Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 2 éve
Látva RW denveri teljesítményét, most akkor mi a helyzet?-mégis csak PC volt okos, hogy elengedte
-RW jobb ennél, csak Hackett megint nem az az edző aki tudná használni?
Vagy akkor mi?
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 2 éve
Az felerne egy arconcsapassal!Geno legyen idén MVP, aztán szezon végén vegye át Carrolltól a HC posztot. Mindenki nyer.Enemkpali meg legyen a DC
Sebii
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Geno legyen idén MVP, aztán szezon végén vegye át Carrolltól a HC posztot. Mindenki nyer.Enemkpali meg legyen a DC
Sebii
több mint 2 éve
Sebii
3 535
Geno legyen idén MVP, aztán szezon végén vegye át Carrolltól a HC posztot. Mindenki nyer.
több mint 2 éve
Ezzel én is, és gyanítom, hogy az egész topic. Csak az eredeti poszt sem erről szólt.Hanni nem is ezt mondta, pusztan azt irta le,, szarkasztiksuan,h ogy nem szeretne, ha a liga bottom f@s csapatok elleni sikerek miatt barminemu pozitiv megerositest kapna a tulaj felol a stab es emiatt tovabb maradnanak a nyakunkon, mint kell. Ezzel egyet tudok erteni.Pont az a lényeg, hogy az eredeti poszt nem is a helyzetünkre reflektál, hanem egy nonsense-re alapuló vicces gondolatkísérlet volt. Mindegy.Teljesne mindegy mit hogyan ertett, a velemenye onmagaban is teljes egesz ami a jelenlegi helyzetunk reflektal, es tortenetesen megegyezik a velemennyemmel, igy orulok, hogy nem kellett nekem beirnom.Így szólt a mondat: "Jó lenne ha még 10-12 meccsen ilyen formában lenne . Meg még 3-4 évig ..." Ez fejben sex😊Az a jo a topikunkban, hogy van annyira diverz velemenyek es ertekeles teren, az embernek be se kell irnia, valaki ugyis hasonlo allasponton lesz es megteszi elotte 😊Annyira jó lenne ha a nyárcsináló egy fecske megint évekre legitimálná ezt a hígfost amiben derékig pancsolunk. De felőlem csinálhatunk egy olylan ligát, ahol csak a bottom 3 def ellen játszunk és a playoffban is csak a tőlünk mégrosszab csapatok jöhetnek szembe. CSEMPIÖNSIP!!!Szóval nem lenne jo ha kedvenc csapatod QBja 'hét támadója' formában játszana még a fent említett időszakbanJó lenne ha még 10-12 meccsen ilyen formában lenne . Meg még 3-4 évig ...Nem lenne jó.
Zman77
Hanni
Oké
braxa88
Hanni
undisputedly
Ennek nem értése nem diverz vélemény, hanem félreértés, ami Hannira amúgy nem jellemző, szóval simán érthető, amit ír.
Zman leegyszerűsítette a végtelen egyik adaptációját.:
"A tündér mítikus erővel ruházta fal a falu 1. szintű harcosát, aki mindig 20-at fog dobni a 20 oldalú kockával ( matematikailag 20 oldalú test, nem kocka), tehát mindig megnyeri a kezedeményt, mindig talál, és mindig hárít. Az ellenfele egy 20. szintű legendás barbár, aki csak akkor nyeri meg a kezdeményt, akkor talál, akkor hárít, ha eggyel több alkalommal dob 20-at, mint a mítikus erejű harcos, aki viszont míindig 20-at dob.
Melyiküket választod?! 😊"
Ugyanezt tudom a jön a páros Astral dragon 1 HP-n című példázattal is, sajnos korunk legtöbb nagy matematikusa D&D-zett 😊
ZMan nem azt írta, hogy így lesz, hanem hogy jó lenne.
Nem is értem, szép nagy légvárat meg platformokat sikerült építeni a semmiből. Mindeközben ligautolsó a védelmünk.
