Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Azért Jalen Carter tényleg igyekszik mindent elkövetni, hogy lassan a top10-ből is kiessen, jókora pénzt veszítve ezzel A Pro Day-re sikerült 323 fonttal megérkeznie és láthatóan edzéshiánnyal....ami az autós incidense után pár héttel sokaknak jelenthet tényleges red flag-et. Természetesen nem hiszem, hogy nekünk ő elérhető lehet bármilyen szkenárióban is, de vicces, amikor a konszenzus 1/1 saját lábába lő egy sorozatot....
több mint 2 éve
önmögtartóztatásárül ösmerszik mög ö bölcsösség,Nem szoktam mockolni, de most PFN-en összehoztam egyháromköröst, így:Én sem szoktam, így nem is teszem, most sem 😀
Lukas VanNess EDGE
Emmanuel Forbes CB
Mazi Smith DT
Kayshone Boutte WR
Fanspeaken:
Jordan Addison WR
Keion White EDGE
O'Cyrus Torrence OG
Eli Ricks CB
Willie Parker
polamalu
- mondd Möstör, a mokkvajommi??

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Nem szoktam mockolni, de most PFN-en összehoztam egyháromköröst, így:Én sem szoktam, így nem is teszem, most sem 😀
Lukas VanNess EDGE
Emmanuel Forbes CB
Mazi Smith DT
Kayshone Boutte WR
Fanspeaken:
Jordan Addison WR
Keion White EDGE
O'Cyrus Torrence OG
Eli Ricks CB
Willie Parker
több mint 2 éve
Nem szoktam mockolni, de most PFN-en összehoztam egyháromköröst, így:Lukas VanNess EDGE
Emmanuel Forbes CB
Mazi Smith DT
Kayshone Boutte WR
Fanspeaken:
Jordan Addison WR
Keion White EDGE
O'Cyrus Torrence OG
Eli Ricks CB
több mint 2 éve
Neal nagyjából az Edmunds skillset. Ami zavar, hogy sehol egy cover first guy. Egyelőre a védelem jobban fest a futás ellen, de ugyanolyan ergyának tűnik (before draft) a passzok ellen.Sztem még mindig azt nyomjuk, hogy a nyomással hibára kényszarítjük az irányítót, a hibázó QB ellen ez is elég skillset.
Klemó
több mint 2 éve
Terry Bradshaw once checked into the hospital under the pseudonym “Tom Brady.” This is a real thing that actually happened, I’m not shitting you. pic.twitter.com/Y91RsSO2Os
— Super 70s Sports (@Super70sSports) March 30, 2023
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Neal nagyjából az Edmunds skillset. Ami zavar, hogy sehol egy cover first guy. Egyelőre a védelem jobban fest a futás ellen, de ugyanolyan ergyának tűnik (before draft) a passzok ellen.
több mint 2 éve
és Breiden Fehoko DT

