Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
gedam
6 506
Ez semmikeppen nem lesz korrekt. A Titans edzes nelkul nyerjen, az ellenfeleinek esetleg ingyen W, de minimum 2 pihenohet. Ha az alapszakasz utan jatszanak meg 2-3 meccset mig a tobbiek pihennek akkor mekkora eselyuk lesz a PO-ban?igen. ez az ingyen w nem kivitelezhető, mert a többieket is érinti, mindenkit. a playoff helyeket, draft helyeket, stb.
Ettol fuggetlenul be kellett volna nyelniuk mint a Pats-nek es kesz, mert most mar ugy kell osszerakni egy csomagot hogy a Titans-en kivul a tobbieknek a legkevesebb hatranya kepzodjon egymashoz kepest.
no
több mint 5 éve
Ez semmikeppen nem lesz korrekt. A Titans edzes nelkul nyerjen, az ellenfeleinek esetleg ingyen W, de minimum 2 pihenohet. Ha az alapszakasz utan jatszanak meg 2-3 meccset mig a tobbiek pihennek akkor mekkora eselyuk lesz a PO-ban?Ettol fuggetlenul be kellett volna nyelniuk mint a Pats-nek es kesz, mert most mar ugy kell osszerakni egy csomagot hogy a Titans-en kivul a tobbieknek a legkevesebb hatranya kepzodjon egymashoz kepest.
több mint 5 éve
Szerintem ez nem a f.sz rossz oldala. Az hogy a fehér asztalnál nyerjünk meccset, játék nélkül, az nem olyan steelerses történet.Érdekes történés közben, hogy a Titans megszegte a múlt héten a protokollt, amit Covid esetében kellene tartani.Én azon lepődnék meg, ha nekünk is visszamenőleg megadnák a W-t. Szerintem sajnos ez nem reális, mi állunk most a fasz rossz oldalán.
Kíváncsi vagyok, milyen büntetést kapnak majd. Az mondjuk szerintem kifejezetten lehetetlen állapot lenne, hogy a Bills megkapja a W-t, mi meg játszunk velük 7. fordulóban.
Klaci79
tenorx
Azért ez mégis csak sport (a bizniszen túl) ha bejutunk a PO-ba, ne úgy menjünk be, hogy számunkra kedvező döntések születtek valamelyik irodában, hanem úgy hogy kiharcoltuk a pályán. Az lenne korrekt.
Szerkesztette: Jan
több mint 5 éve
Ebben az egész covid-ban nincs jó, se igazságos, se elfogadható megoldás...Alapvetően egyetértek veled, de a létesítmények azért lettek bezárva, hogy ne terjedjen tovább a vírus a játékosok és stábtagok között. Ha a játékosok máshol mégis gyülekeznek (vagyis edzenek), akkor a veszély elhárításáért nem tettek meg mindent (15-en voltak ott). Meg is lett az eredménye, az újabb két pozitív teszt. Állítólag Vrabel is tudott róla, tehát a kör ezzel bezárult.sajnos? ne legyenek meccsek?Érdekes történés közben, hogy a Titans megszegte a múlt héten a protokollt, amit Covid esetében kellene tartani.Én azon lepődnék meg, ha nekünk is visszamenőleg megadnák a W-t. Szerintem sajnos ez nem reális, mi állunk most a fasz rossz oldalán.
Kíváncsi vagyok, milyen büntetést kapnak majd. Az mondjuk szerintem kifejezetten lehetetlen állapot lenne, hogy a Bills megkapja a W-t, mi meg játszunk velük 7. fordulóban.
Klaci79
tenorx
egyébként ha a titans bezárja az épületet és hazaküld mindenkit, de tanyahill felhívja az elkapóit, hogy gyerünk ki a rétre dobálni, akkor ott miben hibázott a franchise? fel kell tárni kik voltak ott, őket el kell tiltani és még ez a draft elvétel esetleg egy reális bünti. elég hátrány ez egy csapatnak, a titánoknak meg különösen. de látjuk a patsnél is mi volt, tulképpen felkészülés nélkül mentek neki a kc meccsnek. ez egy ilyen szezon, az fogja megnyerni, akit elkerül a covid.
gedam
Valahol a játékosokat megértem, mert a liga napokig lebegtette, hogy lehet hétfőn és kedden is meccs. Közben el akarták várni, hogy annak gyakorlatilag edzés nélkül menjenek neki. Ez szerintem nonszensz.
