Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
6220 napja nyert utoljára a Brown Pittsburgh-ben.Akkor évek múlva szívesen olvasnék egy olyan cikket, amiben Mayfield azt nyilatkozza a visszavonulása napján, hogy "Sok nagy és szép mérkőzést játszottam egyetlen csapatom, a Browns játékosaként, egy hiányérzetem maradt csak, hogy soha nem tudtuk legyőzni a Steelerst..." 😀
Mayfield 8, Claypool 5 éves volt...de Big y Ben is meg college játékos volt. A Rocksuli című film volt menő abban az évben.
Klaci79
több mint 5 éve
Wisniewski edz ma, úgy tűnik visszatérhet. Bár az OL egyik legjobbja Dotson, ez igencsak pozitív meglepetés.Neked....Én tudtam, hogy gyöngyszemet húzok a 6. körben... 😊
Klaci79
több mint 5 éve
Wisniewski edz ma, úgy tűnik visszatérhet. Bár az OL egyik legjobbja Dotson, ez igencsak pozitív meglepetés.
több mint 5 éve
Szerintem senki nem hisztizik, pláne nem a csapat. Bölcs döntést hoztak látva Bell számait az elmúlt időszakban. Másképpen fogalmaznék RB pozíció kapcsán, mint mások. Nincs jelenleg kiemelkedő játékosunk, ellenben van most 3 iparosunk, ami akkor nem volt. Más tehát az, ahogy ezt a posztot felfogjuk és Én azt gondolom, hogy ez a jó irány látva szintén azt, ahogy idén működünk.Így-így. Alacsonyabban van a plafonunk, de azt a jelenlegi összetevőkből megbízhatóbban ki tudjuk keverni, mint ha lenne egy egyre sérüléknyebb feature back-ünk.
Klemó
Ráadásul mi a 2017-es Bell-t ismerjük a mi környezetünkből, nem a 2020-ast.
több mint 5 éve
Szerintem senki nem hisztizik, pláne nem a csapat. Bölcs döntést hoztak látva Bell számait az elmúlt időszakban. Másképpen fogalmaznék RB pozíció kapcsán, mint mások. Nincs jelenleg kiemelkedő játékosunk, ellenben van most 3 iparosunk, ami akkor nem volt. Más tehát az, ahogy ezt a posztot felfogjuk és Én azt gondolom, hogy ez a jó irány látva szintén azt, ahogy idén működünk.
több mint 5 éve
Nem kell RB poszton erősiteni, de azért jöhetne! 😁Az a baj, hogy időben nem jól jöttek össze a dolgok. Volt amikor nagyon jól jött volna Bell, de most pont megvagyunk RB poszton. Biztos hogy lenne hozzáadott értéke, de szvsz ez okozna némi zavart is az öltözőben. 8. legjobban futó csapat vagyunk, én alapból bírom Bellt, sosem esett át abba az őrületbe mint AB, de most nem a RB poszt amin erősítenünk kellene - szerintem.Alapvetően én is a srácok építését tartanám jónak, de az idei évre gondolva Bell tudjuk, hogy mit tud és jobb futó, mint bárki most a csapatban, de nem is mint no1 RB kellene, de idén nem tudjuk jól használni Snellt, Samuelst sem. Ez az offense elég jól össze van rakva, de egy Bell a játék minden elemében tudna hozzáadott értéket adni, mint ahogy a Steelers is számára.Igen, ez így volt, és mindenki támogatta is az öltözőben az ügyét, amíg nem hagyta limboban a csapatot a szezonra és Week10-ig kérdezgette őket a sajtó, hogy mizu tesóval, nekem úgy rémlik szeptember végére már megváltozott a narratíva, érezhetően költözött némi rossz vér a kapcsolatba... Hozott egy pénzügyi döntést, most a következő csapata is hoz egyet....vagy lemezcége.Ez így van! Ő nem AB volt!Bellt kibaszták az éjszaka, szabadügynök.Bell szerződés alatt van, tehát át köll venni a rosterbonusait, az olyan 13 miska ideoda elosztva két évre es, plussz még pikket is kéne érte adni...hát meg mennyit adnál neki? 4-5 millió/év, mennyit ér?Vetminért megnézném mit tud Bell a régiből, de úgyis a Pecc lesz a végállomás.A korábbi herce-hurca után nem tudom milyen szájízzel fogadná őt a csapat avagy az edzői stáb. Kár érte, kapott egy rakat pénzt nyújorkban, amit akart pipa, de a pályafutása is nagy valószínűséggel oda vagyon...
