NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 2 éve
Léptem.Jó szurkolást, majd jövök, addig is be be nézek.
Üdv.
H.
több mint 2 éve
Sebii
3 535
Igazi roncsderbi lesz, én nagyon várom már. 😀Szimpatizálok a Falconssal, tetszik a projektjük, nagyon mélyről kellett rendberakni azt a csapatot. Mariotának pedig nagy pártolója vagyok, minden hülyeségével együtt szeretem nézni a játékát (ha az én csapatomban lenne lehet falra másznék mondjuk).
több mint 2 éve
Zman77
531
Mit vartok a Falcons ellen? Liga egyik leggyengebb csapata. Illene oket megverni.Minimum 40+ pontot ha már Ginot szabadon engedik 😀 ... de elegendő lenne ha nem megrèmült őzgidakènt szabadulna,és lennének életképes észrevételei,megoldásai. A másik fontos ,hogy futóból bőven elég lenne egy a pályán,csak haladjon ... Ez a kettő elèg is erre a mèrkőzèsre.A többit majd a következőkön lehet javítani .
undisputedly
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Amúgy én is borzasztó nagy dilemmában voltam, mert pont azt vártam a Falconstól, amit ti is mondtok, erre hoztak két ilyen meccset a Saintscel meg a Ramsszel... Én igazából a hazai pálya miatt tippeltem végül Seahawksot, de nem jó szívvel, mert nem tudom, melyik edzői stáb lesz jobb
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Mit vartok a Falcons ellen? Liga egyik leggyengebb csapata. Illene oket megverni.a meccs nfl yt csatornájának preview videojának végén van tippelés, ott 10-ből 9-en falcons w-t várnak. ez megdöbbentő, a liga talán legrosszabb rostere lesz az elllenfél (mondjuk mienk is ott van, de akkor is).
undisputedly
SB győztes csapatot ide elvinni, tehát csúcstól a mélypontig, és szó sincs arról hogy a GM/HC munkája veszélyben lenne... kriminális.
Meccsről igazából mondhatunk bármit, amíg Geno a QB, a falunk meg a legrosszabb a ligában futásblokkolásban, addig a sima nullázás minden meccsen esélyes.
Terrell vs DK csemege lehet, bár Terrell nagyon gyengén kezdte a szezont. Mariota meg ne nagyon éljen. London felé hány DPI lesz? mondok hármat. Pittsre? ha megye felé passz akkor rajta is lesz.
Pattersonon hány missed tackle lesz. jóég.
több mint 2 éve
A Falcons védelem teljesen más már, Dean Pees vette át az egységet Arthur Smith érkezésével és ő elég más irányvonalat képvisel, mint Quinn.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
A liga egyik leggyengebb csapatanak illene megverni a liga masik leggyengebb csapatat en azt mondom erre h : Criplefight!! Szerintem ha az Atlanta vedelme meg nyomokban hasonlit arra mint ami Dan Quinn alatt volt akkor lehet esulyunk mert az ugyanaz volt mint a mienk ha nagyon megvaltozott azota akkor csak attol fugg h milyen elso negyedes gameplant irnak Genonak.
több mint 2 éve
Mit vartok a Falcons ellen? Liga egyik leggyengebb csapata. Illene oket megverni.
több mint 2 éve
"We don't need to hold him back at all," Carroll said on Seattle Sports 710 AM's Pete Carroll Show. "I think Geno's got his game ready to go."Let Gino cook!!!!
Na most kapaszkodjál g.ci, mert lekerülnek a láncok végre Geno-ról!
