Tennessee Titans

20 feliratkozó

több mint 11 éve
Druid Tennessee Titans 602
Rookie minicamp-ről :

Mettenberger még messze nem 100%, végig viseli a lábán a "lábgépet". Tulajdonképpen újra tanult járni, s még izmokat kell építenie a lábára.
Megj.: fasza, megint van egy QB-nk aki nagyon állat, pro style-ból jön, pontos és erős labdái vannak, csak épp törékeny ?
A dobásait nagyon dícsérték, dacára a szélnek. Lewan Zach-ról : megvan a karerőssége, az önbizalma és a hozzáállása"

Lewan: "Nem akarsz a második legjobb vagy a harmadik legjobb lenni. A legjobb akarsz lenni. Úgyhogy még sokat kell tennem és dolgoznom." Tetszik a srác hozzáállása.

Huff: a szám kiválasztása után a tesója közölte vele, hogy ez volt CJ száma, mert ő elfelejtette. "Nagyon jól kel teljesítenem, hogy méltóan viseljem a számot, de elfogadom a kihívást." Egyébként főleg CB-ként edzett, S-ként elvétve.

Senki jó volt, de most megy vissza befejezni a sulit, a Június 16-17-i Minicamp-on már újra lesz.

DaQuan Jones DL a második legnagyobb rookie volt a pályán .(196 cm 146 kg) Csak az UDFA OL Will Poehls a nagyobb darab.(207cm 152 kg) . Jones a méretéhez képes fantasztikus atlétikai adottságokkal bír. Wisenhunt: "Egy screen játéknál csinált egy mozdulatot, s azt mondtuk rá, hogy Wow!"

Megj.: Mathis még ellenünk sem játszik az eltiltása miatt.
több mint 11 éve
 www.wisinfo.biz/titansroster/

Az össszes játkosunk, aki most rosteren van. Lehet vele 53-as keretet építeni, csak férj bele a fizusapkába. Nekem tetszik !
több mint 11 éve
Most olvastam vissza, mit írtam 3 hónapja... nagy hülyeséget nem mondtam 😀

Edzők megvannak, nézzük a játékos posztokat: (ebben is nagyon laikus vagyok, nézzétek el nekem)
A támadók:
QB :
Locker, Fitzpatrick,Rusty,Tyler
Üvegember + Fitz is jövőre utolsó évébe lép. Kell alternatíva QB posztra Jake sérülékenysége miatt. Nem megyünk fel Bridgewater / Manziel párosért, de egy QB húzást várok középső körökben.
RB:
Quinn Johnson : ok, van még 1 év a szerződéséből.
Greene, Battle, CJ : RB-t viszonylag könyebben találunk, én elengedném CJ-t. Már nem a régi önmaga szerintem.
TE:
Walker, Stevens, Thompson : nekem ok
WR:
Britt: takarodj !
Williams : resign kell
Wright, Hunter, Washinton: ok
OT:
Stewart már nem lesz olyan, mint lábtörése előtt volt, szerintem sajnos cut kellene. Byron-ból még nem láttunk eleget, ide is jöhet valaki
OG:
Warmack, Levitre, - OK
C:
Schwenke - OK
Turner, Matthews - tartaléknak ok

Védőknél attól függ, hogy 3-4-ben kit hogyan akarnak használni, de röviden: kell értelmes DE és pass rusher OLB. Resign Pollard, Verner.Druid
több mint 11 éve
A két negyedik körösünk aláírt.
Alapfizu : $420,000 (2014), $510,000 ( '15), $600,000 ('16) és $690,000 ( '17).
Aláírási lóvé: Huff $425,000, Jones $455,000
több mint 11 éve
Rookie minicamp: Máj 16-18. (most hétvége)
több mint 11 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
UDFA-k:

Western Kentucky RB Antonio Andrews,
Oklahoma C Gabe Ikard,
Central Florida G Justin McCray,
Oklahoma WR Jaz Reynolds,
Oklahoma State WR Josh Stewart,
Texas A&M WR Derel Walker,
Texas Tech WR Eric Ward
Westminster TE David Wright

Syracuse CB Ri’Shard Anderson,
Virginia Tech DE Jadon Gayle,
Rutgers LB Jamal Merrell,
Louisville S Hakeem Smith

Washington K Travis Coons

Draftolak mezszámai:
Taylor Lewan - 77
Bishop Sankey - 20
DaQuan Jones - 75
Marqueston Huff - 28
Avery Williamson - 54
Zach Mettenberger - 7

szerk.: csak a tények kedvéért : Leon Washingtont is kihagytam, nemcsak Battle-t 😀