Klaci79
Reggio1914
sztem max ennyit. félek egyébként, hogy a steelers, kansas, pats hármasból veszi fel vki.
gedam
sutianap
A csapat meg ne hisztizzen, soha egy rossz szót nem mondott a Steelersre vagy a csapattársakra emlékezetem szerint, egyszerűen egy üzleti tárgyalásban nem jutottak dűlőre a felek.
Szokol
steelwolf
Szerintem építsük csak a srácokat, akik itt vannak...Conner-t amúgyis nehéz lenne megtartani, Snell most nem találta a helyét, Mcfarland viszont ígéretesnek tűnik a pici mintából, talán használni is tudjuk majd. +Biztosan jön valaki jövőre is a Draft környékéről.
Most szurkoljunk Derek Watt-nak, DeCastro-nak, Wisniewski-nek, köllenének nagyon a futójátékhoz.
Bell-nek meg sikeres interjút ...
Spy
Conner amúgy nem biztos, hogy nagy szerződést ér jelenleg, utódja pedig egyelőre sehol nincs.
Klaci79
Jan
több mint 5 éve
Az a baj, hogy időben nem jól jöttek össze a dolgok. Volt amikor nagyon jól jött volna Bell, de most pont megvagyunk RB poszton. Biztos hogy lenne hozzáadott értéke, de szvsz ez okozna némi zavart is az öltözőben. 8. legjobban futó csapat vagyunk, én alapból bírom Bellt, sosem esett át abba az őrületbe mint AB, de most nem a RB poszt amin erősítenünk kellene - szerintem.Alapvetően én is a srácok építését tartanám jónak, de az idei évre gondolva Bell tudjuk, hogy mit tud és jobb futó, mint bárki most a csapatban, de nem is mint no1 RB kellene, de idén nem tudjuk jól használni Snellt, Samuelst sem. Ez az offense elég jól össze van rakva, de egy Bell a játék minden elemében tudna hozzáadott értéket adni, mint ahogy a Steelers is számára.Igen, ez így volt, és mindenki támogatta is az öltözőben az ügyét, amíg nem hagyta limboban a csapatot a szezonra és Week10-ig kérdezgette őket a sajtó, hogy mizu tesóval, nekem úgy rémlik szeptember végére már megváltozott a narratíva, érezhetően költözött némi rossz vér a kapcsolatba... Hozott egy pénzügyi döntést, most a következő csapata is hoz egyet....vagy lemezcége.Ez így van! Ő nem AB volt!Bellt kibaszták az éjszaka, szabadügynök.Bell szerződés alatt van, tehát át köll venni a rosterbonusait, az olyan 13 miska ideoda elosztva két évre es, plussz még pikket is kéne érte adni...hát meg mennyit adnál neki? 4-5 millió/év, mennyit ér?Vetminért megnézném mit tud Bell a régiből, de úgyis a Pecc lesz a végállomás.A korábbi herce-hurca után nem tudom milyen szájízzel fogadná őt a csapat avagy az edzői stáb. Kár érte, kapott egy rakat pénzt nyújorkban, amit akart pipa, de a pályafutása is nagy valószínűséggel oda vagyon...
Klaci79
Reggio1914
sztem max ennyit. félek egyébként, hogy a steelers, kansas, pats hármasból veszi fel vki.
gedam
sutianap
A csapat meg ne hisztizzen, soha egy rossz szót nem mondott a Steelersre vagy a csapattársakra emlékezetem szerint, egyszerűen egy üzleti tárgyalásban nem jutottak dűlőre a felek.
Szokol
steelwolf
Szerintem építsük csak a srácokat, akik itt vannak...Conner-t amúgyis nehéz lenne megtartani, Snell most nem találta a helyét, Mcfarland viszont ígéretesnek tűnik a pici mintából, talán használni is tudjuk majd. +Biztosan jön valaki jövőre is a Draft környékéről.
Most szurkoljunk Derek Watt-nak, DeCastro-nak, Wisniewski-nek, köllenének nagyon a futójátékhoz.
Spy
Conner amúgy nem biztos, hogy nagy szerződést ér jelenleg, utódja pedig egyelőre sehol nincs.