Az öreg megint feldobta a napom 😀
peet_24
www.youtube.com/shorts/4vJNaB3Eapg
több mint 2 éve
A kompresszálás megöli a dinamikát. Wilson ellenben a dinamikai dinamit volt. Még Jo hogy utálta jaccani a dalt! 😊A legnagyobb tételmondat. Megfejtetted, amin mi évekig vekengtünk. 😀 😀 😀
ulpianus
több mint 2 éve
A kompresszálás megöli a dinamikát. Wilson ellenben a dinamikai dinamit volt. Még Jo hogy utálta jaccani a dalt! 😊
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Bocsánat pont a poént hagytam ki a gondolatsorból.Akkor amíg van Pete C. ,addig csak gamemanagger QB fog játszani. Ezért padozik Lock. Na nem azért mert jobban szeretem mint Ginot,csak benne izgalmasabb ,frissebb játékot látok,a sok hibája mellett. A 2023-as QB classból ki lehet hozzánk illő ?Más értelmes magyarázat nem nagyon lehetsèges,mint,hogy 2-3 évvel előrébb van fejben , csapat összerakásban PC ? Gino alapján,stílusához hasonló ( nyilvánEz a kategória ez ki a mai NFL-ben? Russell Wilson (megint) nyilván számos hibával rendelkezik, számos erénye mellett, de a racionalitás határáig alázatos. Akkor kezdte el lebontani a rácsokat, amikor kivették a lasztit a kezéből, kvázi gamemaneger poziba tolták, vagy próbálták tolni. Szerintem, és mondhatom, hogy sokunk szerint ez az alázatos game manager, aki ha kell hátára veszi a csapatot, és meccseket nyer... ez nem létezik. Valaki vagy game manager, vagy fr QB.
sokkal jobb kiadásban ) QB-val?
Mondjuk ez jogos lenne a részéről.
Zman77
Ahhoz hogy egy "game manager, mondjuk "Tannehill" meccseket nyerjen, ahhoz valamennyi infrastruktúra, mondjuk kell egy koncepció, és sok munka. Kell egy elfogadható falmunka , kiegyensúlyozott futójáték, ami nem kiemelkedő, de mondjuk nem áll le meccsekre, és legalább egy goto, és megbízható slot/TE is kell. Ez nem kevés, ide kell 4-5 kvázi playmaker. Azért az a Bolles, akit szétcsapott 2 hete Nwosu az pl. All pro játékos, és hát a 73-as flemings sem akárki.
Ezeket etetni kell.
Logikailag, amit Carroll elképzel az szerintem paradox
Helmut _Professional drinker
Zman77
Azt hiszem nem ez a helyzet.
Carollnak nincs stílusa - ez egy kényszervezérlés, robotpilóta üzemmód, egyfajta kompresszor. A kompresszor ugye szűkíti az érvényes sávot, alulról booster, felülről limiter. A gyakorlatban a róka kevésbé tűnik rókának, de aki elemeiben kinőtte már a rendszert az nem tudja áttörni a plafont, ha minden egyes kérdésben, nem pipálja ki Carroll a megfelelési űrlapot, akkor nem kapcsolja ki sem a boostert, sem a limitert. Nem enged bizonyos kockázatszintnél magasabb játékokat, és játékegyensúlyt.
Hogy a QB fronton mi a helyzet, azt egy tudományból hozott példán keresztül mutatnám be.
Az 1875 ben bizonyították, hogy a periódusos rendszer működik. A fizika nagyjából Ruthefordig (1914) nem nagyon volt képes semmit kezdeni a vegyértékkel, a kovalens kötéssel, és úgy általában a kémiával. Értették, hogy van, és úgy működik, de az addig ismert mechanika ezt nem volt képes megmagyarázni, hogy miért nem roskad össze az atom. Ugyanúgy nagyon sokáig nem értettük a naprendszert, miért keringenek a bolygók pályákon. Ha egyensúlyban vannak az erők a bolygók közt, akkor ha "tüsszent a marslakó" akkor ez felborul. Aztán rájöttek az energiaszintekre, szépen lassan kialakult a kvantummechanika, stb.
