, ez borzasztó. Egyrészt nem fogja befolyásolni szerintem a meccs eredményét, másrészt nemtom ki fog CBt játszani
astroid
tenorx
Minkah, whiterspoon, sutton, wallace, muth, leal OUT, remélem nem hagytam ki senkit 😕Ja, ez borzasztó. Egyrészt nem fogja befolyásolni szerintem a meccs eredményét, másrészt nemtom ki fog CBt játszani
astroid
Ilyen alapon a Chargersnek kéne nyerni a szupertálat:Herbert Mória bányáiból indul fel a Végzet hegyére, és Lombardi Gollam
Mike Williams, Derwin James, Jerry Tillery, Justin Herbert, Rashawn Slater
empty taxi
Mike Williams, Derwin James, Jerry Tillery, Justin Herbert, Rashawn Slater
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Bills: Tre White, J Allen, Tre Edmunds, Ed Oliver, Rousseau
Bucs: OJ Howard, Vea, Dev White, Wirfs, Shoyinka
Chiefs: Mahomes, CEH
Packers: Kevin King, J Alexander, Gary, Love, Stokes
Ravens: Humphrey, Hurst, Jacko, M. Brown, Queen, Bateman (?), Oweh (?)
Eagles: Barnett, Dillard, Reagor, Dev. Smith (?)
Cowboys: Charlton, LVE (határon billeg nálam, hogy mennyire jó vagy rossz), Lamb, Parsons
Mi: Watt, Teri Edmunds, Bush, Nagyi
meg a bírók se...kizárt, hogy egy vesztes, akár 1/1 szezon után kivágják Tomlint...Nem edzett a teljes kezdő CB sor és Minkah sem. Bradynek nagy napja lesz.Nem tok mind1? 1/1, tomlin bye, ujrakezdes
astroid
xtaki
Amúgy aki elégedetlen az offense-el (köztük én is) meg ne nézze az TNF-et 😀
Klaci79
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Szerintem sem fogják kivágni, azért ez a frencsájz nem erről híres, hogy kapkod ha bármi is van...kizárt, hogy egy vesztes, akár 1/1 szezon után kivágják Tomlint...Nem edzett a teljes kezdő CB sor és Minkah sem. Bradynek nagy napja lesz.Nem tok mind1? 1/1, tomlin bye, ujrakezdes
astroid
xtaki
Klaci79
kizárt, hogy egy vesztes, akár 1/1 szezon után kivágják Tomlint...Nem edzett a teljes kezdő CB sor és Minkah sem. Bradynek nagy napja lesz.Nem tok mind1? 1/1, tomlin bye, ujrakezdes
astroid
xtaki
Nem edzett a teljes kezdő CB sor és Minkah sem. Bradynek nagy napja lesz.Nem tok mind1? 1/1, tomlin bye, ujrakezdes
astroid
És most nem egy Polamalu vagy Watt szintre gondolok, hanem mondjuk Timmonsra. Aki 10 év alatt egyszer lett Probowler, de végig korrekten megoldotta a posztot, egy jó stabil kezdő szinten.
A totális bust az ami nem szabadna hogy első körben jöjjön, de ezt sajna nem úsztuk meg a 10-es években.
Ez volt a draft orderünk visszamenőleg az években: 20;24;Minkah;20;28;30;25
No és az a vicc, hogy a legrosszabb poziban hoztuk Wattot persze. 😀
upsz:figyu ezt csak csuklóból szúrtam ki - nem akartam vakargatniSüti: 1: ahogy írtam minden bántó (èrtsd, dicsekedő) szándèk nèlkül.dehogy is ez teljes blődli, egy cap-hell franchise újraszerződtetéseit világítja meg a csapathoz láncolás szempontjábólLehet, hogy a scoutokat kellene mèg cserèlni nem csak az edzőjet, mert ez több mint szörnyű ez minden bántás nèlkül tragèdia.... Az a csoda, hogy nem folyamatosan top tízben draftoltok...😒Ezért mondom, hogy nyugodt lélekkel elengedhetjük a draftot és inkább olyanokra kell rámenni, mint Minkah, de őszintén, a Falconsos Deion Jones is fényévekkel jobb Bushnál, akit 6. körért vitt most a Browns. Még IR-en is jobb...#Steelers draft classes from 2015-2019:
— Tommy Jaggi (@TommyJaggi) October 12, 2022
Pittsburgh did a poor job hitting on/retaining draft picks in this five-year stretch. Most players didn't even sniff a second contract with the team. Just one great player drafted in this stretch despite five first-round picks. pic.twitter.com/5KfzkcQwfI
badsco
badsco
Nekünk ha jól számoltam kb 30!!! játèkos van 2010 óta való draftokon ès mèg bő 10 aki vagy már nálunk is vagy máshol bevált. Azért ezt Rooneyknak vhol látni kellene.
dande2
Düpri 82M szerződés piros (top6 avg)
Hargrave 40M szerződés piros (top10 avg)
JJames 23M szerződés piros (top20 avg)
Conner 20M szerződés piros (top10 avg)
azén ne zörögjön az Iglic ha 80 milláér akkori top5 szerződést lebasz egy steeler elé, akkor hol a nyári valagba volt a sajátnevelés
ez az egész tábla úgy hüjeség ahogyvan
Gróf de sutianap
2. Ha ezt az 4 embert vesszük hozzá, akkor sem sokkal rózsásabb a kèp.
3. Lehet a Boyst kellett volna idehoznom, úgy sejtem ők mèg èlesebb tükröt mutatnának. 😉
4. Mi max egy embereteket hoztuk el az elmúlt Xèvből evör de aztat lehet mindjá orrunk álá dörgölődzni 🙂
5. Szóval de rugdossátok csak a scoutokat vagy hiába lesz Pickettel meg a fr QB újabb 15 èvre (aminek amúgy nagyon drukkolok mert tetszik a srác munkája) egyedül marad ès nèzhetitek a KCt meg Bölènyeket űrtávcsővel 😉
dande2
nézzük a reverz visszakézből pofánnyalós Iglic skáutot
C.Venc másodikszerződés? vagy az első se ment?
