Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 202 — WHO DAT!!!!
Josh Gordon érkezett 1 évre

több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Ha értdekel Titeket elmesélem a saját érzékenyítésem történetét. Dióhéjban:

😊
Helmut Zimmer
Pedig jobban tenned, ha atbattyognal a VMAC-be es terdepelve kernel elnezest a 100 millio dollaros szerzodes alatt jatszo Russell Wilsontol, amiert feherkent kiveteles helyzetben vagy hozza kepest.

Most. Indulhatsz 😀
undisputedly
mostanában akkor már elég néger Wilson?
petey
Te ezt nem értheted. 😊
De nem baj, mert Sherman majd megmondja... igaz nagyanyám is lefutja, de a postmodern kommunikációban überfasza. ... mondjuk abban a nagyi is ász 😀
Helmut Zimmer
Percy Harvin véleményére lennék kíváncsi inkább 😊
petey
Erről a Percy Harvinról beszélünk, ugye?
 www.si.com/nfl/2018/06/28/percy-harvin-anxiety-disorder-mental-health-vikings-florida
Helmut Zimmer
szerencsétlent tönkretette a hawks öltöző 😀
petey
Ja SuperBowl győztes lett...ehhez képest Kopernikusz? Forradalmár.
Nem a Hawks öltözővel kezdenék 😀
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 308 — Csodabogár

😊
Helmut Zimmer
Pedig jobban tenned, ha atbattyognal a VMAC-be es terdepelve kernel elnezest a 100 millio dollaros szerzodes alatt jatszo Russell Wilsontol, amiert feherkent kiveteles helyzetben vagy hozza kepest.

Most. Indulhatsz 😀
undisputedly
petey
Te ezt nem értheted. 😊
De nem baj, mert Sherman majd megmondja... igaz nagyanyám is lefutja, de a postmodern kommunikációban überfasza. ... mondjuk abban a nagyi is ász 😀
Helmut Zimmer
petey
 www.si.com/nfl/2018/06/28/percy-harvin-anxiety-disorder-mental-health-vikings-florida
Helmut Zimmer
szerencsétlent tönkretette a hawks öltöző 😀

több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.

😊
Helmut Zimmer

Most. Indulhatsz 😀
undisputedly
petey
Te ezt nem értheted. 😊
Helmut Zimmer
petey
több mint 5 éve

😊
Helmut Zimmer

Most. Indulhatsz 😀
undisputedly
petey
Te ezt nem értheted. 😊
Helmut Zimmer

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
Justin Britt (másodszor) & Damontre Moore volt itt workouton. Lehetséges, hogy hamarosan leigazoljátok őket. Alig várom, hogy Luke Joeckel is hamarosan előkerüljön. 😊

iktriad
Térde vajon jobb lehet e mint tavasszal?
Helmut Zimmer
Ahogy egykori kosárlabdaedzőm mondta, mikor közöltem vele h fáj a térdem: "Ott a másik!"

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Justin Britt (másodszor) & Damontre Moore volt itt workouton. Lehetséges, hogy hamarosan leigazoljátok őket. Alig várom, hogy Luke Joeckel is hamarosan előkerüljön. 😊

iktriad
Térde vajon jobb lehet e mint tavasszal?
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 934 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 5 éve

😊
Helmut Zimmer

Most. Indulhatsz 😀
undisputedly
petey
Te ezt nem értheted. 😊
több mint 5 éve

😊
Helmut Zimmer

Most. Indulhatsz 😀
undisputedly

több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 865 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026

😊
Helmut Zimmer

Most. Indulhatsz 😀
undisputedly
Én már több ilyen körön túl vagyok. Nekem van papírom arról, hogy nem érthetem.
Utoljára akkor húztam ki a gyufát, amikor megkérdeztem, hogy: fog e valaki, bárki foglalkozni az Afrikában élő feketéket sújtó modern rabszolgasággal, ha "afrikai afroamerikaiaknak" hívjuk őket.....

Szerinted???
Helmut Zimmer
Egyik erzekenyito treningen kollegam a narrativaval ellentetes velemenyt fogalmazott meg, az eloado szerint ez mikroagresszio volt ami a fehe felsobbrenduseg jele, plusz o ferfi volt, az eloado meg no, igy a dominans ferfi attitud is megnyilvanult 😀

Mondjuk nekunk ezek csak ilyen "trendi" dolgok, rank szerencsere negativ kovetkezmeny nem haramlik abbol, ha ellentmondasz az ilyen treningeken 😊
több mint 5 éve

😊
Helmut Zimmer

Most. Indulhatsz 😀
undisputedly
Én már több ilyen körön túl vagyok. Nekem van papírom arról, hogy nem érthetem.
Utoljára akkor húztam ki a gyufát, amikor megkérdeztem, hogy: fog e valaki, bárki foglalkozni az Afrikában élő feketéket sújtó modern rabszolgasággal, ha "afrikai afroamerikaiaknak" hívjuk őket.....