Klaci79
több mint 5 éve
Alapvetően én is a srácok építését tartanám jónak, de az idei évre gondolva Bell tudjuk, hogy mit tud és jobb futó, mint bárki most a csapatban, de nem is mint no1 RB kellene, de idén nem tudjuk jól használni Snellt, Samuelst sem. Ez az offense elég jól össze van rakva, de egy Bell a játék minden elemében tudna hozzáadott értéket adni, mint ahogy a Steelers is számára.Igen, ez így volt, és mindenki támogatta is az öltözőben az ügyét, amíg nem hagyta limboban a csapatot a szezonra és Week10-ig kérdezgette őket a sajtó, hogy mizu tesóval, nekem úgy rémlik szeptember végére már megváltozott a narratíva, érezhetően költözött némi rossz vér a kapcsolatba... Hozott egy pénzügyi döntést, most a következő csapata is hoz egyet....vagy lemezcége.Ez így van! Ő nem AB volt!Bellt kibaszták az éjszaka, szabadügynök.Bell szerződés alatt van, tehát át köll venni a rosterbonusait, az olyan 13 miska ideoda elosztva két évre es, plussz még pikket is kéne érte adni...hát meg mennyit adnál neki? 4-5 millió/év, mennyit ér?Vetminért megnézném mit tud Bell a régiből, de úgyis a Pecc lesz a végállomás.A korábbi herce-hurca után nem tudom milyen szájízzel fogadná őt a csapat avagy az edzői stáb. Kár érte, kapott egy rakat pénzt nyújorkban, amit akart pipa, de a pályafutása is nagy valószínűséggel oda vagyon...
Klaci79
Reggio1914
gedam
sutianap
Szokol
steelwolf
Spy
több mint 5 éve
Igen, ez így volt, és mindenki támogatta is az öltözőben az ügyét, amíg nem hagyta limboban a csapatot a szezonra és Week10-ig kérdezgette őket a sajtó, hogy mizu tesóval, nekem úgy rémlik szeptember végére már megváltozott a narratíva, érezhetően költözött némi rossz vér a kapcsolatba... Hozott egy pénzügyi döntést, most a következő csapata is hoz egyet....vagy lemezcége.Ez így van! Ő nem AB volt!Bellt kibaszták az éjszaka, szabadügynök.Bell szerződés alatt van, tehát át köll venni a rosterbonusait, az olyan 13 miska ideoda elosztva két évre es, plussz még pikket is kéne érte adni...hát meg mennyit adnál neki? 4-5 millió/év, mennyit ér?Vetminért megnézném mit tud Bell a régiből, de úgyis a Pecc lesz a végállomás.A korábbi herce-hurca után nem tudom milyen szájízzel fogadná őt a csapat avagy az edzői stáb. Kár érte, kapott egy rakat pénzt nyújorkban, amit akart pipa, de a pályafutása is nagy valószínűséggel oda vagyon...
Klaci79
Reggio1914
gedam
sutianap
Szokol
steelwolf
több mint 5 éve
Ez így van! Ő nem AB volt!Bellt kibaszták az éjszaka, szabadügynök.Bell szerződés alatt van, tehát át köll venni a rosterbonusait, az olyan 13 miska ideoda elosztva két évre es, plussz még pikket is kéne érte adni...hát meg mennyit adnál neki? 4-5 millió/év, mennyit ér?Vetminért megnézném mit tud Bell a régiből, de úgyis a Pecc lesz a végállomás.A korábbi herce-hurca után nem tudom milyen szájízzel fogadná őt a csapat avagy az edzői stáb. Kár érte, kapott egy rakat pénzt nyújorkban, amit akart pipa, de a pályafutása is nagy valószínűséggel oda vagyon...
Klaci79
Reggio1914
gedam
sutianap
Szokol
több mint 5 éve
Én egy CHI-ban el tudnám képzelniÉn egy CHI-ban el tudnám képzelni pl.Bell szerződés alatt van, tehát át köll venni a rosterbonusait, az olyan 13 miska ideoda elosztva két évre es, plussz még pikket is kéne érte adni...hát meg mennyit adnál neki? 4-5 millió/év, mennyit ér?Vetminért megnézném mit tud Bell a régiből, de úgyis a Pecc lesz a végállomás.A korábbi herce-hurca után nem tudom milyen szájízzel fogadná őt a csapat avagy az edzői stáb. Kár érte, kapott egy rakat pénzt nyújorkban, amit akart pipa, de a pályafutása is nagy valószínűséggel oda vagyon...
