Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Szerintem fordítva akartad írni, mert eddig 4-3-as rendszerben játszottunk, és mostantól van 3-4-es védelem. De az igaz, hogy érdekes lesz látni, mi sül ki ebből a váltásból. Nálam amúgy nagyobb kérdőjel, hogy mi lesz Lockerral. Most már döntésre kell vinnie a dolgot, és a csapat vezérévé kell válnia. Whisenhunt két csapatnál is lendületet tudott adni a QB-nak, remélem nálunk is így lesz, de akkor még mindig ott van Locker sérülékenysége. Mindenesetre előtte a fal nagyon jó, minőségi célpontjai is vannak, tehát tényleg csak rajta áll a dolog.Nekem annyira meccshiányom van, hogy mindent elolvasok, amit csak találok....Igen ez igaz Horton a védelem koordinálásában tuti jó lesz, na de a keret előtte 3-4re volt ráálva így is draftoltak anno, ezért az LB-k, a DE-k mind a 3-4es rendszerhez voltak/vannak szokva. Ez lesz nekem a szezon legnagyobb kérdőjele, hogy hogyan sikerül az igazolásokkal és Horton mentalitásával a védelmünket megreformálni. Remélem, hogy jól! 😉gerrard88
Azért én nagyon bízom a fiúkban, hogy a szezonban meglepetést fognak okozni, Locker azért folyamatosan fejlődik (csak maradjon egészséges...), vannak minőségi célpontjai, a Falcons elleni közös edzésen is szépen dolgoztak...
A védelemnél a legnagyobb erősítés Ray Horton, remélem, hogy összerak egy olajozott zúzógépezetet.
A meccsnézésben természetesen benne vagyok!karchee
Tyler Wilson nálunk sem váltotta meg a világot, tegnap kitettük. Maradt cserének egy töltelék QB, illetve Mettenberger. Utóbbira azért kíváncsi lennék, de ha pályára kerül, akkor az azt jelenti, hogy Locker vagy megbukott, vagy megsérült...
Music City Miracle
több mint 11 éve
No para srácok! Horton nagy mágus... mi tudjuk 😉Nekem annyira meccshiányom van, hogy mindent elolvasok, amit csak találok....Igen ez igaz Horton a védelem koordinálásában tuti jó lesz, na de a keret előtte 3-4re volt ráálva így is draftoltak anno, ezért az LB-k, a DE-k mind a 3-4es rendszerhez voltak/vannak szokva. Ez lesz nekem a szezon legnagyobb kérdőjele, hogy hogyan sikerül az igazolásokkal és Horton mentalitásával a védelmünket megreformálni. Remélem, hogy jól! 😉gerrard88
Azért én nagyon bízom a fiúkban, hogy a szezonban meglepetést fognak okozni, Locker azért folyamatosan fejlődik (csak maradjon egészséges...), vannak minőségi célpontjai, a Falcons elleni közös edzésen is szépen dolgoztak...
A védelemnél a legnagyobb erősítés Ray Horton, remélem, hogy összerak egy olajozott zúzógépezetet.
több mint 11 éve
Nekem annyira meccshiányom van, hogy mindent elolvasok, amit csak találok....Igen ez igaz Horton a védelem koordinálásában tuti jó lesz, na de a keret előtte 3-4re volt ráálva így is draftoltak anno, ezért az LB-k, a DE-k mind a 3-4es rendszerhez voltak/vannak szokva. Ez lesz nekem a szezon legnagyobb kérdőjele, hogy hogyan sikerül az igazolásokkal és Horton mentalitásával a védelmünket megreformálni. Remélem, hogy jól! 😉
több mint 11 éve
Osztom osztom! 😉Sziasztok, Titans fanok!Hali!
A 2008-as nagy menetelés óta követem figyelemmel a Titánok játékát, ha nem gond, néha én is hozzászólnék a topichoz!
Go Titans!karchee
Üdv közöttünk. 😊 Nem vagyunk túl sokan, de jobb ez így, mint ha csak azért szurkolnánk egy adott csapatnak, mert annak idején amikor a Sport tv-re került az NFL akkor nagyon ment a szekerük. 😛 Persze nem minden szurkoló ilyen, tiszteltet a kivételnek, na de azért van bőven. 😀
Ahogy látom pesti vagy, ha ősszel arra járok, akár egy összeröffenést (meccsnézés) is csinálhatnánk gerrard kollégával kiegészülve együtt aki pest közeli. 😀pakesz
több mint 11 éve
Nekem annyira meccshiányom van, hogy mindent elolvasok, amit csak találok....Azért én nagyon bízom a fiúkban, hogy a szezonban meglepetést fognak okozni, Locker azért folyamatosan fejlődik (csak maradjon egészséges...), vannak minőségi célpontjai, a Falcons elleni közös edzésen is szépen dolgoztak...
A meccsnézésben természetesen benne vagyok!
több mint 11 éve
Szintén mindent elolvasok, de nem fordítgatok. Most még minden csak célozgatás, ilyenkor még 32 SB esélyes csapat van. Pedig sokminden érdekes történet lenne, (Lewan mint G, stb.) de várjuk meg a szezonkezdetet, mert most abból is vezető hír van, ha tyúkszem nőtt a cserepad lábára 😀Részemről sajnos felejtős a meccsnézés a távolság miatt.
több mint 11 éve
Sorry, de én annyira úúúútálom a holtszezont (az egész játékoskeringőt, az egész ki lesz benne az 53-as keretben, meg ehhez kapcsolódó dolgokat), hogy hanyagolom az írást, csak olvasok; de azt már most jelzem, hogy egy őszi meccsnézésben én is szívesen benne vagyok.Jó hangolódást mindenkinek!
több mint 11 éve
Sziasztok, Titans fanok!Hali!
A 2008-as nagy menetelés óta követem figyelemmel a Titánok játékát, ha nem gond, néha én is hozzászólnék a topichoz!
Go Titans!karchee
Üdv közöttünk. 😊 Nem vagyunk túl sokan, de jobb ez így, mint ha csak azért szurkolnánk egy adott csapatnak, mert annak idején amikor a Sport tv-re került az NFL akkor nagyon ment a szekerük. 😛 Persze nem minden szurkoló ilyen, tiszteltet a kivételnek, na de azért van bőven. 😀
Ahogy látom pesti vagy, ha ősszel arra járok, akár egy összeröffenést (meccsnézés) is csinálhatnánk gerrard kollégával kiegészülve együtt aki pest közeli. 😀
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 11 éve
Sziasztok, Titans fanok!Üdvözlet! Jó látni, ha gyarapszik az állandó hozzászólók száma! 😉
Go Titans!karchee
több mint 11 éve
Sziasztok, Titans fanok!A 2008-as nagy menetelés óta követem figyelemmel a Titánok játékát, ha nem gond, néha én is hozzászólnék a topichoz!
Go Titans!
