Seattle Seahawks
Amkor draftoltuk fogtam a fejem, ahogy ma is fogom, de azt kell mondjam, hogy egy nagyon szerethető az öltözői hangulaton sokat segítő srác ő. Ha egészséges lenne a tehetsége alapján elférne nem egy, és nem két keretben. Láttuk, hogy azért ő alapvetően melós srác és képzett, csak hát egy kézfej hiányban szenved. Jót tett a csapatnak a jelenléte.
A legjobbakat Neki!.
Köszi. Ezt most nagyon nem vártam.Először a Jaguars twitter Adam Schefterénél.Shaquem Griffin is menni fog/ment.Ezt hol láttad?
iktriad
SONICS-SEAHAWKS
Seahawks cutting Shaq Griffin 👀
— Dilla (@E_Dilla) September 5, 2020
Azóta megerősítve.
The Seahawks are waiving DE/LB Shaquem Griffin, per source. A 2018 fifth-round pick, Shaquem seemed to have found a home as a pass-rusher/strongside LB, but now he’ll be available on waivers.
— Dugar, Michael-Shawn (@MikeDugar) September 5, 2020
An aside: His twin bro Shaquill is in a contract year.
iktriad
SONICS-SEAHAWKS
QB (2): Russell Wilson and Geno Smith
Cuts: Anthony Gordon and Danny Etling
RB (4): Chris Carson, Carlos Hyde, DeeJay Dallas, and Travis Homer
Cuts: Nick Bellore
WR (6): Tyler Lockett, DK Metcalf, Phillip Dorsett, John Ursua, David Moore, Freddie Swain
Cuts: Paul Richardson, Penny Hart, Cody Thompson, Aaron Fuller and Lance Lenoir
TE (4): Will Dissly, Greg Olsen, Jacob Hollister and Luke Willson
Cuts: Stephen Sullivan and Tyler Mabry
OL (10): Duane Brown, Cedric Ogbuehi, Mike Iupati, Phil Haynes, Ethan Pocic, B.J. Finney, Damien Lewis, Jordan Simmons, Brandon Shell, Jamarco Jones
Cuts: Tommy Champion and Chad Wheeler
DL (8): Rasheem Green, Jarran Reed, Poona Ford, Bryan Mone, L.J. Collier, Benson Mayowa, Alton Robinson and Damontre Moore
Cuts: Cedrick Lattimore, Demarcus Christmas and P.J. Johnson
LB (6): K.J. Wright, Bobby Wagner, Bruce Irvin, Jordyn Brooks, Cody Barton and Ben Burr-Kirven
Cuts: Shaquem Griffin
CB: (6): Shaquill Griffin, Tre Flowers, Quinton Dunbar, Ugo Amadi, Neiko Thorpe, Linden Stephens
Cuts: Gavin Heslop, Ryan Neal, Debione Renfro, Jayson Stanley
S (4): Jamal Adams, Quandre Diggs, Marquise Blair and Lano Hill
Cuts: Chris Miller
ST (3): Jason Myers, Michael Dickson and Tyler Ott
Injured Reserve: Emmanuel Ellerbee, Patrick Carr and Branden Jackson
PUP: Rashaad Penny
NFI: Darrell Taylor, Colby Parkinson, and D.J. Reed
Reserve/Suspended: Kyle Fuller, Josh Gordon
a trashre kicsit még gyúrjál mi amigo 😊 lávcsyhMondok mást is titeket idén oda vissza 😝Sokat mondogatsz valamit egyszer bejön Söndöröm 😁Rózsa Sándornak szeretettel:Azért érdekes ilyen véleményt hallani....
www.youtube.com/watch?v=7p7dqfWrnoU
iktriad
Ez azért homlok egyenest szembe megy az itteni fórumozók véleményével.
Ezekszerint akkor contender csapat vagyunk.
Mondjuk én ezt már régóta mondogatom szóval engem ez nézőpont nem igazán lepett meg.
Rózsa Sándor (betyár)
petey
Ti csak egy éves csoda voltatok idén vissza kerültök a helyetekre ahol most évekig voltatok 😝 csoport 3.vagy (4.helyre) 😀
De azért szeretlek cimbora 😘
Rózsa Sándor (betyár)
az van hogy höri amúgy nagyon jó csávó, és ha elég sokáig járja az esőtáncot,akkor egyszer elered az eső 😊Rózsa Sándornak szeretettel:Azért érdekes ilyen véleményt hallani....
iktriad
Mondjuk én ezt már régóta mondogatom szóval engem ez nézőpont nem igazán lepett meg.
Rózsa Sándor (betyár)
Peteynek igaza lehet. Ez is bejohet. Lehet, mostantol akkor 10 evig kell ezt mondogatnod, de miert ne? 😀Mondok mást is titeket idén oda vissza 😝Sokat mondogatsz valamit egyszer bejön Söndöröm 😁Rózsa Sándornak szeretettel:Azért érdekes ilyen véleményt hallani....
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
petey
Ti csak egy éves csoda voltatok idén vissza kerültök a helyetekre ahol most évekig voltatok 😝 csoport 3.vagy (4.helyre) 😀
Rózsa Sándor (betyár)

Állat vagyok, ami enni kér...
Mondok mást is titeket idén oda vissza 😝Sokat mondogatsz valamit egyszer bejön Söndöröm 😁Rózsa Sándornak szeretettel:Azért érdekes ilyen véleményt hallani....
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
petey
Sokat mondogatsz valamit egyszer bejön Söndöröm 😁Rózsa Sándornak szeretettel:Azért érdekes ilyen véleményt hallani....
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
Köszi. Ezt most nagyon nem vártam.Először a Jaguars twitter Adam Schefterénél.Shaquem Griffin is menni fog/ment.Ezt hol láttad?
iktriad
SONICS-SEAHAWKS
Azóta megerősítve.
The Seahawks are waiving DE/LB Shaquem Griffin, per source. A 2018 fifth-round pick, Shaquem seemed to have found a home as a pass-rusher/strongside LB, but now he’ll be available on waivers.
iktriad
Először a Jaguars twitter Adam Schefterénél.Shaquem Griffin is menni fog/ment.Ezt hol láttad?
iktriad
SONICS-SEAHAWKS
Azóta megerősítve.
Shaquem Griffin is menni fog/ment.Ezt hol láttad?
iktriad
Amíg Wilson úgy játszik, ahogy addig mindig conteder csapat lesztek. Ezt teszi egy elit QB.Rózsa Sándornak szeretettel:Azért érdekes ilyen véleményt hallani....
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
Rózsa Sándornak szeretettel:Azért érdekes ilyen véleményt hallani....
iktriad
Rózsa Sándornak szeretettel:Danke ezer szeretett 🤩🤩
iktriad
Csak en erzem ugy, hogy a The Breakfast Club posztmodern, postcovid, woke verziojat forgatjuk ami nem a kozepsulis detentionben, hanem a covidos zoomcallban fog jatszodni?meg amelyik nem tud routet futni
A nagyszaju, az eminens, a woke, most meg jon a drogos.
undisputedly
A nagyszaju, az eminens, a woke, most meg jon a drogos.
Esküszöm, hogy tiszta vagyok 😀Ez remek, már csak játékengedély kéne neki. Amúgy egy Gordon, Metcalf párosra azért effektíve nem sok csapatnak van emberanyaga 😀Max más féle anyaga. 😃
Wyatt
Gerichill
Sok sikert Neki!
Mondjuk a Saintsnél mék it or brék it van, mert ha jól olvastam erős cap gondok vannak, meg főként lesznek jövőre.