Klaci79
Reggio1914
gedam
sutianap
több mint 5 éve
Bellt kibaszták az éjszaka, szabadügynök.Bell szerződés alatt van, tehát át köll venni a rosterbonusait, az olyan 13 miska ideoda elosztva két évre es, plussz még pikket is kéne érte adni...hát meg mennyit adnál neki? 4-5 millió/év, mennyit ér?Vetminért megnézném mit tud Bell a régiből, de úgyis a Pecc lesz a végállomás.A korábbi herce-hurca után nem tudom milyen szájízzel fogadná őt a csapat avagy az edzői stáb. Kár érte, kapott egy rakat pénzt nyújorkban, amit akart pipa, de a pályafutása is nagy valószínűséggel oda vagyon...
Klaci79
Reggio1914
gedam
sutianap
több mint 5 éve
Bell szerződés alatt van, tehát át köll venni a rosterbonusait, az olyan 13 miska ideoda elosztva két évre es, plussz még pikket is kéne érte adni...hát meg mennyit adnál neki? 4-5 millió/év, mennyit ér?Vetminért megnézném mit tud Bell a régiből, de úgyis a Pecc lesz a végállomás.A korábbi herce-hurca után nem tudom milyen szájízzel fogadná őt a csapat avagy az edzői stáb. Kár érte, kapott egy rakat pénzt nyújorkban, amit akart pipa, de a pályafutása is nagy valószínűséggel oda vagyon...
Klaci79
Reggio1914
gedam

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
gedam
6 506
hát meg mennyit adnál neki? 4-5 millió/év, mennyit ér?Vetminért megnézném mit tud Bell a régiből, de úgyis a Pecc lesz a végállomás.A korábbi herce-hurca után nem tudom milyen szájízzel fogadná őt a csapat avagy az edzői stáb. Kár érte, kapott egy rakat pénzt nyújorkban, amit akart pipa, de a pályafutása is nagy valószínűséggel oda vagyon...
Klaci79
Reggio1914
több mint 5 éve
Vetminért megnézném mit tud Bell a régiből, de úgyis a Pecc lesz a végállomás.A korábbi herce-hurca után nem tudom milyen szájízzel fogadná őt a csapat avagy az edzői stáb. Kár érte, kapott egy rakat pénzt nyújorkban, amit akart pipa, de a pályafutása is nagy valószínűséggel oda vagyon...
Klaci79
több mint 5 éve
Vetminért megnézném mit tud Bell a régiből, de úgyis a Pecc lesz a végállomás.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
DeCastro erősen kérdéses, Pouncey és Johnson valószínű játszani fog
több mint 5 éve
A futást bírjuk fogni. Nem is rosszul. Két csapat 30 alatt futott, a Philly ellen meg ha nincs az a hatalmas Hilton elrontott szerelés, valamint a rossz def hívás, akkor csináltak volna megint 20-30 yardot. Időnként sajnos a hiba benne van, de amúgy 7 futásból 8 yard volt kb.Értem hogy muszáj most próbálgatni dolgokat, mert nem volt preseason, de alapból nekünk a Ravenst és/vagy Brownst kell előznünk. Ezek véletlenül a liga három legjobban futó csapata közül kettő.😊 Plusz mi is top10 futó csapat vagyunk, szóval az elég világosnak látszik, hogy ebben a csoportban aki nem tudja fogni a futást, az kb halott.Azért mert kísérletezni kell a komolyabb offensekre. A tavalyit kivideózták, mert csak a mienk volt a nr1 Def 😊Akkor már csak annyi a kérdésem, hogy ha van egy séma, amire jó az emberanyagunk, és jól is működik, akkor miért mást játszunk?Annyiban érthetetlen kicsit a D passz elleni visszaesése, hogy gyakorlatilag ugyanaz a személyi összetétele mint tavaly. Fitznek tavaly megvolt a helye, idén nincs meg? wtfTavaly cover 2-t játszottunk az esetek nagyon nagy százalékában, idén pedig sokkal több a cover3. Fitz-nek szerintem nem ízlik, hogy háttal áll a labdának, ő akkor jó, ha a QB szemmozgását követheti, mert nagy radarral játszik. Suttonból és Layne-ből jó lenne látni valamit, mert Nelson nem jó ebben a szerepben.