Nagyjából én azt gondolom, hogy Carrollnál van egy ilyen diszkrét sáv, amiben ő alkalmasnak gondol (ezt modelleztem az űrlappal) egy játékost, kikapcsolja a limitert, és rábízza a csapatot. Aki alatta van az szinte ugyanolyan. Én azt gondolom, hogy ő ebből a szempontból nem látott nagy különbséget Geno és Wilson közt. Geno ugyanúgy nincs elengedve, ahogy Wilson sem volt.
Hogy jön ez össze a paradox-val?!
A booster funkció nem fogja engedni a játékosnak, hogy tévedjen, vagy hibázzon, vagy, ha hibázik, nem biztos, hogy tanulni fog belőle, nemfogja kimozgatni a komfortzónából, mert akkor hibázik, és veszít a csapat. A booster funkció,és a limiter pont azért rossz szerintem, mert diszkrét. vagy igen vagy nem, és ezzel megöli a fejlődést. Tudom, hogy Hackett botránykő jelenleg. De olyan tűélesen látta meg Wilson gyengéit, és a programozott játékhívás pontosan azt szolgálja, hogy ezeken a területeken javulás legyen.
Na és ezért, remélem, hogy mire elengedné Carroll az új fiatal tehetség, már nemlesz itt.
több mint 2 éve
Abszolut. Es tegyuk hozza, hogy a PC program 2 vege adott, fix. Az nem valtozik. ITt van a receptje, amin alapul ez a program:Más értelmes magyarázat nem nagyon lehetsèges,mint,hogy 2-3 évvel előrébb van fejben , csapat összerakásban PC ? Gino alapján,stílusához hasonló ( nyilvánEz a kategória ez ki a mai NFL-ben? Russell Wilson (megint) nyilván számos hibával rendelkezik, számos erénye mellett, de a racionalitás határáig alázatos. Akkor kezdte el lebontani a rácsokat, amikor kivették a lasztit a kezéből, kvázi gamemaneger poziba tolták, vagy próbálták tolni. Szerintem, és mondhatom, hogy sokunk szerint ez az alázatos game manager, aki ha kell hátára veszi a csapatot, és meccseket nyer... ez nem létezik. Valaki vagy game manager, vagy fr QB.
Zman77
Ahhoz hogy egy "game manager, mondjuk "Tannehill" meccseket nyerjen, ahhoz valamennyi infrastruktúra, mondjuk kell egy koncepció, és sok munka. Kell egy elfogadható falmunka , kiegyensúlyozott futójáték, ami nem kiemelkedő, de mondjuk nem áll le meccsekre, és legalább egy goto, és megbízható slot/TE is kell. Ez nem kevés, ide kell 4-5 kvázi playmaker. Azért az a Bolles, akit szétcsapott 2 hete Nwosu az pl. All pro játékos, és hát a 73-as flemings sem akárki.
Ezeket etetni kell.
Vegy egy f@s rostert. Draftolj bele lenezett, "chip on the shoulders" jatekosokat akiket fut a bizonyitasi vagy. Legyen eros vedelem, jo futojatek es egy QB aki fel tudja vagni a labdat. Futas az elso. Az ujoncok es a fiatalok nevelhetoek, add el nekik a sztorit, szalljanak be, higgyek el a programot, egjen bennuk a tuz, mellejuk tegyel par szurke eminencias veterant. Lehetoleg a QB is fiatal es iranyithato legyen.
Na most ezzel nyertunk egy SB-t meg egyet elveszitettunk, aztan a kis fiatalokbol mindenkinek bepofazo Sherm ET, Angry-Baldwin, Bennett stb lett. Ezt viszont mar nem tudta kezelni emberileg, ahogyan azt sem, hogy -ahogyan Helm is irja-, a QB-k kozott nincs olyan, hogy csendes game manager hype-ot elviselo frencsajz QB. Mindenki a nagy penzre megy, midnenki frencsajz QB akar lenni, az meg mar hatalommal es agoval jar. Csak az fogadja el a gamamanager szerepet, aki tudja, hogy nem frencsajz QB materia, de a mai ligaban a kozepszar Kyler Murray es tarsai is agyon vannak fizetve, eppen ezert olyan Qb, mint amit PC keres, maximum idoszakosan letezik.
Es nem, PC nem gondolkodik 2-3 evvele lore, nincs mester terv. Ezek az emberek nem kifejezetten okos/muvelt/intelligens stb emberek. Meg a HC-k tobbsege sem az. Ezek vegso soron sport csapatok, hiaba milliardos uzlet, a szakmai oldalra nem nehez bekerulni. Nezd csak meg, mennyi volt jatekos hemzseg az edzok kozott. Persze van rengeteg kivetel, de foszavaly szerint ne tulajdonitsunk nekik kiemelkedo intelligenciat. 2-3 evvel elore meg reszletesen senki sem lat, csak remenykedik. Ha lenne biztos receptje a frencsajz QB huzasnak/nevelesnek, minden csapatban olyan iranyito jatszana.
több mint 2 éve
Zman77
531
"We don't need to hold him back at all," Carroll said on Seattle Sports 710 AM's Pete Carroll Show. "I think Geno's got his game ready to go."Akkor innentől mind a 16 W 😀
Na most kapaszkodjál g.ci, mert lekerülnek a láncok végre Geno-ról!
peet_24
De egyébként az is vicces,hogy pont most Detroit,meg Giants ,mikor nem szarok ...
több mint 2 éve
peet_24
275
"We don't need to hold him back at all," Carroll said on Seattle Sports 710 AM's Pete Carroll Show. "I think Geno's got his game ready to go."Na most kapaszkodjál g.ci, mert lekerülnek a láncok végre Geno-ról!
több mint 2 éve
Zman77
531
Akkor amíg van Pete C. ,addig csak gamemanagger QB fog játszani. Ezért padozik Lock. Na nem azért mert jobban szeretem mint Ginot,csak benne izgalmasabb ,frissebb játékot látok,a sok hibája mellett. A 2023-as QB classból ki lehet hozzánk illő ?Más értelmes magyarázat nem nagyon lehetsèges,mint,hogy 2-3 évvel előrébb van fejben , csapat összerakásban PC ? Gino alapján,stílusához hasonló ( nyilvánEz a kategória ez ki a mai NFL-ben? Russell Wilson (megint) nyilván számos hibával rendelkezik, számos erénye mellett, de a racionalitás határáig alázatos. Akkor kezdte el lebontani a rácsokat, amikor kivették a lasztit a kezéből, kvázi gamemaneger poziba tolták, vagy próbálták tolni. Szerintem, és mondhatom, hogy sokunk szerint ez az alázatos game manager, aki ha kell hátára veszi a csapatot, és meccseket nyer... ez nem létezik. Valaki vagy game manager, vagy fr QB.
Zman77
Ezeket etetni kell.
több mint 2 éve
Más értelmes magyarázat nem nagyon lehetsèges,mint,hogy 2-3 évvel előrébb van fejben , csapat összerakásban PC ? Gino alapján,stílusához hasonló ( nyilvánEz a kategória ez ki a mai NFL-ben? Russell Wilson (megint) nyilván számos hibával rendelkezik, számos erénye mellett, de a racionalitás határáig alázatos. Akkor kezdte el lebontani a rácsokat, amikor kivették a lasztit a kezéből, kvázi gamemaneger poziba tolták, vagy próbálták tolni. Szerintem, és mondhatom, hogy sokunk szerint ez az alázatos game manager, aki ha kell hátára veszi a csapatot, és meccseket nyer... ez nem létezik. Valaki vagy game manager, vagy fr QB.
Zman77
Ezeket etetni kell.
több mint 2 éve
A belső platformunkon nagyon felizzott a vita az NFC Westben.Sokan úgy vélik, hogy Lance egész éves sérülésével lépéskényszerbe került az összes csapat. A Niners esetében ez megkérdőjelezi, hogy lanceból lesz e valaha frqb, és felveti a kérdést, hogy, ha nem akkor hogyan tovább. Meddig lehet egyben tartani a keretet, Jimmy igéretével, vagy mit gondolnak a pro bowl veteránok 2023-ban, amikor egy Lancet kapnak, aki ott folytatja, ahol abbahagyta.
Lépéskényszerben marad a Rams is mert ezzel állandósítani tudják a helyüket az NFC West élén, tehát ez az év innentől nem lehet jutalomjáték-jó amúgy sem lett volna az. Természetesen nem készült arra a Rams, hogy átadja a hatalmat, de innentől lehetséges, hogy vákum jelenik meg 2023-ban 24-ben a tervezetthez képest.
Cards esete megint csak nem egyszerű (32 csapaté nem egyszerű) , mert nekik a win now nem akar működni, és idén már a szezon elején sem- persze visszajön Hopkins, más lesz. Eredmény nélkül a jelenlegi helyzet gyakorlatilag fenntarthatatlan. Green 34, JJ33, Hopkins sem lesz fiatalabb, most 30, előbb utóbb a gyűrű gravitációja nagyon nagy lesz. Kérdés az hogy Kingsburyvel és csapatával, Murray-el látnak e esélyt
Seattle helyzete azért pikáns, mert elvileg nincs lose now üzemmódban. Mégis nagyon sokan teszik fel a kérdést, amit Undi, hogy pl. Metcalf ezt meddig, vagy Lockettel mi lesz, stb.
De a helyzet az, hogy ha a Hox a megérdemelt 1/5-10 helyen húz a buildnek megfelelő irányítót, akkor a megfelelő edzői stábbal-ami önmagában sem egyszerű dolog, lásd Denver- a jelenlegi draft tőke elég sokat érhet -minden értelemben, és a Seattle viszonylag hamar visszatérhet a csatatérre. Tudom sok a "Ha", és igaz is ez mind spekuláció.
No de itt tisztázzuk a PC szerinti build ideális irányítója Geno Smith.
Gondoljuk/gondolom Metcalf felé sem a loosing season lett kommunikálva. Valószínűleg tényleg nem a loose now volt a terv. Azért tavaly szinte ugyanezt a 49-erst odavissza megverte a Hox. Ez most egy új helyzet, pedig a Niners nem új.
A Lance projekt csúszásával viszont innentő végképp nem az a kotta, hogy jön pár szar év, de az alapokat leteszi PC bácsi, meg JS, közben az NFC West nagyfiúi lemeccselik egymás közt.... és kinevelődik az Új McVay. Ez a story nagyon sok sebből vérzik. Ki az új McVay? Waldo? Ne hülyéskedjünk, kis Carroll, hát lehet, hogy rá gondoltak, de.. . Amúgy páran, akiktől már jött hasznos info, azt mondják, hogy kise Carroll fontosabb figura, mint amilyennek tűnik.
A lényeg, hogy nagyon vicces limbó helyzet állhat elő, amelyben a tulajdonost bármilyen szél ellökheti az adjuk el/induljunk utolsó lovasrohamra Paul nevével a zászlón, Carroll tábornokkal. De gyanítom, hogy egy 1-4/5-nél ez a kérdés el tud dőlni, ahogy sokminden más is.
