Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Jól jön majd a mai 4. kör, amit cseréltünk. Sankey-ről jókat írnak. (Mayock szerint a best) Asszondják a szakértők, hogy sokat játszott az utolsó két évében a fősulin, és lehet, hogy elhasználódott. Szerintem meg éppen, hogy megerősödött az NFL-re és nem is volt sérült. Teljesen mindegy mit gondolunk - ahogy írtátok is - lehet szipogni, mérgelődni, ahogy én is szoktam 😊 vagy örülni úgyis az idő dönti majd el. KW és RW - nek ő kellett, és nem is olyan rossz szerintem. A plusz választás meg aranyat ér jelenlegi helyzetünkben, ha nem trédelünk fel valakiért. Roosról annyit, hogy már egy hónapja is felmerült a neve, mint lehetséges csere. Én bízom benne, hogy az edzők koncepciója alapján választanak, aztán meg védjék meg a pályán a döntésüket.
több mint 11 éve
Másodjára RB-t jött, ahogy várható volt, ráadásul mi húztuk a draft első futóját. Reméljük jó lesz ez a Sankey! Most már kicsit lenyugodva ez ellen nem lázadok, CJ elküldése miatt hozni kellett valakit, Greene nem életbiztosítás. Legalább van egy plusz 4. körös választásunk, rem végre CB-t is választunk.
Music City Miracle
több mint 11 éve
na ez a hülye tréd elvesz vagy másfél órát az alvásomból... remélem azért a végén megéri.
több mint 11 éve
Állítólag áruljuk Roos-t. Na azé ha kapnánk érte ma egy picket, az jó lenne. QB RB 😊HamilkarEhhez csak gratulálni lehet, ha tényleg így van. Jó biznisz lesz, biztos adnak érte egy 7. kört. Totális káoszt látok nálunk, és mindez az elcseszett választásuk eredménye.
Music City Miracle
több mint 11 éve
Állítólag áruljuk Roos-t. Na azé ha kapnánk érte ma egy picket, az jó lenne. QB RB 😊
több mint 11 éve
elsőre én se vagyok elégedett a drafttal.másodjára viszont, ha egyszer kiment az a CB és LB, akit első körösnek értékeltek, akkor be kell húzni a lehető legjobb olyan játékost, akit szükségesnek tartanak; az pedig ő volt - ami Roos életkorából adódóan (és reagálva a Hou választásra) tulajdonképpen megérthető.
mondjuk ha egy WR-t húzunk ma este, akkor én is elsírom magam...😀
több mint 11 éve
Várj csak, majd a 2. körben húzunk egy RB-t, 3. körös cetlink meg nincs... ._. Amúgy jó OT jövőre is lesz (sőt a hátsó körökben is lehetett volna jó project embereket fogni), viszont kezdő 3-4-es DE és LB, valamint CB (tessék választani) már most kéne. Szóval nem tudok nyugodt lenni, hanem Gerrard88-hoz hasonlóan csalódott vagyok, de nagyon.én aszondom ott nem voltak meg a poszton Rossz kihalóban, utána meg így ment e Stingili, Jeffadamas - mondjuk az is igaz ezt az elsőkörös CB-mániát nem nekem találták ki, húzol lejebb hármat, Hortontól főleg nem vártam, LB biztos gyüvik easysutianapRoos-Lövidra-Svenke-Vamakk-Oher - ez semennyivel sem gyengébb.Nálam ez értelmetlen húzás volt. Már nincs értelmes játékos a piacon, tovább spórolni értelmetlen, egy évig padoztatni Lewant értelmetlen. Óriási need-ek vannak a védelemben, de akár a QB poszton is, erre így választunk. Sajnálom, de nem vagyok boldog. 😕NanditoLövan-Lövidra-Svenke-Vamakk-Oher ez brutális, nekem tetsziksutianap
És mi a véleményed a CB párosról? Ez lesz: McCourty-Blidi, ami elég gyengusz, és igen finom voltam. Vagy írjak egy közepes LB sort? Szerintem fölösleges. Lewan egy jó játékos, csak a Titansnak rohadtul nem volt szüksége rá.Nandito
Ezzel az idei FA tevékenységünk is D szintre süllyedt, mert akkor minek hoztunk egy Ohert ahelyett, hogy megtartottuk volna Vernert. Na jó, eleget sírtam mára. Holnap ennél csak jobb jöhet, de ha RB jön, akkor felrobbanok, az tuti.
Music City Miracle
több mint 11 éve
én aszondom ott nem voltak meg a poszton Rossz kihalóban, utána meg így ment e Stingili, Jeffadamas - mondjuk az is igaz ezt az elsőkörös CB-mániát nem nekem találták ki, húzol lejebb hármat, Hortontól főleg nem vártam, LB biztos gyüvik easyRoos-Lövidra-Svenke-Vamakk-Oher - ez semennyivel sem gyengébb.Nálam ez értelmetlen húzás volt. Már nincs értelmes játékos a piacon, tovább spórolni értelmetlen, egy évig padoztatni Lewant értelmetlen. Óriási need-ek vannak a védelemben, de akár a QB poszton is, erre így választunk. Sajnálom, de nem vagyok boldog. 😕NanditoLövan-Lövidra-Svenke-Vamakk-Oher ez brutális, nekem tetsziksutianap
És mi a véleményed a CB párosról? Ez lesz: McCourty-Blidi, ami elég gyengusz, és igen finom voltam. Vagy írjak egy közepes LB sort? Szerintem fölösleges. Lewan egy jó játékos, csak a Titansnak rohadtul nem volt szüksége rá.Nandito