Helmut _Professional drinker
undisputedly
Senki nem mondta, hogy hű de nagyon jó, akkor minden pipa 5-ös, QB kérdés megoldva.
Néha jól esik a "fos" közepén röhögni, meg örülni a kicsi jónak.
undisputedly
több mint 2 éve
Hanni nem is ezt mondta, pusztan azt irta le,, szarkasztiksuan,h ogy nem szeretne, ha a liga bottom f@s csapatok elleni sikerek miatt barminemu pozitiv megerositest kapna a tulaj felol a stab es emiatt tovabb maradnanak a nyakunkon, mint kell. Ezzel egyet tudok erteni.Pont az a lényeg, hogy az eredeti poszt nem is a helyzetünkre reflektál, hanem egy nonsense-re alapuló vicces gondolatkísérlet volt. Mindegy.Teljesne mindegy mit hogyan ertett, a velemenye onmagaban is teljes egesz ami a jelenlegi helyzetunk reflektal, es tortenetesen megegyezik a velemennyemmel, igy orulok, hogy nem kellett nekem beirnom.Így szólt a mondat: "Jó lenne ha még 10-12 meccsen ilyen formában lenne . Meg még 3-4 évig ..." Ez fejben sex😊Az a jo a topikunkban, hogy van annyira diverz velemenyek es ertekeles teren, az embernek be se kell irnia, valaki ugyis hasonlo allasponton lesz es megteszi elotte 😊Annyira jó lenne ha a nyárcsináló egy fecske megint évekre legitimálná ezt a hígfost amiben derékig pancsolunk. De felőlem csinálhatunk egy olylan ligát, ahol csak a bottom 3 def ellen játszunk és a playoffban is csak a tőlünk mégrosszab csapatok jöhetnek szembe. CSEMPIÖNSIP!!!Szóval nem lenne jo ha kedvenc csapatod QBja 'hét támadója' formában játszana még a fent említett időszakbanJó lenne ha még 10-12 meccsen ilyen formában lenne . Meg még 3-4 évig ...Nem lenne jó.
Zman77
Hanni
Oké
braxa88
Hanni
undisputedly
Ennek nem értése nem diverz vélemény, hanem félreértés, ami Hannira amúgy nem jellemző, szóval simán érthető, amit ír.
"A tündér mítikus erővel ruházta fal a falu 1. szintű harcosát, aki mindig 20-at fog dobni a 20 oldalú kockával ( matematikailag 20 oldalú test, nem kocka), tehát mindig megnyeri a kezedeményt, mindig talál, és mindig hárít. Az ellenfele egy 20. szintű legendás barbár, aki csak akkor nyeri meg a kezdeményt, akkor talál, akkor hárít, ha eggyel több alkalommal dob 20-at, mint a mítikus erejű harcos, aki viszont míindig 20-at dob.
Ugyanezt tudom a jön a páros Astral dragon 1 HP-n című példázattal is, sajnos korunk legtöbb nagy matematikusa D&D-zett 😊
Nem is értem, szép nagy légvárat meg platformokat sikerült építeni a semmiből. Mindeközben ligautolsó a védelmünk.
undisputedly
Senki nem mondta, hogy hű de nagyon jó, akkor minden pipa 5-ös, QB kérdés megoldva.
