Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Rookie minicamp-ről :Mettenberger még messze nem 100%, végig viseli a lábán a "lábgépet". Tulajdonképpen újra tanult járni, s még izmokat kell építenie a lábára.
Megj.: fasza, megint van egy QB-nk aki nagyon állat, pro style-ból jön, pontos és erős labdái vannak, csak épp törékeny ?
A dobásait nagyon dícsérték, dacára a szélnek. Lewan Zach-ról : megvan a karerőssége, az önbizalma és a hozzáállása"
Lewan: "Nem akarsz a második legjobb vagy a harmadik legjobb lenni. A legjobb akarsz lenni. Úgyhogy még sokat kell tennem és dolgoznom." Tetszik a srác hozzáállása.
Huff: a szám kiválasztása után a tesója közölte vele, hogy ez volt CJ száma, mert ő elfelejtette. "Nagyon jól kel teljesítenem, hogy méltóan viseljem a számot, de elfogadom a kihívást." Egyébként főleg CB-ként edzett, S-ként elvétve.
Senki jó volt, de most megy vissza befejezni a sulit, a Június 16-17-i Minicamp-on már újra lesz.
DaQuan Jones DL a második legnagyobb rookie volt a pályán .(196 cm 146 kg) Csak az UDFA OL Will Poehls a nagyobb darab.(207cm 152 kg) . Jones a méretéhez képes fantasztikus atlétikai adottságokkal bír. Wisenhunt: "Egy screen játéknál csinált egy mozdulatot, s azt mondtuk rá, hogy Wow!"
Megj.: Mathis még ellenünk sem játszik az eltiltása miatt.
több mint 11 éve
www.wisinfo.biz/titansroster/Az össszes játkosunk, aki most rosteren van. Lehet vele 53-as keretet építeni, csak férj bele a fizusapkába. Nekem tetszik !
több mint 11 éve
Most olvastam vissza, mit írtam 3 hónapja... nagy hülyeséget nem mondtam 😀Edzők megvannak, nézzük a játékos posztokat: (ebben is nagyon laikus vagyok, nézzétek el nekem)
A támadók:
QB :
Locker, Fitzpatrick,Rusty,Tyler
Üvegember + Fitz is jövőre utolsó évébe lép. Kell alternatíva QB posztra Jake sérülékenysége miatt. Nem megyünk fel Bridgewater / Manziel párosért, de egy QB húzást várok középső körökben.
RB:
Quinn Johnson : ok, van még 1 év a szerződéséből.
Greene, Battle, CJ : RB-t viszonylag könyebben találunk, én elengedném CJ-t. Már nem a régi önmaga szerintem.
TE:
Walker, Stevens, Thompson : nekem ok
WR:
Britt: takarodj !
Williams : resign kell
Wright, Hunter, Washinton: ok
OT:
Stewart már nem lesz olyan, mint lábtörése előtt volt, szerintem sajnos cut kellene. Byron-ból még nem láttunk eleget, ide is jöhet valaki
OG:
Warmack, Levitre, - OK
C:
Schwenke - OK
Turner, Matthews - tartaléknak ok
Védőknél attól függ, hogy 3-4-ben kit hogyan akarnak használni, de röviden: kell értelmes DE és pass rusher OLB. Resign Pollard, Verner.Druid
több mint 11 éve
A két negyedik körösünk aláírt.Alapfizu : $420,000 (2014), $510,000 ( '15), $600,000 ('16) és $690,000 ( '17).
