Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 8 éve
Wow, a Southern Miss főedzőjét, Todd Monkent elcsábította Koetter OC-nek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
buccaneer
490
Nagyon jó kis edzői brigád kezd itt összeállni tampában. Ennyire jó talán az elmúlt 6-8 évben még sosem volt a helyzet. Gyakorlatilag Schiano óta meglenne a keret arra, hogy ez a csapat PO-ba jusson, csak a Glazer fattyak eddig ügyesen szedték össze maguk köré a dilettáns barmokat. Az elmúlt 6 évben viszont most van először igazán jó előérzetem a következő évre nézve.Nálam ebből szoktak lenni a 7-9 szezonok! 😀
TheBerzerker
több mint 8 éve
Nagyon jó kis edzői brigád kezd itt összeállni tampában. Ennyire jó talán az elmúlt 6-8 évben még sosem volt a helyzet. Gyakorlatilag Schiano óta meglenne a keret arra, hogy ez a csapat PO-ba jusson, csak a Glazer fattyak eddig ügyesen szedték össze maguk köré a dilettáns barmokat. Az elmúlt 6 évben viszont most van először igazán jó előérzetem a következő évre nézve.
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 8 éve
Cay
189
Félő lenne, hogy akkor háromról maradna le. 😀 Én az érkezése előttire, meg a távozása utánira gondoltam.Te látod a jövőt?Főleg, hogy "csak" két Super Bowl győzelemről maradt le. 😊Az O line miatt azért félhetünk továbbra is. Warhop maradt a helyén.Jött 4 új edző: Jay Hayes (DL), Mark Duffner (LB), Jon Hoke (DB) és Nate Kaczor (ST).Jay Hayes szintén igen jó DL-edző, ez a védelmi stáb elég betyár lett.
Ebből Duffner nagy fogás, és ő dolgozott Smitheyvel nálunk és Koetter isjól ismeri persze. Nagyon jó LB edzőnek tartom. Lavonte örülni fog neki.
iktriad
empty taxi
Kell majd pár új játékos a támadófalba. A minap nézegettem szegény Mankins twitterét. A csávó még mindig a pats mezes pfofil képével van fent, és amikor Koettert kinevezték akkor is folyton a patriots dolgairól irkált twitteren, Szerintem őt lehet, hogy teljesen megtörte az, hogy tampába került.
TheBerzerker
Cay
Te látod a jövőt!
😀
tomi-tomi
több mint 8 éve
Te látod a jövőt?Főleg, hogy "csak" két Super Bowl győzelemről maradt le. 😊Az O line miatt azért félhetünk továbbra is. Warhop maradt a helyén.Jött 4 új edző: Jay Hayes (DL), Mark Duffner (LB), Jon Hoke (DB) és Nate Kaczor (ST).Jay Hayes szintén igen jó DL-edző, ez a védelmi stáb elég betyár lett.
Ebből Duffner nagy fogás, és ő dolgozott Smitheyvel nálunk és Koetter isjól ismeri persze. Nagyon jó LB edzőnek tartom. Lavonte örülni fog neki.
iktriad
empty taxi
Kell majd pár új játékos a támadófalba. A minap nézegettem szegény Mankins twitterét. A csávó még mindig a pats mezes pfofil képével van fent, és amikor Koettert kinevezték akkor is folyton a patriots dolgairól irkált twitteren, Szerintem őt lehet, hogy teljesen megtörte az, hogy tampába került.
TheBerzerker
Cay
Te látod a jövőt!
😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Állítólag Smithey egykori játékosa Brian Finneran lenne a WR-edző, ő visszavonulása óta rádiós műsorvezetőként dolgozik, szal eléggé WTF hire lenne ha tényleg igaz.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Én most konkrétan jobban várom a week 1-et, mint a superbowlt😊Szerintem idén vissza is vonulAz O line miatt azért félhetünk továbbra is. Warhop maradt a helyén.Jött 4 új edző: Jay Hayes (DL), Mark Duffner (LB), Jon Hoke (DB) és Nate Kaczor (ST).Jay Hayes szintén igen jó DL-edző, ez a védelmi stáb elég betyár lett.
iktriad
empty taxi
TheBerzerker
D11
több mint 8 éve
Szerintem idén vissza is vonulAz O line miatt azért félhetünk továbbra is. Warhop maradt a helyén.Jött 4 új edző: Jay Hayes (DL), Mark Duffner (LB), Jon Hoke (DB) és Nate Kaczor (ST).Jay Hayes szintén igen jó DL-edző, ez a védelmi stáb elég betyár lett.
iktriad
empty taxi
TheBerzerker
több mint 8 éve
Cay
189
Főleg, hogy "csak" két Super Bowl győzelemről maradt le. 😊Az O line miatt azért félhetünk továbbra is. Warhop maradt a helyén.Jött 4 új edző: Jay Hayes (DL), Mark Duffner (LB), Jon Hoke (DB) és Nate Kaczor (ST).Jay Hayes szintén igen jó DL-edző, ez a védelmi stáb elég betyár lett.
