Tennessee Titans

20 feliratkozó

több mint 10 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
nem sok minden történt tegnap, Mariota játéka továbbra is kérdéses, de semmiképp nem fogják erőltetni.
Andrews nagyobb szerepre számíthat, mert jól játszott vasárnap. Whizt megkérdezték, hogy hajlandó lenne-e másnak átadni a játékhívást, ő nem zárkózott el tőle, reméljük ez valamikor realitássá is válik a szezon folyamán 😊

több mint 10 éve
egozo Tennessee Titans 669 — Titans fan
Azért itt a fejlődést úgy kell érteni, hogy a tavaly, hol játszottunk mi ilyen szoros meccset pl a Colts-al, vagy nem hiszem, hogy ilyen szoros lett volna a ha tavaly találkozunk a Falcons-sal.
Egozo: Sankey-nek nagyon nem megy, szóval ezért játszik Andrews, és szerintem jogosan.
pakesz
6 meccsen csak 39 futást kapott. és ebből 4,1 es átlagot futott. Andrews 4 meccsen kapott 38 futást és 3,6-os átlagot futott... Ki derítette ki ebből, hogy Senkinek "nagyon nem megy"?
több mint 10 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
Azért itt a fejlődést úgy kell érteni, hogy a tavaly, hol játszottunk mi ilyen szoros meccset pl a Colts-al, vagy nem hiszem, hogy ilyen szoros lett volna a ha tavaly találkozunk a Falcons-sal.
Egozo: Sankey-nek nagyon nem megy, szóval ezért játszik Andrews, és szerintem jogosan.

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 10 éve
Ezekkel a statokkal csak egy baj van, nyugodtan kitörölhetjük vele...!
DGB mellőzése mellett én azt sem értem, miért nem játszhat Senki? A védelemben pedig Szenszebonál sokkal jobbnak tűnik Riggs, ha már nem tudtak egy normális cornert beszerezni harmadiknak, talán Őt érdemes lenne többet játszatni. A Morgan kontra JJ-nél, gondolom rosszul olvasták a felállást és nem maradt más slot elleni védekezésre, ki pedig mégsem vihették szélre Morgant, hogy egy corner fogja Jonest.
Az elején Woodyard nagyon pörgött, aztán vagy 10 játékig nem is láttam. Mint korábban Senki esetében. Nálunk ez a szabály, ha valakinek megy, azt le kell vinni, nehogy túl jók legyünk 😊
Nekem továbbra is az a véleményem, hogy ha egy csapat megnyerhetne meccseket amiket elveszít, ha jobb lehetne a nevek alapján, mint amilyen, akkor ott a fejétől bűzlik a dolog.
Nem hiszem, hogy több esélyt kellene adni Whiznek, de úgyis kap, sajnos.
Én nem látom olyan pozitív fényben a texasiak elleni meccset sem.

Szerkesztette: egozo
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Igazából, ha azt mondja valaki, hogy hét fordulót követően meccsenkénti yardokat tekintve jobbak vagytok a denveri és a minnesotai támadóknál, az engedetteket tekintve pedig a 4. helyen álltok majd, szerintem sokan aláírták volna 😊

Szerkesztette: Wyatt

több mint 10 éve
A szerencsére én sem fognám, megint csak rajtunk múlt, hogy nem tudtunk nyerni.

Pozitívumok:
+ Andrews. A carryk nagy részét ő kapta és szerencsére élt is vele, bár sokat nem futottunk, amikor ő volt a backfielden abban több veszély volt, mintha McCluster futott volna.
+ Secondary. Cox és Griffin után McCourty is megsérült, ráadásul ez a hamstring elég makacs dolog tud lenni. Mindezek ellenére 250 yardon tartottuk Ryant, nem szoptunk be nagy játékot, Riggs is jól szállt be.
+ Küzdöttünk. Nagyon örültem, hogy nem adtuk fel és végig szoros meccset tudtunk játszani, az pedig, hogy ennyi sérülés után is 10 ponton tudtuk tartani a Falconst, nagyon biztató a jövőre nézve.

