Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 965 — we almost always almost win
Ez volt azon 5 meccs egyike amit a szezon előtt W-re raktam. Kurva nehéz lesz innen, főleg hogy csoporton belül kb 1-5 leszünk. Vagy mi a terv, megcsapjuk oda-vissza a Ramst?

1.félidő: 20 pont
2.félidő: 3 pont

Csak a szokásos. Pár scriptelt drive-al sikerülget haladni, hogy aztán a halftime adjustment után felmossák velünk a pályát.
Pedig Genoban lenne potenciál, dehát coachingban pont olyan kurvagyengék vagyunk mint az elmúlt 5 évben bármikor.

Van egy félcsapatnyi kezdő szintű játékosunk, és ők hiába fiatalak, és tehetségesek, ez kevés mint medvesajtban a brummogás.

Idén minden W ajándék, mert lehet lesz belőle összvissz 3.

Masszív 1/1 contenderek vagyunk, mert a Texansban/Jagsban/Lionsban van fény az alagút végén.
akdestroyer
Jax és Lions POba jut.
Nagyon remélem nem balfaszkodjuk el és sikerül fasza QBt vinni első körben.
Bár ezt a világtalálan Dt nem segíti. Jóféle 33-37es meccseket néznénk jövőre
braxa88
Felnevettem.
Vagy idén lesz olyan PO hely amit kisorsolnak csak úgy?
Bazzani
A 7. PO hely azé, akinek a legtöbb morális győzelme / szimpatikus veresége van

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
A front7 a PPF szerint:

ILB:
Jordyn Brooks 53,2
Cody Barton 42,3

EDGE:
Darrell Taylor 32,8
Uchenna Nwosu 81,2. kilóg csöppet
Boye Mafe 64,6
Darryl Johnson 57,2

DI:

Poona Ford 45,2
Al Woods 57,6
Bryan Mone 54,3
Quinton Jefferson 43,5
Shelby Harris 55,7
Myles Adams 38,0

Nyáron többször írtam, hogy a DL jó lesz, nem aggódok, és emiatt a defense is meglesz egy normális szinten. Hát ótvarszar. Legnagyobb csalódás.
Oké kell idő az új séma miatt, de azért ez gáz.
Igazából Nwosu jó, Mafe átlagos, többiek meg gyengék, vagy nagyooon gyengék.

(secondary már csak a humor miatt: Jackson 56,4; Woolen 54,7; Coleman 57,2; Bryant 33,1; Diggs 65,3; Jones 44,8)

Szerkesztette: braxa88
több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Ez volt azon 5 meccs egyike amit a szezon előtt W-re raktam. Kurva nehéz lesz innen, főleg hogy csoporton belül kb 1-5 leszünk. Vagy mi a terv, megcsapjuk oda-vissza a Ramst?

Csak a szokásos. Pár scriptelt drive-al sikerülget haladni, hogy aztán a halftime adjustment után felmossák velünk a pályát.
Pedig Genoban lenne potenciál, dehát coachingban pont olyan kurvagyengék vagyunk mint az elmúlt 5 évben bármikor.

Van egy félcsapatnyi kezdő szintű játékosunk, és ők hiába fiatalak, és tehetségesek, ez kevés mint medvesajtban a brummogás.

Masszív 1/1 contenderek vagyunk, mert a Texansban/Jagsban/Lionsban van fény az alagút végén.
akdestroyer
Jax és Lions POba jut.
braxa88
Felnevettem.
Vagy idén lesz olyan PO hely amit kisorsolnak csak úgy?

