Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem reagáltam, mert azt hittem napokon belül nyélbe ütik az üzletet.Horton megtalálta Casey helyét. Szerződést akarunk hosszabbítani vele.HamilkarVégre valami jó hír az utóbbi napok negatív dolgai után! 😉gerrard88
Még az előző témához egy mai írás. Aztán majd meglátjuk. 😊
www.musiccitymiracles.com/2014/7/8/5880327/2014-nfl-power-rankings-pft-ranks-the-titans-30th
több mint 11 éve
www.titansonline.com/media-center/photo-gallery/Photo-Recap-Minicamp-Reflections/82425218-d9cc-4e87-bd7d-bfc0ebe1c709?campaign=social_20140624_26628346#start
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 11 éve
Horton megtalálta Casey helyét. Szerződést akarunk hosszabbítani vele.HamilkarVégre valami jó hír az utóbbi napok negatív dolgai után! 😉
több mint 11 éve
Horton megtalálta Casey helyét. Szerződést akarunk hosszabbítani vele.
több mint 11 éve
Hamilkar: Én írtam azt hogy Vernernek ez volt az egyetlen jó éve 😊 Sok mindenben igazad van, de majd meglátjuk, adjunk esélyt Whisenhuntéknak!! 😉Amúgy Pakesz mellé állok, a cikkekhez hozzászólva, Höri részéről ez egy erős és ócska poén volt, oka lehet a heccelés és a csapataink közötti évtizedes rivalizáció! 😊 Nem érzem, hogy szeretett csapatunk rossz lesz idén. Ugyanúgy a közepes csapatok közé sorolom a Titánokat, mint ahol eddig voltak manapság, de mindegy is hagyjuk meg a gurulós focit az átlag népnek, ahhoz úgy is mindenki ért nem...😀😀
több mint 11 éve
Az USA-ban is volt foganattja: www.musiccitymiracles.com/2014/5/31/5767482/sports-illustrated-grades-the-tennessee-titans-offseason
több mint 11 éve
Egyrészt nem ezért a hozzászólásért jöttem ide, hanem szeretem a csoportot és olvasom az összes csapat fórumát... De még mielőtt túlmentegetném magam, ha te írtad volna akkor a te neveddel írom ezt. Nem megsértve senkit, de egy anonim fórumon szerzett kapcsolati tőke nem a legkamatozóbb fajta...Köszi 😊Giowa@Höri, ne lepődj meg, ha feldúlt titans és iráni szurkolói tömegek indulnak feléd fáklyákkal és kiegyenesített kaszákkal. Óriási viták alakultak ki, hogy ez a kijelentés az iráni aranylábúaknak, vagy a honi TT-fanoknak megalázóbb-e, de úgy áll, hogy az ostor rajtad csattan... :SGiowaEzért a hozzászólásért kár volt idejönnöd. Nyilván Höri kedvence akarsz lenni, sok sikert hozzá!Nandito
több mint 11 éve
Köszi 😊@Höri, ne lepődj meg, ha feldúlt titans és iráni szurkolói tömegek indulnak feléd fáklyákkal és kiegyenesített kaszákkal. Óriási viták alakultak ki, hogy ez a kijelentés az iráni aranylábúaknak, vagy a honi TT-fanoknak megalázóbb-e, de úgy áll, hogy az ostor rajtad csattan... :SGiowaEzért a hozzászólásért kár volt idejönnöd. Nyilván Höri kedvence akarsz lenni, sok sikert hozzá!Nandito
több mint 11 éve
@Höri, ne lepődj meg, ha feldúlt titans és iráni szurkolói tömegek indulnak feléd fáklyákkal és kiegyenesített kaszákkal. Óriási viták alakultak ki, hogy ez a kijelentés az iráni aranylábúaknak, vagy a honi TT-fanoknak megalázóbb-e, de úgy áll, hogy az ostor rajtad csattan... :SGiowaEzért a hozzászólásért kár volt idejönnöd. Nyilván Höri kedvence akarsz lenni, sok sikert hozzá!