Szerinted???
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 865 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026

😊
Helmut Zimmer

Most. Indulhatsz 😀
több mint 5 éve

😊
több mint 5 éve
Mai tanítás:
 twitter.com/johnpboyle/status/1300671679450869761?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1300671679450869761%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fseattle-seahawks
több mint 5 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 233 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
mert ha rakeresel a csapatodra, tobb hirt talalsz a koponyegforgato, 70-hez kozelito woke foedzodrol meg eroszakos elitelt bunozokrol, mint DK routjairol
undisputedly
Off. Nem tetted magasra a mércét 😊
gordon
Ertem a poent, csak nem ertem 😀

DK routjairol akkor is lehet beszelni, ha rosszak, mert akkor fokuszalunk a fejlodesere es az offseason programjara, de akkor is ha a media konszenzussal szemben jok, akkor meg a hibas iteletre.

Amugy szerintem boven bizonyitott iden, elso rookikent bekerult a top100 jatekosba, amirol maguk a jatekosok szavaznak, szoval ok ugy latjak a liga egyik legjobbja volt tavaly. Top100 az kb. 22 kezdo, tehat olyan mintha top5 csapatba betennek a 32-bol 😊 )
undisputedly
Jó azt olvasni a Seahawks topicban, hogy egy második körös játékosunk jól játszik.
Ilyenkor repes a szívem, és visszatér a hitem.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
mert ha rakeresel a csapatodra, tobb hirt talalsz a koponyegforgato, 70-hez kozelito woke foedzodrol meg eroszakos elitelt bunozokrol, mint DK routjairol
undisputedly
gordon

DK routjairol akkor is lehet beszelni, ha rosszak, mert akkor fokuszalunk a fejlodesere es az offseason programjara, de akkor is ha a media konszenzussal szemben jok, akkor meg a hibas iteletre.

Amugy szerintem boven bizonyitott iden, elso rookikent bekerult a top100 jatekosba, amirol maguk a jatekosok szavaznak, szoval ok ugy latjak a liga egyik legjobbja volt tavaly. Top100 az kb. 22 kezdo, tehat olyan mintha top5 csapatba betennek a 32-bol 😊 )
undisputedly
Hiába írod ezt nekik 😊
több mint 5 éve
undisputedly
gordon

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
undisputedly
több mint 5 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 479 — Erin Elite Andrews
Én elég nyögvenyelős szezont várok ligaszinten. A kimaradt előszezon és a speciális edzések miatt sokat hibazo jatekosok lesznek, tobb serulessel mint normalis esetben, kevésbe latvanyos meccsen.
A hawks menetrend alapján akar jo szezon is lehetne. Alapesetben bye week-ig akar 4 win is osszejohetne, illetve utana is vannak "kotelezo" meccsek: bills, giants, jets, was..
De az ilyen meccseken szoktunk megegni: 12-4 vs. 7-9 szezont is belelatok ebbe.

Csatlakozom az elottem szolokhoz: legalabb van madden. 😊
funkyparduc
a bills kötelező?
peet_24
Hat nem tudom, az en fejemben a wilson magic vs. bills D ill. Allen vs. Wagnerék meccsen mindket oldalon elöl vagyunk, de persze lehet ez hulyeseg.

De ha a Billst bukjuk is, es a csoporton beluli szokasos korbeveres (3-3) utan a tobbi meccsen ossze lehet hozni 7-8 wint.
Falcons nem lett erosebb
Cam-el felallo Pats otthon hozhato.
Dallas uj edzovel szinten.
Eagles korhazcsapat mar most.
Giants, Jets otthon kotelezo.
Miami sem tart meg ott csapatepitesben
WFT-t hozni kell.

De persze siman lehet bukta ebbol 3-4 is, nem lenne olyan nagy meglepetes.

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
peet_24 Seattle Seahawks 347
Én elég nyögvenyelős szezont várok ligaszinten. A kimaradt előszezon és a speciális edzések miatt sokat hibazo jatekosok lesznek, tobb serulessel mint normalis esetben, kevésbe latvanyos meccsen.
A hawks menetrend alapján akar jo szezon is lehetne. Alapesetben bye week-ig akar 4 win is osszejohetne, illetve utana is vannak "kotelezo" meccsek: bills, giants, jets, was..

funkyparduc
a bills kötelező?
több mint 5 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 479 — Erin Elite Andrews

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
Napi tanítás:
 twitter.com/brgridiron/status/1300214722277515264?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1300214722277515264%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fseattle-seahawks

Lábjegyzet ckk, akit érdekell:
 time.com/5042560/libya-slave-trade/
Helmut Zimmer
Kivancsi leszek a nezettsegre majd, de persze lehet majd ezt is a covidra fogni, szoval biztosan mindenki boldog lesz. Majd jovore amikor nem no a sapka, sot, talan csokken is, mert a bevetelek iden elmaradnak, akkor meg majd csodalkoznak a jatekosok, hogy a liga es a csapatok atpolitizalasa fizucsokkenest okoz es megsem olyan kifizetodo a nezok es szurkolok felet -akik atlag fizubol elik a hetkoznapi eletuket, a covid miatt megnovekedett gondokkal es bizonytalansaggal- arrol oktatni, milyen rosszlelkuletu emberek is ok valojaban.