Érdekes heteknek nézünk elébe. Bár a végén tudjuk, hogy úgysem történik semmi. 😊
több mint 2 éve
Nem, a terv az volt, hogy resze lesz a rebuildnek. Liga legjobb elkapoja lehetne, ha fejben osszeteszi magat. Mar lattuk korabban, hogy RW mellett is hdivaskodott, ha nem kapott eleg labdat, egy ekkora ego nem fogja szo nelkul turni, hogy nem rola szolnak a highlightok. A miami dupla dinamitja, Adams, JJ, AJ, Kupp, Chase stb. Raadasul ha jonnek a veresegek... 99%-ra teszem, hogy lesz balhe.Szerintetek hanyadik fordulo kornyeken kezd nyilvanosan (meccs kozben vagy twitteren/inerjuban) hisztizni DK? 70 yard, 0 TD 2 meccs alatt, mikozben a legjobb span aJ Brown hasit a Philly-vel, Tyrek+Waddle, JJ stb. meg bejelentkeztek az O player of the year awardra? Szerintem ugy az 5. fordulo utan. Jelenleg a 70-75. kozott van elkapott yardokban 😀Akkor lehet csak azért adtatok neki egy ekkora szerződést, hogy majd jó pénzért elcseréljétek
undisputedly
Rodaron
több mint 2 éve
Rodaron
2 076
Szerintetek hanyadik fordulo kornyeken kezd nyilvanosan (meccs kozben vagy twitteren/inerjuban) hisztizni DK? 70 yard, 0 TD 2 meccs alatt, mikozben a legjobb span aJ Brown hasit a Philly-vel, Tyrek+Waddle, JJ stb. meg bejelentkeztek az O player of the year awardra? Szerintem ugy az 5. fordulo utan. Jelenleg a 70-75. kozott van elkapott yardokban 😀Akkor lehet csak azért adtatok neki egy ekkora szerződést, hogy majd jó pénzért elcseréljétek
undisputedly
több mint 2 éve
Zman77
531
...mert Lockot kéne Gino helyére berakni ,de hát hiába pofázom én ezt állandóan .
több mint 2 éve
Respekt, amikor Trey-t vitték le odajöttek a játékosok jobbulást kívánni.Ez mar nem 2012/13.
Nemzetes és Méltóságos petey
több mint 2 éve
Respekt, amikor Trey-t vitték le odajöttek a játékosok jobbulást kívánni.
több mint 2 éve
Ertem, koszi. Orulok h valaki lat es ir ertelmes prospectet akiert igy erdemes "szoritani " hogy megszerezhetjuk igy nem az jar az ember fejeben ( az enyemben) h szopunk egesz evben jovore meg huzunk egy iranyitot aki kb Winston,Mariota Mayfield skalan mozog.top5ben draftolunk valszeg, és a broncos pickje (is elnézve őket és az afct) akár top10es is lehet. ott a jövő évi pickünk is. akár 1/1re is felmehetünk, de odaadnám mind3 picket aki adja a top2-3as picket hogy elvigyük Youngot vagy Stroudot.Ertem, es kozbe megse 🤣🤣 Nezd el nekem. Rebuild be akkor csak ugy tudunk iranyitot szerezni ha sok elso kort aldozunk vagy tenyleg bottom 3 ba van a csapat? Nem tul rizikos ez? 3 vagy 4 top 2 pick iranyito is jatszik most kezdokent aki roszabb mint garoppolo , tudom h lehetetlen kifogni egy tom bradyt vagy wilsont ujra .azért nem válaszoltunk mert Garoppolo nem kellhet egy olyan csapatnak akik rebuildet nyomnak. (Nálunk rebuild van, csak erről a HC, tulaj, GM nem tud, ami amúgy óriási 😀 )En is hasonloan latom, az a trukkos jatek 1 az 1 be Dallas hibaja volt mert nem double coveregebe dobta hanem konkretan az elkapotol 10 meterre allo vedonek egy vicc volt mar csak abbol is h Genoval nem eroltettek qnnyira q passzt de Dallqs passzoljon.Remelem senki nem erti felre a kovetkezo hozzaszolast de en nem lattam annyira szornyunek: Geno nem jo iranyito ez teny de valamennyit azert haladtunk , idiota buntetesek Lucastol a Dk elkapasnal stbsztem sem annyira gáz a szitu.