Nandito
Ez mindenhogy szívás úgy az NFL-nek, a labdarúgásnak vagy bármilyen sportnak...
több mint 5 éve
Alapvetően egyetértek veled, de a létesítmények azért lettek bezárva, hogy ne terjedjen tovább a vírus a játékosok és stábtagok között. Ha a játékosok máshol mégis gyülekeznek (vagyis edzenek), akkor a veszély elhárításáért nem tettek meg mindent (15-en voltak ott). Meg is lett az eredménye, az újabb két pozitív teszt. Állítólag Vrabel is tudott róla, tehát a kör ezzel bezárult.sajnos? ne legyenek meccsek?Érdekes történés közben, hogy a Titans megszegte a múlt héten a protokollt, amit Covid esetében kellene tartani.Én azon lepődnék meg, ha nekünk is visszamenőleg megadnák a W-t. Szerintem sajnos ez nem reális, mi állunk most a fasz rossz oldalán.
Klaci79
tenorx
egyébként ha a titans bezárja az épületet és hazaküld mindenkit, de tanyahill felhívja az elkapóit, hogy gyerünk ki a rétre dobálni, akkor ott miben hibázott a franchise? fel kell tárni kik voltak ott, őket el kell tiltani és még ez a draft elvétel esetleg egy reális bünti. elég hátrány ez egy csapatnak, a titánoknak meg különösen. de látjuk a patsnél is mi volt, tulképpen felkészülés nélkül mentek neki a kc meccsnek. ez egy ilyen szezon, az fogja megnyerni, akit elkerül a covid.
gedam
Valahol a játékosokat megértem, mert a liga napokig lebegtette, hogy lehet hétfőn és kedden is meccs. Közben el akarták várni, hogy annak gyakorlatilag edzés nélkül menjenek neki. Ez szerintem nonszensz.
Music City Miracle
több mint 5 éve
gedam
6 506
sajnos? ne legyenek meccsek?Érdekes történés közben, hogy a Titans megszegte a múlt héten a protokollt, amit Covid esetében kellene tartani.Én azon lepődnék meg, ha nekünk is visszamenőleg megadnák a W-t. Szerintem sajnos ez nem reális, mi állunk most a fasz rossz oldalán.
Klaci79
tenorx
több mint 5 éve
Érdekes történés közben, hogy a Titans megszegte a múlt héten a protokollt, amit Covid esetében kellene tartani.Én azon lepődnék meg, ha nekünk is visszamenőleg megadnák a W-t. Szerintem sajnos ez nem reális, mi állunk most a fasz rossz oldalán.
Klaci79
több mint 5 éve
Érdekes történés közben, hogy a Titans megszegte a múlt héten a protokollt, amit Covid esetében kellene tartani.Példás bünti elé nézünk, bármi elképzelhető.
Klaci79
profootballtalk.nbcsports.com/2020/10/07/titans-could-end-up-being-hammered-by-league/
Music City Miracle
több mint 5 éve
Érdekes történés közben, hogy a Titans megszegte a múlt héten a protokollt, amit Covid esetében kellene tartani.Kíváncsi vagyok, milyen büntetést kapnak majd. Az mondjuk szerintem kifejezetten lehetetlen állapot lenne, hogy a Bills megkapja a W-t, mi meg játszunk velük 7. fordulóban.
több mint 5 éve
Diontae Johnson kikerült az agyrázkódás protokollból és Derek Watt valamint Marcus Allen is talán bevethető lesz, utóbbi a spec teamben alkot emlékezeteset idén.
több mint 5 éve
Nem tom...sikerülhetett volna picit talán jobban is...mondjuk egy 20% 13.000 ember, de már így is sokkal jobb lesz hazait nézni.7.500 néző lehet a Philly ellen!!!!Ezek szerint jól sikerült a lobbi... 🙂
Klaci79
Reggio1914
több mint 5 éve
7.500 néző lehet a Philly ellen!!!!Ezek szerint jól sikerült a lobbi... 🙂
Klaci79
több mint 5 éve
Tudok jobbat mire?Nem csak sugallom, de teljesen határozottan állítom, hogy nem lesz a PO-ban olyan csapat, ami átlag 30 fölött kap meccsenként.Természetesen értem, és azt is értem hogy kicsi a minta. Viszont arra nem tudok véleményt alapozni, ami még nem történt meg.Pedig ugyan kerdes formajaban de 4 meccs alapjan suggaltad hogy a 30 bekapott pont miatt nem szoktak bejutni.