iktriad
empty taxi
TheBerzerker
több mint 8 éve
Az O line miatt azért félhetünk továbbra is. Warhop maradt a helyén.Jött 4 új edző: Jay Hayes (DL), Mark Duffner (LB), Jon Hoke (DB) és Nate Kaczor (ST).Jay Hayes szintén igen jó DL-edző, ez a védelmi stáb elég betyár lett.
iktriad
empty taxi
több mint 8 éve
Jött 4 új edző: Jay Hayes (DL), Mark Duffner (LB), Jon Hoke (DB) és Nate Kaczor (ST).Jay Hayes szintén igen jó DL-edző, ez a védelmi stáb elég betyár lett.
iktriad
Madden hates me.
több mint 8 éve
Jött 4 új edző: Jay Hayes (DL), Mark Duffner (LB), Jon Hoke (DB) és Nate Kaczor (ST).Ebből Duffner nagy fogás, és ő dolgozott Smitheyvel nálunk és Koetter isjól ismeri persze. Nagyon jó LB edzőnek tartom. Lavonte örülni fog neki.
több mint 8 éve
Hue Jacksont miután kirúgták Oaklandből először assistant secondary coachnak ment Cincybe 😊Csak Phillyben fordulhatott elő, hogy a támadófal edzőt kinevezték DC-nek 😀Koetter és Smithey mindent felállást kipróbálnak. A Jagsben Koetter OC, Smithey DC volt, Atlantában Smithey volt Dirk főnöke, most Koetter lesz Miké. Mindezt 9 év alatt. Nem semmi.Akkor majd ezután a Smithey OC és Dirk DC következik 😀
iktriad
Wester
mustaine
Madden hates me.
több mint 8 éve
Csak Phillyben fordulhatott elő, hogy a támadófal edzőt kinevezték DC-nek 😀Koetter és Smithey mindent felállást kipróbálnak. A Jagsben Koetter OC, Smithey DC volt, Atlantában Smithey volt Dirk főnöke, most Koetter lesz Miké. Mindezt 9 év alatt. Nem semmi.Akkor majd ezután a Smithey OC és Dirk DC következik 😀
iktriad
Wester
több mint 8 éve
buccaneer
490
Ezzel nem jó viccelni, mert Tampában még akár ez is valósággá válhat! 😊Koetter és Smithey mindent felállást kipróbálnak. A Jagsben Koetter OC, Smithey DC volt, Atlantában Smithey volt Dirk főnöke, most Koetter lesz Miké. Mindezt 9 év alatt. Nem semmi.Akkor majd ezután a Smithey OC és Dirk DC következik 😀
iktriad
Wester
több mint 8 éve
Koetter és Smithey mindent felállást kipróbálnak. A Jagsben Koetter OC, Smithey DC volt, Atlantában Smithey volt Dirk főnöke, most Koetter lesz Miké. Mindezt 9 év alatt. Nem semmi.Akkor majd ezután a Smithey OC és Dirk DC következik 😀
iktriad
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Koetter és Smithey mindent felállást kipróbálnak. A Jagsben Koetter OC, Smithey DC volt, Atlantában Smithey volt Dirk főnöke, most Koetter lesz Miké. Mindezt 9 év alatt. Nem semmi.Nemtudom mot gondoljak erről amúgy. Én jobban örültem volna másnak, de még így vagy 10 éve a legjobb edzőbrigád jött most itt össze. Ha jól erősítenek a drafton reális lehet a po esély.
iktriad
több mint 8 éve
Koetter és Smithey mindent felállást kipróbálnak. A Jagsben Koetter OC, Smithey DC volt, Atlantában Smithey volt Dirk főnöke, most Koetter lesz Miké. Mindezt 9 év alatt. Nem semmi.
több mint 8 éve
Jay Hayes a DL coachunk
több mint 8 éve
kértek még levedlett edzőt? van bőven, csak győzzétek 😀Első 5 évből 4-ben PO-ban lesz a Bucs ebben a felállásban szerintem itt senki nem fog sírni
bergerdani
több mint 8 éve
bergerdani
4 913
kértek még levedlett edzőt? van bőven, csak győzzétek 😀
Mindig jövőre
több mint 8 éve
csupi4
263
BREAKING: Mike Smith will be the Buccaneers' next defensive coordinator.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Mike Smith lehet az új DC, hamarosan be is jelenthetik.
több mint 8 éve
Kíváncsi vagyok, Koetter megpróbálja-e Mike Smitht idehozni DCnek? Anno nálunk dolgoztak együtt 1 évet 2007ben(Dirk mint OC, Smithey mint DC). 11-5ös volt a mérlegünk, és nyertünk a playoffban is 1 meccset. 😊 Annak túl jó.Chip Kelly lett maradhat??Nem amerikai?
D11
*iktriadpoén
Stez