Negatívumok:
- Sérülések. Egészen elképesztő ez a pech(?) sorozat, gyakorlatilag a meccs végére 7 kezdő játékosunk hiányzott, és többen is hagytak ki kisebb periódusokat, ez főleg Lewan esetében aggasztó.
- Passzjáték. Mettenberger azért már régebb óta itt van, minden elkapóval kellően összeszokhatott és a nyilatkozatok alapján a társai is kedvelik/tisztelik (Wright különösen, szerintem ő inkább vele játszana, mint Mariotával...), ehhez képest rengeteg volt a pontatlan passz, drophegyek, pedig a játékhívás most nem volt annyira vészes (talán egy 3rd down screen volt ami kiborított 😀). DGB mellőzése továbbra is érthetetlen és Huntertől is többet vártam. (Marcussal nyertünk volna 😛)
- Támadófal. Sajnos ez a sérüléseknek is köszönhető, de különösen a második félidőben Gallik kiesése után vált nagyon látványossá (a blitzeket is ekkor vette elő a Falcons). Ugyan csak egy sacket engedtünk, de nem volt sok ideje Zachnek, Warmack pedig különösen rossz volt, a zászlók is róla jöttek.
- Front-seven. Freemant egészen jól fogtuk (bár a vendégek játékhívása is érdekes volt), de szinte semmilyen nyomást nem tudtunk Ryanre helyezni, ha oda is értünk, nem tudtuk megcsinálni rendesen a sacket. Bass labdaszerzése nagyon szép volt, de a sztárok (Casey, Orakpo) igen halványak voltak ma. Derrick Morgan pedig mit keresett Julio ellen coverageben az számomra felfoghatatlan, abból szerezték a TD-t.

Elképesztően frusztrálóak ezek a vereségek, pedig mi csak mezei szurkolók vagyunk, mi játszódhat le akkor a játékosok fejében... Cleveland, Jacksonville, Houston, Tampa Bay, San Francisco - ők mind több győzelemmel állnak jelenleg, mint mi. Vasárnap a Texanshoz megyünk, talán a legrosszabb formában lévő csapat jelenleg, csoportmeccs, kötelező nyerni, mert hiába vannak nagyon biztató jelek, ha nem lesz W, akkor Whiz is elkezdhet izgulni. Ha viszont nyerünk (a Colts pedig kikap a Panthers ellen) akkor egy győzelemre lesz a csoportelsőség.

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 822 — a new hope (again)
Sztem a szerencsével nem álltatok most hadilábon. A 4&goalos int/touchbak aztán a kihagyott fg. Nálatok volt a labda + a végén a bírók is megtoltak titeket a julio nem td-vel meg egy 3& 10 körüli ordenáré holding elengedésével. Szóval a lehetőség adott volt többször is csak mattenberg rendre elkúrta. Ennél többet szvsz nem lehet ilyen téren várni 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Ahogy a Bills ellen itt is sikerült " a ziccereket kihagyni" az első félidőben. Hunter drop, stb. Hozhattunk volna az első félidőben 6-10 pontot még. Helyette megint szerencsétlenkedtünk. Azért a második félidőben elég sokat volt fent a defense, ez mutatja is, hogy az offense egy rakat szar volt. Első félidő végén, megyünk a TD-re, ami nem is rossz, na de mondom magamban, nehogy itt legyen egy INT... erre... Még szerencse, hogy volt szabálytalanság, így nem tudott pontot szerezni a Falcons. Mettenbergernek ott lehetett volna a game winning drive (vagy már egy egyenlítésnek is örültem volna) és akkor egy-két hétig császárként néznénk rá, helyette jött egy INT és elköszönhettünk a győzelemtől. Bár egész meccsen ez a nyögvenyelős játék ment, azért reménykedtem, hogy nekünk lesz szerencsénk (először a szezonban) de nem... Elég szar, ha már csak a szerencsében lehet bízni egy meccsen. :/

Szerkesztette: pakesz

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 10 éve
óriási hullámvasút volt ez a meccs, minden szempontból, ennek megfelelően az én érzéseim is elképesztően ambivalensek. az az egy biztos, hogy nagyon megérdemelne már ez a csapat egy győzelmet, remélem ezt a szétesett Texanst a földbe döngöljük mi is.

több mint 10 éve
gerrard88 Tennessee Titans 735
Sok jót en sem várok a meccstől.. Rengeteg a sérült. Sajnos csak abban reménykedhetünk, hogy ne kajunk túl nagy zakót.
több mint 10 éve
Várhattam volna még húsz percet, azóta kijött az inaktív lista, Hill és Griffin sem játszhat, így tényleg csak a tisztes helytállás maradhat.

több mint 10 éve
Nem vagyok optimista, így nem is írom akkora lelkesedéssel a meccs előtti posztomat, mint eddig, de azért néhány gondolatot így is megosztanék, mit várok az estétől:

- Mettenberger ne adja a labdát. Ez azt hiszem egyértelmű, csak akkor lehet esélyünk ha a turnover mutatót erősen a javunkra fordítjuk, ebben lesz nagyon fontos szerepe Zachnek. Kíváncsi vagyok a gameplanre, ő már ugye régebb óta dolgozik együtt Whizzel, jobban ismer(het)i a playbookot, ezt illene kihasználni.

- Villogjon DGB. Az egyik legfontosabb célpont lesz, a Falcons védelmét csak felületesen tudtam elemezni, de elég erős missmatchnek tűnik ez bárkivel szemben, hogy lehessen rá építeni, a buta rookie hibák ellenére elég sokszor megmutatta már, hogy anno miért volt elit prospect. Nagy áttörés lehet neki a mai meccs.

- Lépjen oda a D#. Szezon előtt nem vártak ilyen jó játékot a Falcons támadófalától, mutassuk meg, hogy miért gondolták ezt, Hill is visszatért, így idén először teljes pompájában tündökölhet a front7 (😀), ha nem is vagyunk ligaelit egység, azért LeBeau remélem fel tud rajzolni pár hatékony blitz formációt.

- Tartsuk a sztárjaikat. Nincsenek nagy álmaim, de jó lenne ha sem Julio, sem White, sem Freeman nem jutna 150 yard fölé, az előszezon meccs első labdabirtoklása alatt főleg az előbbit nem sikerült megfogni. Cox nélkül nehéz lesz, de remélem McCourty valamilyen szinten össze tudja szedni a secondaryt és nem égetik be nagyon BWW-t vagy Sensebaught.

Bőven lett volna rá lehetőségünk, de több, mint egy éve nem nyertünk hazai pályán, jó lenne lassan megtörni ezt a sorozatot, ráadásul úgy néz ki, hogy egy újabb vereséggel a csoport utolsó helyére kerülnénk. (Remélem nézték a srácok a londoni meccs első félidejét, hogyan is kell underdogként játszani...)
Go Titans!

több mint 10 éve
Steve McNairt beválasztották Tennessee Halhatatlan Sportolói közé került, ezzel a negyedik titán lett Bud Adams, Eddie George és Frank Wycheck után. Egyértelmű.

több mint 10 éve
Hamilkar Tennessee Titans 190
Nap végére nehogy Sack Mettenberger legyen 😊
több mint 10 éve
A Zimbión egy évvel ezelőtt már rövid hajú képe van fent, ez a kép legfeljebb az edzőtáborból való, mert már augusztusi meccseken sem virított ilyen ocsmány fejjel 😊
több mint 10 éve
Markny korábbi kérdésére visszatérve, hogy mit gondolok a holnapi meccsről, hát... Nem látok sok esélyt, igaz a Falcons se brillírozik, de már bemutattuk azt, hogy ha az ellenfél szar formában van akkor ellenünk tud brillírozni. 😀 Mariota kiesésével meg éppen nem látok sok esélyt, bár azért Mett annyira nem rossz, hogy csak emiatt lenne aggódni valóm. Hill visszatér, hát kíváncsi leszek, nagyot kell játszania, ha nem akarja, hogy szezon végén kibasszák. Igaz, sérült volt, de itt az esély tegye oda magát.

több mint 10 éve
érdekesség, hogy Mettenberger tavaly szinte napra pontosan ekkor vette át a kezdő posztot Lockertől.
2011 óta nem volt olyan szezon, hogy az irányítónk végig tudja játszani a szezont...

egy év alatt azért sokat változott Zach, előnyére 😀

Szerkesztette: markny

több mint 10 éve
sajnos Cox és Douglas sem játszhat, előbbi talán még Mariotánál is nagyobb veszteség.
így gyakorlatilag tét nélküli számunkra a meccs, remélem ezt örömfocival háláljuk meg és hozunk egy szoros meccset, bár Mettenbergert eléggé féltem egy ilyen fal mögött, neki jóval rosszabb a zsebérzékenysége, mint Marcusnak.

több mint 10 éve
Mariota játékával együtt volt jó előérzetem.......
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
The Titans have ruled out QB Marcus Mariota for Sunday, coach Ken Whisenhunt said.
több mint 10 éve
Valamiért mostanra kialudtam az utóbbi hetek gyötrelmeit. Nekem nagyon jó előérzetem van. Szerintem nyerünk. Kíváncsian várom a meccset.
több mint 10 éve
Ha nem várunk semmit, akkor nagyot nem csalódhatunk. Legalábbis remélem... 😊
több mint 10 éve
Itt vagyok de szóljatok ha sok mert akkor befejezem ! Én csak azt akartam ezzel az egésszel, hogy ha valaki ezt az oldalt olvassa először akkor it is láthatja.
Béczkó
Nyomjad csak
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
Itt vagyok de szóljatok ha sok mert akkor befejezem ! Én csak azt akartam ezzel az egésszel, hogy ha valaki ezt az oldalt olvassa először akkor it is láthatja.
több mint 10 éve
Druid Tennessee Titans 602
semmi jót....