Ami eddig megtörtént, az 4 meccsen 126 bekapott pont. Pts/g sorrendben 3. 7. 19. és 30. offense ellen játszottak. Jelenleg erről tudok véleményt mondani. Látom hogy van benne két top10-es.
Ha lehozzák a következő 4 meccsüket teljesen más eredménnyel, akkor lehet hogy teljesen más lesz a véleményem is.
Jan
- Siman be lehet jutni tobbfelekeppen es tobb okbol, az atlag egy csaloka dolog
- Nem csak ti alltok ossze december honapra
- PO-ban barmi lehet ( ha bejutnanak )
puffogtassam meg a bolcs keleti NFL rajongo tanitasokat?
no
És igen, eddig 4 meccs alapján mondok véleményt. Mivel eddig annyi ment le. Szeretnék nagyobb mintát nézni, de nincs. 😊 Tudsz jobbat?
Jan
Jott egy allitas aminek a valoszinusege igaz, ahhoz egy meccset sem kell megnezni.
Szoval en is csak a 4 meccs alapjan allitom, mivel eddig annyi ment le: - PO csapat a Browns. , en is szeretnek nagyobb mintat, de nincs 😊 Tudnek jobbat, de ahhoz egy kicsit kalkulalni kellene a jovovel is.
több mint 5 éve
7.500 néző lehet a Philly ellen!!!!
több mint 5 éve
Nem csak sugallom, de teljesen határozottan állítom, hogy nem lesz a PO-ban olyan csapat, ami átlag 30 fölött kap meccsenként.Természetesen értem, és azt is értem hogy kicsi a minta. Viszont arra nem tudok véleményt alapozni, ami még nem történt meg.Pedig ugyan kerdes formajaban de 4 meccs alapjan suggaltad hogy a 30 bekapott pont miatt nem szoktak bejutni.
Ami eddig megtörtént, az 4 meccsen 126 bekapott pont. Pts/g sorrendben 3. 7. 19. és 30. offense ellen játszottak. Jelenleg erről tudok véleményt mondani. Látom hogy van benne két top10-es.
Ha lehozzák a következő 4 meccsüket teljesen más eredménnyel, akkor lehet hogy teljesen más lesz a véleményem is.
Jan
no
És igen, eddig 4 meccs alapján mondok véleményt. Mivel eddig annyi ment le. Szeretnék nagyobb mintát nézni, de nincs. 😊 Tudsz jobbat?
több mint 5 éve
Pedig ugyan kerdes formajaban de 4 meccs alapjan suggaltad hogy a 30 bekapott pont miatt nem szoktak bejutni.Természetesen értem, és azt is értem hogy kicsi a minta. Viszont arra nem tudok véleményt alapozni, ami még nem történt meg.De, lehet csak nem erről kezdődött a diskurzus, hanem arról, hogy több kommentben is írtad, hogy nem tartasz a brownstól mert 30 átlagolt kapott ponttal nem szoktak po-ba jutni csapatok. Csupán ezt a kijelentésed igyekeztem árnyalni, szerintem érted is, hogy miképpen 😊Nem nézem le őket, ebben a csoportban mindenki ki akarja szívni a másik vérét, függetlenül a pillanatnyi mérlegtől.Csak nem mindegy kik ellen átlagolnak annyit, pláne figyelembe véve az idei offseasont. A browns találkozott 2 top5 offensel eddig, ti eggyel se. Szóval csak arra akartam célozni, hogy korai még "lenézni" a csoport riválist...Nem lesz meglepi, mindenki tudja, hogy hol vannak a gyenge pontok a védelmünkben. Az is nyilvánvaló, hogy nem fogunk minden csapatot 60y-on tartani futásban, meg lesz olyan QB, aki szétpasszolja a sec-t. Ez mindig benne van, amikor SB-t nyertünk a brutál D-vel, abban a szezonban is volt olyan meccs, ahol 30+ pontot kaptunk. De nem mindegy, hogy ez időnként előfordul, vagy ez a normál ügymenet.Átlagban 30 fölött kapnak meccsenként. Szerinted ilyen védelmek milyen gyakran jutnak PO-ba?Mondj már az egész ligában legalább 10 épkézláb védelmet. Az egész szezon eddigi tanulsága az az, hogy az öszvér offseason miatt a D-k csak keresik magukat. Szvsz még nem lehet tudni, hogy november-decemberre kiknek fog összeállni, kiknek nem. Pláne, hogy ti játszottatok eddig 3 bottom5 csapattal, szóval nehogy meglepi legyen itt is ha szembe jön egy top offense...