több mint 2 éve
Pont az a lényeg, hogy az eredeti poszt nem is a helyzetünkre reflektál, hanem egy nonsense-re alapuló vicces gondolatkísérlet volt. Mindegy.Teljesne mindegy mit hogyan ertett, a velemenye onmagaban is teljes egesz ami a jelenlegi helyzetunk reflektal, es tortenetesen megegyezik a velemennyemmel, igy orulok, hogy nem kellett nekem beirnom.Így szólt a mondat: "Jó lenne ha még 10-12 meccsen ilyen formában lenne . Meg még 3-4 évig ..." Ez fejben sex😊Az a jo a topikunkban, hogy van annyira diverz velemenyek es ertekeles teren, az embernek be se kell irnia, valaki ugyis hasonlo allasponton lesz es megteszi elotte 😊Annyira jó lenne ha a nyárcsináló egy fecske megint évekre legitimálná ezt a hígfost amiben derékig pancsolunk. De felőlem csinálhatunk egy olylan ligát, ahol csak a bottom 3 def ellen játszunk és a playoffban is csak a tőlünk mégrosszab csapatok jöhetnek szembe. CSEMPIÖNSIP!!!Szóval nem lenne jo ha kedvenc csapatod QBja 'hét támadója' formában játszana még a fent említett időszakbanJó lenne ha még 10-12 meccsen ilyen formában lenne . Meg még 3-4 évig ...Nem lenne jó.
Zman77
Hanni
Oké
braxa88
Hanni
undisputedly
undisputedly
több mint 2 éve
Teljesne mindegy mit hogyan ertett, a velemenye onmagaban is teljes egesz ami a jelenlegi helyzetunk reflektal, es tortenetesen megegyezik a velemennyemmel, igy orulok, hogy nem kellett nekem beirnom.Így szólt a mondat: "Jó lenne ha még 10-12 meccsen ilyen formában lenne . Meg még 3-4 évig ..." Ez fejben sex😊Az a jo a topikunkban, hogy van annyira diverz velemenyek es ertekeles teren, az embernek be se kell irnia, valaki ugyis hasonlo allasponton lesz es megteszi elotte 😊Annyira jó lenne ha a nyárcsináló egy fecske megint évekre legitimálná ezt a hígfost amiben derékig pancsolunk. De felőlem csinálhatunk egy olylan ligát, ahol csak a bottom 3 def ellen játszunk és a playoffban is csak a tőlünk mégrosszab csapatok jöhetnek szembe. CSEMPIÖNSIP!!!Szóval nem lenne jo ha kedvenc csapatod QBja 'hét támadója' formában játszana még a fent említett időszakbanJó lenne ha még 10-12 meccsen ilyen formában lenne . Meg még 3-4 évig ...Nem lenne jó.
Zman77
Hanni
Oké
braxa88
Hanni
undisputedly
Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
Így szólt a mondat: "Jó lenne ha még 10-12 meccsen ilyen formában lenne . Meg még 3-4 évig ..." Ez fejben sex😊Az a jo a topikunkban, hogy van annyira diverz velemenyek es ertekeles teren, az embernek be se kell irnia, valaki ugyis hasonlo allasponton lesz es megteszi elotte 😊Annyira jó lenne ha a nyárcsináló egy fecske megint évekre legitimálná ezt a hígfost amiben derékig pancsolunk. De felőlem csinálhatunk egy olylan ligát, ahol csak a bottom 3 def ellen játszunk és a playoffban is csak a tőlünk mégrosszab csapatok jöhetnek szembe. CSEMPIÖNSIP!!!Szóval nem lenne jo ha kedvenc csapatod QBja 'hét támadója' formában játszana még a fent említett időszakbanJó lenne ha még 10-12 meccsen ilyen formában lenne . Meg még 3-4 évig ...Nem lenne jó.
Zman77
Hanni
Oké
braxa88
Hanni
undisputedly
Szemléltetném:
www.youtube.com/watch?v=3ntGXAvIFJg
több mint 2 éve
Az a jo a topikunkban, hogy van annyira diverz velemenyek es ertekeles teren, az embernek be se kell irnia, valaki ugyis hasonlo allasponton lesz es megteszi elotte 😊Annyira jó lenne ha a nyárcsináló egy fecske megint évekre legitimálná ezt a hígfost amiben derékig pancsolunk. De felőlem csinálhatunk egy olylan ligát, ahol csak a bottom 3 def ellen játszunk és a playoffban is csak a tőlünk mégrosszab csapatok jöhetnek szembe. CSEMPIÖNSIP!!!Szóval nem lenne jo ha kedvenc csapatod QBja 'hét támadója' formában játszana még a fent említett időszakbanJó lenne ha még 10-12 meccsen ilyen formában lenne . Meg még 3-4 évig ...Nem lenne jó.
Zman77
Hanni
Oké
braxa88
Hanni
több mint 2 éve
braxa88
12 534
de nem tök mindegy ki játszik 'hét támadója' formában 3-4 évig?Annyira jó lenne ha a nyárcsináló egy fecske megint évekre legitimálná ezt a hígfost amiben derékig pancsolunk. De felőlem csinálhatunk egy olylan ligát, ahol csak a bottom 3 def ellen játszunk és a playoffban is csak a tőlünk mégrosszab csapatok jöhetnek szembe. CSEMPIÖNSIP!!!Szóval nem lenne jo ha kedvenc csapatod QBja 'hét támadója' formában játszana még a fent említett időszakbanJó lenne ha még 10-12 meccsen ilyen formában lenne . Meg még 3-4 évig ...Nem lenne jó.
Zman77
Hanni
Oké
braxa88
Hanni
nyílván én se örülnék ha Geno hosszútávon csak maximum közepes lesz, mint az első 3 meccsen összességében. Akkor nyílván kell más, de ha úgy játszik mint vasárnap legyen bárki az ellenfél (most ugye ezt mondtuk, hogy hét támadója volt, jó lenne ha mindig így tolná) akkor maradhat és defenset kell felépíteni.
(de az is tök nyílvánvaló, hogy nem fog ő elit szinten teljesíteni, még a Tannehill féle feltámadás is távoli. jelenleg egy közepes kezdő QB. ami ugye kevés SB-hoz, szóval igen, kell új első körös rookie jövőre. De nem a Corrall, Howell, Ridder kaszt)
Szerkesztette: braxa88
több mint 2 éve
Annyira jó lenne ha a nyárcsináló egy fecske megint évekre legitimálná ezt a hígfost amiben derékig pancsolunk. De felőlem csinálhatunk egy olylan ligát, ahol csak a bottom 3 def ellen játszunk és a playoffban is csak a tőlünk mégrosszab csapatok jöhetnek szembe. CSEMPIÖNSIP!!!Szóval nem lenne jo ha kedvenc csapatod QBja 'hét támadója' formában játszana még a fent említett időszakbanJó lenne ha még 10-12 meccsen ilyen formában lenne . Meg még 3-4 évig ...Nem lenne jó.
Zman77
Hanni
Oké
braxa88
több mint 2 éve
Én kiegyeznék vele, ha minden meccsen csinál 3 TD-t. Akár futva, akár dobva.Jó lenne ha még 10-12 meccsen ilyen formában lenne . Meg még 3-4 évig ...Nem lenne jó.
Zman77
Hanni
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Szóval nem lenne jo ha kedvenc csapatod QBja 'hét támadója' formában játszana még a fent említett időszakbanJó lenne ha még 10-12 meccsen ilyen formában lenne . Meg még 3-4 évig ...Nem lenne jó.
Zman77
Hanni
Oké
több mint 2 éve
Jó lenne ha még 10-12 meccsen ilyen formában lenne . Meg még 3-4 évig ...Nem lenne jó.
