Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 2 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751

Nem szeretnék sok mindent hozzáfűzni.
Végre megvan a fr.QB!
PO time baby!
akdestroyer
lehet vele vicceskedni de jól játszik, volt gyengébb meccse a frisco ellen (talán legjobb defense, vigyék már el Ryant onnan vhova HCnak) de amúgy meg a nyílvánvaló korlátati mellett sokkal többet kapunk tőle mint várta volna bárki, amit Waldron kér azt megoldja.
braxa88
Nem akartam cinikus lenni, igazából én is elégedett vagyok vele, csak vicces volt Allen meg Mahomsz előtt látni. 😀

több mint 2 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma

Végre megvan a fr.QB!
PO time baby!
akdestroyer
Ugye egy jó Detroit védelem csodákat tesz. Ha még 2x játszana a Hox védelem ellen, akkor nem lenne kérdés, ki lesz a király. Amúgy egyáltalán nem rajta múlik. Számomra Geno kellemes meglepetés.
több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534

Végre megvan a fr.QB!
PO time baby!
akdestroyer
lehet vele vicceskedni de jól játszik, volt gyengébb meccse a frisco ellen (talán legjobb defense, vigyék már el Ryant onnan vhova HCnak) de amúgy meg a nyílvánvaló korlátati mellett sokkal többet kapunk tőle mint várta volna bárki, amit Waldron kér azt megoldja.
több mint 2 éve

Végre megvan a fr.QB!
PO time baby!

több mint 2 éve
Zman77 Seattle Seahawks 531
" Ha Geno nem lassul be látványosan akkor sztem jövőre is ő irányít "

Nekem is ez jutott az eszembe. Bár lehet,hogy akkor találnánk még pár kulcsfigurát a védelembe,magas pickel a drafton.
több mint 2 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Barton világtalanságához nem tudok mit hozzátenni. 1. héten már megfejtettük no-val.

Taylor téma.
Kérem mindenki keressen 5 feltünő különbséget a D Tajlor, és az alábbiakban megtekinthető fiatalember, felépítése -kora, skillsetje között...ő egy úgynevezett 2 Gap 5-ös, mondhatni a prototípusa annak a játékosa aki ezt a feladatot ellátja abban a játékrendszerben, amelynek az utolsó evolúcióját játszuk.... szerintem nagyon balfasz módon.
 www.youtube.com/watch?v=DgpPz72Z4Ik
 www.youtube.com/watch?v=Lj-rwH2_eJU
több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Örülök, hogy a kedvenc jelenetemet még senki nem említette meg. Az egyetlen momentum, ami őszinte vigyort csalt tegnap az arcomra.

Konkrétan DK beszart tegnap. 😀 😀 😀
Hanni
Csak pisilni kellett neki.
Bazzani
több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Örülök, hogy a kedvenc jelenetemet még senki nem említette meg. Az egyetlen momentum, ami őszinte vigyort csalt tegnap az arcomra.

Hanni
Csak pisilni kellett neki.

több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
az elmúlt két Lions elleni meccsen (tegnapi és a jan.2.-ai meccs) össz 99 pontot szerzett a csapat.
(Penny a két meccsen 321 yardot és 4 TDt futott)
braxa88
Minden csapatnak mi vagyunk egy amolyan 2.bye week.

több mint 2 éve
az elmúlt két Lions elleni meccsen (tegnapi és a jan.2.-ai meccs) össz 99 pontot szerzett a csapat.
(Penny a két meccsen 321 yardot és 4 TDt futott)
több mint 2 éve
braxa88
Szép gyűjtemény, örülök hogy nem nekem kellett vicces cikket írnom az ámokfutásukról, pedig már be voltak a jelenetek készítve.

Hihetetlenül vékony a roster.

Elképesztő, hogy J.Brooks mögött mennyire nincs senki LB poszton.
Elképesztő, hogy a fiatal CB párosunk+Diggs mögött mennyire senki nincs DB poszton.
Elképesztő, hogy a 3db fasza védőfalemberünk mögött, (akiket +80%-os snapszámmal darálunk amúgy) mennyire senki nincs a védőfalban.

Ezen feltételek mellett óriási mákunk, hogy az O# várakozáson felül hasít néha.

Mi lesz ha jön egy sérüléshullám, és kidőlnek kulcsemberek? A fent említett úriemberek nélkül ez kábé BIG12 színvonal.