A Hargreave-Alualu váltás semmilyen érezhető minőségi visszaesést nem hozott, sőt, Alualu kifejezetten jó középen. A futást pedig olyan szinten fogjuk, hogy a 74y-os playen kívül 20y-ot tudtak futni.
Én abban látom a pozitivumot, hogy nem vagyunk egyoldalasak. Egyik egységünk sem a legjobb a ligában, de mindkettő elég jó ahhoz, hogy hozhassa a meccset, ha a másik gyengébb napot fog ki. Biztos hogy lesznek elbukott meccseink, de évek óta most érzem azt, hogy -a lehetőségekhez képest- komplett a csapat, nincs egyértelmű hiányposzt, mindenhova van használható emberünk. Ha ezzel a játékos állománnyal nem sikerül valami értelmezhető eredményt elérni, akkor azt már nem lehet másra fogni; az coaching probléma lesz. (főleg Butlertől parázok, de ne legyen igazam)
Jan
Blikkre Haden van legtöbbet emberen, a többiek zónáznak inkább, a kulcs kísérleteknél viszont mindhárom CB pressre állt fel. Azt nem értettem, hogy a Fulgham RZ touchdownnál miért zónáztunk kis terülten...
Futás ellen is sokkal kevésbé van a boxban Minkah, mondjuk nem is annyira kell, mert AluBaba annyira bedönti a centert, hogy a run már a DL-en alig jön át - mínusz, ha nagyon melléváltunk a gapnek, mint most pl Dupz a 74 yardosnál.
Willie Parker
Avagy van olyan szerepkör, amiben Minkah elit, akkor miért olyat játszatunk vele, amiben nem jó?
Jan
Szerintem a mostani golyószórók ellen a brutál passrush és a cover3 lehet csak megoldás, single high-t öngyilkosság fennhagyni, cover2-ben pedig gyors CB-k kellenek a baszó WR-ek ellen, ami nekünk nincs.
Willie Parker
Az viszont érdekes, hogy ha tavaly volt egy jól működő sémánk, de azt kivideózták, idén meg van egy másik amit nem ismertek ki, de nem is működik, akkor hogyan tovább?
Jan
több mint 5 éve
Értem hogy muszáj most próbálgatni dolgokat, mert nem volt preseason, de alapból nekünk a Ravenst és/vagy Brownst kell előznünk. Ezek véletlenül a liga három legjobban futó csapata közül kettő.😊 Plusz mi is top10 futó csapat vagyunk, szóval az elég világosnak látszik, hogy ebben a csoportban aki nem tudja fogni a futást, az kb halott.Azért mert kísérletezni kell a komolyabb offensekre. A tavalyit kivideózták, mert csak a mienk volt a nr1 Def 😊Akkor már csak annyi a kérdésem, hogy ha van egy séma, amire jó az emberanyagunk, és jól is működik, akkor miért mást játszunk?Annyiban érthetetlen kicsit a D passz elleni visszaesése, hogy gyakorlatilag ugyanaz a személyi összetétele mint tavaly. Fitznek tavaly megvolt a helye, idén nincs meg? wtfTavaly cover 2-t játszottunk az esetek nagyon nagy százalékában, idén pedig sokkal több a cover3. Fitz-nek szerintem nem ízlik, hogy háttal áll a labdának, ő akkor jó, ha a QB szemmozgását követheti, mert nagy radarral játszik. Suttonból és Layne-ből jó lenne látni valamit, mert Nelson nem jó ebben a szerepben.
A Hargreave-Alualu váltás semmilyen érezhető minőségi visszaesést nem hozott, sőt, Alualu kifejezetten jó középen. A futást pedig olyan szinten fogjuk, hogy a 74y-os playen kívül 20y-ot tudtak futni.
Én abban látom a pozitivumot, hogy nem vagyunk egyoldalasak. Egyik egységünk sem a legjobb a ligában, de mindkettő elég jó ahhoz, hogy hozhassa a meccset, ha a másik gyengébb napot fog ki. Biztos hogy lesznek elbukott meccseink, de évek óta most érzem azt, hogy -a lehetőségekhez képest- komplett a csapat, nincs egyértelmű hiányposzt, mindenhova van használható emberünk. Ha ezzel a játékos állománnyal nem sikerül valami értelmezhető eredményt elérni, akkor azt már nem lehet másra fogni; az coaching probléma lesz. (főleg Butlertől parázok, de ne legyen igazam)
Jan
Blikkre Haden van legtöbbet emberen, a többiek zónáznak inkább, a kulcs kísérleteknél viszont mindhárom CB pressre állt fel. Azt nem értettem, hogy a Fulgham RZ touchdownnál miért zónáztunk kis terülten...