Aláírási lóvé: Huff $425,000, Jones $455,000
több mint 11 éve
Rookie minicamp: Máj 16-18. (most hétvége)
több mint 11 éve
Igaz, tavaly is volt nálunk, majd most kiderül, hogy Nashville-ben marad-e vagy kinéz Rióba. 😀Van már egy kicker a keretünkben Maikon Bonani személyében, aki nem mellesleg brazil. Meglátjuk mit kezd a tojáslasztival...😀😀gerrard88UDFA-k:Nem rossz, van WR bőven. 😀 Én is kihagytam Leon-t nem véletlenül. Ha neki kellene játszani RB-ként akkor tényleg rosszul állnánk a sérültekkel. Jó lenne, ha Travis Coons beválna. Lehetne még egy kicker-t hozni és versenyeztetni, a végén meg majd kiderül, ki az ász. 😊pakesz
Western Kentucky RB Antonio Andrews,
Oklahoma C Gabe Ikard,
Central Florida G Justin McCray,
Oklahoma WR Jaz Reynolds,
Oklahoma State WR Josh Stewart,
Texas A&M WR Derel Walker,
Texas Tech WR Eric Ward
Westminster TE David Wright
Syracuse CB Ri’Shard Anderson,
Virginia Tech DE Jadon Gayle,
Rutgers LB Jamal Merrell,
Louisville S Hakeem Smith
Washington K Travis Coons
Draftolak mezszámai:
Taylor Lewan - 77
Bishop Sankey - 20
DaQuan Jones - 75
Marqueston Huff - 28
Avery Williamson - 54
Zach Mettenberger - 7
szerk.: csak a tények kedvéért : Leon Washingtont is kihagytam, nemcsak Battle-t 😀
Antonio Andrews meg két év alatt több mint 5700 yardot szerzett, ezzel NCAA rekorder.Druid
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 11 éve
Van már egy kicker a keretünkben Maikon Bonani személyében, aki nem mellesleg brazil. Meglátjuk mit kezd a tojáslasztival...😀😀UDFA-k:Nem rossz, van WR bőven. 😀 Én is kihagytam Leon-t nem véletlenül. Ha neki kellene játszani RB-ként akkor tényleg rosszul állnánk a sérültekkel. Jó lenne, ha Travis Coons beválna. Lehetne még egy kicker-t hozni és versenyeztetni, a végén meg majd kiderül, ki az ász. 😊pakesz
Oklahoma C Gabe Ikard,
Texas Tech WR Eric Ward
Draftolak mezszámai:
Taylor Lewan - 77
Bishop Sankey - 20
DaQuan Jones - 75
Marqueston Huff - 28
Avery Williamson - 54
Zach Mettenberger - 7
szerk.: csak a tények kedvéért : Leon Washingtont is kihagytam, nemcsak Battle-t 😀
Antonio Andrews meg két év alatt több mint 5700 yardot szerzett, ezzel NCAA rekorder.Druid
több mint 11 éve
UDFA-k:Nem rossz, van WR bőven. 😀 Én is kihagytam Leon-t nem véletlenül. Ha neki kellene játszani RB-ként akkor tényleg rosszul állnánk a sérültekkel. Jó lenne, ha Travis Coons beválna. Lehetne még egy kicker-t hozni és versenyeztetni, a végén meg majd kiderül, ki az ász. 😊
Oklahoma C Gabe Ikard,
Texas Tech WR Eric Ward
Draftolak mezszámai:
Taylor Lewan - 77
Bishop Sankey - 20
DaQuan Jones - 75
Marqueston Huff - 28
Avery Williamson - 54
Zach Mettenberger - 7
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 11 éve
UDFA-k:Western Kentucky RB Antonio Andrews,
Oklahoma C Gabe Ikard,
Texas Tech WR Eric Ward
Draftolak mezszámai:
Taylor Lewan - 77
Bishop Sankey - 20
DaQuan Jones - 75
Marqueston Huff - 28
Avery Williamson - 54
Zach Mettenberger - 7
Antonio Andrews meg két év alatt több mint 5700 yardot szerzett, ezzel NCAA rekorder.
több mint 11 éve
Ezt a sérülését én is most olvastam. Nagyon csodálkoztam, hogy eddig bent maradt nem is értettem hiszen jókat mondtak róla a draft előtt. 😊Egyet értek, nem bánom, hogy Mettenberger hozzánk került. 😊 Állítólag azért csúszott ennyit, mert a hátával is volt gondja, előtte meg ugye ott volt a komoly sérülése (ACL). Türelmesnek kell lenni vele, fel kell építeni, és akkor remélhetőleg beválik. 😊Mit szoltok Mettenbergerhez?Szerintem egész jó húzás volt így a hátsó körökben mindenképpen nagy meglepi hogy idáig bentmaradt a srác...gerrard88Én nagyon örültem. /. kör. valahol olvastam, hogy kiket húztunk hatodik körösnek. Ennyit simán megért. Aztán meg... Na majd meglátjuk.Hamilkar
Közben láttam, Huff CB-nek is használható. A posztja FS eredetileg, és jókat is írta róla az elemzésekben, tehát legyen csak jó cornernek is. 😊Nandito
több mint 11 éve
Ennek nem örülok, de pakesznál a pont RB-kben nem vagyunk olyan vékonyak. 😊www.nfl.com/news/story/0ap2000000349590/article/report-titans-shonn-greene-underwent-knee-surgery+ még Battle szóval RB-kben nem vagyunk vékonyak.pakesz
Megint a jobb térde, talán Preseason-ra már használható lesz.
Marad McCluster + Nevem SenkiDruid
több mint 11 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000349590/article/report-titans-shonn-greene-underwent-knee-surgery+ még Battle szóval RB-kben nem vagyunk vékonyak.