Zman77
több mint 2 éve
Zman77
531
Jó lenne ha még 10-12 meccsen ilyen formában lenne . Meg még 3-4 évig ...
több mint 2 éve
braxa88
12 534
lehet amúgy Penny kapta volna ha egy hosszú TD helyett nem vágódik el a lábában 😀
több mint 2 éve
Jaja közben meg Okwuegbunam meg Saubert karrierévet futnak., ami Saubert esetében nem nehéz, mert asszem eddig 50 yard volt a max, ehhez még kell 1 yard...., lehet meglesz 😀Mindezt RW nelkul! Veletlen lenne?! Kotve hiszem! Szerintem egyertelmu ki volt a hibas, meg a Dissly felek es feltamadnak hamvaikbol Russ nelkul.Közben azért Will Dissly is összeszergoskodott 3 TD-t meg vagy 120 yardot. Az sem olyan nagyon rossz idén.Azt mondod 4 meccs alatt megduplázta az elmúlt 2 év termését? 😀
akdestroyer
undisputedly
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Labdával mindenki tudja, anélkül a nagy kunszt.Közben azért Will Dissly is összeszergoskodott 3 TD-t meg vagy 120 yardot. Az sem olyan nagyon rossz idén.Azt mondod 4 meccs alatt megduplázta az elmúlt 2 év termését? 😀
akdestroyer
több mint 2 éve
Mindezt RW nelkul! Veletlen lenne?! Kotve hiszem! Szerintem egyertelmu ki volt a hibas, meg a Dissly felek es feltamadnak hamvaikbol Russ nelkul.Közben azért Will Dissly is összeszergoskodott 3 TD-t meg vagy 120 yardot. Az sem olyan nagyon rossz idén.Azt mondod 4 meccs alatt megduplázta az elmúlt 2 év termését? 😀
akdestroyer
több mint 2 éve
Tudod TE.Közben azért Will Dissly is összeszergoskodott 3 TD-t meg vagy 120 yardot. Az sem olyan nagyon rossz idén.Azt mondod 4 meccs alatt megduplázta az elmúlt 2 év termését? 😀
akdestroyer
A közelmúltban nem volt könnyű az életük Seattleben.
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Közben azért Will Dissly is összeszergoskodott 3 TD-t meg vagy 120 yardot. Az sem olyan nagyon rossz idén.Azt mondod 4 meccs alatt megduplázta az elmúlt 2 év termését? 😀
több mint 2 éve
Közben azért Will Dissly is összeszergoskodott 3 TD-t meg vagy 120 yardot. Az sem olyan nagyon rossz idén.Nekem sincs vele bajom,pedig Lock fan vagyok .lehet vele vicceskedni de jól játszik, volt gyengébb meccse a frisco ellen (talán legjobb defense, vigyék már el Ryant onnan vhova HCnak) de amúgy meg a nyílvánvaló korlátati mellett sokkal többet kapunk tőle mint várta volna bárki, amit Waldron kér azt megoldja.
Nem szeretnék sok mindent hozzáfűzni.
Végre megvan a fr.QB!
PO time baby!
akdestroyer
braxa88
Zman77
több mint 2 éve
braxa88
12 534
állatólag Collier visszatérhet vasárnap-Darrell Taylor szerintem visszasilányul 3.down rusherré, Mafe és Darryl Johnson is korai downokon sokat volt fenn, Johnson aztán megsérült. Mafe sztem lenyomja hamar. Snapszámokra kiváncsi vagyok.na
braxa88
Taylor 34, Mafe 32 db snap
hát igen.
a tendencia %-ban:
w1-4: Taylor: 82, 70, 67, 46%; Mafe: 29, 30, 33, 43%
Mafe lassan, de többet játszik, Taylor viszont brutál hogy mennyivel kevesebbet.
Mondjuk ha Darryl Johnson sérülése komolyabb akkor az is belefog ebbe szólni.
braxa88
hú 😀
több mint 2 éve
Zman77
531
Nekem sincs vele bajom,pedig Lock fan vagyok .lehet vele vicceskedni de jól játszik, volt gyengébb meccse a frisco ellen (talán legjobb defense, vigyék már el Ryant onnan vhova HCnak) de amúgy meg a nyílvánvaló korlátati mellett sokkal többet kapunk tőle mint várta volna bárki, amit Waldron kér azt megoldja.
Nem szeretnék sok mindent hozzáfűzni.
Végre megvan a fr.QB!
PO time baby!
akdestroyer
braxa88