Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Az 1. számú QB, WR, RB hiányzik, egy olyan csapatól, amelyből ugye Brown, Bell már amúgy is kiesett. Így nekünk nincs könnyű meccs, sőt bármelyik meccs lehet cefetül nehéz is. Murphy azért ott van a Cardsban és okozhat kellemetlen perceket ennek a D-nek is.Murphy?
Azzal viszont egyetértek, hogy hozni kell ezt a meccset, ha komolyan gondoljuk a PO-t és pont az a fordítás, amit a Browns ellen bemutattunk lehet jó omen erre a meccsre
Érdekes mit hoz az élet. 4 éve, amikor játszottunk, szintén a 3. számú QB-nak kellett beszállnia a meccsbe. Ben azon a meccsen nem játszott, Vick kezdett, de kiszállt és jött Landry Jones. No és nyertünk. Ugyanezt kérném.... 😊
Klemó
ő?
Murray jelenleg egy full átlagos QB, találkoztatok már lényegesen jobbakkal

több mint 6 éve
Minden évben több ilyen meccsünk van, ahol lekönyökölve megnyerjük a meccset papíron. Aztán kiküldjük a vállvédőket lélek nélkül és meggyőzően kikapunk. Ez Steelers feature egy ideje. ARI nekem sarokba szorított kutya. És ez most az ő sarkuk. Nem szoktuk megragadni, amikor a kezünkben van a sorsunk. Mindig leengedünk a pedálon állás helyett, aztán van a kivetítő bámulás meccs után. Tomlin csapatai nem a pedálon állós csapatok, mint pl. Harbough hollói, akik kivégeznek gyenge csapatokat és néha elvéreznek contenderek ellen, ha épp nem jók, mások ellen is. Nálunk az esélyesség nem működik. Mi szenvedve nyerünk, ha nyerünk.Nagyon szeretném én is, ha meglenne, főleg az utána következő meccsek fényében, (bár nem tudom mit kezdenénk egy PO ticket-el ezzel az Off-al) és mint írtam, szeretném, ha Duck West Coast menő lenne idén. De sztem egy jó sztorinál nem lennénk többek a PO-ban sem.Adott egy csapat, amely a legutóbbi öt meccsét elvesztette, a liga legpocsékabb védelme van ott. Adott egy, amely hétből hatot megnyert, és kiváló védelme van. Oké, a támadósor gyenge, de a Cardinals védelme ellen még azért bőven lehet haladni is. A fordított párharc pedig tök egyértelmű kellene, hogy legyen. Egy darab pont van, a Cardinals-futás vs a Steelers futás elleni védelme, ami egálos lehet.Hát, ha ettől a Cardinalstól kikaptok, akkor amúgy is felesleges a PO. Ezt a meccset hozni kell, aztán a Jetset is, és bízni, hogy a Bills lehasal, ami simán benne lehetÉn is így gondolom, de mostanra beparáztattak 😊
Wyatt
Ha meggondoljuk idén még nem volt ellúzerkedett meccsünk, és nem szoktunk lehozni szezont ilyen nélkül. Úgyhogy most már félek 😕
Pedig nagyon kéne...
bcsarli
Minden egyes területen jobb szerintem a helyzetetek, jobbak a falak is. Ti a playoffért küzdötök, ott már elment a szezon, ha ezen a meccsen nem nyertek, akkor nagyon, nagyon nehéz lenne a PO. Ez egy bőven nyerhető, sőt, azt mondom nyerendő mérkőzés nektek, úgyhogy hajrá, én bízom bennetek, remélem, nem cáfoltok rám^^
Wyatt
több mint 6 éve
Az 1. számú QB, WR, RB hiányzik, egy olyan csapatól, amelyből ugye Brown, Bell már amúgy is kiesett. Így nekünk nincs könnyű meccs, sőt bármelyik meccs lehet cefetül nehéz is. Murphy azért ott van a Cardsban és okozhat kellemetlen perceket ennek a D-nek is.Azzal viszont egyetértek, hogy hozni kell ezt a meccset, ha komolyan gondoljuk a PO-t és pont az a fordítás, amit a Browns ellen bemutattunk lehet jó omen erre a meccsre
Érdekes mit hoz az élet. 4 éve, amikor játszottunk, szintén a 3. számú QB-nak kellett beszállnia a meccsbe. Ben azon a meccsen nem játszott, Vick kezdett, de kiszállt és jött Landry Jones. No és nyertünk. Ugyanezt kérném.... 😊
több mint 6 éve
Adott egy csapat, amely a legutóbbi öt meccsét elvesztette, a liga legpocsékabb védelme van ott. Adott egy, amely hétből hatot megnyert, és kiváló védelme van. Oké, a támadósor gyenge, de a Cardinals védelme ellen még azért bőven lehet haladni is. A fordított párharc pedig tök egyértelmű kellene, hogy legyen. Egy darab pont van, a Cardinals-futás vs a Steelers futás elleni védelme, ami egálos lehet.Hát, ha ettől a Cardinalstól kikaptok, akkor amúgy is felesleges a PO. Ezt a meccset hozni kell, aztán a Jetset is, és bízni, hogy a Bills lehasal, ami simán benne lehetÉn is így gondolom, de mostanra beparáztattak 😊
Wyatt
Ha meggondoljuk idén még nem volt ellúzerkedett meccsünk, és nem szoktunk lehozni szezont ilyen nélkül. Úgyhogy most már félek 😕
Pedig nagyon kéne...
bcsarli
Minden egyes területen jobb szerintem a helyzetetek, jobbak a falak is. Ti a playoffért küzdötök, ott már elment a szezon, ha ezen a meccsen nem nyertek, akkor nagyon, nagyon nehéz lenne a PO. Ez egy bőven nyerhető, sőt, azt mondom nyerendő mérkőzés nektek, úgyhogy hajrá, én bízom bennetek, remélem, nem cáfoltok rám^^

több mint 6 éve
Hát, ha ettől a Cardinalstól kikaptok, akkor amúgy is felesleges a PO. Ezt a meccset hozni kell, aztán a Jetset is, és bízni, hogy a Bills lehasal, ami simán benne lehetÉn is így gondolom, de mostanra beparáztattak 😊
Wyatt
Pedig nagyon kéne...
több mint 6 éve
Hát, ha ettől a Cardinalstól kikaptok, akkor amúgy is felesleges a PO. Ezt a meccset hozni kell, aztán a Jetset is, és bízni, hogy a Bills lehasal, ami simán benne lehet

több mint 6 éve
Iden super bowlt nyerünk azt jövőre meglesz neki 😉
több mint 6 éve
Szerencsére nincs sok sérültünk, "csak" Juju és Conner.Szerintem ez őt egyáltalán nem zavarja, csak minket eltérő mértékben. 😊
Más: Pola nem került be az NFL top 100 listájába, Ed Reed igen. Ő dolguk..
Szokol
több mint 6 éve
Rod Woodson nekem nagyon meglepő. I mean jó volt, de soha nem gondoltam rá ilyen korszakos zseniként.Pola kihagyása hihetetlen..
több mint 6 éve
Túl szűk a keret vannak még hiányzók Atwater, Dawkins, stb. Blount és Rod Woodson viszont bekerültek a CB listába.
több mint 6 éve
AS es Pola a ket kedvencem, de az a D egy korszakos D aminek megvan a maga neveben sokkal nagyobb elismerese: STEEL CURTAIN
több mint 6 éve
Nem helyette, hanem mellette kéne lennie.Szerencsére nincs sok sérültünk, "csak" Juju és Conner.mert ed reednek nincs ott a helye polamalunak meg igen?
Szokol
gedam
több mint 6 éve
Pola megmondta h csapatjáték, ezért gondolták enyénileg be se kerül! 😣
több mint 6 éve
Pola nem került bele? Hogy a francba? Szánalmas......
több mint 6 éve
Én ezt nem tudom eldönteni. De ha Lewis és Reed ott van, akkor a Lebau-féle védelemböl is talán-talán befért volna valaki.Szerencsére nincs sok sérültünk, "csak" Juju és Conner.mert ed reednek nincs ott a helye polamalunak meg igen?
Szokol
gedam
több mint 6 éve
Hogyne volna. Kb. a korszakuk két legjobb safetyje, szerintem ez nem kérdés, hogy ha az egyik, akkor a másik is.Szerencsére nincs sok sérültünk, "csak" Juju és Conner.mert ed reednek nincs ott a helye polamalunak meg igen?
Szokol
gedam
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Ed Reed bácsinak és Pola bácsinak is ott a helye szerintem. De mi csak fotelfanok vagyunk...Szerencsére nincs sok sérültünk, "csak" Juju és Conner.mert ed reednek nincs ott a helye polamalunak meg igen?
Szokol
gedam
több mint 6 éve
gedam
6 506
Szerencsére nincs sok sérültünk, "csak" Juju és Conner.mert ed reednek nincs ott a helye polamalunak meg igen?
Szokol
több mint 6 éve
ez minden masnal gazabb
Szokol
több mint 6 éve
Szerencsére nincs sok sérültünk, "csak" Juju és Conner. Más: Pola nem került be az NFL top 100 listájába, Ed Reed igen. Ő dolguk..
több mint 6 éve
Ha nincs lukuk, vágunk rajtuk!Mennyire utálom az ilyen tippjátékokat!Mintha csak Soldit hallanám. 😀
Én most csak és kizárólag a Cards-al tudok foglalkozni. Tetszik vagy sem, meg kell őket verni valahogy. A leggyengébb passzvédekezésük van, ami jó lesz nekünk, mert a futás sokkal kevésbé működik néha, de azért azt a 80-100 yardot a földön hozzá kell tenni. Az O-nak szerintem jó matchup a Cards. Nagyon gyenge a fal széle, ami nekünk nagyon fekszik, mivel passrushban vagyunk eddig viszonylag stabilan a legjobbak között.
Klaci79
Én tippem 4:0 , megb... mindenkit.
kittli

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Mennyire utálom az ilyen tippjátékokat!Mintha csak Soldit hallanám. 😀
Én most csak és kizárólag a Cards-al tudok foglalkozni. Tetszik vagy sem, meg kell őket verni valahogy. A leggyengébb passzvédekezésük van, ami jó lesz nekünk, mert a futás sokkal kevésbé működik néha, de azért azt a 80-100 yardot a földön hozzá kell tenni. Az O-nak szerintem jó matchup a Cards. Nagyon gyenge a fal széle, ami nekünk nagyon fekszik, mivel passrushban vagyunk eddig viszonylag stabilan a legjobbak között.
Klaci79
Én tippem 4:0 , megb... mindenkit.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
Mennyire utálom az ilyen tippjátékokat!Ezt a csatat meg kell nyerni, a Cards epuloben es megtalaltak a QB-kat, de ennyi. Nem szol mellettuk semmi, meg a "hazai palya" sem.
Klaci79
több mint 6 éve
Mennyire utálom az ilyen tippjátékokat!Én most csak és kizárólag a Cards-al tudok foglalkozni. Tetszik vagy sem, meg kell őket verni valahogy. A leggyengébb passzvédekezésük van, ami jó lesz nekünk, mert a futás sokkal kevésbé működik néha, de azért azt a 80-100 yardot a földön hozzá kell tenni. Az O-nak szerintem jó matchup a Cards. Nagyon gyenge a fal széle, ami nekünk nagyon fekszik, mivel passrushban vagyunk eddig viszonylag stabilan a legjobbak között.
több mint 6 éve
Az utolso heten a Ravens mar nem szeretne jatszani senkivel, de otthon ellenetek ha nem szamit is lesz 2 negyed a kezdoknek. Amugy a csoportmeccsek a legnehezebbek, raadasul a F7 miatt LJ izzadhatna is, de ez csapatjatek.Azert en inkabb a Jets-Arizona parosra koncentralnek azzal meglesz a PO, mentsvarnak a Ravens meccs jo lesz.