Marad McCluster + Nevem SenkiDruid
több mint 11 éve
Marad McCluster + Nevem Senki
több mint 11 éve
Egyet értek, nem bánom, hogy Mettenberger hozzánk került. 😊 Állítólag azért csúszott ennyit, mert a hátával is volt gondja, előtte meg ugye ott volt a komoly sérülése (ACL). Türelmesnek kell lenni vele, fel kell építeni, és akkor remélhetőleg beválik. 😊Mit szoltok Mettenbergerhez?Szerintem egész jó húzás volt így a hátsó körökben mindenképpen nagy meglepi hogy idáig bentmaradt a srác...gerrard88Én nagyon örültem. /. kör. valahol olvastam, hogy kiket húztunk hatodik körösnek. Ennyit simán megért. Aztán meg... Na majd meglátjuk.Hamilkar
Közben láttam, Huff CB-nek is használható. A posztja FS eredetileg, és jókat is írta róla az elemzésekben, tehát legyen csak jó cornernek is. 😊
Music City Miracle
több mint 11 éve
Mit szoltok Mettenbergerhez?Szerintem egész jó húzás volt így a hátsó körökben mindenképpen nagy meglepi hogy idáig bentmaradt a srác...gerrard88Én nagyon örültem. /. kör. valahol olvastam, hogy kiket húztunk hatodik körösnek. Ennyit simán megért. Aztán meg... Na majd meglátjuk.
több mint 11 éve
Bakker! Kellett egy nap mire rájöttem!! 😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))sutianap
több mint 11 éve
Mit szoltok Mettenbergerhez?Szerintem egész jó húzás volt így a hátsó körökben mindenképpen nagy meglepi hogy idáig bentmaradt a srác...
több mint 11 éve
A 4. körben sem jött CB, tehát Blidit alábecsültük. Jó kezdő lesz, szeptemberre beérik. 😀 Amúgy Jones jó fogásnak tűnik, ott DT-ként már steal volt. Huff is ígéretes, de totál tele vagyunk safetyben, akkor meg minek... Van még pár húzásunk, de nem nagyon tetszik ez a draft. :-/NanditoSzerintem Huff cornernak jött
több mint 11 éve
A 4. körben sem jött CB, tehát Blidit alábecsültük. Jó kezdő lesz, szeptemberre beérik. 😀 Amúgy Jones jó fogásnak tűnik, ott DT-ként már steal volt. Huff is ígéretes, de totál tele vagyunk safetyben, akkor meg minek... Van még pár húzásunk, de nem nagyon tetszik ez a draft. :-/
Music City Miracle
több mint 11 éve
Kellett az RB remélem jó is lesz, de most már ideje erősíteni a védelem needjeit edzőbák!! 😊
több mint 11 éve
Szerintem CB vagy NT lesz a 4. körben. Kicker-el én számoltam, hogy majd a hátsó körökben húzni fogunk és egyáltalán nem értelmetlen szóval jöjjön draftról az új kicker, de a legjobb legyen. 😉
több mint 11 éve
CB-k szépen csúsznak ott terített asztal lesz mindenkinek, Loker szerintem megkapja az évet WIZtől

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Láttam én is. 😊 Mivel Bironast is elküldtük, így még lehet, hogy K-t is húzunk. 😀 Azzal amúgy kiegyeznék, ha a 4. körben egy CB és QB jönne. Vagy CB és LB, vagy LB és QB. Mindegy, csak ne WR, vagy S legyen. :[]Másodjára RB-t jött, ahogy várható volt, ráadásul mi húztuk a draft első futóját. Reméljük jó lesz ez a Sankey! Most már kicsit lenyugodva ez ellen nem lázadok, CJ elküldése miatt hozni kellett valakit, Greene nem életbiztosítás. Legalább van egy plusz 4. körös választásunk, rem végre CB-t is választunk.NanditoEgyszerre 😊 Én a negyedikre QB-t várok és ami megéri CB ILB OLB NTHamilkar
Music City Miracle
több mint 11 éve

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Másodjára RB-t jött, ahogy várható volt, ráadásul mi húztuk a draft első futóját. Reméljük jó lesz ez a Sankey! Most már kicsit lenyugodva ez ellen nem lázadok, CJ elküldése miatt hozni kellett valakit, Greene nem életbiztosítás. Legalább van egy plusz 4. körös választásunk, rem végre CB-t is választunk.NanditoEgyszerre 😊 Én a negyedikre QB-t várok és ami megéri CB ILB OLB NT