több mint 2 éve
Zman77 Seattle Seahawks 531
...és oké,oké ,hogy a Falcons nem elit,de a Rams,és New Orleans ellen is felraktak 27,és 26 pontot.Pont mint nekünk. Jön a "ha",de nekünk is visszafújtak (jogosan) játékokat,amiből lehettek volna pontok. Akár 30-27 -is lehetett volna a mi javunkra.Attól még nem szüntek volna meg a hibák,de szerencse is kell a W-hez. Drew Lockot tessék berakni Petibá !!! 😀
több mint 2 éve
Meg még ott a félidei elemzés. Ez is nagyon régen eltűnt.Emlékszem,hogy amikor (talán 2012-2015-ig ) az első félidőben kb. Wilson sem tudott semmit kitalálni,utána a másodikban mint a tank mentünk előre. Nem tudom szakmailag ,hogy működik ez,ki volt akkor aki ezért felelt,ha egy ember a felelős ezért egyáltalán. Szóval, ez sokszor hozott nekünk győzelmeket. Persze akkor a védelem nem engedte ellépni a másik csapatot annyira,és behozható volt a hátrány ...
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 107 — SuperBowl Champions 2013/2014
Meg amúgy Blythe...
Hozunk egy olyan centert aki nem kellett tavaly senkinek. de majd ő megoldja a fal közepét, hiszen mást nem hoztunk centernek. Így egy olyan embert akarunk sima kezdőnek aki cserének se nagyon kellett máshol...
csak a csapat történetének legrosszabb falembere Kyle Fuller votl még center posztra.
Aztán csodálkozunk hogy nulla futásblokk van belül, meg hogy az utolsó driveban mikor megyünk a W-ért, Jerrett megeszi és Genot sackelik miatta.

ez is milyen csapatmanagelés?
braxa88
Ez amiről írsz, nem idén kezdődött.

Tessék elolvasni a 2020-as Rams elleni PO buktáról szóló elemzésemet, már akkor ugyanezekről a dolgokról beszéltem.
Csak akkor még valaki más volt mindenért a hibás.

Örülök hogy nem lehet tovább kenegetni a szart, idén végre szembe kell nézni a démonokkal.
akdestroyer
Nyilván nem idén. De akkor még a keret is sokkal jobb volt. Majd folyamat egyre gyengébb roster. Azzal h Darrell Taylor is hótgyenge kb alig van jó draftpick az elmúlt jópár évben.
Most csak a passprotection jobb mint anno, minden más sokkal gyengébb

De amúgy Wilson látjuk h nem csak itt szürkült el, hanem teljes mértékben elszaródott.
Örülök hogy sok picket ki tudtunk hozni belőle, és a szerződése se itt eszi 49 milliót.
Jó volt neki a frisco ellen még egyszer utoljára szurkolni, de mostmár hozhatja a korai draftpicket.
braxa88
Ez mondjuk igy nem igaz.

Egyreszt, a korabbi evekben kb. 2 LB poszton voltunk jobbak meg talan Edge-ben (cserebe a 2 T volt kritikan aluli a mostanihoz kepest) masreszt most azert ilyen szembetuno a sz@rcunami, mert nincs Russ, hogy megcsinalja a playeket. Az elozo par evben pedig az alapszakaszban o volt a kulonbseg a 4-12 meg a 10-6 kozott. Semmi nem valtozott, Pc filizofiaja mindig ez volt.

Amit ki kellene emelni, az az Adams trade volt. A modern foci leggyalazatosabb csereje volt annyit adni egy blitzelo Lb-ert aki tobb kart csinalt, mint hasznot.

Amugy meg Russ az elso ket fordulo utan a dropokkal es egyebekkel sulyozott QB mutatoban a 3. legjobb volt, szoval az RW-s resszel is kehetne vitatkozni.

Btw, amellett, hogy PC egy sz@r es a foldbe vezette a frencsazt, joggal varhatjuk, hogy a szezon masodik felere jobb lesz a vedelem, mint ahogyan az elmult 6-7 evben mindig. Persze az se lesz feltetlenul szep, de van egy olyan erzesem, hogy nem 2 db W-vel fejezzuk be a szezont.
több mint 2 éve
Meg amúgy Blythe...
Hozunk egy olyan centert aki nem kellett tavaly senkinek. de majd ő megoldja a fal közepét, hiszen mást nem hoztunk centernek. Így egy olyan embert akarunk sima kezdőnek aki cserének se nagyon kellett máshol...
csak a csapat történetének legrosszabb falembere Kyle Fuller votl még center posztra.
Aztán csodálkozunk hogy nulla futásblokk van belül, meg hogy az utolsó driveban mikor megyünk a W-ért, Jerrett megeszi és Genot sackelik miatta.

braxa88

Tessék elolvasni a 2020-as Rams elleni PO buktáról szóló elemzésemet, már akkor ugyanezekről a dolgokról beszéltem.

Örülök hogy nem lehet tovább kenegetni a szart, idén végre szembe kell nézni a démonokkal.
akdestroyer
Nyilván nem idén. De akkor még a keret is sokkal jobb volt. Majd folyamat egyre gyengébb roster. Azzal h Darrell Taylor is hótgyenge kb alig van jó draftpick az elmúlt jópár évben.
Most csak a passprotection jobb mint anno, minden más sokkal gyengébb

De amúgy Wilson látjuk h nem csak itt szürkült el, hanem teljes mértékben elszaródott.
Örülök hogy sok picket ki tudtunk hozni belőle, és a szerződése se itt eszi 49 milliót.
Jó volt neki a frisco ellen még egyszer utoljára szurkolni, de mostmár hozhatja a korai draftpicket.
több mint 2 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Meg amúgy Blythe...

braxa88

több mint 2 éve
Meg amúgy Blythe...

több mint 2 éve
...
A nagyobb problemak a vedelemmel vannak a DB garda kritikan aluli barmikyen jatekot megesznek, tisztes tavolsagbol figyelik az elkapokat
...
12th member
Sidney Jones és Artie Burns, minden jel azt mutatta hogy ők lesznek a kezdők, még a preseason után is. Erre egészségesek és inaktívak. mit tehettek vajon? 😀 egyikse edzett sokat de akkor is.
Erre Jackson, Woolen és Bryant balfaszkodását látjuk.

A másik (amit írtam ererdménykövetőbe is) Josh Jones. Ez a csávó mindenhonnan kibukott. De nekünk Adams sérülésével kezdetni kell. Tökömért nem hozunk egy random UDFA S-t az SEC-ből, hátha jó lesz. Jonesról tudjuk hogy szar, mindenki tudja. most is bűnszar. Az udfa rosszabb nem lehet Jonesnál, ha meg igen na bumm. (Ja de Nealt kiszortotta. grat edzői stáb erre is)
Mondjuk CB poszton kb ezt csináljuk a Jackson, Woolen és Bryant trióval. Kár hogy a DPI kívűl a CBeskedés nem megy.

Már a Wilson tradekor is azt mondtam h nem bevenni a tradebe Surtaint nagy bénaság volt. Most pláne. De Fant (atyaég mekkora nulla, Parkinson kiszorítja még pár meccsen belül fullra), Shelby Harris aki 30+, és Lock ( 😀 ) az kellett...
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
A 14. heti meccset karikazzatok be, az vmi vallatos lesz, sztem a felvetelet viszik majd Guantanamora...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 5 955
17-17-nél muszáj volt elmennem aludni, de mint utólag kiderült ez volt a jó megoldás. Most nagyon nehéz nézni ezt a csapatot. Nem hogy fény nincs az alagút végén, lassan alagút sincs, hogy legalább az irányt látná az ember. Eddig se vártam túl sokat, de most még ezt is felül kell vizsgálnom. Sajnos idén csak tévedésből lehet W bárki ellen. Marad a bizakodás a jövőben.
garrett27
én így állok hozzá:
igen szar, nagyon szar a csapat.
de 23as drafton lesz két 1.körös pickünk, és ha jó QBt viszünk akkor ott az alagút vége. akkor leszünk szar helyzetben ha vagy nem tudunk vagy nem akarunk QBt vinni, vagy vmi Justin Fieldset sikerül találni.