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Roos-Lövidra-Svenke-Vamakk-Oher - ez semennyivel sem gyengébb.Nálam ez értelmetlen húzás volt. Már nincs értelmes játékos a piacon, tovább spórolni értelmetlen, egy évig padoztatni Lewant értelmetlen. Óriási need-ek vannak a védelemben, de akár a QB poszton is, erre így választunk. Sajnálom, de nem vagyok boldog. 😕NanditoLövan-Lövidra-Svenke-Vamakk-Oher ez brutális, nekem tetsziksutianap
És mi a véleményed a CB párosról? Ez lesz: McCourty-Blidi, ami elég gyengusz, és igen finom voltam. Vagy írjak egy közepes LB sort? Szerintem fölösleges. Lewan egy jó játékos, csak a Titansnak rohadtul nem volt szüksége rá.
Music City Miracle
több mint 11 éve
Oher és Levan szerintem az ellenfelek pass rushereinek is. 😀😀 Lewan már közelről ismeri pl Clowneyt, imádni fogja, hogy évente 2× összefuthat majd vele.Nálam ez értelmetlen húzás volt. Már nincs értelmes játékos a piacon, tovább spórolni értelmetlen, egy évig padoztatni Lewant értelmetlen. Óriási need-ek vannak a védelemben, de akár a QB poszton is, erre így választunk. Sajnálom, de nem vagyok boldog. 😕NanditoLövan-Lövidra-Svenke-Vamakk-Oher ez brutális, nekem tetsziksutianap
több mint 11 éve
Ha valaki nem olvasna draft topikot, itt az interjúm Taylor Lewan edzőjével: insidehandoff.com/2014/04/25/the-coachs-view-taylor-lewan/

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
Nálam ez értelmetlen húzás volt. Már nincs értelmes játékos a piacon, tovább spórolni értelmetlen, egy évig padoztatni Lewant értelmetlen. Óriási need-ek vannak a védelemben, de akár a QB poszton is, erre így választunk. Sajnálom, de nem vagyok boldog. 😕NanditoLövan-Lövidra-Svenke-Vamakk-Oher ez brutális, nekem tetszik

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Egyértelműen csalódott vagyok!! Nem erre számítottunk sokan azt hiszem. Remélem sokkal értelmesebb 2. kör következik...
több mint 11 éve
Nálam ez értelmetlen húzás volt. Már nincs értelmes játékos a piacon, tovább spórolni értelmetlen, egy évig padoztatni Lewant értelmetlen. Óriási need-ek vannak a védelemben, de akár a QB poszton is, erre így választunk. Sajnálom, de nem vagyok boldog. 😕
Music City Miracle
több mint 11 éve
Erre nem számítottunk. 😀 Most már csak annyi a kérdés, ahogy Hamilkar is írta, hogy egy évig tanul, vagy Roos-t kitesszük. Az OL-en nem kell agyalni sokat. 😊
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 11 éve
Benn maradt, akkor jöhet gondolták. Akkor Roos tanítja egy évig, aztán megy vagy most spórolunk meg 7 milliót. Minőségre nem rossz. Apropó talán a Roto-n volt a héten egy lista a csapatokról a játékosállomány alapján. Mi lettünk az utolsók. Sok hülyeséget összeírnak. 😊
több mint 11 éve
11(11) Titans Lewan, Taylor OT 6'7" 309 Michigan 6.3
több mint 11 éve
Na akkor én is: 1. Justin Gilbert , és a 2. kör..... csak poszt, LB vagy RB. 😀
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 11 éve
Megjósolhatatlan. Most már én is azt mondom, hogy annak örülnének a legjobban, ha el tudnánk jó pénzért passzolni az 11. helyünket. Úgyis a pillanatnyi lehetőségeken fog múlni. Mivel ez egy játék, így én is tippelek: 1. kör Johnny Manziel 2. kör Timmy Jernigan
több mint 11 éve
Valóban igaz én se igen szeretem a találgatást mert ez olyan mint a lottó vagy a TippMix amiben sose nyerek! 😀😀 Egy top CB és egy top RB (Tre Mason, ha tippelni kéne 😀) érkezését várom. Nadehát a top kifejezés ide vagy oda Verner a 2010-es börze 4. köröse is egy szezon alatt lett sztár addig meg mindenki szapulta szegény párát... nem is tudom miért...😀
több mint 11 éve
a kiinduló helyzetem az, hogy sose szerettem a mock draftokat, meg nem tudtam soha napokat tölteni azzal, hogy ki lehetne és mi lehetne.szóval ezen az alapon és minimális olvasások alapján amondó vagyok egy letrade szerintem is belefér; kell egy CB (elvileg a top CB még akkor bent lehet...), kell egy RB (az is könnyen lehet top...), kellhet egy valódi OLB (detto...); én nem látom, hogy az esetleges QB need-et (amivel egyébként én nem is értek egyet) idén ilyen magas pick-kel kezelnénk.
már csak pár nap, oszt mindenki okos lesz (aztán csak néhány év, hogy kiderüljön mennyire is okosak az okosak valójában...😀 )
több mint 11 éve
Szerintem az is megtörténhet, hogy tradelünk pár helyet hátra. Ettől eltekintve a tippem az első két körre:1. kör: Justin Gilbert CB (vagy Darqueze Dennard CB)
2. kör: Zach Mettenberger QB (vagy Tre Mason RB)
Music City Miracle
több mint 11 éve
Srácok! A draftra egy tippelés az első két körre? Persze csak Titans pick-ek érdekelnek. 😀