Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Az nem nagy baj, ha meg kell osszák a figyelmet elkapóink közt. Azt majd meccse válogatja kinek, hogy jön ki a lépés.Azért Juju összeszedhetné magát!Volt egyáltalán elkapása? Vagy ennyire nagyon rá figyelnek már?
Mostanában elég gyengén muzsikál!
steelwolf
Reggio1914
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 5 éve
Azért Juju összeszedhetné magát!Volt egyáltalán elkapása? Vagy ennyire nagyon rá figyelnek már?
steelwolf
több mint 5 éve
Azért Juju összeszedhetné magát!Ha ez azt fogja jelenteni, hogy olcsóbban maradna, én azt adnám.
steelwolf
több mint 5 éve
Azért Juju összeszedhetné magát! Mostanában elég gyengén muzsikál!
több mint 5 éve
Nekünk már bejött egy Bengalsből érkező rúgó, csak szólók 😉
több mint 5 éve
Nagyon helyes...Pff, nem gondoltam, hogy ez még egyáltalán téma lesz.
ESPN is reporting that Art Rooney and Jimmy Haslem had a phone call this week about sending message to their teams about there being "zero tolerance for any retaliation" for last year's Myles Garrett/Mason Rudolph fight.
Klaci79
Jó esetben Rudolph nem is fog játszani, úgy meg nehéz összeugrani hogy nincsenek egyszerre pályán. Vagy ha az OL vs Garrett balhéra gondolnak, az szvsz nem volt olyan szintű, hogy folytatása legyen...
De ha megbeszélték, annál jobb. Senkinek sem hiányzik hogy eltiltsanak játékosokat, amikor mindkét csapat PO-ra hajt.
több mint 5 éve
Nagyon helyes...ESPN is reporting that Art Rooney and Jimmy Haslem had a phone call this week about sending message to their teams about there being "zero tolerance for any retaliation" for last year's Myles Garrett/Mason Rudolph fight.
több mint 5 éve
Na lassan megtudjuk a mai kimaradókat, bár nem hiszem, hogy nagy meglepetés vár ránk.Na igen, érdekes, hogy aggódnak, de azért játszatják őket... Tipp: 32-29 , ez akár hosszabbításban is, de nyerünk.
A Brownsnál a jelzett out-okon kívül játszanak a kérdésesek, OBJ, Landry és Mayfield is, bár állítólag utóbbi kettő sérülése miatt azért még aggódnak állítólag. Egyelőre ezt az aggódást nehezen veszi be a gyomrom, a 6. fordulóban ilyen kérdéses játékosokat nem nagyon szoktak szerepeltetni.
Klaci79
több mint 5 éve
Na lassan megtudjuk a mai kimaradókat, bár nem hiszem, hogy nagy meglepetés vár ránk. A Brownsnál a jelzett out-okon kívül játszanak a kérdésesek, OBJ, Landry és Mayfield is, bár állítólag utóbbi kettő sérülése miatt azért még aggódnak állítólag. Egyelőre ezt az aggódást nehezen veszi be a gyomrom, a 6. fordulóban ilyen kérdéses játékosokat nem nagyon szoktak szerepeltetni.