Cody Barton meg tolt egy nagyon szar napot kifogó Dunbart. Azonnali cut. Ezt a színvonalat akármelyik Jaguars practice squadból leigazolt random fiatal/veterán bust tudja.
akdestroyer
évek óta nincs LB depth. tavaly is Bellore a FB volt a csere MLB, most is. De tavaly még volt a csapatban egy HoF játékos is. Pótolni lehetetlen, de igazolni nem ártott volna. Akik jöttek mentek is (Joel Iyiegbuniwe pl)
Tanner Muset kipróbálnám Barton helyén, preseasonban nem volt ilyen szar. de neeem, most is Bellore áll be goal line defensebe

A két rookiet nem is akarták bedobni a mélyvízbe, de Woolent nagyon elhiszi Carroll, Bryant előtt meg sérült Coleman. Az hogy Sidney és Burns mit vétett rejtély. Ide se érkezett még komoly FA, draftpick sose. Burns ugye Desai embere, deezekszeront Desai kishal.
Adams és Diggs mögött ugye Neal oké, Jones egy marhanagy vicc. Blairt visszahoztam volna a Panthers ps-ből J.Adams sérülésének napján. Nem kellett, mondván Jones a jobb. az...

DI depth sztem több mint oké. Ford, Woods, Harris, Mone, Jefferson, M.Adams. sztem mindegyikük egy egészséges rendszerben jó lenne.
EDGE depth nincs.
több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 14 858 — a new hope (again)

Hanni

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
-Darrell Taylor szerintem visszasilányul 3.down rusherré, Mafe és Darryl Johnson is korai downokon sokat volt fenn, Johnson aztán megsérült. Mafe sztem lenyomja hamar. Snapszámokra kiváncsi vagyok.

braxa88
na
Taylor 34, Mafe 32 db snap
hát igen.

a tendencia %-ban:
w1-4: Taylor: 82, 70, 67, 46%; Mafe: 29, 30, 33, 43%

Mafe lassan, de többet játszik, Taylor viszont brutál hogy mennyivel kevesebbet.
Mondjuk ha Darryl Johnson sérülése komolyabb akkor az is belefog ebbe szólni.
több mint 2 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053

Hanni
Kivancsi lettem volna a beszelgetesre amikor hivtak a kiskocsit😀
Btw azert meccs kozbe mikor lattam h viszik kiskocsin enis beszartam majdnem hogy mi tortent😀
több mint 2 éve

több mint 2 éve
braxa88
Szép gyűjtemény, örülök hogy nem nekem kellett vicces cikket írnom az ámokfutásukról, pedig már be voltak a jelenetek készítve.

Hihetetlenül vékony a roster.

Elképesztő, hogy J.Brooks mögött mennyire nincs senki LB poszton.
Elképesztő, hogy a fiatal CB párosunk+Diggs mögött mennyire senki nincs DB poszton.
Elképesztő, hogy a 3db fasza védőfalemberünk mögött, (akiket +80%-os snapszámmal darálunk amúgy) mennyire senki nincs a védőfalban.

Ezen feltételek mellett óriási mákunk, hogy az O# várakozáson felül hasít néha.

Mi lesz ha jön egy sérüléshullám, és kidőlnek kulcsemberek? A fent említett úriemberek nélkül ez kábé BIG12 színvonal.

Cody Barton meg tolt egy nagyon szar napot kifogó Dunbart. Azonnali cut. Ezt a színvonalat akármelyik Jaguars practice squadból leigazolt random fiatal/veterán bust tudja.