több mint 2 éve
Sims elment Houstonba, az tudtuk? Én is csak a FK Free Agency Tracker-én láttam.Ami viszont most kicsit frusztrál, hogy a kis Wattot, azaz Dereket nem látom a Steelers honlapjának Rosterén... Annak mi lehet az oka? Vagy csak bambula vagyok és nálunk van, vagy megy valahova és nincs róla hír?
több mint 2 éve
A hetedik körös gyöngyszemekről egy kis elemzés. Azért találtunk olyan hátul is játékosokat akik jelentős hatással voltak a játékra. Beachum és Keisel sztem mindenkinek ismerős..... steelersdepot.com/2023/03/steelers-spin-greatest-draft-hits-from-noll-to-tomlin-7th-round/?fbclid=IwAR0Ul44JSfdKjrgr6qI3oiSEqiZGB9PPKBWOVmccFt_-Vt64ROFKc2sxBCEAz megvan, h tizedik körben draftoltuk anno Mike Mayock-ot?
polamalu
több mint 2 éve
A hetedik körös gyöngyszemekről egy kis elemzés. Azért találtunk olyan hátul is játékosokat akik jelentős hatással voltak a játékra. Beachum és Keisel sztem mindenkinek ismerős..... steelersdepot.com/2023/03/steelers-spin-greatest-draft-hits-from-noll-to-tomlin-7th-round/?fbclid=IwAR0Ul44JSfdKjrgr6qI3oiSEqiZGB9PPKBWOVmccFt_-Vt64ROFKc2sxBCE
több mint 2 éve
😀Kenny Pickett getting that draft call from the Steelers ⚫️🟡 #steelers #kennypickett #herewego #Pittsburgh #pitt pic.twitter.com/FKRB0DRNeH
— matthew luciow (@Luciow1992) March 26, 2023
több mint 2 éve
3-ra emlékszem, de a kettő is kettővel több a kelleténél...remélem hozunk egy fasza TE-et, de a Pat, Connor, Gentry, X TE négyes nekem tetszene.Nem kettő volt? Ez nem volt meg. Azt hittem három "csak" Tua-nak volt tavaly. Most néztem Gentry szerződését. 1 éves és olcsó és "csak" 150k a signing bónusza, vagyis nem egy életbiztosítás a szempontjából. Azt nem is nagyon értem miért írt alá így nálunk, ilyen TE class mellett és 1 évet....Jah, csak éppen no1 TE-ünknek tavaly 3 agyrázkódása volt. Sajnos gondoskodni kell a pótlásról, aztán reménykedni, hogy idén elkerülik a bajok.Gentry-t visszahoztukNyilván tömjük a lyukakat, hogy ne legyünk kiszolgáltatottak, de amikor a TE class a CB mellett az egyik legerősebb, akkor ezt az igazolást azért nem értem, főlrg, mert ott van Heyward is.
polamalu
Klemó
Klaci79
Klemó
több mint 2 éve
Nem kettő volt? Ez nem volt meg. Azt hittem három "csak" Tua-nak volt tavaly. Most néztem Gentry szerződését. 1 éves és olcsó és "csak" 150k a signing bónusza, vagyis nem egy életbiztosítás a szempontjából. Azt nem is nagyon értem miért írt alá így nálunk, ilyen TE class mellett és 1 évet....Jah, csak éppen no1 TE-ünknek tavaly 3 agyrázkódása volt. Sajnos gondoskodni kell a pótlásról, aztán reménykedni, hogy idén elkerülik a bajok.Gentry-t visszahoztukNyilván tömjük a lyukakat, hogy ne legyünk kiszolgáltatottak, de amikor a TE class a CB mellett az egyik legerősebb, akkor ezt az igazolást azért nem értem, főlrg, mert ott van Heyward is.
polamalu
Klemó
Klaci79
több mint 2 éve
Jah, csak éppen no1 TE-ünknek tavaly 3 agyrázkódása volt. Sajnos gondoskodni kell a pótlásról, aztán reménykedni, hogy idén elkerülik a bajok.Gentry-t visszahoztukNyilván tömjük a lyukakat, hogy ne legyünk kiszolgáltatottak, de amikor a TE class a CB mellett az egyik legerősebb, akkor ezt az igazolást azért nem értem, főlrg, mert ott van Heyward is.
polamalu
Klemó
több mint 3 éve
Clark camp body lesz. Süti a draftot intézi...április 27én, tehát elő az alkohollal..😀annyit nem ittam, nademajma!Source: Steelers signing 29-year-old OT Le'Raven ClarkEzt az üzletet tuti Süti bonyolította le, mert már tegnap bemondta előre... 🙂
www.thescore.com/s/24877299
steelwolf
Reggio1914
Gróf de sutianap
több mint 3 éve
Gentry-t visszahoztukNyilván tömjük a lyukakat, hogy ne legyünk kiszolgáltatottak, de amikor a TE class a CB mellett az egyik legerősebb, akkor ezt az igazolást azért nem értem, főlrg, mert ott van Heyward is.
polamalu
több mint 3 éve
Report: Bud Dupree to visit with SteelersMekkora poén lenne, ha visszajönne valami kis pénzért, aztán úgy játszana mint mielőtt elment.
www.thescore.com/s/24877622
steelwolf
több mint 3 éve
Gentry-t visszahoztuk
több mint 3 éve
annyit nem ittam, nademajma!Source: Steelers signing 29-year-old OT Le'Raven ClarkEzt az üzletet tuti Süti bonyolította le, mert már tegnap bemondta előre... 🙂
steelwolf
Reggio1914

több mint 3 éve
Source: Steelers signing 29-year-old OT Le'Raven ClarkEzt az üzletet tuti Süti bonyolította le, mert már tegnap bemondta előre... 🙂
steelwolf
több mint 3 éve
Report: Eagles signing Terrell Edmunds to 1-year pactKocsival bejár és kap utazási költségtérítést is.
www.thescore.com/nfl/news/2610034
steelwolf