több mint 5 éve
Az biztos. Rosszul koltottek el egy valag penzt.Igen, bár a remek üzlet kapcsán a Jets mosolya tűnik kevésbé őszintének.Igen a KC szempontjabol apropenz, ok a lehetoseget adjak meg a jo teljesitmenyre ( + a gyuruet ) es akkor jovore jobban el tudja adni magat Bell. Bell szempontjabol + 1.7m keres es az elobb emlitettek. Remek uzlet mindenkinek es mindenki teljes erobol fog dolgozni hogy a maximumot hozzak ki a helyzetbol.Ok, de a Chiefsnek ennyibe kerül, nem? A többit a Jets fizeti, ha jól értettem.Közben Bell aprópénzért ment a Chiefshez, 1 év / 1,7 millaez a plusz penze, a Jets fizetesen felul
Jan
no
Jan
no
Reggio1914
több mint 5 éve
Igen, bár a remek üzlet kapcsán a Jets mosolya tűnik kevésbé őszintének.Igen a KC szempontjabol apropenz, ok a lehetoseget adjak meg a jo teljesitmenyre ( + a gyuruet ) es akkor jovore jobban el tudja adni magat Bell. Bell szempontjabol + 1.7m keres es az elobb emlitettek. Remek uzlet mindenkinek es mindenki teljes erobol fog dolgozni hogy a maximumot hozzak ki a helyzetbol.Ok, de a Chiefsnek ennyibe kerül, nem? A többit a Jets fizeti, ha jól értettem.Közben Bell aprópénzért ment a Chiefshez, 1 év / 1,7 millaez a plusz penze, a Jets fizetesen felul
Jan
no
Jan
no
több mint 5 éve
Igen a KC szempontjabol apropenz, ok a lehetoseget adjak meg a jo teljesitmenyre ( + a gyuruet ) es akkor jovore jobban el tudja adni magat Bell. Bell szempontjabol + 1.7m keres es az elobb emlitettek. Remek uzlet mindenkinek es mindenki teljes erobol fog dolgozni hogy a maximumot hozzak ki a helyzetbol.Ok, de a Chiefsnek ennyibe kerül, nem? A többit a Jets fizeti, ha jól értettem.Közben Bell aprópénzért ment a Chiefshez, 1 év / 1,7 millaez a plusz penze, a Jets fizetesen felul
Jan
no
Jan
több mint 5 éve
Ok, de a Chiefsnek ennyibe kerül, nem? A többit a Jets fizeti, ha jól értettem.Közben Bell aprópénzért ment a Chiefshez, 1 év / 1,7 millaez a plusz penze, a Jets fizetesen felul
Jan
no
több mint 5 éve
Közben Bell aprópénzért ment a Chiefshez, 1 év / 1,7 millaez a plusz penze, a Jets fizetesen felul
Jan
több mint 5 éve
Közben Bell aprópénzért ment a Chiefshez, 1 év / 1,7 milla
több mint 5 éve
DeCastro nem edzett, Diontae pedig limitált volt.Jah, írnak ilyeneket...
Közben olvasok egy pletykát, Dwayne Haskins for Justin Layne és egy 4.körért
Espn pletyka rovat, szóval nem a kocsmában hallottam....
Klaci79
steelersdepot.com/2020/10/bill-barnwell-offers-trade-proposal-in-which-steelers-acquire-washington-qb-dwayne-haskins/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Sajnálom, de rossz hírem van srácok!Claypool lebukott.. most Washington kapja a 3. CB-t. Ő lesz a hóhér.
Ezen a héten nem felejtettem el Claypool-t berakni a fantasy csapatomba, így tuti nem fog újabb 40 pontot hozni 😢
Én már egy 30-as héttől is boldog lennék 😂
Klaci79
Egyébként én Ebront cseréltem le Bell-re, szóval azt várom, hogy ezúttal nem eldob, hanem behúz kettőt és hoz 20pontot.
Szerkesztette: Spy
több mint 5 éve
Jah, amúgy is gyenge a KC offense, kellett még oda egy elit futó, aki elkapni is tud. 😕Bell--) ChiefsJó helyre kerül, az Öreg Bajusz tudni fogja, hogyan használja...nem olyan jó hír ez a liga többi csapatának.
Egyik szemem sír, a másik nevet!
steelwolf
Spy
több mint 5 éve
Sajnálom, de rossz hírem van srácok!Ezen a héten nem felejtettem el Claypool-t berakni a fantasy csapatomba, így tuti nem fog újabb 40 pontot hozni 😢
Én már egy 30-as héttől is boldog lennék 😂
több mint 5 éve
DJohnson és DeCastro nem játszik!
több mint 5 éve
Bell--) ChiefsJó helyre kerül, az Öreg Bajusz tudni fogja, hogyan használja...nem olyan jó hír ez a liga többi csapatának.
Egyik szemem sír, a másik nevet!
steelwolf
több mint 5 éve
Meg hát! De Layne-t azért még ne adjuk 😊DeCastro nem edzett, Diontae pedig limitált volt.Annyit még talán meg is érhet!?
Klaci79
steelwolf
több mint 5 éve
Bell--) ChiefsEgyik szemem sír, a másik nevet!
több mint 5 éve
DeCastro nem edzett, Diontae pedig limitált volt.Annyit még talán meg is érhet!?
Klaci79
több mint 5 éve
DeCastro nem edzett, Diontae pedig limitált volt.Közben olvasok egy pletykát, Dwayne Haskins for Justin Layne és egy 4.körért