Jan
peach
4 meccs még nem nagy minta, de azt fenntartom, hogy ha egy D 30 fölött átlagol, annak a csapatnak nem sok köze lesz a PO-hoz.
Jan
peach
De csak a vita kedvéért: elfogadom, hogy azért kaptak sok pontot, mert top O-k ellen játszottak. De akkor nem lehet, hogy azért írtak fel sok pontot, mert gyenge D-k ellen játszottak? 😊
Jan
peach
Jan
több mint 5 éve
Természetesen értem, és azt is értem hogy kicsi a minta. Viszont arra nem tudok véleményt alapozni, ami még nem történt meg.De, lehet csak nem erről kezdődött a diskurzus, hanem arról, hogy több kommentben is írtad, hogy nem tartasz a brownstól mert 30 átlagolt kapott ponttal nem szoktak po-ba jutni csapatok. Csupán ezt a kijelentésed igyekeztem árnyalni, szerintem érted is, hogy miképpen 😊Nem nézem le őket, ebben a csoportban mindenki ki akarja szívni a másik vérét, függetlenül a pillanatnyi mérlegtől.Csak nem mindegy kik ellen átlagolnak annyit, pláne figyelembe véve az idei offseasont. A browns találkozott 2 top5 offensel eddig, ti eggyel se. Szóval csak arra akartam célozni, hogy korai még "lenézni" a csoport riválist...Nem lesz meglepi, mindenki tudja, hogy hol vannak a gyenge pontok a védelmünkben. Az is nyilvánvaló, hogy nem fogunk minden csapatot 60y-on tartani futásban, meg lesz olyan QB, aki szétpasszolja a sec-t. Ez mindig benne van, amikor SB-t nyertünk a brutál D-vel, abban a szezonban is volt olyan meccs, ahol 30+ pontot kaptunk. De nem mindegy, hogy ez időnként előfordul, vagy ez a normál ügymenet.Átlagban 30 fölött kapnak meccsenként. Szerinted ilyen védelmek milyen gyakran jutnak PO-ba?Mondj már az egész ligában legalább 10 épkézláb védelmet. Az egész szezon eddigi tanulsága az az, hogy az öszvér offseason miatt a D-k csak keresik magukat. Szvsz még nem lehet tudni, hogy november-decemberre kiknek fog összeállni, kiknek nem. Pláne, hogy ti játszottatok eddig 3 bottom5 csapattal, szóval nehogy meglepi legyen itt is ha szembe jön egy top offense...
Jan
peach
4 meccs még nem nagy minta, de azt fenntartom, hogy ha egy D 30 fölött átlagol, annak a csapatnak nem sok köze lesz a PO-hoz.
Jan
peach
De csak a vita kedvéért: elfogadom, hogy azért kaptak sok pontot, mert top O-k ellen játszottak. De akkor nem lehet, hogy azért írtak fel sok pontot, mert gyenge D-k ellen játszottak? 😊
Jan
peach
több mint 5 éve
De, lehet csak nem erről kezdődött a diskurzus, hanem arról, hogy több kommentben is írtad, hogy nem tartasz a brownstól mert 30 átlagolt kapott ponttal nem szoktak po-ba jutni csapatok. Csupán ezt a kijelentésed igyekeztem árnyalni, szerintem érted is, hogy miképpen 😊Nem nézem le őket, ebben a csoportban mindenki ki akarja szívni a másik vérét, függetlenül a pillanatnyi mérlegtől.Csak nem mindegy kik ellen átlagolnak annyit, pláne figyelembe véve az idei offseasont. A browns találkozott 2 top5 offensel eddig, ti eggyel se. Szóval csak arra akartam célozni, hogy korai még "lenézni" a csoport riválist...Nem lesz meglepi, mindenki tudja, hogy hol vannak a gyenge pontok a védelmünkben. Az is nyilvánvaló, hogy nem fogunk minden csapatot 60y-on tartani futásban, meg lesz olyan QB, aki szétpasszolja a sec-t. Ez mindig benne van, amikor SB-t nyertünk a brutál D-vel, abban a szezonban is volt olyan meccs, ahol 30+ pontot kaptunk. De nem mindegy, hogy ez időnként előfordul, vagy ez a normál ügymenet.Átlagban 30 fölött kapnak meccsenként. Szerinted ilyen védelmek milyen gyakran jutnak PO-ba?Mondj már az egész ligában legalább 10 épkézláb védelmet. Az egész szezon eddigi tanulsága az az, hogy az öszvér offseason miatt a D-k csak keresik magukat. Szvsz még nem lehet tudni, hogy november-decemberre kiknek fog összeállni, kiknek nem. Pláne, hogy ti játszottatok eddig 3 bottom5 csapattal, szóval nehogy meglepi legyen itt is ha szembe jön egy top offense...