Antonio Andrews meg két év alatt több mint 5700 yardot szerzett, ezzel NCAA rekorder.Druid
Nem rossz, van WR bőven. 😀 Én is kihagytam Leon-t nem véletlenül. Ha neki kellene játszani RB-ként akkor tényleg rosszul állnánk a sérültekkel. Jó lenne, ha Travis Coons beválna. Lehetne még egy kicker-t hozni és versenyeztetni, a végén meg majd kiderül, ki az ász. 😊pakesz
Van már egy kicker a keretünkben Maikon Bonani személyében, aki nem mellesleg brazil. Meglátjuk mit kezd a tojáslasztival...😀😀gerrard88
Igaz, tavaly is volt nálunk, majd most kiderül, hogy Nashville-ben marad-e vagy kinéz Rióba. 😀

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 11 éve
gerrard88 Tennessee Titans 735
UDFA-k:

Oklahoma C Gabe Ikard,
Texas Tech WR Eric Ward

Draftolak mezszámai:
Taylor Lewan - 77
Bishop Sankey - 20
DaQuan Jones - 75
Marqueston Huff - 28
Avery Williamson - 54
Zach Mettenberger - 7

szerk.: csak a tények kedvéért : Leon Washingtont is kihagytam, nemcsak Battle-t 😀

Antonio Andrews meg két év alatt több mint 5700 yardot szerzett, ezzel NCAA rekorder.Druid
Nem rossz, van WR bőven. 😀 Én is kihagytam Leon-t nem véletlenül. Ha neki kellene játszani RB-ként akkor tényleg rosszul állnánk a sérültekkel. Jó lenne, ha Travis Coons beválna. Lehetne még egy kicker-t hozni és versenyeztetni, a végén meg majd kiderül, ki az ász. 😊pakesz
Van már egy kicker a keretünkben Maikon Bonani személyében, aki nem mellesleg brazil. Meglátjuk mit kezd a tojáslasztival...😀😀
több mint 11 éve
UDFA-k:

Oklahoma C Gabe Ikard,
Texas Tech WR Eric Ward

Draftolak mezszámai:
Taylor Lewan - 77
Bishop Sankey - 20
DaQuan Jones - 75
Marqueston Huff - 28
Avery Williamson - 54
Zach Mettenberger - 7

Nem rossz, van WR bőven. 😀 Én is kihagytam Leon-t nem véletlenül. Ha neki kellene játszani RB-ként akkor tényleg rosszul állnánk a sérültekkel. Jó lenne, ha Travis Coons beválna. Lehetne még egy kicker-t hozni és versenyeztetni, a végén meg majd kiderül, ki az ász. 😊

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 11 éve
UDFA-k:

Oklahoma C Gabe Ikard,
Texas Tech WR Eric Ward

Draftolak mezszámai:
Taylor Lewan - 77
Bishop Sankey - 20
DaQuan Jones - 75
Marqueston Huff - 28
Avery Williamson - 54
Zach Mettenberger - 7

Antonio Andrews meg két év alatt több mint 5700 yardot szerzett, ezzel NCAA rekorder.
több mint 11 éve
Mit szoltok Mettenbergerhez?Szerintem egész jó húzás volt így a hátsó körökben mindenképpen nagy meglepi hogy idáig bentmaradt a srác...gerrard88
Én nagyon örültem. /. kör. valahol olvastam, hogy kiket húztunk hatodik körösnek. Ennyit simán megért. Aztán meg... Na majd meglátjuk.Hamilkar
Egyet értek, nem bánom, hogy Mettenberger hozzánk került. 😊 Állítólag azért csúszott ennyit, mert a hátával is volt gondja, előtte meg ugye ott volt a komoly sérülése (ACL). Türelmesnek kell lenni vele, fel kell építeni, és akkor remélhetőleg beválik. 😊

Közben láttam, Huff CB-nek is használható. A posztja FS eredetileg, és jókat is írta róla az elemzésekben, tehát legyen csak jó cornernek is. 😊Nandito
Ezt a sérülését én is most olvastam. Nagyon csodálkoztam, hogy eddig bent maradt nem is értettem hiszen jókat mondtak róla a draft előtt. 😊
több mint 11 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000349590/article/report-titans-shonn-greene-underwent-knee-surgery

Megint a jobb térde, talán Preseason-ra már használható lesz.

Marad McCluster + Nevem SenkiDruid
+ még Battle szóval RB-kben nem vagyunk vékonyak.pakesz
Ennek nem örülok, de pakesznál a pont RB-kben nem vagyunk olyan vékonyak. 😊
több mint 11 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000349590/article/report-titans-shonn-greene-underwent-knee-surgery

Marad McCluster + Nevem SenkiDruid
+ még Battle szóval RB-kben nem vagyunk vékonyak.

több mint 11 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/pokvcvfnuh01vrg6rqil
Report: Titans' Shonn Greene underwent knee surgery
Titans running back Shonn Greene reportedly underwent another surgery to repair his right knee. Will rookie Bishop Sankey wrest control of the backfield in the veteran's absence?