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 107 — SuperBowl Champions 2013/2014
Cody Barton az uj Ifedi.
több mint 2 éve
még egykét észrevétel:
-Darrell Taylor szerintem visszasilányult 3.down rusherré, Mafe és Darryl Johnson is korai downokon sokat volt fenn, Johnson aztán megsérült. Mafe sztem lenyomja hamar. Snapszámokra kiváncsi vagyok.
-Lockett így 30 éves korára annyira védi magát, hogy semmiféle kontaktba nem megy bele, vagy elfekszik vagy kimegy oldara, Ez nem baj, de azért a YAC eléggé hiányzik tőle.
-Abraham Lucas sztem a legjobb rookie OT a ligában, de lehet legjobb rookie OL.
-Ha Geno nem lassul be látványosan akkor sztem jövőre is ő irányít.
-Jackson és Jones rotálva volt LCB poszton, egyikse volt jó. De inkébb Jonest favorizálom
-Woolen még mindig sokat hibázik, de az a "closing speed" brutál. Lásd a pick6. Lehet még belőle klasszis is
-Kár hogy Jefferson és Harris nem fiatalabb
-volt kis változtatás a defensben, Neal többet volt fenn, Barton lett lekapva 3.downokra, passzszitukra. ez jó. Eddig idén ez kevésszer volt, mondjuk ugyanúgy nyeltük vele a yardokat...
-az a 4.negyedes defense te jó ég.
-St.Brown, Chark, Swift, A Lions top4 skillplayeréből 3 nem volt pályán, a 4.csinált 180yardot TE-kén.t (+két kezdő OG).
több mint 2 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 535
Barton nem elég, hogy kb annyira atletikus mint egy zetor, de fejben is iszonyat lassú a csávó. Borzasztó gyenge ez a védelem, van kb 4 kezdő szintű játékosunk, abból is Diggs az egyik, aki szintén mélyen tudása alatt játszik idén.
több mint 2 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Josh Jones, Brian Russell, Tedric Thompson
jó kérdés hogy ki a rosszabb S a csapat elmúlt 15 évéből.

ami a legviccesebb, hogy Neal meg bejön dime felállásba 3. downokra, aki szintán nem jó, nem kezdő szint, de azért na.

John Jones és Cody Barton hölgyeim és uraim:
 twitter.com/NFLUnlimited/status/1576656430975049730
 twitter.com/NFL/status/1576650406377140226
 twitter.com/hawkblogger/status/1576651159481511936
 twitter.com/cortesrapinas/status/1576707350316011520
 twitter.com/cortesrapinas/status/1576701181291659264

És ők ha ne lesz sérülése végigtolják a szezont kezdként. elképesztő.

braxa88
Vicc amit meccsek ota muvelnek… Barton helyett meg azzal is jobban jartunk volna sztem ha a Wrightot leszerzodtetjuk aki kb minimumert hajlando lett volna leigazolni de nekunk nem kellett
több mint 2 éve
Josh Jones, Brian Russell, Tedric Thompson
jó kérdés hogy ki a rosszabb S a csapat elmúlt 15 évéből.

ami a legviccesebb, hogy Neal meg bejön dime felállásba 3. downokra, aki szintán nem jó, nem kezdő szint, de azért na.

John Jones és Cody Barton hölgyeim és uraim:
 twitter.com/NFLUnlimited/status/1576656430975049730
 twitter.com/NFL/status/1576650406377140226
 twitter.com/hawkblogger/status/1576651159481511936
 twitter.com/cortesrapinas/status/1576707350316011520
 twitter.com/cortesrapinas/status/1576701181291659264

És ők ha ne lesz sérülése végigtolják a szezont kezdként. elképesztő.

Szerkesztette: braxa88
több mint 2 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Mit lehet mondani egy ilyen meccs után? Basszus, tényleg nem puntoltunk. Nem is emlékszem ilyenre.
Geno és a futóink, meg DK+Lockett kihozták a meccsből a maximumot. Sajnos a védelem is. Már nekem volt kínos, hogy szinte bárkinek dobált Goff, beindult a busz, a védőink meg még mindig a buszmegállóban álldogáltak. Az meg hogy egy TE majd fél pályát nyargal a védelem díszkíséretében, az már konkrétan leverte a fee relét nálam. Alapból nem bíztam/bízom ebben a szezonban, de ezzel a védelemmel úgy érzem még belefutunk néhány nagyon csúnya dologba, ha nem teszünk rendet. 45 kapott pont a Lions ellen (+ kihagyott extra pont), az minden csak nem vállalható.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 2 éve
Geno durván nagyot ment

a védelem is. Azért 1-2x volt hogy 3.downra kényszerítettük Goffot,
több mint 2 éve
Zman77 Seattle Seahawks 531
Nyerni fogunk ! (?)
több mint 2 éve
A 7. PO hely azé, akinek a legtöbb morális győzelme / szimpatikus veresége van
Black_Adder
Attól tartok ez továbbra sem segít rajtunk 😀