Jan
peach
Jan
peach
Jan
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Nem nézem le őket, ebben a csoportban mindenki ki akarja szívni a másik vérét, függetlenül a pillanatnyi mérlegtől.Csak nem mindegy kik ellen átlagolnak annyit, pláne figyelembe véve az idei offseasont. A browns találkozott 2 top5 offensel eddig, ti eggyel se. Szóval csak arra akartam célozni, hogy korai még "lenézni" a csoport riválist...Nem lesz meglepi, mindenki tudja, hogy hol vannak a gyenge pontok a védelmünkben. Az is nyilvánvaló, hogy nem fogunk minden csapatot 60y-on tartani futásban, meg lesz olyan QB, aki szétpasszolja a sec-t. Ez mindig benne van, amikor SB-t nyertünk a brutál D-vel, abban a szezonban is volt olyan meccs, ahol 30+ pontot kaptunk. De nem mindegy, hogy ez időnként előfordul, vagy ez a normál ügymenet.Átlagban 30 fölött kapnak meccsenként. Szerinted ilyen védelmek milyen gyakran jutnak PO-ba?Mondj már az egész ligában legalább 10 épkézláb védelmet. Az egész szezon eddigi tanulsága az az, hogy az öszvér offseason miatt a D-k csak keresik magukat. Szvsz még nem lehet tudni, hogy november-decemberre kiknek fog összeállni, kiknek nem. Pláne, hogy ti játszottatok eddig 3 bottom5 csapattal, szóval nehogy meglepi legyen itt is ha szembe jön egy top offense...
Jan
peach
Jan
peach
több mint 5 éve
Csak nem mindegy kik ellen átlagolnak annyit, pláne figyelembe véve az idei offseasont. A browns találkozott 2 top5 offensel eddig, ti eggyel se. Szóval csak arra akartam célozni, hogy korai még "lenézni" a csoport riválist...Nem lesz meglepi, mindenki tudja, hogy hol vannak a gyenge pontok a védelmünkben. Az is nyilvánvaló, hogy nem fogunk minden csapatot 60y-on tartani futásban, meg lesz olyan QB, aki szétpasszolja a sec-t. Ez mindig benne van, amikor SB-t nyertünk a brutál D-vel, abban a szezonban is volt olyan meccs, ahol 30+ pontot kaptunk. De nem mindegy, hogy ez időnként előfordul, vagy ez a normál ügymenet.Mondj már az egész ligában legalább 10 épkézláb védelmet. Az egész szezon eddigi tanulsága az az, hogy az öszvér offseason miatt a D-k csak keresik magukat. Szvsz még nem lehet tudni, hogy november-decemberre kiknek fog összeállni, kiknek nem. Pláne, hogy ti játszottatok eddig 3 bottom5 csapattal, szóval nehogy meglepi legyen itt is ha szembe jön egy top offense...A csoportunkban mindenki nyert ma, mi meg nem játszhattunk... PO kérdéshez azért a Brownsnak is lesz egy avagy két szava...Átlagban 30 fölött kapnak meccsenként. Szerinted ilyen védelmek milyen gyakran jutnak PO-ba?