Music City Miracle
több mint 11 éve
@Höri, ne lepődj meg, ha feldúlt titans és iráni szurkolói tömegek indulnak feléd fáklyákkal és kiegyenesített kaszákkal. Óriási viták alakultak ki, hogy ez a kijelentés az iráni aranylábúaknak, vagy a honi TT-fanoknak megalázóbb-e, de úgy áll, hogy az ostor rajtad csattan... :S
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Höri eléggé "pikkel" ránk. Ez a VB-s összeállítás, Irán-Titans.... még hagyján, de ez:" A legesélyesebb csapat rá, hogy egyik meccsüket sem fogod megnézni." Tény, hogy Irán nem egy közönség kedvenc, de ne hasonlítsuk már ilyen szempontból a Titanshez. Vannak csapatok ahol jól eltalálta, de szerintem inkább maradjon a amerikai focinál, ahhoz ért inkább....pakeszamennyiben Mettenberger pályára lép, én biztos minden meccseteket nézni fogom 😀
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Így legalább kisebb a nyomás a srácokon ha leírják őket. 😊
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 11 éve
Hörinek nagy csalódás lesz az év a titáni várakozásokkal szemben.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Höri eléggé "pikkel" ránk. Ez a VB-s összeállítás, Irán-Titans.... még hagyján, de ez:" A legesélyesebb csapat rá, hogy egyik meccsüket sem fogod megnézni." Tény, hogy Irán nem egy közönség kedvenc, de ne hasonlítsuk már ilyen szempontból a Titanshez. Vannak csapatok ahol jól eltalálta, de szerintem inkább maradjon a amerikai focinál, ahhoz ért inkább....pakeszA sporttv-n levő szakkommentátorok közül őt szeretem a legjobban, sőt a többieket már elég nehezen tudom elviselni. Talán azért, mert a "lazaságuk" az intelligencia rovására megy. Szaktudással és egyéb információkkal sokkal élvezetesebbé teszi a meccset. A focis cikk poén volt, azonban nemcsak idehaza, de az amcsi portálokon is egyre jobban lesajnálnak minket. Ez természetesen nekem, mint egyszerű szurkolónak fáj. 😊 Néhány észrevétel csak, hogy kiírjam magamból. Középszerűek voltunk az elmúlt években. Ez tény. Ha csak a győzelmi mutatókat nézzük, akkor még Munchak is össze tudott rakni egy ilyen semmilyen csapatot. Fischerről is az volt az általános vélemény, hogy képes erre. Én utána léptem volna meg a nagytakarítást, de Bud nyugodjon szeretett volna egy SB-t vagy playoffot legalább. Tavaly óta elment CJ, aki míg nálunk volt sokat volt ekézve, de hogy elment azt mondják nincs futónk. Nincs irányítónk sem, bár előző éven Fitz-el még aránylag rendben voltunk - mondták. A védelem GW-vel sokat fejlődött úgy 6-8 meccsig, utána semmi. Most azt mondják Verner elment (akit év elején még el akartunk küldeni, valaki már írta, hogy ez volt az egyetlen kiemelkedő éve) Woodyard meg Phiollips az semmi. Oher egy nagy szar, csak SB-t nyert és a Ravens tele volt védő meg támadó fal szerződéshosszabbítással. Rendben lehet, hogy hiba volt. A draft vacak. Sankey nem elit, Lewan T felesleges, Huff, Jones, Williamson szürke, Rettenberger pedig sérült volt és az is marad. Szóval értem én, csak azt nem értem, hogy jött egy elismert főedző egy védekező guru, akkor mért gondolják sokan, hogy olyan szarok leszünk. Nekem ez logikátlan. Remélem a Kansas útját járjuk az éven, akiket tavaly mindenki lesajnált egy jó szezon után meg már-már elit lett a játékosállományuk (a távozók ellenére is) és biztos PO résztvevők. Szerintem ez az elmúlt szürke évek következménye, hogy sokan így látják. Nincs más hátra, mint hogy a fiúk kiharcolják a győzelmeket, és a respekt is nagyobb lehet. Ámen!
több mint 11 éve
Höri eléggé "pikkel" ránk. Ez a VB-s összeállítás, Irán-Titans.... még hagyján, de ez:" A legesélyesebb csapat rá, hogy egyik meccsüket sem fogod megnézni." Tény, hogy Irán nem egy közönség kedvenc, de ne hasonlítsuk már ilyen szempontból a Titanshez. Vannak csapatok ahol jól eltalálta, de szerintem inkább maradjon a amerikai focinál, ahhoz ért inkább....
több mint 11 éve
Charlie Whitehurst mostantól 12-esben fog játszani, ugyanis a 6-os mezért vívott szkandert elbukta egy punterrel szemben.Akkor valószínűleg európai fociban a szabadrúgásoknál pedig Whitehurst lenne jobb. 😀
😀 😀 😀 😀MarioAna
több mint 11 éve
Na ki az első? 😀
több mint 11 éve
OTA:www.titansonline.com/media-center/photo-gallery/Titans-Open-2014-OTA-Practices/d6cef505-66eb-4c6b-b8d2-fc0955f35a9b#93d31b0c-d06f-4c7a-92ca-8db64d9ed6dc
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Off, és még korai is, de inkább időben, mint később. Aki esetleg szeretne egy ilyen, elsősorban AFC South fanok számára indított fantasy játékban részt venni, az jelezze a linkelt topicban. (Részletek, megbeszélés, csatlakozás részletei ott.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Szerződést kapott :Annyit nem értek, hogy mit kezdünk ennyi futóval? Oké, hogy egy kettő alkalmazható másra is, de akkor is sokan vannak...
RB Waymon James,
WR Julian Horton,
OL Viondy Merisma,
CB Winston Wright
LB David Gilbert
Elengedve :
FB Quinn Johnson 😕
CB George Baker
LB Jamal Merrell
WR Eric Ward (sérült)Druid
több mint 11 éve
Szerződést kapott :Várható volt, hogy Quinn Johnson sem marad. Mooney jól helyettesítette, amíg meg nem sérült, plusz Steven is inkább FB-t játszik már, mint TE-t.
RB Waymon James,
WR Julian Horton,
OL Viondy Merisma,
CB Winston Wright
LB David Gilbert
Elengedve :
FB Quinn Johnson 😕
CB George Baker
LB Jamal Merrell
WR Eric Ward (sérült)Druid
Music City Miracle
több mint 11 éve
Szerződést kapott :RB Waymon James,
WR Julian Horton,
OL Viondy Merisma,
CB Winston Wright
LB David Gilbert
Elengedve :
FB Quinn Johnson 😕
CB George Baker
LB Jamal Merrell
WR Eric Ward (sérült)
több mint 11 éve
DQ Jones-t nagyon irigylem tőletek, szerettem volna ha hozzánk kerül, nagy steal lehet. Sok sikert neki itt!