több mint 11 éve
Az első videónál megvan a "rés a pajzson" a másodiknál már befoltozták. 😀 A harmadiknál pedig " nem sütötte a kezét a krumpli" 😊1. www.facebook.com/photo.php?v=10152556739168851&set=vb.56124123850&type=2&theater (bár volt sípszó, lehet azért álltak le)
2. www.facebook.com/photo.php?v=10152556729143851&set=vb.56124123850&type=2&theater
3. www.facebook.com/photo.php?v=10152556683703851&set=vb.56124123850&type=2&theater
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 11 éve
Jó kis videó. www.titansonline.com/media-center/videos/Camp-Highlights-Titans-Kick-off-Training-Camp/d9922ab0-86ae-4692-9870-48df29c2c302
több mint 11 éve
Tavaly sem okozott csalódást, szóval jó lesz. 😉Nagyon piszkálja a csőröm ez a Justin Hunter gyerek a fantasy csapatomban. Hajlok rá, hogy keepeljem. Szerintetek is jó éve lesz?HamilkarSzerintem is van rá esély, hogy jó éve legyen! Hosszú playeknél valószínűleg őt fogják használni, kérdés mennyit látunk majd ezekből a pályán...😊gerrard88
több mint 11 éve
Nagyon piszkálja a csőröm ez a Justin Hunter gyerek a fantasy csapatomban. Hajlok rá, hogy keepeljem. Szerintetek is jó éve lesz?HamilkarSzerintem is van rá esély, hogy jó éve legyen! Hosszú playeknél valószínűleg őt fogják használni, kérdés mennyit látunk majd ezekből a pályán...😊
több mint 11 éve
Pénteken indul a TC! Egy kis előzetes hozzá:www.titansonline.com/news/article-1/Players-Report-to-Training-Camp-July-25-First-Practice-July-26/92cea2c5-40c2-435f-8c45-e6e84c48b4da
Music City Miracle
több mint 11 éve
www.sbnation.com/nfl/2014/7/21/5923759/zach-mettenberger-sucker-punch-roll-tide-alabamaKözben az is elterjedt, hogy eltört a keze. De szerencsére megcáfolták.
De legalább nem ütött vissza 😊.MarioAna
Music City Miracle
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
www.sbnation.com/nfl/2014/7/21/5923759/zach-mettenberger-sucker-punch-roll-tide-alabamaDe legalább nem ütött vissza 😊.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Nagyon piszkálja a csőröm ez a Justin Hunter gyerek a fantasy csapatomban. Hajlok rá, hogy keepeljem. Szerintetek is jó éve lesz?
több mint 11 éve
Párszor már bizonyította az ilyen rankings, hogy a szezon végén nyugodtan le lehet húzni a wc-n. Nem is kell ezzel foglalkozni, ez csak egy "jóslás". Pl. tavaly ki várta volna Texans-t a 32. helyre? vagy Chiefs féle feltámadás egyik szezonról a másikra. Ennyi...pakeszÍgy igaz, bár én szerintem nem fogunk sokat fejlődni a tavalyi helyünkhöz képest, na de cáfoljanak meg a fiúk! 😊
több mint 11 éve
Nekem semmim,de láttam egy Chris Carr player worn mezt eladót 50 dodóért.hiba lenne otthagyni.ha érdekel valakit belinkelem.hello!gyűjt itt valaki eredeti Titans mezeket?PeterMid van ?Druid
több mint 11 éve
Párszor már bizonyította az ilyen rankings, hogy a szezon végén nyugodtan le lehet húzni a wc-n. Nem is kell ezzel foglalkozni, ez csak egy "jóslás". Pl. tavaly ki várta volna Texans-t a 32. helyre? vagy Chiefs féle feltámadás egyik szezonról a másikra. Ennyi...pakeszA másodikat elég sokan mondjuk 😀
De am ennyi, jaja

több mint 11 éve
Párszor már bizonyította az ilyen rankings, hogy a szezon végén nyugodtan le lehet húzni a wc-n. Nem is kell ezzel foglalkozni, ez csak egy "jóslás". Pl. tavaly ki várta volna Texans-t a 32. helyre? vagy Chiefs féle feltámadás egyik szezonról a másikra. Ennyi...
több mint 11 éve
Még az előző témához egy mai írás. Aztán majd meglátjuk. 😊Ha 30. leszünk, akkor legalább jó QB-t húzhatunk. 😊 Mariota, Hundley, Winston három kiváló prospect, bármelyik nagy fogás lenne. Egyébként ennél optimistább vagyok, szerintem bőven jobban szereplünk majd a 30. helynél. 😊
www.musiccitymiracles.com/2014/7/8/5880327/2014-nfl-power-rankings-pft-ranks-the-titans-30thHamilkar
Music City Miracle