De az biztos hogy Carroll, és főleg Schneidert ki kell baszni január elején legkésőbb
braxa88
na na Fields 1/11 volt. Akkor már inkább Goff a jobb példa ö 1/1-es volt, vagy Darnold 1/3. Ti most Top 5-ös pick várományosok vagytok.

Egyébként Fields-el lehet várni kell jövöre. Nézd meg Tua-t, ö is 3. szezonjára lett normálisabb.
több mint 2 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Offense oldalon szerintem most nem voltunk olyan rosszak, teny h csak 3pont jott ossze a masodik felidoben, de azert tudtunk haladni. Ami nagy gatolo hogy a folyamatos szabalytalansagokon nem tudunk tullendulni. Tudott haladni ez az offense de amit jott egy zaszlo vagy sack ami miatt mar kellett volt egy kicsi plusz maris elakadt a gepezet…

A nagyobb problemak a vedelemmel vannak a DB garda kritikan aluli barmikyen jatekot megesznek, tisztes tavolsagbol figyelik az elkapokat
azt meg nem ertem h a szelsofutasokat hogyan tudjuk beszopni evek ota… bezzeg amikor mi probalkozunk vele tamado oldalon 0-5yard kozott elhal a probalkozas…
több mint 2 éve
17-17-nél muszáj volt elmennem aludni, de mint utólag kiderült ez volt a jó megoldás. Most nagyon nehéz nézni ezt a csapatot. Nem hogy fény nincs az alagút végén, lassan alagút sincs, hogy legalább az irányt látná az ember. Eddig se vártam túl sokat, de most még ezt is felül kell vizsgálnom. Sajnos idén csak tévedésből lehet W bárki ellen. Marad a bizakodás a jövőben.
garrett27
én így állok hozzá:
igen szar, nagyon szar a csapat.
de 23as drafton lesz két 1.körös pickünk, és ha jó QBt viszünk akkor ott az alagút vége. akkor leszünk szar helyzetben ha vagy nem tudunk vagy nem akarunk QBt vinni, vagy vmi Justin Fieldset sikerül találni.

De az biztos hogy Carroll, és főleg Schneidert ki kell baszni január elején legkésőbb
több mint 2 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 2 éve

akdestroyer
Jax és Lions POba jut.
több mint 2 éve

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
első félidőben mariota passzolja szét a védelmet
másodikban patterson futja szét
braxa88
Klasszis játékosok 😃
több mint 2 éve
legalja
ilyen keretet összarakni. legalja. szép munka Schneider, szép munka Carroll.
undorító munkát végeztek

első félidőben mariota passzolja szét a védelmet
másodikban patterson futja szét
több mint 2 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
1. Jön valaki éjjel eredménykövetőzni?
2. Nem tudom ki hogy áll az estéhez, de én W-t várok.
akdestroyer
1.Igen
2. Én is.
Hanni
Detto, keves meccsek egyike ahol alapvetoen W-t várnék..
több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
akdestroyer
1.Igen
2. Én is.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
...és még ez is . Carroll soha nem fogja játszatni Lockot az az érzésem. Nagy kár.

kepkuldes.com/images/13961bd8d309dc5aecf440785dea18b4.png
Zman77
passzok mélysége?
több mint 2 éve
...és még ez is . Carroll soha nem fogja játszatni Lockot az az érzésem. Nagy kár.

kepkuldes.com/images/13961bd8d309dc5aecf440785dea18b4.png

Szerkesztette: Zman77
több mint 2 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 813 — Fantomas0429
 youtu.be/oEmIoOb96aM

Nem a kovetkezo meccshez tartozik de ha valakit esetleg erdekel, beszelnek seahawksrol mas csapatokrol leginkabb vedelmekrol erdekes szerintem.

Ui; A cim megteveszto ha mar neked is unalmas a tema az egy kb 10 perces resz 24:36 tol

Szerkesztette: Fantomas0429