Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 4 éve
Első csapatos all-pro lett TJ és Cam is!
több mint 4 éve
Gyerekek! Valaki ezt a süti agymanést archiválja? 😀Asszem legenda születik! 😀
több mint 4 éve
99 yard? Necces 😀
több mint 4 éve
Ben Roethlisberger set to pass Joe Montana and Brett Favre to move into No. 3 in NFL history in career postseason passing yards. https://t.co/lnQcY2ycrf
— ProFootballTalk (@ProFootballTalk) January 14, 2022

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Eleve jó ízléssel választottunk csapatot...Hmm a fórumtársaknak meglepően jó zenei ízlése van😊ne ökörköggy má, ez steelers topik,- "a rendkívül jóízlésűeknek"
www.youtube.com/watch?v=D8Kl0mloslg
!
Razi
sutianap
több mint 4 éve
Hmm a fórumtársaknak meglepően jó zenei ízlése van😊ne ökörköggy má, ez steelers topik,- "a rendkívül jóízlésűeknek"
www.youtube.com/watch?v=D8Kl0mloslg
!
Razi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Hmm a fórumtársaknak meglepően jó zenei ízlése van😊www.youtube.com/watch?v=D8Kl0mloslg
!
több mint 4 éve
nekem az is elég ha ennyit nyomunk!m.youtube.com/watch?v=tnrRaWBzw50

több mint 4 éve
Hát ha már zenés este, akkor egyértelműen ez(nem is értem hogy maradhatott ki) 😊:youtu.be/bRTUZ2sS1D8
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 4 éve
Favre és Strahan kb. haveri viszonyban voltak, tök egyértelmű volt, hogy mi történt egy egyébként kb. tét nélküli meccsen. Wattnak valószínűleg nem volt meg ez a segítsége egész szezonban egy QB-tól sem.Nyilván Favre szándékosan csinálta, segítve a rekordot. Watt-nak nem volt ilyen, de a PFF persze mégis kihozta Donaldot DPOY-nak, mert Wattnak több sackje van, de Donaldot többször duplázták.volt akinek így sikerült:Ja a csevegőbe megy h Wattnak beírtak a Browns ellen ,csak úgy' egy sacket!
Michael Strahan breaking the sack record in 2002.
— Pardon My Take (@PardonMyTake) January 10, 2022
“No one is happier for Michael than Brett Favre” pic.twitter.com/Ipvp1wJK34
Klaci79
Mindig bele kell kötni vmibe!
Ez a Strahan sack meg egy Vicc!
steelwolf
Klaci79
több mint 4 éve
Ami változás lesz az alapszakasz meccshez képest, hogy Green ugye kikerül OC-ből Hassenauer pedig be, illetve Freiermuth nem játszott és a védő oldalon Wormley.Steelers’ WR JuJu Smith-Schuster returned to practice today after being placed on the Reserve/Injured List on Oct. 16 with a shoulder injury. Steelers have a 21-day window to activate him to the 53-man roster, or he remains on the Reserve/Injured List.És Washington is aktiválva
Lehet mégse volt meg az utolsó Big Ben passz JuJu felé?
tenorx
Spy
Illetve Watt nagyon limitált volt a bordatörés miatt.
több mint 4 éve
Steelers’ WR JuJu Smith-Schuster returned to practice today after being placed on the Reserve/Injured List on Oct. 16 with a shoulder injury. Steelers have a 21-day window to activate him to the 53-man roster, or he remains on the Reserve/Injured List.És Washington is aktiválva
Lehet mégse volt meg az utolsó Big Ben passz JuJu felé?
tenorx
Szerkesztette: Spy
több mint 4 éve
Steelers’ WR JuJu Smith-Schuster returned to practice today after being placed on the Reserve/Injured List on Oct. 16 with a shoulder injury. Steelers have a 21-day window to activate him to the 53-man roster, or he remains on the Reserve/Injured List.Lehet mégse volt meg az utolsó Big Ben passz JuJu felé?
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=gooI9E4KY4Q&list=RDgooI9E4KY4Q&start_radio=1marattyunk a büntetőjogi kategóriákon kívül - akikmá azokhoz is túlőrültek vagy halottak
pfefe8
lám egy dupla fogás, csajja he!