N.Agolor hümm, az is elsőkörös vót? második szerődésnél hol voltatok?
SidneyJ. hűha az első szerződést se töltjük ki SKÁÚT
R.Douglas hogy nem kapott másodikat?
Reagor???
Dillard?????
meg azok a fránya másodszerződések 4 évre voidolva
az skáút?
hessmadár...
Gróf de sutianap
nypost.com/2021/04/17/nfl-draft-analysis-ranking-teams-five-year-history/
vaneggyilllyen
www.footballoutsiders.com/stat-analysis/2020/nfl-drafting-efficiency-2010-2019
Szerkesztette: Willie Parker
steelersdepot.com/2022/10/film-room-another-example-of-matt-canadas-predictability/
No ez innentől már Tomlin felelőssége valóban...
Jóvan már Gróf úr ha nem akarja èrteni akkó nem, aztat hittem lehet itten èrtelmesen beszèlgetni de akkor üljön lován magasan maradok alásnak szógájjafigyu ezt csak csuklóból szúrtam ki - nem akartam vakargatniSüti: 1: ahogy írtam minden bántó (èrtsd, dicsekedő) szándèk nèlkül.dehogy is ez teljes blődli, egy cap-hell franchise újraszerződtetéseit világítja meg a csapathoz láncolás szempontjábólLehet, hogy a scoutokat kellene mèg cserèlni nem csak az edzőjet, mert ez több mint szörnyű ez minden bántás nèlkül tragèdia.... Az a csoda, hogy nem folyamatosan top tízben draftoltok...😒Ezért mondom, hogy nyugodt lélekkel elengedhetjük a draftot és inkább olyanokra kell rámenni, mint Minkah, de őszintén, a Falconsos Deion Jones is fényévekkel jobb Bushnál, akit 6. körért vitt most a Browns. Még IR-en is jobb...#Steelers draft classes from 2015-2019:
Pittsburgh did a poor job hitting on/retaining draft picks in this five-year stretch. Most players didn't even sniff a second contract with the team. Just one great player drafted in this stretch despite five first-round picks. pic.twitter.com/5KfzkcQwfI
badsco
badsco
Nekünk ha jól számoltam kb 30!!! játèkos van 2010 óta való draftokon ès mèg bő 10 aki vagy már nálunk is vagy máshol bevált. Azért ezt Rooneyknak vhol látni kellene.
dande2
azén ne zörögjön az Iglic ha 80 milláér akkori top5 szerződést lebasz egy steeler elé, akkor hol a nyári valagba volt a sajátnevelés
Gróf de sutianap
3. Lehet a Boyst kellett volna idehoznom, úgy sejtem ők mèg èlesebb tükröt mutatnának. 😉
4. Mi max egy embereteket hoztuk el az elmúlt Xèvből evör de aztat lehet mindjá orrunk álá dörgölődzni 🙂
5. Szóval de rugdossátok csak a scoutokat vagy hiába lesz Pickettel meg a fr QB újabb 15 èvre (aminek amúgy nagyon drukkolok mert tetszik a srác munkája) egyedül marad ès nèzhetitek a KCt meg Bölènyeket űrtávcsővel 😉
dande2
Reagor???
Dillard?????
az skáút?
hessmadár...
Gróf de sutianap
Barátccsággal 😉🙂
figyu ezt csak csuklóból szúrtam ki - nem akartam vakargatniSüti: 1: ahogy írtam minden bántó (èrtsd, dicsekedő) szándèk nèlkül.dehogy is ez teljes blődli, egy cap-hell franchise újraszerződtetéseit világítja meg a csapathoz láncolás szempontjábólLehet, hogy a scoutokat kellene mèg cserèlni nem csak az edzőjet, mert ez több mint szörnyű ez minden bántás nèlkül tragèdia.... Az a csoda, hogy nem folyamatosan top tízben draftoltok...😒Ezért mondom, hogy nyugodt lélekkel elengedhetjük a draftot és inkább olyanokra kell rámenni, mint Minkah, de őszintén, a Falconsos Deion Jones is fényévekkel jobb Bushnál, akit 6. körért vitt most a Browns. Még IR-en is jobb...#Steelers draft classes from 2015-2019:
badsco
badsco
dande2
Gróf de sutianap
dande2
Reagor???
Dillard?????
az skáút?
hessmadár...
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Süti: 1: ahogy írtam minden bántó (èrtsd, dicsekedő) szándèk nèlkül.dehogy is ez teljes blődli, egy cap-hell franchise újraszerződtetéseit világítja meg a csapathoz láncolás szempontjábólLehet, hogy a scoutokat kellene mèg cserèlni nem csak az edzőjet, mert ez több mint szörnyű ez minden bántás nèlkül tragèdia.... Az a csoda, hogy nem folyamatosan top tízben draftoltok...😒Ezért mondom, hogy nyugodt lélekkel elengedhetjük a draftot és inkább olyanokra kell rámenni, mint Minkah, de őszintén, a Falconsos Deion Jones is fényévekkel jobb Bushnál, akit 6. körért vitt most a Browns. Még IR-en is jobb...#Steelers draft classes from 2015-2019:
badsco
badsco
dande2
Gróf de sutianap
Szerkesztette: dande2