A vedelembe is voltak szep megmozdulasok es egy vagy ket elkerulhetetlen DPI annyira tapadt a vedo h o esett el az elkapoba.
Persze miss tacklek tomkelege es nekem Coby Bryent jateka nagyon nem tetszett .
Ez egy laikus meglatasa ugy kezeljetek es utoiratnak: NEM Wilson miatt nem akarom ujrakezdeni sott igazabol ez az edzostab kritikaja de ha jol emlekszem tavaly tavalyelott is volt egy szep sorozat amikor X negyeden keresztul a tamadok nem tettek fel TD-t vagy valami ilyesmi .
Fantomas0429
tök gyenge a keret, és nagyon vékony, lásd Josh Jones kezd Adams helyén, vagy Mafe és Darryl Johnson a csere edge-k, meg a kezdősor messze légbánabbja Barton kezdő ILB. De ezek ellenére nem kapunk 30+, 40+pontokat. Mondjuk se Garoppolo se Wilson nem fog ennyit sok csapat ellen felpakolni
(mondjuk Lions, KC, Rams, LAC ellen valszeg kapunk rengeteget).
Sztem egy jó irányítóval az offense többékevésb kész lenne hogy bárkivel meccsben legyünk. de hol és ki az a QB, simán leeht hogy most 10 évig szenvedünk majd QB nélkül. DE jobb ez mint 50milliós Wilsonnal ugyanitt lenni, aki már tökre elfáradt itt. Mondjuk Waldron rohadtul szar. 4RBs felállás az amúgy mi a tököm? kreatívitás? Dallas meg hova dobta 😀
A defense-be se kell sok ember, ha meg Woolen és Bryant, vagy Mafe bevállik, Taylor jobb lesz, akkor csak mélyíteni kell, meg Bartont lecserélni mert a 97-es busz gyorsabban fordul.
A szezon lényege hogy fejlődjenek a fiatalok, ezért kell hogy Bryant, Woolen, Mafe, Mone, Walker, a két OT, Mike Jackson egész szezonban pályán legyen, mégha rohadtul fájdalmas is sokszor nézni. (főleg a CBket akik a WR cibálásán kívűl mást nem csinálnak...)
braxa88
A masik brainfart nalam a 3. Vagy 4. Negyedbe volt amikor mindenki tudta h futunk mindenki tudta h Bosq jonni fog at is engedtek erintetlenul es levitte a futot minusz 5 yardon mintha ez lett volna a cel.
Tegnap megkerdeztem senki nem valaszolt hatha most itt:
Ha lenne egy 5-10 kozotti pick unk drafton huznatok mindenkepp iranyitot vagy huznatok pl vedot ,ot-t stb es leigazolnatok Garoppolot normalis fizuert nem tul fizetve?
Nekem a masodik sokkal szimpatikusabb , mert sztem jo csapattal es game manager iranyitoval lehet superbowlt nyerni de jo iranyitoval es szar csapattal nem.
Fantomas0429
frisco egy sokkal jobb kerettel rendelkezik, és ők 3db első kört beáldoztak egy új QB-ért csak mert tudták hogy Garoppoloval nem fognak SBt nyerni (más kérdés hogy Garoppolo és Lance nem egy ligában játszik)
Akkor mi egy gyenge kerettel mit akarnánk Garoppoloval?
ne az legyen a cél hogy game manager QBval SBt nyerjünk 2022+ ban. mert az kb lehetetlen.
braxa88
Fantomas0429
ha meg trade nélkül tudjuk hozni valamelyiket akkor fasza (bár akkor sok W nem lesz idén, azaz Lions, Giants, 2xCards, Jets, Falcons, Panthers csapatok nagyrészétől vagy kb mindtől kiszopunk, szal akkor azt jelenti h nem csak Geno a szar, hanem minden. mondjuk nem vagyunk ettől messze 😀 )
braxa88