Marad McCluster + Nevem Senki
több mint 11 éve
Nandito Tennessee Titans 3 329 — Titans fan
Mit szoltok Mettenbergerhez?Szerintem egész jó húzás volt így a hátsó körökben mindenképpen nagy meglepi hogy idáig bentmaradt a srác...gerrard88
Én nagyon örültem. /. kör. valahol olvastam, hogy kiket húztunk hatodik körösnek. Ennyit simán megért. Aztán meg... Na majd meglátjuk.Hamilkar
Egyet értek, nem bánom, hogy Mettenberger hozzánk került. 😊 Állítólag azért csúszott ennyit, mert a hátával is volt gondja, előtte meg ugye ott volt a komoly sérülése (ACL). Türelmesnek kell lenni vele, fel kell építeni, és akkor remélhetőleg beválik. 😊

Közben láttam, Huff CB-nek is használható. A posztja FS eredetileg, és jókat is írta róla az elemzésekben, tehát legyen csak jó cornernek is. 😊

Music City Miracle
több mint 11 éve
Hamilkar Tennessee Titans 190
Én nagyon örültem. /. kör. valahol olvastam, hogy kiket húztunk hatodik körösnek. Ennyit simán megért. Aztán meg... Na majd meglátjuk.
több mint 11 éve
sutianap
Bakker! Kellett egy nap mire rájöttem!! 😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
több mint 11 éve
Mit szoltok Mettenbergerhez?Szerintem egész jó húzás volt így a hátsó körökben mindenképpen nagy meglepi hogy idáig bentmaradt a srác...
több mint 11 éve
A 4. körben sem jött CB, tehát Blidit alábecsültük. Jó kezdő lesz, szeptemberre beérik. 😀 Amúgy Jones jó fogásnak tűnik, ott DT-ként már steal volt. Huff is ígéretes, de totál tele vagyunk safetyben, akkor meg minek... Van még pár húzásunk, de nem nagyon tetszik ez a draft. :-/Nandito
Szerintem Huff cornernak jött
több mint 11 éve
A 4. körben sem jött CB, tehát Blidit alábecsültük. Jó kezdő lesz, szeptemberre beérik. 😀 Amúgy Jones jó fogásnak tűnik, ott DT-ként már steal volt. Huff is ígéretes, de totál tele vagyunk safetyben, akkor meg minek... Van még pár húzásunk, de nem nagyon tetszik ez a draft. :-/

Music City Miracle
több mint 11 éve
Kellett az RB remélem jó is lesz, de most már ideje erősíteni a védelem needjeit edzőbák!! 😊
több mint 11 éve
Szerintem CB vagy NT lesz a 4. körben. Kicker-el én számoltam, hogy majd a hátsó körökben húzni fogunk és egyáltalán nem értelmetlen szóval jöjjön draftról az új kicker, de a legjobb legyen. 😉

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 742 — capitaine du château de Vienne 1487
CB-k szépen csúsznak ott terített asztal lesz mindenkinek, Loker szerintem megkapja az évet WIZtől

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Másodjára RB-t jött, ahogy várható volt, ráadásul mi húztuk a draft első futóját. Reméljük jó lesz ez a Sankey! Most már kicsit lenyugodva ez ellen nem lázadok, CJ elküldése miatt hozni kellett valakit, Greene nem életbiztosítás. Legalább van egy plusz 4. körös választásunk, rem végre CB-t is választunk.Nandito
Egyszerre 😊 Én a negyedikre QB-t várok és ami megéri CB ILB OLB NTHamilkar
Láttam én is. 😊 Mivel Bironast is elküldtük, így még lehet, hogy K-t is húzunk. 😀 Azzal amúgy kiegyeznék, ha a 4. körben egy CB és QB jönne. Vagy CB és LB, vagy LB és QB. Mindegy, csak ne WR, vagy S legyen. :[]

Music City Miracle
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 742 — capitaine du château de Vienne 1487

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Másodjára RB-t jött, ahogy várható volt, ráadásul mi húztuk a draft első futóját. Reméljük jó lesz ez a Sankey! Most már kicsit lenyugodva ez ellen nem lázadok, CJ elküldése miatt hozni kellett valakit, Greene nem életbiztosítás. Legalább van egy plusz 4. körös választásunk, rem végre CB-t is választunk.Nandito
Egyszerre 😊 Én a negyedikre QB-t várok és ami megéri CB ILB OLB NT