Futás ellen is sokkal kevésbé van a boxban Minkah, mondjuk nem is annyira kell, mert AluBaba annyira bedönti a centert, hogy a run már a DL-en alig jön át - mínusz, ha nagyon melléváltunk a gapnek, mint most pl Dupz a 74 yardosnál.
Willie Parker
Avagy van olyan szerepkör, amiben Minkah elit, akkor miért olyat játszatunk vele, amiben nem jó?
Jan
Szerintem a mostani golyószórók ellen a brutál passrush és a cover3 lehet csak megoldás, single high-t öngyilkosság fennhagyni, cover2-ben pedig gyors CB-k kellenek a baszó WR-ek ellen, ami nekünk nincs.
Willie Parker
Az viszont érdekes, hogy ha tavaly volt egy jól működő sémánk, de azt kivideózták, idén meg van egy másik amit nem ismertek ki, de nem is működik, akkor hogyan tovább?
több mint 5 éve
Írj nyugodtan, max nem értem meg😁Erre irtam, de kitoroltem mert biztos van egy bovebb kontextusa valahol, de magaban fejvakaros 😊Azért mert kísérletezni kell a komolyabb offensekre. A tavalyit kivideózták, mert csak a mienk volt a nr1 Def 😊Akkor már csak annyi a kérdésem, hogy ha van egy séma, amire jó az emberanyagunk, és jól is működik, akkor miért mást játszunk?Annyiban érthetetlen kicsit a D passz elleni visszaesése, hogy gyakorlatilag ugyanaz a személyi összetétele mint tavaly. Fitznek tavaly megvolt a helye, idén nincs meg? wtfTavaly cover 2-t játszottunk az esetek nagyon nagy százalékában, idén pedig sokkal több a cover3. Fitz-nek szerintem nem ízlik, hogy háttal áll a labdának, ő akkor jó, ha a QB szemmozgását követheti, mert nagy radarral játszik. Suttonból és Layne-ből jó lenne látni valamit, mert Nelson nem jó ebben a szerepben.
Jan
Willie Parker
Jan
Willie Parker
no
több mint 5 éve
Erre irtam, de kitoroltem mert biztos van egy bovebb kontextusa valahol, de magaban fejvakaros 😊Azért mert kísérletezni kell a komolyabb offensekre. A tavalyit kivideózták, mert csak a mienk volt a nr1 Def 😊Akkor már csak annyi a kérdésem, hogy ha van egy séma, amire jó az emberanyagunk, és jól is működik, akkor miért mást játszunk?Annyiban érthetetlen kicsit a D passz elleni visszaesése, hogy gyakorlatilag ugyanaz a személyi összetétele mint tavaly. Fitznek tavaly megvolt a helye, idén nincs meg? wtfTavaly cover 2-t játszottunk az esetek nagyon nagy százalékában, idén pedig sokkal több a cover3. Fitz-nek szerintem nem ízlik, hogy háttal áll a labdának, ő akkor jó, ha a QB szemmozgását követheti, mert nagy radarral játszik. Suttonból és Layne-ből jó lenne látni valamit, mert Nelson nem jó ebben a szerepben.
Jan
Willie Parker
Jan
Willie Parker
több mint 5 éve
Komoly meccsre készülünk. Mióta amerikai foci szerelmes lettem, ilyen jó még soha nem volt a Browns, csak az offseason során. De ez a Colts elleni meccs elég meggyőző volt...És magyar nyelven lesz közvetítve, nem kell a stream szaggatásán bosszankodni, hogy elkapta? Elkapta? Elkapta? 😊
Offensive-3rd downs made:
Steelers are 29/60
Browns are 28/62
Defensive-3rd down stops:
Steelers 28/56
Browns 33/62
TOs Caused:
Browns 13 (6 I. 7 F)
Steelers 7 (6 I, 1 fF
TO's Made:
Browns 7 (4 ints, 3 fumbles)
Steelers 5 (1 int, 5 fumble)