Reggio1914
Jan
peach
Jan
több mint 5 éve
Nem lesz meglepi, mindenki tudja, hogy hol vannak a gyenge pontok a védelmünkben. Az is nyilvánvaló, hogy nem fogunk minden csapatot 60y-on tartani futásban, meg lesz olyan QB, aki szétpasszolja a sec-t. Ez mindig benne van, amikor SB-t nyertünk a brutál D-vel, abban a szezonban is volt olyan meccs, ahol 30+ pontot kaptunk. De nem mindegy, hogy ez időnként előfordul, vagy ez a normál ügymenet.Mondj már az egész ligában legalább 10 épkézláb védelmet. Az egész szezon eddigi tanulsága az az, hogy az öszvér offseason miatt a D-k csak keresik magukat. Szvsz még nem lehet tudni, hogy november-decemberre kiknek fog összeállni, kiknek nem. Pláne, hogy ti játszottatok eddig 3 bottom5 csapattal, szóval nehogy meglepi legyen itt is ha szembe jön egy top offense...A csoportunkban mindenki nyert ma, mi meg nem játszhattunk... PO kérdéshez azért a Brownsnak is lesz egy avagy két szava...Átlagban 30 fölött kapnak meccsenként. Szerinted ilyen védelmek milyen gyakran jutnak PO-ba?
Reggio1914
Jan
peach
több mint 5 éve
Reszkessetek!!! Győzelemtől ittasan és feltüzelve érkezünk nem engedjük Wentzsylvaniát. Különösen erre a Fulgham gyerekre figyeljetek. Meg Singleton is árgus szemekkel figyeli majd BB passzait, hogy levadássza. Szóval jövünk 😉 😛 😀Gratulálok, nagyon jó kis meccs volt és előzetesen nem sokat adtam volna azért, hogy ezen a mérkőzésen, amit kórházban is megrendezhettek volna, végül Ti nyertek.
dande
Még egy győzelem és megvan a csoportgyőzelem is, erre van még 12 alkalom 😊
Ne most keljen az! 😀
több mint 5 éve
Mi tettük őket bottom5 csapattá... 😀Mondj már az egész ligában legalább 10 épkézláb védelmet. Az egész szezon eddigi tanulsága az az, hogy az öszvér offseason miatt a D-k csak keresik magukat. Szvsz még nem lehet tudni, hogy november-decemberre kiknek fog összeállni, kiknek nem. Pláne, hogy ti játszottatok eddig 3 bottom5 csapattal, szóval nehogy meglepi legyen itt is ha szembe jön egy top offense...A csoportunkban mindenki nyert ma, mi meg nem játszhattunk... PO kérdéshez azért a Brownsnak is lesz egy avagy két szava...Átlagban 30 fölött kapnak meccsenként. Szerinted ilyen védelmek milyen gyakran jutnak PO-ba?
Reggio1914
Jan
peach
Viccet félretéve, ebben a szezonban minden benne van. Az is, hogy afelé tendál a csapat, amerre mi áhítanánk, meg az is, hogy lesz meglepi, ahogy te említed.
több mint 5 éve
Mondj már az egész ligában legalább 10 épkézláb védelmet. Az egész szezon eddigi tanulsága az az, hogy az öszvér offseason miatt a D-k csak keresik magukat. Szvsz még nem lehet tudni, hogy november-decemberre kiknek fog összeállni, kiknek nem. Pláne, hogy ti játszottatok eddig 3 bottom5 csapattal, szóval nehogy meglepi legyen itt is ha szembe jön egy top offense...A csoportunkban mindenki nyert ma, mi meg nem játszhattunk... PO kérdéshez azért a Brownsnak is lesz egy avagy két szava...Átlagban 30 fölött kapnak meccsenként. Szerinted ilyen védelmek milyen gyakran jutnak PO-ba?
Reggio1914
Jan
több mint 5 éve
Statisztika alapján biztos ritkán. Arra céloztam, hogy a Wild Card hely megszerzéséhez akár lehetnek ők a mérleg nyelve... Mint voltak nekünk két éve, amikor nekünk az lett volna jó, ha nyernek (talán pont a Ravens ellen). De ha nyerjük a csoportot, akkor felőlem azt csinálnak amit szeretnének 😊A csoportunkban mindenki nyert ma, mi meg nem játszhattunk... PO kérdéshez azért a Brownsnak is lesz egy avagy két szava...Átlagban 30 fölött kapnak meccsenként. Szerinted ilyen védelmek milyen gyakran jutnak PO-ba?
Reggio1914
Jan