Drew Brees (akit amugy allitolag mindenki tisztel es szeret mert jo ember) allitolag a sisakjara ragasztotta a most lelott fekete foszer nevet, akirol kiderult amugy, hogy nemi eroszaktevo 😀 Mar varom, hogy PC mikor teszi ki a molinojat a VMAC-be.

2020 - Eroszakos szexualis bunozoket propagandal a liga, es ha nem tetszik, veled van a baj.

En iden egyedul a Tampara lettem volna kivancsi, hogy kepesek-e valamit alkotni, "underdog" szerepbol, de ezt is kihagyom. Nekem a liga mindig azert volt elvezetes, mert itt nem kellett munkara, tarsadalmi problemakra es egyebekre gondolni, leultel heti 1-2 meccsre, utana olvastal par cikknek, "aldoztal" az idodbol, hogy az emberi teljesitokepesseg es csapatszellem diadalat szemleld rovidke ideig, de mar ezt sem lehet, mert ha rakeresel a csapatodra, tobb hirt talalsz a koponyegforgato, 70-hez kozelito woke foedzodrol meg eroszakos elitelt bunozokrol, mint DK routjairol vagy Wagner tacklejeirol.

Az eletnek ezen pici am megis hatalmas szelete is elmult apolitikusnak lenne es tolja az arcodba a woke propagandat.

SZERK: Itt egy jo iras a Forbes magazintol
 www.forbes.com/sites/kirkwakefield/2020/08/28/escape-from-2020--a-case-to-separate-sports-and-politics-for-more-fans-and-higher-ratings/#4d6e155976ad

Most csinaltak kozvelemenykutatast. Az NFL a fanok 24%-at veszitheti:

specials-images.forbesimg.com/imageserve/5f490af436973c50cc9c3c92/960x0.jpg?fit=scale
undisputedly
Tőlem mondhatja mindegyik a hülyeségeit, bohócot csinálhat magából.

Mindegy cimborák mind megvettük a Maddent, és vasárnap nem meccset nézünk, hanem játszunk.
több mint 5 éve
Napi tanítás:
 twitter.com/brgridiron/status/1300214722277515264?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1300214722277515264%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fseattle-seahawks

Helmut Zimmer
Kivancsi leszek a nezettsegre majd, de persze lehet majd ezt is a covidra fogni, szoval biztosan mindenki boldog lesz. Majd jovore amikor nem no a sapka, sot, talan csokken is, mert a bevetelek iden elmaradnak, akkor meg majd csodalkoznak a jatekosok, hogy a liga es a csapatok atpolitizalasa fizucsokkenest okoz es megsem olyan kifizetodo a nezok es szurkolok felet -akik atlag fizubol elik a hetkoznapi eletuket, a covid miatt megnovekedett gondokkal es bizonytalansaggal- arrol oktatni, milyen rosszlelkuletu emberek is ok valojaban.

Drew Brees (akit amugy allitolag mindenki tisztel es szeret mert jo ember) allitolag a sisakjara ragasztotta a most lelott fekete foszer nevet, akirol kiderult amugy, hogy nemi eroszaktevo 😀 Mar varom, hogy PC mikor teszi ki a molinojat a VMAC-be.

2020 - Eroszakos szexualis bunozoket propagandal a liga, es ha nem tetszik, veled van a baj.

En iden egyedul a Tampara lettem volna kivancsi, hogy kepesek-e valamit alkotni, "underdog" szerepbol, de ezt is kihagyom. Nekem a liga mindig azert volt elvezetes, mert itt nem kellett munkara, tarsadalmi problemakra es egyebekre gondolni, leultel heti 1-2 meccsre, utana olvastal par cikknek, "aldoztal" az idodbol, hogy az emberi teljesitokepesseg es csapatszellem diadalat szemleld rovidke ideig, de mar ezt sem lehet, mert ha rakeresel a csapatodra, tobb hirt talalsz a koponyegforgato, 70-hez kozelito woke foedzodrol meg eroszakos elitelt bunozokrol, mint DK routjairol vagy Wagner tacklejeirol.

Az eletnek ezen pici am megis hatalmas szelete is elmult apolitikusnak lenne es tolja az arcodba a woke propagandat.

SZERK: Itt egy jo iras a Forbes magazintol
 www.forbes.com/sites/kirkwakefield/2020/08/28/escape-from-2020--a-case-to-separate-sports-and-politics-for-more-fans-and-higher-ratings/#4d6e155976ad

Most csinaltak kozvelemenykutatast. Az NFL a fanok 24%-at veszitheti:

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Napi tanítás: