Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Erre nem számítottunk. 😀 Most már csak annyi a kérdés, ahogy Hamilkar is írta, hogy egy évig tanul, vagy Roos-t kitesszük. Az OL-en nem kell agyalni sokat. 😊
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
Benn maradt, akkor jöhet gondolták. Akkor Roos tanítja egy évig, aztán megy vagy most spórolunk meg 7 milliót. Minőségre nem rossz. Apropó talán a Roto-n volt a héten egy lista a csapatokról a játékosállomány alapján. Mi lettünk az utolsók. Sok hülyeséget összeírnak. 😊
több mint 12 éve
11(11) Titans Lewan, Taylor OT 6'7" 309 Michigan 6.3
több mint 12 éve
Na akkor én is: 1. Justin Gilbert , és a 2. kör..... csak poszt, LB vagy RB. 😀
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
Megjósolhatatlan. Most már én is azt mondom, hogy annak örülnének a legjobban, ha el tudnánk jó pénzért passzolni az 11. helyünket. Úgyis a pillanatnyi lehetőségeken fog múlni. Mivel ez egy játék, így én is tippelek: 1. kör Johnny Manziel 2. kör Timmy Jernigan
több mint 12 éve
Valóban igaz én se igen szeretem a találgatást mert ez olyan mint a lottó vagy a TippMix amiben sose nyerek! 😀😀 Egy top CB és egy top RB (Tre Mason, ha tippelni kéne 😀) érkezését várom. Nadehát a top kifejezés ide vagy oda Verner a 2010-es börze 4. köröse is egy szezon alatt lett sztár addig meg mindenki szapulta szegény párát... nem is tudom miért...😀
több mint 12 éve
a kiinduló helyzetem az, hogy sose szerettem a mock draftokat, meg nem tudtam soha napokat tölteni azzal, hogy ki lehetne és mi lehetne.szóval ezen az alapon és minimális olvasások alapján amondó vagyok egy letrade szerintem is belefér; kell egy CB (elvileg a top CB még akkor bent lehet...), kell egy RB (az is könnyen lehet top...), kellhet egy valódi OLB (detto...); én nem látom, hogy az esetleges QB need-et (amivel egyébként én nem is értek egyet) idén ilyen magas pick-kel kezelnénk.
már csak pár nap, oszt mindenki okos lesz (aztán csak néhány év, hogy kiderüljön mennyire is okosak az okosak valójában...😀 )
több mint 12 éve
Szerintem az is megtörténhet, hogy tradelünk pár helyet hátra. Ettől eltekintve a tippem az első két körre:1. kör: Justin Gilbert CB (vagy Darqueze Dennard CB)
2. kör: Zach Mettenberger QB (vagy Tre Mason RB)
Music City Miracle
több mint 12 éve
Srácok! A draftra egy tippelés az első két körre? Persze csak Titans pick-ek érdekelnek. 😀
több mint 12 éve
Elkezdődött a munka a csapatnál. 😊 Az első edzésen Locker is ott volt, igaz, még csak limitáltan tréningezett.VY sem adja fel, továbbra is szeretne visszatérni az NFL-be. Ezúttal a Brownsnál próbálkozik.
Music City Miracle
több mint 12 éve
vhonnan vmiért úgy rémlik, hogy ha a mi salary cap-ünket a fizetése fele terheli, tehát CJ így is megkapja a felét a pénzének? (összességében azért érte meg neki váltani, mert megkap tőlünk 5m-t plusz amit a Jets-től kap?)CJ-nek három éves szerződése volt vissza. Idénre és 2015-re 10 millió járt volna neki, ebből mindkét évben 2 millió volt a garantált, míg 2016-ban 9 milliót kaphatott volna, amiben nem volt garantált. Így erre a három évre összesen 4 milliót már megkapott, ez került idén DM-be, ami tényleg majdnem az idei fizetése fele. Azt nem tudjuk, hogy paycutban mennyit ajánlottunk neki, de azt kizártnak tartom, hogy mi nem adtunk volna neki hasonló szerződést, mint a Jets... Na mindegy, valamiért mégsem ment bele egy megegyezésbe.
A sorsolás nekem kifejezetten tetszik, érdekes, hogy ha a szezont négy részre bontjuk, akkor egyikben sem 2-2 a hazai-idegenbeli arány. Ebből adódóan az elején nyilván erős lesz a három idegenbeli, de aztán tulajdonképpen ideálisan jön ki a bye week azelőtt a négy meccs előtt, ami remélem, hogy dönteni fog a szezonunkról...Titans
Music City Miracle
több mint 12 éve
A próféta beszéljen belőled. Höri azt mondta, lobbizni fog majd a meccs képernyőre kerüléséért! Mondjuk ha rossz lesz a 2 csapat mérlege (vagy a mienk bűnrossz), szerintem Ricsi inkább aludni akar majd, mintsem kommentálni azon a hűvös téli éjszakán. 😀😀Pont, hogy mindenki látni akarja majd a két 10-4-es AFCSouth "VÉRIVÓ" gárda összecsapását!!!!!HamilkarIdei menetrend: Kezdés Kansasben, valamint 2 prime time meccsetek is lesz idén, az egyik a 16. héten majd pont ellenünk.Na akkor az már tuti, hogy az idényben egyszer láthatjuk a csapatunkat a sport tv-n 😊 A TNF-et nem biztos, hogy adják. Esetleg ha a Denverrel játszanánk. 😀pakesz
1. September 07th, 1pm - @Kansas City
2. September 14th, 1pm - Dallas
3. September 21st, 1pm - @Cincinnati
4. September 28th, 1pm - @Indianapolis
5. October 5th, 1pm - Cleveland
6. October 12th, 1pm - Jacksonville
7. October 19th, 1pm - @Washington
8. October 26th, 1pm - Houston
9. BYE
10. November 9th, 1pm - @Baltimore
11. November 17th, 8:30pm - Pittsburgh (MNF)
12. November 23rd, 1pm - @Philadelphia
13. November 30th, 1pm - @Houston
14. December 7th, 1pm - New York (Giants)
15. December 14th, 4:05pm - New York (Jets)
16. December 18th, 8:25pm - @Jacksonville (TNF)
17. December 28th, 1pm - Indianapolisiktriad
több mint 12 éve
vhonnan vmiért úgy rémlik, hogy ha a mi salary cap-ünket a fizetése fele terheli, tehát CJ így is megkapja a felét a pénzének? (összességében azért érte meg neki váltani, mert megkap tőlünk 5m-t plusz amit a Jets-től kap?)A sorsolás nekem kifejezetten tetszik, érdekes, hogy ha a szezont négy részre bontjuk, akkor egyikben sem 2-2 a hazai-idegenbeli arány. Ebből adódóan az elején nyilván erős lesz a három idegenbeli, de aztán tulajdonképpen ideálisan jön ki a bye week azelőtt a négy meccs előtt, ami remélem, hogy dönteni fog a szezonunkról...
több mint 12 éve
Pont, hogy mindenki látni akarja majd a két 10-4-es AFCSouth "VÉRIVÓ" gárda összecsapását!!!!!Idei menetrend: Kezdés Kansasben, valamint 2 prime time meccsetek is lesz idén, az egyik a 16. héten majd pont ellenünk.Na akkor az már tuti, hogy az idényben egyszer láthatjuk a csapatunkat a sport tv-n 😊 A TNF-et nem biztos, hogy adják. Esetleg ha a Denverrel játszanánk. 😀pakesz
9. BYE
több mint 12 éve
Idei menetrend: Kezdés Kansasben, valamint 2 prime time meccsetek is lesz idén, az egyik a 16. héten majd pont ellenünk.Na akkor az már tuti, hogy az idényben egyszer láthatjuk a csapatunkat a sport tv-n 😊 A TNF-et nem biztos, hogy adják. Esetleg ha a Denverrel játszanánk. 😀
9. BYE
több mint 12 éve
Idei menetrend: Kezdés Kansasben, valamint 2 prime time meccsetek is lesz idén, az egyik a 16. héten majd pont ellenünk. 1. September 07th, 1pm - @Kansas City
9. BYE
17. December 28th, 1pm - Indianapolis
több mint 12 éve
Igaz, nálam volt egy paycut a manager-es játékban. 😀 Bocsi! Tehát 10 millió.Idén és jövőre is 10 milliót keresett volna.Nanditoegyszer kénytelen leszek rendesen beleásni magam ezekbe a szerződéses-elküldéses dolgokba, hogy CJ-nek miért érte meg 8-ért két évre aláírni a Jets-hez, és nálunk mennyiért maradt volna...Nálunk idén, paycut nélkül 8 milliót keresett volna, ( 6 M salary, 2 M signing) jövőre szintén, ugyan ennyit, 2016-ban pedig 9 milliót. ( signing nem volt nála 2016ra)pakesz
mindenesetre legalább ez is tiszta helyzet.
jöhetne már a draft.Titans
több mint 12 éve
Idén és jövőre is 10 milliót keresett volna.egyszer kénytelen leszek rendesen beleásni magam ezekbe a szerződéses-elküldéses dolgokba, hogy CJ-nek miért érte meg 8-ért két évre aláírni a Jets-hez, és nálunk mennyiért maradt volna...Nálunk idén, paycut nélkül 8 milliót keresett volna, ( 6 M salary, 2 M signing) jövőre szintén, ugyan ennyit, 2016-ban pedig 9 milliót. ( signing nem volt nála 2016ra)pakesz
Music City Miracle
több mint 12 éve
egyszer kénytelen leszek rendesen beleásni magam ezekbe a szerződéses-elküldéses dolgokba, hogy CJ-nek miért érte meg 8-ért két évre aláírni a Jets-hez, és nálunk mennyiért maradt volna...Nálunk idén, paycut nélkül 8 milliót keresett volna, ( 6 M salary, 2 M signing) jövőre szintén, ugyan ennyit, 2016-ban pedig 9 milliót. ( signing nem volt nála 2016ra)
több mint 12 éve
egyszer kénytelen leszek rendesen beleásni magam ezekbe a szerződéses-elküldéses dolgokba, hogy CJ-nek miért érte meg 8-ért két évre aláírni a Jets-hez, és nálunk mennyiért maradt volna...mindenesetre legalább ez is tiszta helyzet.
jöhetne már a draft.
több mint 12 éve
CJ a Jets-ben... berúgva is fura 😀
több mint 12 éve
Urak! Lenne itt egy kihívásGondoltam, hogy nem szólok bele, de csak nem bírtam ki. Fitzben bízni, na ez nagy szakértelemre vall.
bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/houston_texans?oldal=0#1052423sutianap
Music City Miracle
több mint 12 éve
Urak! Lenne itt egy kihívás
Aki nem hiszi, annak utánajárnak