több mint 4 éve
Ma a PFF-es Buday Zolival vitáztunk egyet az All Pro keretről TJ Watt és Garett kapcsán. Megnéztem 6 oldalt. Csak nálunk nem All Pro kerettag TJ, másik 5 oldalnál igen, a legtöbbnél egyhangúlag. Az NFL.com-nák a Next Gen statok alapján egyértelműen..... Sztem nem kérdés. Bár a DPOY díjat úgyis vagy Garett vagy Donald kapja majd.....Az igen😊. Aki szerint nem all pro kerettag az idei szezonban TJ az nem ért hozzá. Ez kb akkora hülyeség, mint ha valaki azt mondja, hogy Tomi fiú a visszavonulása után nem az első lehetséges időpontban lesz hallhatatlannak beválasztva.
polamalu
Steelers fan
több mint 4 éve
De jó kis válogatás. Rádöbbentett, hogy egyik másikat milyen rég nem hallottam már.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 4 éve
Hogyan készüjjünk a Vadkártyára?tréningatya ezeket ajánja a meccshezhozhöz
Ozi bácsi, megkergül
m.youtube.com/watch?v=0qanF-91aJo
Húsgolóbácsi, mikor fijatal egyed volt egy transz-sóba nagyon megkomálta a seggeket
m.youtube.com/watch?v=pMRl55U0eDw
Glenn Danzig bácsi súlyos életviteli kérdéseket feszeget a szpikofasizmus határain belül a családi erőszakon túl
m.youtube.com/watch?v=zO6nRXPzX1A
még mindig, egy ifjabb Glenn Danzig utsó simításokat végez teljesen elfogahatatlan erőszakos szekszuális dógokkal
m.youtube.com/watch?v=F39UP1mjAnc
idősebb Húsgolóbácsi s szívéve szenvedik
m.youtube.com/watch?v=9X_ViIPA-Gc
most má Ozzie bácsi is szenved, mint a kutya
m.youtube.com/watch?v=-9yYJ6ZAYns
de Peter Steele megód mindent, nem köll a nyavalygás
m.youtube.com/watch?v=KgkBWZXVLyk
Ian Astbury megmá fénytkap
m.youtube.com/watch?v=D-0aAxaQ2wo
s ezzel meg is érkezünk a tsútsponthoz, Morrison:
GYERE BABÁM, RÚGJÁ SZÁJBA!
m.youtube.com/watch?v=mbj1RFaoyLk

több mint 4 éve
Ma a PFF-es Buday Zolival vitáztunk egyet az All Pro keretről TJ Watt és Garett kapcsán. Megnéztem 6 oldalt. Csak nálunk nem All Pro kerettag TJ, másik 5 oldalnál igen, a legtöbbnél egyhangúlag. Az NFL.com-nák a Next Gen statok alapján egyértelműen..... Sztem nem kérdés. Bár a DPOY díjat úgyis vagy Garett vagy Donald kapja majd.....
több mint 4 éve
A Bears nem biztos, hogy meg tudj/akarja tartani a belső OG poszton játszó James Daniels-t, aki elég szolid teljesítményre volt képes és még mindig fiatal, de már van tapasztalata. Én kiraknám Greent guardba és megfuttatnám Danielssel, hogy melyikük jobb. Szerintem egy 10 millió/év körüli ajánlat már nyerő nála, és jó zónablokkoló.Ha akarjuk megtudjuk tartani. A kérdés az hogy milyen irányban indulunk el. Ha zóna akkor vissza fogjuk hozni, már csak azért is mert a center nagy need nálunk, a tackle kétséges a két újonccal, bár szerintem ott neki megyünk velük. Lényeg a lényeg Daniels volt a legjobb ember belül, s szerintem mi is látjuk azt, hogy benne van meg fejlődési lehetőségünk. A 10 millió nagyjából reális , talán picit kevesebb is benne lesz a pakliban.
Willie Parker
több mint 4 éve
És Colbert is megkapta a reflektrorfényt újra, hogy ez előtt az év előtt adott neki szerződést, nem utána.Az megvan, hogy TJ-nek mindössze 9 sackre van szüksége, hogy Ő legyen a Steelers történetében a sack rekorder? JH jelenleg még az első 81- zsákkal. TJ-nek most 72 van, ha minden marad.Én 1 hete néztem. "Kicsi" Watt kW lett. 😛
polamalu
kishaszi
több mint 4 éve
Dotson sérülése nem jött helyre, idén már őt sem kapjuk vissza.Nincs jelentősége. Valljuk be őszintén, szinte csak akkor lenne esélyünk a továbbjutásra, ha Mahomes korán kidőlne bármiért, erre meg azért felesleges alapozni.
Klaci79
Fel kell húzni a bőrt a jancsin és neki kell menni a meccsnek, aztán tisztességgel meghalni. Rájátszás, Watt-rekord, szép Rőtlis-búcsú, ez a szezon már nem lehet szar.
több mint 4 éve
Dotson sérülése nem jött helyre, idén már őt sem kapjuk vissza.